sineye cekermiyim hayatta yuzune soyluyorum tepkimi veriyorum o benden hayatta bisey saklamaz direk soyler bosanalim diyorum git onun yanina diyorum olmaz diyo israrla bahsetme ondan ozaman bida diyorum tamam diyo tekrar basliyo
sineye cekermiyim hayatta yuzune soyluyorum tepkimi veriyorum o benden hayatta bisey saklamaz direk soyler bosanalim diyorum git onun yanina diyorum olmaz diyo israrla bahsetme ondan ozaman bida diyorum tamam diyo tekrar basliyo
bu ne demek ya..
madem unutamadı sizden ne istemiş
siz de ona destek mi oluyorsunuz unutamadı diye..
kadınlık gururunu düşünsene azcık
ço enteresan aslında, aradan 10 yıl geçmiş, kimbilir kadının kayatında neler değişmiştir, bir bakışmayla mı bu kadar heyecana kapıldı bu adam, neye güvenerek böyle konuşabiliyor anlamadım
Bence kızdanda bı yaklaşım gördü...
Arkadaslar ben hic sanmiyorumki dünden bugüne bu adam bu eski ask muhabbetlerini yapsin...On senedir evli bunlar tüm bu evliligi süresinde birden biremi aski depresti?
Sunazcim dogrusunu sen bilirsin, ama bence esin cok daha önceleride bu tür muhabbetler yapmistir seninle...
Buna karsilik senden sert bir tavir görmedigi icin yüz buldu ve hala devam ediyor.
Kesinlikle cok kararli bir sekilde tavrini koyman lazim! Gerekirse koy onu kapinin önüne..
Unutamadigin askina git dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?