Eşim, eski kız arkadaşını unutamıyor..

hayatımızdaki herşey gibi evliliklerinde ilişkilerinde b.... çıktı bu ne ya şimdi dua ette eşinin eski sevgili sayısı az olsun bide gençliğinde çok sayıda sevgilisi olsa ne olurmus markette gördüm,durakta gördüm yok bilmem nerde karsılastık way anam way allah sonumuzu hayır etsin

bune ya sen nasıl dinliyorsun o adamı aşk olsun birde markette bakışmışlar sen anlt eski sevgilini onun yanıtı ne olacak merak ediyorum
bu erkeklerin varya beeennn söylemiyim şimdi

ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

artık erkeklerdeki pişkinlikte son nokta diyorum ben buna!!!!!!!!!!!!!!!!

karıcım eski sevgilimi özlüyorum.alevlendi duygularım diyor. ama asla olmaz boşanamayız diyor.
yuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

off ya cok kötü bir durum......gözünün icine baka baka markette bakistim unutamadim demis...yapacagin hicbirsey yok bence..bu evlilik degil bu mecburiyet gibi görünüyor.. sana.markette görüdügü eski askiyla bakisan bi es degilde seninle bakismayi seven bir es geerek hayat böyle gecmez hemen kurtul!!

valla biz birbirimizi severek isteyerek evlendik yillar sonra niye boyle yapiyo bilmiyorum

madem severk evlendiniz canım neden onu hatırlasın kı 10 senelıkde evliymisiniz demekkı onu unutmuş senle evlenmiş hiç öle seyde duymadım unutamadıysa senle nıye 10 senedir evli kalmış zor bir durum canım allah sana sabır versinn....

Cokmu özlüyorsun??? Iyi hadi gülüm, yolun acik olsun güle güle.

Bunu bir erkegin, karisina söyleyebilmesi icin YÜREKLI olmasi gerekiyor, helal olsun ama hem yürekli hemde ahlaksiz mi$!!!

Sana bunlari soyluyorsa, ALLAH bilir icinden neler geciyor...

aaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bi yaşıma daha girdim bu ne rahatlık yaa nasıl eski hislerim alevlendi diyebilir nasıl bu cümleleri kurabilir yakarım ortalığı ne demekkkkk klava: erkekler nasıl bu kadar rahat olabiliyolar anlamıyorum benimki ağzını açamaz öyle bişey olsa bile çok şükür yok da bence sessiz kalmayın

KIZZZZZZZZZZZZZZZ SENDE Kısasa kısas yap bak sen öle dedikçe benimde eski günlerim geldi aklıma

lisede bi erkek arkadaşım vardı başla anlatmaya saf saf baksın yüzüne

bi kalbi güm güm atmaya başlasın baaaaaaaaaaaaaak nasıl bişeymiş de sonunda -tatlicadiarzu-

hayir canim bence böyle birsey yapma sakin... ilerde olurda araniz düzelirse devamli sana soracaktir kimdi o felan diye. sakin güzelim,,,

esine deki ben bu sekilde devam edemem, nasil edebilirimki kendini benim yerime bir koy de, belki benim gözlerime bakinca onun gözelerine, bana dokununca onu hissediyorsun sanki ona dokunuyormus gibi hissediyorsundur, ki ben öyle hissediyorum yatakta artik sana yaklasamam, nasil yaklasabilirimki yanindaki benim ve aklinda bir baskasi! aldatmak icin yatakta onunla yatmak gerekmio, düsünmekte bir aldatmadir de. ve simdi bana ona göre davran ve böyle davrandigin müddetce beni günden güne kaybedeceksin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…