Eşim eski sevgilisi ile mesajlaşmış..Benle mutlu olmadığını yazmış mesajında..

hepiniz çok sağolun arkadaşlar burada konuları okurken desteğiniz iyi geliyor diyen arkadaşlara sanal sonuçta nasıl rahatlıyorlar diyordum ama gerçekten öyleymiş,. benim için buraya yazan arkadaşlar çok sağolun allah sizin başınıza vermesin hepinize çok dua edicem kadın dayanışması ne kadar güzelmiş,. daha önce kimse beni bu kadar candan dinlememişti

bişey yapmayı düşünmüyorum şu an tercih etmesini beklemek istiyoru beni tercih edecek mi görmek istiyorum canım

Kadından cevap gelmiş mi, gördün mü???
Bu arada çiftler birbirinin yemek yemesinden, uyumasından falan rahatsız olmaya başladığında gerçekten kötü bir sürece girilmiş demektir, tecrübeyle sabit..

canim dünden beri konunu takip ediyorum inan cok üzüldüm bi okadarda esine cok sinirlendim.öyle adamlari bi elimize verseler su topikte bogariz valla.allah yardimcin olsun,diger arkadaslarin dedgin gibi sessiz kalmakta iyi yapmissin.kanitlari toplaki yolun sonunda cocugunu ve tabiki kendini saglama al.böylelerini kendi pisliginde birakcan.cok güclü ol canim.:92:

zaten bu gbi tartışmalarda pek susmam şüpheleneceğni, sanmıyorum daha temkinli davranmaya çalışıyorum

allah yar ve yardımcın olsun.....inan seni okadar iyi anlıyorum senin yazını derdini okuyunca benm burdan içim sızladı......
hiç senin olmayan bir adam
boşa giden bi üç yıl
aklında başka biri evde başka biri
ben çok iyiy bilirim çok zor rabbim yardımcın olsun..
babanla annenle konuşsan hiçbirşey için geç değil biraz babanı yumşatamazmısınız.......offfff
herşeyi bile bilede o insanla ne kadar nereye kadar yaşanırki?

bişey yapmayı düşünmüyorum şu an tercih etmesini beklemek istiyoru beni tercih edecek mi görmek istiyorum canım

Allah hakknızda hayırlısını nasip etsin canım.Sakinliğini kaybetmezsem eminim doğru adımlar atacaksın.Bakalım gidişat ne olacak... Allah yardımcın olsun tekrar ...

Dayanabilecek misin kimi tercih ettiğini görmeye çünkü bu süreçde seninde bahsettiğin gibi saygısızlıklar baş gösterecek ve seni yok saymalar başlayacak sen bunu hissettiğinde kahrolmayacak mısın sonrada anlaşamıyoruz biz diye yedi cihana duyuracak sende buna ikna olacaksın ama şimdi yeni başlamış sanırım olaylar yani şuan bunu öğrendiğinizi söylemeniz sizin yararınızı anlaşamıyorduk aldattım diyemeyecek,anlaşamadık bitti diyemeyecek aldattın bu hale geldik diyebileceksiniz anlatabildim mi ,bence siz ona zaman veriyorsunuz bu evliliğin bitmesi için.

İşte ikiside zamana yayıyor eşinizde sizi yıpratacak ,yıldıracak kadına mesaj yazın bence ben eşiyim diye o hayasızlık yapıyor da sizinkimi yanlış olacak eşinizede bildiginizi söyleyin bundan sonrası için kendi bilir hatta kadına eşinizede bu maili göndericem deyin..

Yeter artık ya okadar çok aldatma duyuyoruz ki birazda biz bildirelim hadlerini..

kadın sizin yaşadıgınız şehirledemi acaba?
belki siz bekelrken onlar görüşüp napcaklarını konuscaklar

kendine sahte bi face adresi alıp kadını ekleyebilrsin nerde yaşadıgını falan ögrenirsin hiç olmazsa

eşiniz sizin kendi şifresini bildiginizi bilyrmu?

Baban kabul etmiyor diye bu adamla evliliğine devam mı edeceksin bu çok saçma...
Durumuna çok üzüldüm ama böyle evlilik sürmez ki...

bence de bu kadar kanıt yeterli...
bu akşam sakince söyleyin..

aldatan adamdan daha karaktersiz bir adam türü daha var.
o da aldatmasının nedeninin eşi olduğunu söyleyen adam...

Son düzenleme:

bılıyorsunuzkı arkamda sahıp çıkacak aılem yok onun bu evden gıdebılmesı` ıçın
beklemem şart arkadaşlar kızım klavyeye su döktü tam yazamıyorum

bu kadınla adam mutlu olacaklarını mı zannediyorlar yaa....
ev üstüne ev mi kurulur...
bi de kızını da alacak, senin hayatını mahvettiği yetmezmiş gibi birde kızını üvey anneyle büyütecek...
ne biçim bi mantalite bu...
sinir oldum, hadım etmek lazım diyelere de katılıyorum...
kumrucum insallah sen de bu meseleden yüzünün akıyla çıkarsın,kadına baksana biraz bekleyelim bilmem ne diye zaman istemiş. gönlü var da mı yapıyor yoksa sırf sizin yuvanızı bozmak için mi onu anlamadım. belki de bu süre zarfında kendi kocasından da para koparacaktır....
Allahım sana binbir sabır versin,bol bol dua et,Allah bunların planlarını başlarına dolasın....

evet aynı şehırde şıfreyıde bılıyorum

Canım çok üzüldüm ama okuduklarımdan güçlü biri olduğu kanısına vardım. Eminim en doğru kararı vereceksin bizde burdan gelişmeleri takip edeceğiz. Bunlar nasıl insanlar böyle heleki evli barklı eski defterleri açıp face ten aramanın konuşmanın ne mantığı vardır bir anlayamadım...

çok üzüldüm arkadaşım.. allah sana sabır versin
çok güçlü olduğunu düşünüyorum
sabırlısın.. sabrın sonu selamettir..
allah hakkında hayırlısını nasip etsin.. :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…