canım benim ya, nasılda kandırmış.Nerden bilecektin ki değdiğin gibi görücü usulü olsa tamam kabulettim derdin ama yuh ya bu kadarına
ee şimdi ne yapmayı planlıyosun? Bildiğini söylemeyi düşünüyomusun peki ? Ben olsam çoktan derdim kesin , ama doğru mu olurdu yanlış mı bu aşamada bilemedim ....
Allah yardımcınız olsun ...
Diğer arkadaşların mesajlarının tamamını okuyamadım ama sizin baştan itibaren bütün mesajlarınızı okudum. Güçlü, mantıklı, aklı başında ve gururlu bir kadın olduğunuzu düşünüyorum.
Allah size daha da güç kuvvet versin.
Bazı arkadaşların dediği gibi anlık birşey olma ihtimali de var, az da olsa.
Yalnız bugün yazdığınız mesajda tartıştığınızı yazmışsınız. Bence bunu yapmayın, sakin olun ki renk vermeyin.
Bir de normalde olmayacak derecede sık tartışmanız, normalde sizi bırakamayacak bile olsa bir sinirle olmadık işlere kalkışmasına da neden olabilir. Yanlış anlaşılmasın, "iyi huylu ol kocan kaçmasın" demek istemiyorum. Demek istediğim; normalde vermeyeceği bir kararı artan tartışmalar nedeniyle boş yere vermesin.
bişey yapmayı düşünmüyorum şu an tercih etmesini beklemek istiyoru beni tercih edecek mi görmek istiyorum canım
Kadından cevap gelmiş mi, gördün mü???
Bu arada çiftler birbirinin yemek yemesinden, uyumasından falan rahatsız olmaya başladığında gerçekten kötü bir sürece girilmiş demektir, tecrübeyle sabit..[/QUOT
maalesef eşim kendini bişey sandı tabi bende eksik aramaya başladı yoksa vicdanı nasıl rahat edecek
cevap gelmiş biraz bekleyelim yazmış kadın
cevap gelmiş biraz bekleyelim yazmış kadın
Dayanabilecek misin kimi tercih ettiğini görmeye çünkü bu süreçde seninde bahsettiğin gibi saygısızlıklar baş gösterecek ve seni yok saymalar başlayacak sen bunu hissettiğinde kahrolmayacak mısın sonrada anlaşamıyoruz biz diye yedi cihana duyuracak sende buna ikna olacaksın ama şimdi yeni başlamış sanırım olaylar yani şuan bunu öğrendiğinizi söylemeniz sizin yararınızı anlaşamıyorduk aldattım diyemeyecek,anlaşamadık bitti diyemeyecek aldattın bu hale geldik diyebileceksiniz anlatabildim mi ,bence siz ona zaman veriyorsunuz bu evliliğin bitmesi için.
Dayanabilecek misin kimi tercih ettiğini görmeye çünkü bu süreçde seninde bahsettiğin gibi saygısızlıklar baş gösterecek ve seni yok saymalar başlayacak sen bunu hissettiğinde kahrolmayacak mısın sonrada anlaşamıyoruz biz diye yedi cihana duyuracak sende buna ikna olacaksın ama şimdi yeni başlamış sanırım olaylar yani şuan bunu öğrendiğinizi söylemeniz sizin yararınızı anlaşamıyorduk aldattım diyemeyecek,anlaşamadık bitti diyemeyecek aldattın bu hale geldik diyebileceksiniz anlatabildim mi ,bence siz ona zaman veriyorsunuz bu evliliğin bitmesi için.
kadın sizin yaşadıgınız şehirledemi acaba?
belki siz bekelrken onlar görüşüp napcaklarını konuscaklar
kendine sahte bi face adresi alıp kadını ekleyebilrsin nerde yaşadıgını falan ögrenirsin hiç olmazsa
eşiniz sizin kendi şifresini bildiginizi bilyrmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?