Eşim, eski kız arkadaşını unutamıyor..

kocanız andropoza girmiş akıl sağlığını kaybediyor ve siz gururunuzu ayaklar altına alarak onun eski sevgilisine olan ilgisine teselli veriyorsunuz..

inanamıyorum size.. alın eşyalarınızı çoluğunuzu çocuğunuzu gidin bir süreliğine bir yakınınızın yanına..

sizin bu şımarık kocanıza iyi bir ders lazım.. bunu da ancak onu kendinizden uzaklaştırarak verebilirsiniz sanırım..

adama bak yaa hey allahımmm..

ya ben soklar ıcerısındeyımm ınamıyorum ve sız hala esnıze kArılıkmı yapuıyosunuz ne malum sızınle bırlıkte olurken(ilişkideyken) eskı kıs arkadsını dusunmedıgıı ben boyle bır ıgreclıge asla tahamull edemem

ınsanların hislerine hükmetmek mümkün değil. Benim anlamadığım nokta böyle hissediyorsa bile niye sana belli ediyor bunu dillendiriyor bu çok saçma. ılişkiniz monotonlaştıysa seni kıskandırmak için yapıyor olmasın, olabilir bence. Diyelim ki gerçekten böyle hissediyor bunu dillendirmesi kabul etmesede boşanmak istediğinin belirtisi olabilir. Ne bu yani sen onun kankasımısın ki bakıştık falan diyor. Tutarsız geldi bana... :uhm:

acaba orta yas depresyonu falan mı var böyle eskiye özlem falan
yok yok öyle olsa bile don paça sokağa fırlatılmayı hak etmiş fazlasıyla hemde
arkadasım oturupta eşini güzin abla gibi dinlemiyosundur umarım

Oh ne ala memleket. Karıcım seni hayatta boşamam, sen bana karılık yapacaksın ama öbür taraftan eski aşkımda da ekşın yaşıycam, heyecan olsun.

Oldu, başka???

sineye cekermiyim hayatta yuzune soyluyorum tepkimi veriyorum o benden hayatta bisey saklamaz direk soyler bosanalim diyorum git onun yanina diyorum olmaz diyo israrla bahsetme ondan ozaman bida diyorum tamam diyo tekrar basliyo

valla ben burda sinirden kasıldım adamın pişkinliği karşısında.
madem katlanamıyorsun ve boşanmak istiyorsun, onun bunu onaylamasını beklemen gerekmez ki zaten.

yok gene dayanamayacağım yazacağım.
ben olsaydım sakin sakin dinler sonra da başlardım.

"ben gençken bizim mahallede bir hayrullah vardı.
dağ gibi omuzları, çevik kaslarıyla bakan bir daha bakardı; gözümün önünden hala gitmiyor.
aklıma geldikçe içim bir hoş oluyor.
geçen gün ayakkabıcı da karşılaştık, kır saçlar daha da bir yakışmış....."

diye devam ederdim.
artık gerisi sizin hayalgücünüze kalmış..

bu kadarına pes dıyebılıyorum ancaaa nasıl olurda hala yanındaısnız esınızınn ben ya cantamı alıp "oktan gıtmıstım yada onu evden atmıstımmmm bız kadınlar bu kadr gucsuzmuyus yaaaa

bu ne demek ya..
madem unutamadı sizden ne istemiş
siz de ona destek mi oluyorsunuz unutamadı diye..
kadınlık gururunu düşünsene azcık

sineye cekermiyim hayatta yuzune soyluyorum tepkimi veriyorum o benden hayatta bisey saklamaz direk soyler bosanalim diyorum git onun yanina diyorum olmaz diyo israrla bahsetme ondan ozaman bida diyorum tamam diyo tekrar basliyo

Eminim kadında onu kırmızı halı sermiş bekliyodur, bu kadının 10 senedir başka hayatı olmamışmı eşinden başka çok saçma. Sanki gidip o kadınla beraber olabilecek. Eşin Issız adamdan falan etkilendi herhalde, biri ona sadece film olduğunu söylesin.
Bence bilerek yapıyor belkide kadını hiç görmedi, hikaye yazıyorda olabilir.

bu ne demek ya..
madem unutamadı sizden ne istemiş
siz de ona destek mi oluyorsunuz unutamadı diye..
kadınlık gururunu düşünsene azcık

evet ya, insan karısıyla böyle asker arkadaşı muhabbeti yapar mı :uhm: bakıştıysa ayıp, bir de size söylemesi daha ayıp, noldu şimdi dürüst mü oldu söyledi diye

Arkadaslar ben hic sanmiyorumki dünden bugüne bu adam bu eski ask muhabbetlerini yapsin...On senedir evli bunlar tüm bu evliligi süresinde birden biremi aski depresti?

Sunazcim dogrusunu sen bilirsin, ama bence esin cok daha önceleride bu tür muhabbetler yapmistir seninle...

Buna karsilik senden sert bir tavir görmedigi icin yüz buldu ve hala devam ediyor.
Kesinlikle cok kararli bir sekilde tavrini koyman lazim! Gerekirse koy onu kapinin önüne..

Unutamadigin askina git dersin

Evet evet bencede düşüncesi, 10 yıl oldu boşanılmaz bu saatten sonra ayıp olur hem bak ne guzel de anlaşıyoruz ben nasılsa aşık olmuşum heycnlıyım mutluyum,kızıda görüyorum ne gerek var evde hazır yemek hazır yatak..

Bu cumleyı kuran adamı kapı dışarı etmek gerek.

Ya adam akıllı sözünü alın bırdaha bahsetmesın yada sen ver dılekçeyı anlasın kımın ciddi oldugunu.

Yemisim onun eski askina depresen hislerini!!!!!Var ya onu oyle bir his manyagi yaparim ki bundan sonra hissedecegi tek sey kuyruk sancisi olur.Cunku her gun vay ben ne okuzmusum de karimin cocuklarimin degerini nasil bilememisim diye dusundurmenin tek yolu oldugunu bilirim o da onu hayallerinin icinde .oka batmis vaziyette yasamasi icin yalniz birakmaktan gecer...

ço enteresan aslında, aradan 10 yıl geçmiş, kimbilir kadının kayatında neler değişmiştir, bir bakışmayla mı bu kadar heyecana kapıldı bu adam, neye güvenerek böyle konuşabiliyor anlamadım

Bence boşanalım ozaman dıyıp yorma bıle kendını.Siz ıkı aylık evlı degılsınızkı yada zorla evlendırılmedınız kı,ne demek gördüm özlüyorum fln..

Bır daha boyle cumle kurdugunda blöf yapın bı tepkısını alın,verım dılekçeyı avukatada boyle konusursun de.

ço enteresan aslında, aradan 10 yıl geçmiş, kimbilir kadının kayatında neler değişmiştir, bir bakışmayla mı bu kadar heyecana kapıldı bu adam, neye güvenerek böyle konuşabiliyor anlamadım

Bence kızdanda bı yaklaşım gördü...

Ozlemisim seni beeeee:içelim:

Bu evlilik bence ev arkadasligina donusmus ya da asker arkadasligina.Yoksa hangi curetle bir adam karisina eski askiyla bakismasini vs. anlatir aklim hafsalam:1no2: almiyorrr

ben olsaydım yakasından tuttuğum gibi anılarıyla özlemiyle beraber
sokağa fırlatırdım bu konudan 2.kez bahsetmesine bile izin vermeden
geri kalan hayatınıda ailesini evini özlemekle geçirirdi
kendini kullandırma arkadasım hem kadınlığınla hem hizmetinle ona karılık yapıp
kendini garantide hissetmesine izin verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…