Kızlar benım tanıdıgım bırı var erkek.10 yıllık evlı esıyle arası bıraz soğuk.bekarken cıktıgı bı kız buna ulaşıyor.arıyor buluşalım dıyor.kızda evlenmiş ayrılmış bırde kızı var.bende madem öyle nıye boşanmadan once senı bulmamış fln dedım. siz ce bu işte bi iş yok mu?CADIARZU
var canım olmaz olurmu bayan boşanmış ortada kalımış ki
kancayı takacak birini arıyo (lütfen yanlış anlaşılmasın lafım bu karakterde olana)
e eski erkek arkadasınında karısıyla arası soğuk biliyo ki bunu
fırsat bu fırsat dedi
bi arkadas yazmış çok beğendim komşununklarısı kız görünür diye
o hesap
aklıma baska bişey gelmiyo baska ne olabilir ki
nası yani bu sizin tanıdığınız kişiyle arkadaşın eşi aynı kişimii :1shok:ama arkadaşın yaşadığı yer hollanda yazıyo doğruysaa tabii umarım yanlış anlamamışımdır
Benim ilk aklima gelen su oldu bunu okuyunca: bence bu bayan tanidigin erkegi bosanmadan önce buldu ve aralarinda birseyler basladi...erkegin esiyle arasinin bozuk olma nedeni de budur büyük bir ihtimal (esinin bilmesine gerek yok; erkek kararsiz kaldigi icin, bocalama döneminde olabilir). Bayan da eski erkek arkadasiyla tekrar birlikte olmaya basladigi icin esinden bosanmistir...kimsenin günahini almak istemem; sadece bir tahmin...
ben olsam ağzının üstüne bi tane çakardım, ondan sonra depreşiyor mu yamuluyor mu kendi bilir
valla biz birbirimizi severek isteyerek evlendik yillar sonra niye boyle yapiyo bilmiyorum
evet uzun zmandir yoktum cunku evi terkettim :)))
TAM O KISIYI ANMAYA BASLAMISKEN ben nasil bagirdim yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yeter artik ben gidiyorum ne halin varsa gor ben bosaniyorum git onun yanina onunla yasa dedim tabi inanmadi bana ben evden cocuklarimla ciktim ama nasil bi sinir nasil bi ofke ..bindim trene gidiyoz ama nereye gidiyoz bilmiyorum ofkem hala gecmedi telide kapattim hic cikmadim sehir disina tren bizi goturuyo cocukalra gezecez dedim vardik bi sehire 1 saat uzak biyere orda bi guzel gezdim cocuklari doyurdum.necesaret ama:))) dusun dusun gez dolas bak cok tuhaf bigundu.polise gidemedim,yapamadim coocuklarimi dusundum neyse geldigim yere geri dondum trenle ...eve vardim aksam olmustu zaten biizmki kapinin onunde perisan..nerdesin sen nereye gittin busaate kadar nerdeydin oldurdun beni ailesi ne tel acti geldi diye onlarda geldi bende anlattim oan biteni esime cok kizdilar neymis beni kiskandirmak icin yapmis ve ogun bugundur birakin agzina bile almiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?