Eşim, eski kız arkadaşını unutamıyor..

iyi valla. markette bakışmalar ,yok ah çekmeler,nostaljik şarkılar dinleyip onu düşünmeler,özlemeler.. bu nasıl evlilik.
siz bunlara nasıl katlanıyorsunuz. koyun restinizi ortaya. bir daha dediğin an,seni bırakırım deyin ve uygulayın. essmeraldanın dediği gibi ,sizde birinden devamlı bahsetseniz ,ahh çekseniz ne yapardı, bu beyefendi acaba.
bu erkeklerede gemi azıya almışlar artık. onlara herşey mübah. evlilik kurumuna saygıları hiç kalmamış.

canım 10 yıldır evlisin 2 çocuk var ve adam çıkmış eski arkadaşımı unutamıyom diyo yeniden depreşti diyo ölemi
birkerem sadece markette görmekle depreşmez duygular daha fazlası vardır bence ayrıca siz ona iyi bir gözdağı verinki ciddi olduğunuzu anlasın
gidecek bir yeriniz varsa sırf korkutmak için bir süreliğine gidin bence ki başkalarını unutamamak neymiş görsün sizin onu bırakabileceğiniz korkusunu yaşasın
ah bu erkekler ah klava:

ayıp ya
ne mezhebi geniş bir insanmış
sen aynısını ona söylesen eminim bir yerlerini kırıp oturtmuştu seni..
bu iş durup dururken bir anda çıkmaz canım ben sana söyleyeyim..
aradan on yıl geçmiş..demek ki hiç unutamamış ve seni fena halde kandırmış bencee

Ozlemisim seni beeeee:içelim:

sagol güzelim bende sizleri özlemisimŞeniz

Bu evlilik bence ev arkadasligina donusmus ya da asker arkadasligina.Yoksa hangi curetle bir adam karisina eski askiyla bakismasini vs. anlatir aklim hafsalam:1no2: almiyorrr

Ona verdigin curetle bahseder dilarem....Bir erkek karsinda bunlari söyleyecek yüz bulamadan kesinlikle söylemez...

vallaha sızın genıslıgınıze hayret kaldımm bence sız ona bu tavızı vermeseydınız esınız sızınle bu kadar rahat konusamazdııııı bırak esım bana eskı kıss arkadasındakı ılıskısını unutmadıgını sıoylıycekk esım yanımdaaa bırr kızla konusruken yuzune bıle bakmass keserım ulan adamın bır yerınııı ne hale geldık bu erkeler hep bızı ezıcek ve bızde buna katlanıcaz oylemı eskıdann adap varmıs usul varmıs barı bu kadar her seyı ulu orta kımse yasamamıs veya belı etmnemıss ona bıle razı ınsann bu kadrda olmaz yaa gızlı gızlı ne halt yıycekse yesınnnn kıme bakarsa baksın kımı gorurse gorsun gelıp bıde marıfetınımı anlatıyoooooBENCE BUDURMDA EN BUYIK SUC SIZIN

oha felan oldum yani :1closedeyes:
boşanmazmış hayatta olmazmış ne olucakmış peki
bi marifetmiş gibi anlatmasına şaşırdım demekki anlatacak yüz varmiş sende nasıl dinledin ya

eşinizdeki pişkinliğin en büyük nedeni sizsiniz.
sizinle ne hakla asker arkadaşı gibi boyle bir muhabbete giriyor,bakıştık falan dıyor, yok ah çekmeler falan...
buna sessiz kalırsanız yarın bir günde karşılıklı çayları içerken eski anılardan falan bahsetmeye çalışır.
önleminizi alır..

Boşanmak için eşinizin onayını almanıza gerek yok...
Topla pılını pırtısını koy kapıya...

ya yazayım mı yazmayayım mı dedim ama dayanamayacağım..

belki de eski sevgilisiyle bir ilişki başladı ve vicdan azabından en azından bu şekilde bahsetmeyi tercih ediyor bu utanmaz adam...klava:

at sokağa kardesim bas tekmeyi kıçına burunundan getir hayatını
ne münasebet çok sinirlendim olaya bak ya
kendi kocamı hayal ettim bana unutamadığı askını anlatacak ha
dünyasını karartırım dünyasını
hiç güvenim kalmaz nerde napıyo
yattı mı kalktı mı o kadını mı seviyo beni kullanıyo mu diye içim içimi yer

Ya en sınır oldugumÖ seyyy konu sahıbın orta olmayısı bı konu acıp mılletı allah bullak edıp yokoluslarııııııı

kavuşurlar iki gün sonra bıkarlar
kavuşamazlar büyük aşka büyük efsaneye dönüştürüp birde acitasyon yapıp
kendilerine başkalarınında anlayış göstermesini isterler
erkek mantığı kadın yapsa bırak acımayı adı namuzsuza çıkar
neden anlatyor birde size sizinde huzurunuzu kaçırıyor madem o kadar duygusal
sizin neden duygularınızı düşünmüyor içinde yaşasaymış sizden ne bekliyorki aralarını bulup kenarda sıranızı beklemenizimi

ay valla ben yerinde olsam kapıya koymuştum duyduğum an :1closedeyes:

Evliliğiniz bayagı monotona binmişki seninle erkek arkadaşıymışsın gibi konuşuyor. Belkide sadece senden ilgi görmek için yapıyordur, kıskandırmak için ya da. Hayatınıza daha önce olmamış devrim niteliğinde değişiklikler gerek, yine de aynı şeylere devam ediyorsa harbi harbi evlilik bitmiş demektir. Eşinin sana kanka muhabbeti yapması çok acı

Seni kıskandırmak için çıldırtmak için mi yapıyor acaba?
Çok garip eski aşkımı unutamıyorummm
Onunla karşılaştım markette bakıştık demesi çokkk garipppp

eee sonra
bunu sana niye söylüyor boşanmak istemiyorsa
söyledi seni huzursuz etti ve bittimi
devamı gelir bunun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…