evet uzun zmandir yoktum cunku evi terkettim :)))
TAM O KISIYI ANMAYA BASLAMISKEN ben nasil bagirdim yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yeter artik ben gidiyorum ne halin varsa gor ben bosaniyorum git onun yanina onunla yasa dedim tabi inanmadi bana ben evden cocuklarimla ciktim ama nasil bi sinir nasil bi ofke ..bindim trene gidiyoz ama nereye gidiyoz bilmiyorum ofkem hala gecmedi telide kapattim hic cikmadim sehir disina tren bizi goturuyo cocukalra gezecez dedim vardik bi sehire 1 saat uzak biyere orda bi guzel gezdim cocuklari doyurdum.necesaret ama:))) dusun dusun gez dolas bak cok tuhaf bigundu.polise gidemedim,yapamadim coocuklarimi dusundum neyse geldigim yere geri dondum trenle ...eve vardim aksam olmustu zaten biizmki kapinin onunde perisan..nerdesin sen nereye gittin busaate kadar nerdeydin oldurdun beni ailesi ne tel acti geldi diye onlarda geldi bende anlattim oan biteni esime cok kizdilar neymis beni kiskandirmak icin yapmis ve ogun bugundur birakin agzina bile almiyo
geçenlerde eşimle yatarken şakalaşarak konuşuyoduk ,eski sevgilini hiç düşündünmü dedim ne
alaka dedi ,ya nolur söyle hiç aklına geldimi dedim ,saçmalama dedi ,niye soruyosun bunları ,ben seni
sevdim seninle evlendim dedi ..zaten onunla pek bişey paylaşamadım çok utangaçtı bende öyleydim
küçüktük daha dedi,elini tutunca elim titrerdi heyecandan dedi,ay ben bunu duydum ya vay efendim
heyecanlandın demek ,vay efendim demek seviyodun bastım yaygarayı ,eşim delimisin nesin 20
yaşındaydım beee bırak şimdi milleti benim aklımda ve kalbimde senden başkası yok dedi,
yani şuraya gelmek istiyorum ki ; eşim bana bunu söylemiş olduğu halde çok kırıldım ve sinirlendim
hatta rüyama girmiş gece ;sen yüzüne karşı resmen unutamıyorum ,,içimde bişeyler alevlendi diyorsa
senin kalbinin ne kadar kırıldığını tahmin edebiliyorum ,söyleyecek söz bulamıyorum
haklısın canım..
yeni evlendim temmuzda...ve ekim gibi hotmailine girdiğimde eşimin eski kız arkadaşına yazmış olduğu maili yakaladım..2008 ocak ayında atmıştı..bizse 2008 temmuzunda evlendik..o maili attığında nişanlıydık..kız da başkasıyla evlendi bizden 1 ay önce..ona mailde onu unutamadığını,onunla evlencek kişinin çok şanslı olduğunu,pişman olduğunu v.s. yazmış..nasıl üzüldüm anlatamam..inkar etti..bu maili yazdığını bile hatırlamadığını söyledi.. onunla aramda aşk yoktu..bişeyler yaşanmıştı..onu o halde bıraktım ve çok üzüldü..onu kullandığım için pişmandım..ondan yazmış olabilirim fln dedi..
ama inanmadım...boşanmayı istedim hakikaten..onu çok seviyordum..kızın cvbı gelmemiş..hatta eşim aynı mailde aradım birkaç gün önce açmadın başkasıyla birliktesin galiba bir eş adayı var..mutluluklar dilerim diyerek bitirmiş mektubunu..
dedim hala sana aşığım boşum dese gidecektin yani..o yeminler etti sadece maili hiç hatırlamadığına dair..arkadaşlar hala içim acıyor..ve hala diyorum var mı eski aşkına karşı birşeyler içinde?benim için tam bir şok oldu olanlar..aileme söylemedim..söyleseydim biterdi sanırım..arkadaşlarım bitirme dedi..bitirmedim..
ama güvenemiyorum..çok kırgınım...
:lepi:evet uzun zmandir yoktum cunku evi terkettim :)))
TAM O KISIYI ANMAYA BASLAMISKEN ben nasil bagirdim yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yeter artik ben gidiyorum ne halin varsa gor ben bosaniyorum git onun yanina onunla yasa dedim tabi inanmadi bana ben evden cocuklarimla ciktim ama nasil bi sinir nasil bi ofke ..bindim trene gidiyoz ama nereye gidiyoz bilmiyorum ofkem hala gecmedi telide kapattim hic cikmadim sehir disina tren bizi goturuyo cocukalra gezecez dedim vardik bi sehire 1 saat uzak biyere orda bi guzel gezdim cocuklari doyurdum.necesaret ama:))) dusun dusun gez dolas bak cok tuhaf bigundu.polise gidemedim,yapamadim coocuklarimi dusundum neyse geldigim yere geri dondum trenle ...eve vardim aksam olmustu zaten biizmki kapinin onunde perisan..nerdesin sen nereye gittin busaate kadar nerdeydin oldurdun beni ailesi ne tel acti geldi diye onlarda geldi bende anlattim oan biteni esime cok kizdilar neymis beni kiskandirmak icin yapmis ve ogun bugundur birakin agzina bile almiyo
esim cok degisiyo durmadan onu dusunuyo hep ah cekiyo eski nostalji sarkilar dinliyor yuzyuze konustuk onu bazen ozluyomus eski hislerim alevlendi diyo gecen gun markette gormus bakismislar ya cildiracam madem unutamadin bosanalim diyorum olmaz diyo hayatta olmaz diyo
evet uzun zmandir yoktum cunku evi terkettim :)))
esim cok degisiyo durmadan onu dusunuyo hep ah cekiyo eski nostalji sarkilar dinliyor yuzyuze konustuk onu bazen ozluyomus eski hislerim alevlendi diyo gecen gun markette gormus bakismislar ya cildiracam madem unutamadin bosanalim diyorum olmaz diyo hayatta olmaz diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?