Eşim, eski kız arkadaşını unutamıyor..

Benim ilk aklima gelen su oldu bunu okuyunca: bence bu bayan tanidigin erkegi bosanmadan önce buldu ve aralarinda birseyler basladi...erkegin esiyle arasinin bozuk olma nedeni de budur büyük bir ihtimal (esinin bilmesine gerek yok; erkek kararsiz kaldigi icin, bocalama döneminde olabilir). Bayan da eski erkek arkadasiyla tekrar birlikte olmaya basladigi icin esinden bosanmistir...kimsenin günahini almak istemem; sadece bir tahmin...

evet.bende böyle düşündüm.boşanınca mı aklına geldın dedım sengözlerimebaksanab

nası yani bu sizin tanıdığınız kişiyle arkadaşın eşi aynı kişimii :1shok:ama arkadaşın yaşadığı yer hollanda yazıyo doğruysaa tabii umarım yanlış anlamamışımdır

canım benım tanıdıgım başka biri.

eşiyle arasının bozuk oldugunu bılıyormuydu bılmıyorum ama kız pat dıye cıktı ortaya.öylekı adam yıllık ıznının tamamını kızla buluşarak ormandaki restaurantlarda şöminenın başında şarap yudumlayarak,hotellerde fln geçirdi.. Of Allahım ne saçma.. He buarada adamnın karısı bir 8 sene sonra ancak sahıp olabıldıklerı bir yasındakı kızıyla ilgileniyordu.. düşünün artıkyasakkelime

Ohaaa deseydiniz,onunla evlenseydi..:dilcikar::mymeka:

Bir koca karisina eski askimi unutamadim diyor heeee :mymeka::dilcikar: nekadar mide bulandirici ve sinir bozucu bir durum yaaa...:mymeka:

Son düzenleme:
ben olsam ağzının üstüne bi tane çakardım, ondan sonra depreşiyor mu yamuluyor mu kendi bilir

katılıyorumm canım...bukadar rahatlık olmaz aklından zoru var herhalde bu adamın...çocuklarına ve çocuklarının anasına bukadar saygısızca nasıl davranır bi insan..düntanın çivisi çıkıyor resmen...
ayrıl gitsin bence....kendi ayakları üzerinde durabilecek birisiyusen eğer hiç çekemem açıkçası....

aaaaaaaa üstüme iyilik sağlık
böylesinide ilk defa duyuyorum
arkadaşım senden çok mu yüz buluyor acaba
evli adamın eski sevgilisi mi olurmuş allah aşkına
geçmişe mazi derler

çok ilginç sizde de iyi sabır var cidden.:1shok:
benim kocam bana eski aşkımı unutamadım,onu gördüm içim cız etti.yasakkelime
diyecek te bende onu hala yanımda tutacam:mymeka:.
hiiçç işim olmaz hadi bakayım unutamadığın aşkına git derim ona.
böyle eski aşkını unutamayan adamla ömür geçer mi yahuu.şakkıdı

ne hakla söylüyor içinde tusun resmen beni boşa diyor

cnm sana birsey söylüyeyimmi bir insan ne kadar acı cektirirse onu unutamaz eşin seni haketmiyor bnmde basımda aynı derde benzer bı konu var..ben kendıme akıl veremıorum sana onun ıcın yardımcı olamıycam..üzgünüm ama kalbın senı nereye gotururse onu yap Çok üzgünüm çoook

o kadar laf edecek bide boşanmam dicek yok yaaa
alnında çok afedersin çok safımmı yazıyormuş. başka bişey dicektim de neyseee
bence hemen boşanma davasını açın, tazminatınzıı alın nafakanızı alın, atın evden buadamı, nasıl olsa gidecek yeri vardır.

acıdım adamcağıza vah vahhhhhhhhhhhhhhhh
pek bi üzüldüm, bak benim de yumruğum depreşti birden
bu resmen aldatmadırrrrr
en ağırıda ruhen olanıdırrrrrrrrrrr

gitsin kimi seviyorsaa onun yanınaaa

bi pes de benden vallahi bune terbiyesizlik bunu biz yapmış olsak ne olurdu acaba
ertesi ğünkü gazete başlıklarını tahmin ettiniz mi
biz deseydik bu beyin dediklerini?
midesi yine bukadar geniş olabilirmiydi?

ya bu sizin için ne kadar ağır bir durum.utanmadan söylüyor birde.10 seneni vermişsin ama kendi yanında kalbi başkasında allah yardımcın olsun

Bence senin eşin değişmiyorr şöyleee evire çevire sıkı bir dayak yemek istiyorrr
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
klava:klava:klava:klava:klava:klava:

Hatta sinirli bi anıma denk gelsin sen göster ben döveyimm

Bak mesela şuan sinirlendimmklava:klava:

acikcasi ben böyle biseyin oldguna hic inanmadim
bence tamamen esinizin yazgi bir senaryo bu
bakalm ne tepki vericeksiniz onu önemsicekmisiniz kiskanicakmisiniz
diyelim böyle bise var
ne diye size söylüyo ikinizi birdende caktirmadan pek ala idare eder bosanmak istemedigini söyledigine göre
örneklerini cok duyduk okuduk

evet uzun zmandir yoktum cunku evi terkettim :)))

TAM O KISIYI ANMAYA BASLAMISKEN ben nasil bagirdim yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yeter artik ben gidiyorum ne halin varsa gor ben bosaniyorum git onun yanina onunla yasa dedim tabi inanmadi bana ben evden cocuklarimla ciktim ama nasil bi sinir nasil bi ofke ..bindim trene gidiyoz ama nereye gidiyoz bilmiyorum ofkem hala gecmedi telide kapattim hic cikmadim sehir disina tren bizi goturuyo cocukalra gezecez dedim vardik bi sehire 1 saat uzak biyere orda bi guzel gezdim cocuklari doyurdum.necesaret ama:))) dusun dusun gez dolas bak cok tuhaf bigundu.polise gidemedim,yapamadim coocuklarimi dusundum neyse geldigim yere geri dondum trenle ...eve vardim aksam olmustu zaten biizmki kapinin onunde perisan..nerdesin sen nereye gittin busaate kadar nerdeydin oldurdun beni ailesi ne tel acti geldi diye onlarda geldi bende anlattim oan biteni esime cok kizdilar neymis beni kiskandirmak icin yapmis ve ogun bugundur birakin agzina bile almiyo

canım o kadar sevindim ki, iyi yapmışsın haddini bildirmişsin, kıskandırmak için yapılacak şey mi bunlar, neyse dilerim böyle tatsızlıklar hiç olmasın bir daha :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…