Eşim, eski kız arkadaşını unutamıyor..

ışte böyle kaybetme korkusu yaşayınca akılları başlarına geliyor demekki o uyuşuk aşık halleri gidiyor.

Cok sevindim:lepi:

:lepi:
helal sana be
işte o kadar:hooray:

on yıllık evlilikde kalkıp söylenilecek şeymi bu eski sevgili öylemi???
o kadar eski ki tarih olmuş ya..böyle saçmalık olurmu???
şaşırdım valla..

yeni evlendim temmuzda...ve ekim gibi hotmailine girdiğimde eşimin eski kız arkadaşına yazmış olduğu maili yakaladım..2008 ocak ayında atmıştı..bizse 2008 temmuzunda evlendik..o maili attığında nişanlıydık..kız da başkasıyla evlendi bizden 1 ay önce..ona mailde onu unutamadığını,onunla evlencek kişinin çok şanslı olduğunu,pişman olduğunu v.s. yazmış..nasıl üzüldüm anlatamam..inkar etti..bu maili yazdığını bile hatırlamadığını söyledi.. onunla aramda aşk yoktu..bişeyler yaşanmıştı..onu o halde bıraktım ve çok üzüldü..onu kullandığım için pişmandım..ondan yazmış olabilirim fln dedi..

ama inanmadım...boşanmayı istedim hakikaten..onu çok seviyordum..kızın cvbı gelmemiş..hatta eşim aynı mailde aradım birkaç gün önce açmadın başkasıyla birliktesin galiba bir eş adayı var..mutluluklar dilerim diyerek bitirmiş mektubunu..

dedim hala sana aşığım boşum dese gidecektin yani..o yeminler etti sadece maili hiç hatırlamadığına dair..arkadaşlar hala içim acıyor..ve hala diyorum var mı eski aşkına karşı birşeyler içinde?benim için tam bir şok oldu olanlar..aileme söylemedim..söyleseydim biterdi sanırım..arkadaşlarım bitirme dedi..bitirmedim..

ama güvenemiyorum..çok kırgınım...[/QUOTE]

evet insan çok kötü hisseder kendini bu durumda..ya içindekini tastamam söküp atacak,hesaplaşmalrını yapacak öyle evlenecek yada evlenmeyecek kimsenin hayatı başkasının elinde oyuncak değil..

hep dıyorum..kocişimle evlenmeseydım.baskasıyla evlenseydım..mutlu olurmuydum..hayır olmazdım..olamazdım..çalan muzıkler..soylenen sozler..yasadıgım anılar..sılınıp atılamazdı herhalde ,baskasıyla evlenseydım..hep aklımda bır takım anılar kalırdı..
canım işin zor bence ona unutturman gerekıyor.aradan 10 yıl gecmıs hala onu dusunuyorsa demekkı cok sevmıs..ama sana yaptıgı haksızlık...bunu hıc hesaba katmıyor galıba kocan..ınsanlar derınlerde bıseyler hısseder..ama hayat arkadasına bunu bellı etmesı hatta dahada ılerleyıp bunu soylemesı bana gore cok yanlıs...allah yardımcın olsun canım...umarım hersey duzelır..:1hug:

kutluyorum senı sengözlerimebaksanab uzulmene fırsat verme bundan sonraa.s.

güzelim bu adamı boşamak için neyi beklediğini söylermisin adamın hatunu eve atmasını mı bekliyorsun yapma allah aşkına sen aynısını söylesen kapının önüne koyulur sonra da dünyanın lafını yerdin ya o kadını unutsun ya da seni, bence resti çek kenara geç.

pardon son olanları okumamıştım çok iyi yapmışsın bu gafım için kusura bakma

Allah sabır versin canım sana...
Umarım eşin bidaha değişmez...
yoksa çekilecek gibi değil bence....

iyi yapmışsın doğru yapmışsın da .sen yinede takip et baktı gördü sen ciddisin gideceksin öyle çevirmiş olabilir lafı....takip et üstünü kapatma bencee.. ne kadar kötüyüm ya ama ben hemen ay aşkııımmm yapma bi dahaaa diyip oturmam kanmış gibi yaaprım takibe devam ederim :):):)

ooooo yok artık yaaa daha neler.yarabbım neler duyacagız daha dur bakalım.ıı de o bole yarım agızda olsa eskı sevgılısını anlatıo ozluomus bı de arada haspama baksen.sen ne yaptın kuzum ayırmadın mı agzını kulaklarına kadar.dolassaydı agzı kulaklarında.ayy cok sınırlendım gene yaaaa

canım bunu yazanda sendin fazla bile beklemişsin bence

belki masumca o günleri özlüyor olabilr..genclik yıllarını falan..eger o kız arkadası ile cok ciddi br ilişkisi olmamışsa cocukken cıkmıslarsa bir sorun göremiyorum..cunku o günlerii özüyordur o kızı degil..ama eger ciddi bi ilişki yaşamışlarsa uzun bir birliktelikleri olmussa ona da bişey diyemem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…