Eşim eski sevgilisi ile mesajlaşmış..Benle mutlu olmadığını yazmış mesajında..

Off yaa son zamanlarda ne çok aldatma ve boşanma olayı yaşanıyor.Hergün bir değil birkaç tane aynı dertten konu açılıyor.Ne yapmalı bu evli erkekleri baştan çıkaran kadınları bişemiyorum.Evli bekar çocuklu hiç farketmiyor ya.Ne kadar ahlaksız insanlar bunlarda hiçmi vicdan yok.Dünya sadece onların etrafında dönüyor sanıyorlar.Eşlerinden boşanıp evlenme hayali kuruyorlar.Allah akıl fikir versin ayaklarına dolansın mutlu olmasınlar daha denecek çok şey var neyse...
Kumruuucum sana sabır ve güç diliyorum bu süreçte lütfen adımlarını dikkatlice düşünerek at..Kendini ezdirme.Sinirlerine hakim ol çok fazla tartışma ortamına girme özellikle kızının yanında.Oda etkilenecektir çünkü.

hiç şaşırmyorum artık böylelerine... sevdiğimin yıllarca peşinden koşan bi kız var, nişanlısıyım dedim, sen ne biçim bi insansın dedim... kız 7 ay sonra "seni unutmadım,sen unuttun mu yoksa"diye msj attı.... (sevdiğim 1 kere bile yüz vermediği halde!) yani kumrucuum,sakın hani kendini aptal yerine filan konmuşsun zannetme... herkesten özr diliyorum ama bunun adı aşk degil namussuzluk..... Allah rüyalarına ak sakallı dede yollasa, Peygamberimizi gösterse düzelir mi bunlar bilemiyorum... ruhlarına işlemiş....
sadece adamı hadım etmek yetmez, böyle kadınları da atıcaksın tecavüzcüler koğuşuna .... hay tövbee... banlancam simdi,müthiş sinirlendim....
sen sakin adım at canımcım, kızın icin yap bunu... insallah Rabbim sana cok mutlu bi hayat nasib etsin.... inşallah onların planlarını boşa cıkarsın da,rezillikleriyle kalsınlar ortada!

Rabbim sabır versin dayanma gücü versin size inşallah hayırlısı neyse tez zamanda olur ve kızınız ve siz çok mutlu olursunuz ..

Allah eşini ıslah etsin akıl fikir versin anlayamıyorum insanları ya yaptıkları ne dinen ne ahlaken uygun Allah sabrınızı artırsın okuyunca çok üzüldüm sizi düşünemiyorum bile diyecek sözde bulamıyorum Allah yavrunuzu size bağışlasın

"Biraz bekleyelim" mi demiş kadın..
İnanamıyorum, ahlaksız, kadın müsveddesi sinsi yaratık..

Kadın kocasının koynunda uyuyor, ama eski sevgilisine de "bekleyelim" diyor. Eski sevgili de, kocasının koynundaki kadını bekliyor..

2 tip aldatan erkek var..

1-Gerçekten gönül eğlendiren, gerekirse boş vaadlerde de bulunan. Ama karısının gönlünü de hoş etmeyi ihmal etmeyen, hatta aldatırken karısının üzerine daha bir düşen, yakalanırsa o 2.kadına paçavra kadar değer vermeyecek ve karısının ayaklarına "affet beni" diye kapanacak erkek tipi.
2-Kendini kaptıran, eşinden-ailesinden vazgeçme noktasında olan. Bunlar daha duygusal ve mantıksız oluyorlar ve daha bencil.

Seninki iyiden iyiye gelecek planları yapmaya ve kızını da götürmeye falan niyetlenmiş, anlaşılan 2. grupta.

"O kadın eşimi istesin, ama eşim reddetsin" gibi bir mucize bekleme, eşin çamura batmış bir kere, artık hiçbir şekilde masum olamaz, sana güven veremez.

canım gidecek bi yerin olsaydı direk boşanırdın bence. ki bilmiyorum ya hani desenki eşimden asla böle bişe hissetmedim. beni çok seviyordu. çok mutluyduk. derim ki o kızdan intikam almak istiyor.
sadece beraber olur bırakır diye düşünürdm.. ama sanki ikisininde amacı hani kadında zaten evliyim düşüncesiyle mi artık bilemicem. rahat rahat onun bi kocası bide sevgili olsun adamında bi karısı bide kaçamağı olsun gibi mi davranıyorlar..nasıl bi iş ya ki ortada çocukta var..
zaten arkanda baban olsaydı çocuğunu alır çeker giderdin.. yani şöle bi durumun da varki ortada oturup istedğin gibi tartışamazsın önüne şart koşamassın kocanın çünkü arkan ailen tarafından sağlam değil bi kere.. e sen tartışğında eşin sana defol git gideceksen dese e busefer sen gitmezsen kalırsan bu sefer o kadını eve bile getirir orda buluşurlar yani. çünkü gidecek bi yerin olmadığını bilir daha rahat davranır.. erkek milleti ne yazıkki öle.. ..yani tartışmadan önce bunlarıda düşün daha kötüye gidebilir. şimdi gizli kapaklı yapıyor için acıyor ama bide bunun söledğim tarafını düşün yani.. ki sen tamamen sevmedğini kabullendğin için sana dene bekle geçer diyemiyorum.. ilkönce geleceğini sağlama alacak bi yol bulman lazım ayaklarının üstünde durman lazım.. ki çocuna bakacak drumunda olması lazım. çünkü alır yoksa .. otur babanla konuş. güzel bi şekilde . annene söle annende konuşsun ki seni kabul etmeyen babanın çocuğunu kabul edeceğini sanmıyorum ama dene.hayırlısı olur inşallah..

Çok ilginç bildiğini biliyor ve bu yazışmaları yapıyor ,acaba senin girmediğini mi düşünüyor.

biraz daha izlemeye devam edin bakalım sonu nereye gidecek şu anda inkar edebilir bencepeki asıl siz ne yapmayı düşnıyorsnuz fikriniz ne?

yuva yıkanın yuvası olmaz...faceteki mesajları bi an önce kaydet sakla. ilerde lazım olabilir..

allah böylelerini bildiği gibi yapsın.. inan çok üzüldüm insanlar nasıl bu kadar acımasız olabiliyor aklım almıyor.... Allah sana öyle güzel kapılar öyle güzel şeyler versin ki sen bu adamın yüzüne bile bakma...

da ha öncede söyledım o ka dın ıstedığı halde onu redder benı seçerse ancak o şekılde bı sans verebılırım buda ımkansı gürüyo

ama canım neler yazmıs ona yani bundan sonra nasıl mutlu olucan on unla peki bılmıyorum ama ben olsam hep içimde kalırdıhayırlısı olsun hakkında düşün bolca

merak ettim görücü usulümü evlerndiniz,flört döneminiz olmadımı..sayfaların hepsini okuyamadım eğer yazdısanız birkezde benim için yazarmısınız..

insan sevilmediğini anlar..hiç mi sevgi sözcükleri duymadınız ağzından kocanızın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…