Eşim eski sevgilisi ile mesajlaşmış..Benle mutlu olmadığını yazmış mesajında..

hayır severek evledık güya çok koştu peşımden demek yalanmış

Çok zor bir durum yaşadığınız, Allah yardımcınız olsun. Ben eşin eski sevgilisinden mesaj gelince bir şansını denemek istedi diye düşünüyorum, bir insan sevmediği bir insanla 3 yıl evli kalabilir mi? O zaman belki inat olarak seninle evlenmiştir ama zamanla sevdiğini düşünüyorum, hepimiz sorunlar yaşıyoruz benim eşim de annem babam gibi olamaz, onlar kadar güvenemem bu nedenle beni sevmiyor diyemem. Şuanda sakın bir hata yapma, kendini ve çocuğunu düşün. Önce bütün delilleri topla burda arkadaşlar sana yol gösteriyor onları yap, biraz sabret delil toplamaya devam et ne bileyim telefonunu karıştır, kızın numarasını bul, araştır biraz. Senin yerinde olsam kesinlikle kızın nerde çalıştığını, eşini falan öğrenirdim, eşini arayıp herşeyi anlatırdım ispat ta ederdim. Sonrada kocamı kovar, boşanma davamı açardım. Bu arada bütün sayfaları okuyamadım çalışıyor musun? Boşanırsan nafaka alsan bile giderlerini karşılayabilecek misin, çalışmıyorsan bir mesleğin var mı yapabileceğin?

Kumru sana msj attım. Ona bi bak olur mu

eşınde ortam hazırlamaya calısıyor kavga gurultu cıkarıyor kı ayrılırsak zaten anlaşamıyorduk dıyecek

bence eşınıze elınızden geldıgınce ıyı davranın sız madem beklemedesızınız
madem kızınız ıcın sabredıyorsunuz ıyı olun takıp edın elbette acık verecek

bencede eşinze çok çok iyi davranın çok zor bidurum içinden gelmesede rol yapmalısın canım kendinden dahada fazla uzaklaştırma yanaş unutma osenin hala kocan kızının kocası,kavgalar vs ler erkeklerin evden eşten uzaklaşmasına sebep oluyor malesef..

Son düzenleme:
Sizin olaya benzer yaşanmış bir olay anlatmıştı arkadaşım, ona da yaşayan kişi anlatmış, anlatan erkek bu arada. Eşinden önce çok sevdiği biri varmış, ailevi nedenlerle evlenememişler ikisinin de bir suçu yok severek ayrılmışlar. Çok büyük bir aşk yaşamışlar, kız evlenmiş sonra o kişi de evlenmiş. Ama bir türlü eşini sevememiş. Hep içinde kalmış çünkü eski sevdiği, onun sevgisini içinden atamamış. Resimlerini, mektuplarını, hediyelerini saklamış, nasıl olduysa eşi de bulmuş onları. Açıkca konuşmuş bunlar senin için çok değerli anlıyorum, bunları saklamana gerek yok senin geçmişin onlar saygı duyuyorum demiş. Bu konuşmadan sonra ikisi de ağlamış, adam eşinin gönlünün ne kadar yüce olduğunu ona haksızlık yaptığını farketmiş. Ve bu olaydan sonra eşine bağlanmış, eski sevgilisini de aklından çıkarmış. Belki eşi olay çıkarsaydı, bunlar ne diye hesap sorsaydı hiçbir zaman kurtulamayacaktı bu etkiden. Ama eşi onu anladığı, hak verdiği ve saygı duyduğu için eşine bağlanmış.
Biz ne söylesek te onların yaşadıklarını anlayamayız, okuduğumuz kadarıyla yorum yapabiliriz sadece. Sen her ihtimale karşı gardını al, delillerini sakla ama bence eşinle konuş. Ben arada kalmak sevilmediğim bir adamla ömür boyu evli kalmak istemiyorum desen, açık açık konuşsan istersen aradan çekilirim, kendimi toparlayıncaya kadar iş bulup çalışıncaya kadar bana destek ol boşanalım desen eşin ne der acaba. Ne demişler sevdiğin kişiyi serbest bırak dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır. Bu konuşmadan sonra eşin hayır ben onları bir hatayla yazdım, senden ayrılmak istemiyorum seni seviyorum o umrumda değil derse olay kapanır, tamam ayrılalım derse zaten bir insanı zorla tutamazsın gitmek isterse gider bugün değilse yarın en azından iyi bir şekilde ayrılmış olursunuz. Benim fikrim bu, ayrıca yazışmaları kaydet kendini de korumaya al aksi bir durum yaşanması durumunda kullanırsın. Umarım eşin bir anlık hatayla bunu yapmıştır.

KUMRUCUM sen gercekten dırayetlı guclu kale gıbı bı hatunmussun emınım ayrılsanda tekbasına hayatını ıdare edebılırsın sende o ısık var.esınınde pısman olacagı kesın hem bu kadın evlıyken esıne msj atmıssa emınım ılerde senın esınle olursa onada bı yamuk yapacaktır.aslında facede bu kadının adı falan vardır soyadıyla beraber nette bu kadını afıse etceksın cumle alem ogrensın adını sanını.ayy cok sınır oldum ya allah yardımcın olsun canım kızın ve kendın ıcın herseyı bın kez tart dusun cunku bu adamdan sana koca kızınada baba olmaz.

Konuyu soluksuz okudum.Diğer arkadaşlar gibi ben de seni tebrik ediyorum çok kararlısın ve hala aklı başında düşünebiliyorsun.

Aynı durumda olsam ben de deli gibi uğraşır dedektif kesilirdim heralde.
İlerde geçinebilmek için iş bulurdum şartları kollayıp zemin hazırlayıp güçlü bi şekilde karşısına boşanalım diye çıkardım.
Büyük konuşmayayım ama sonuç olarak affetmem böyle bişeyi.Eşimi sevmiyorum,kızımı kabul edermisin diye soran adam bi kaçamaktan bahseden adam olamaz.Boşluktaki bir adam olamaz bence.

Ne olursa olsun bunu yapan adam bana asla güven vermezdi asla..
Onun karısı olacağıma gider babamın evinde istenmeyen evlat olurum.(ki istenmeyeceğini sanmıyorum)

bu arada kendini düşünüp eşinden para koparmayıda ihmal etme habire masraf çıkar.koy kenarına hiç olmamasından iyidir.iyilikle yap yapacagınııı.

çok uzuldum çook!! ilgisizlikten kuruyan yuregimle çok uzuldul... maalesef bende bir turlu hissedemiyorum, acaba dedim simdi?? Allah korusun tabi.. ne yazsam bilemedim ellerim kitlendi parmaklarim dugumlendi sanki.. of Allah her daim yaninizda olsun insAllah ki zaten oyle, çok zor oldugunu biliyorum ama dik dur sakin egilme yikilma diyebilecegim ancak..sevgiler...

Gerçekten çok zor bir durum.Allah yardımcınız olsun...
Yaşadığınız durum çok zor olmasına rağmen çok güçlü ve mantıklı davranıyorsunuz.Sizi tebrik ederim
Eşiniz anladığım kadarıyla sinirli asabi davranarak tartışma çıkarmaya çalışıyor.Çünkü sizden boşanmayı istediğinde zaten anlaşamıyoruz diyerek suçunu bastırmaya,boşanmak için bununda bir sebep olduğunu göstermeye çalışacaktır.
Eminim mutlu olamayacaktır hiçbir zaman.Siz sakinliğinizi ve mantığınızı koruduğunuz ve dua ettiğiniz sürece eminim kırılan onurunuzun karşılığını alacaksınızdır.Rabim her şeyi görüyor.Ama yeterli delili toplayınca bu delilleri kadının kocasınada sunmayı öneririm size.Hiç acımadan sizin yuvanızı düşünmeyen bir kadının kocasının bunu ögrenmeye hakkı var.Yuva yıkanın yuvası olmaz.Her şey gönlünüzce olsun...

Kocaya bak "her gün boşanmayı düşünüyorum hayatımda sen olmayınca vazgeçiyorum" yani kadınsız yapamıyorum, evlilik-evcilik- oyunuma devam edeyim çocuk da yapayım ohhh ama bir yandan da eski sevgilim ışık yakınca hopp yanına gideyim.

Allah yardımcınız olsun. Bu asla unutulmaz kaçamak olsa belki daha kolay unutulur ama o kadına evliliğinize dair sarfettiği yıkıcı cümleler mıh gibi kalır insanın aklında. "Her gün karımın yanında yatarken seni hayal ediyorum" diyen adamın yanında yatılmaz.

Eğer boşanmayı düşünüyorsanız o mesajları sakın silmeyin kaydedin bir yere mahkemeye delil sunarsınız tazminat ve nafaka için yeterli olacaktır...

canım öncelikle çok üzüldüm ama şimdi mantıklı düşün öfkene yenilme kimseyede meydan bırakma !erkekler bizim gibi değil canım bunu kabul etmek lazım...ben seni sevmediğine inanmıyorum bence hepsi kadını etkilemek için yapılmış şeyler .........ben çok mutluyum,karımı çok seviyorum dese o kadın ondan umudu kesecekti ama eşin aklınca bişeyler yapmaya çalışmış.......erkek işte diyecek bişey yok ......sen belli etme işler ilerlemeden önlemini al eşine sıcak davran ,o sarılmıyosa sen sarıl,ona ne kadar güvendiğini falan söyle vicdan yapsın v.s çocuğunu ,yuvasını bır akacağını sanmıyorum sende ona sıcak olursan zaten sevmeyen erkeği bağlasan durmaz canım demekki seviyor sende elinden geleni yap baktın olmuyor hala yapacak bişey yok tabi Allah yardımcın olsun inşallah düzelir

bence kadını bağlamak için yazmış onları.....hiç gerçekçi gelmedi bana kadını unutmasa daha farklı şeyler yazardı...

Umarım ilahi adalet gelir bulur eşini, çok sinirlendim. Bir an önce bu insandan kurtul, bir dakika bile bekleme, bu evliliğin kurtarılacak tarafı kalmamış. Bu adamın yanında harcadığın her saniye senin ömründen götürür. Belki biraz sert oldu yorumum ama bence gerçekler bunlar.

Canım benim o kadar zor br durum ki ama çözümsüz değil.
Öncelikle mahkemede sunabileceğin eşinin seni aldattığını ispatlayan delilleri toplamalısın
Mesajları faceden gönderdiyse çıktısını al sakla eşinin telefonuna gelen mesajlar mutlaka hafıza kartına
Geliyordur gelmiyorsa bile hafıza kartına göre ayarla oraya aktarılsın onlarında kopyasını pc ye aktar.
Kızın adresini bul çalışıyorsa işini bul onun hakkında daha fazla delil topla
mahkemede sen haklı olursun ve nafaka alman kolay olur ayrıca kızının velayeti de sende kalır
Bide tazminat davası açar süründürürsün.
Senin babam gibi insanları anlamıyorum onlara baba demek bile gelmiyor içimden
Kızına yardım etmesi gerekirken ortada bırakıyor..
Ama sen sıkma canını kızını düşün onun için ayakta durmalısın güçlü olmalısın
Allah yardımcın olsun canım.

Canım bence de güçlü olmaya çalış ve arkadaşında dediği gibi delilleri topla.Çok çirkin gözükse de haklı olduğun ve üzülen taraf sen olduğun için boşanırken bunları kullanmalısın. Ondan sonra da eşini al karşına söyle boşanmak istediğini herşeyi bildiğini.İnşallah o allahsız kadında yüz vermez eşine de kalır öyle ortacıkta.Bu erkekler gerçekten çok zavallılar..Bizim yarımız kadar bile güçlü değiller..Sen hiç korkma hayattan hiç üzülme..Adalet te senin yanında olur.Çalışırsın da..çocuğun da var madem..Yeni bir sayfa açarsın kendine..Sen bunlar haketmiosun ,hiçbirimiz haketmioruz o yüzden beklemede kal,takip et ama sakın hayat boyu göz yumma.Hayatın bu kadar değersiz değil çünkü cnm..Kendini sev ve en çok kendine,çocuğuna değer ver.O adam ne yaparsa yapsın,bir gün yalnız kalacak ve mutsuz olacak olan odur..

Canım baştan beri bütün yazılanları okumaya çalıştım.

Öncelikle Allah yardımcın olsun çok zor bi durum kendimi senin yerine koyuyorum, peşimden deli gibi koşan ve beni evlenmeye ikna eden bi adam, yıllar geçiyor ve ben onun başka bi kadına onu sevdiğini söylediğini okuyorum.Herhalde uzun bi müddet kendime gelemezdim, ne yapacağıma karar vermeden önce kendimi sakinleştirmem,teskin etmem bayağı bi zaman alırdı.Bişey yazmışsın çok hoşuma gitti ben anneyim, kızımın yaslanacak omuza ihtiyacı var demişsin, hani kocan kızımı kabul eder misin diye sormuş ya o kadına, sırf bu sözün bile, ayrılma durumunuzda o çocuğun sende kalması için kaç kez yeter de artar tatlım.

Arkadaşlarla zaten yapman gerekenler konusunda baya konuşmuşsunuz o konuda açıkçası çok da diyecek bişeyim yok, hayatı yaşayan sensin ve zorluklarını kolaylıklarını sen bilirsin, ister o ikisine hayatı dar etmeyi seçersin, ister ayrılmayı, ister aynı evin içinde iki yabancı gibi kalmayı, ister affetmeyi, bu kişinin kendisine kalmış bi seçim.

Ben sadece evlenmek üzere bir kadın olarak, olgunluğunu, sakinliğini ve anneliğini tebrik etmek istedim.
Gönül isterdi ki kızının babası da senin kadar kızını düşünseydi ama Allah senin gibi bi anne vermiş ona çok şanslı.

Bundan sonrası için çok mutlu olmanı dilerim canım.

Ve olayı atlatma sürecinde kolaylıklar diliyorum

Son düzenleme:
eşinize anlatın bence bildiğinizi. hem bu kadar içiniz tükenmez. beklemeye devam ettikçe kendinizide mahvedersiniz. allah yardımcınız olsun, çocuğunuzun yüzüne baksın rabbim.. bencede eşiniz karşı taraftan igi görünce yelkenleri indirdi diye düşünüyorum.. çoğu erkekte aynı şeyi yapar diye düşünüyorum. her gece o olsa aklında 3 yıldır sizinle işi ne yanii ? bir an önce kouşmanızda fayda var, dualarım sizinle, umarım herşey yoluna girer, güzel haberlerinizide alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…