Eşim eski sevgilisi ile mesajlaşmış..Benle mutlu olmadığını yazmış mesajında..

Ben de merak ediyorum, prgram işe yaradı mı ki?

Anlattığınız örnekteki adam, kısmen daha masummuş. En azından sadece eski mektupları falan saklamış, yani yeniden irtibata geçmeye kalkışmamış eski sevgili ile.
Anlattığınız bayanın da artık özgüveni mi çok fazlaymış, çok mu coolmuş neymiş anlamadım, ama onda olandan kesinlikle ben de yok, o kesin..

canım öncelikle Allah yardımcın olsun..
gerçekten başına gelmeyen anlayamaz durumunu..
eğer ailen destekçi olsaydı daha kolay atlatabilirdin
böyle erkeleri anlamaıyorum nasıl bu kadar ikiyüzlü olmayı başarıyorlar..
hayır adam herşeyi halletmiş kızınıda kabullendirmek peşinde..
böylelerine beddu etmemek için çok zor tutuyorum kendimi
kızınız için güçlü olun arkadaşım biz elimiz yettiğince burdan destek olmaya hazırız rabbim yar ve yardımcınız olsun...

kumrunun klavyede sorun oldugundan yazamıyor sanırım kızlaar...
bu arada kumrucum, dün işten cıktım otobüsteyim, inanır mısın bilmem ama hep aklımda sen vardın ya.. dua ettim sana, Allah kabul eder inş... inş sen de bu sıkıntılı dönemi cabucak atlatırsın canım..

Bu tür erkekler anlamak çok zor geliyor bana..
Yaa hem kendi hayatını mahvediyor hemde evlendiği kızcağızın.
Yaaa küfür edicem şimdi beni atacaklar diye korkuyorum da siz anlayın artık...
Madem aklın başkasında ne diye evleniyorsun bşkasıyla,hemde sevmiyorsun onu
aynı yatakta başkasını düşünüyosunuz
kendini geçtim eşine acır be insan onun suçu ne sana inanmış sevmiş evlenmiş seninle
yuva kurmuş çocuk vermiş sana aileside destekçi değil zaten
Ne diye onunda hayatını karartıyorsun be adamm (gerçi bunları düşünecek beyin olsa onda birazcık bunları yapmaz ya )
Okadar öfkeliyim ki şuan anlatamam
Rabbim sana sabır ve güç versin canım dua ediyorum bende senin için hakkında hayırlısı olsun inş..

yuva yıkanın yuvası olmaz...faceteki mesajları bi an önce kaydet sakla. ilerde lazım olabilir..

Canım bencede mutlaka arkadaşı dinle ve o mesajların ya çıktısını ya yada bi şekilde yedekleyebilrsen yedekle.Allah korusun olası kötü durumlarda iftiralara yalanlara maruz kalmadan kurtarıcın olabillir....

Bu adamla geçirdiğiniz her ana yazık bence bir avukatla görüşün haklarınızı öğrenin
Ya sevmiyorsa boşansaydı kocanız niye size aldatıyor siz yapsaydınız adınız ne olur kim bilir
Her zaman kadın mı alttan alıcak eşiniz sizi kaybetmemek için ne yapıyor hiç bir şey
Önce kendini düşün canım

allah yardımcın olsun arkadaşım ne denilir ki böyle bir durumda davulun sesi uzaktan hoş gelir misali bizlere şunu yap bunu yap demek kolay geliyo ben ne yapardım böyle bi durumda bilemiyorum ama ailen keşke arkanda olsaymış ama olsun umarım sağlıklısındır ve çalışmaya gücün yeter eğer boşanmayı düşünürsen delilleri sakla ki çocuğunun velayetini alırken senin işine yarasın eşinin aleyhinde kullanırsın ahlaki değerleri olmayan bi adam nasıl çocuğuna sahip çıkabilir die ama ayrılacaksan ayakta durmayı başar hiç bişey bilmiyorsan ev temizlemeyi biliyosun ev temizle çalış bak çocuğuna çok iyi bi hayat süremesende eşine tekrar senin gururunla oynama fırsatı vermemiş olursun ama yinede çok ii düşün burdan yazmak kolay geliyo rabbim hepimizin yardımcısı olsun

ben olsam olay çıkartırım ne demek saygı duymak ya, madem aklında başkası var ne diye onu atmadan başkasıyla evlenirsin, karşındakine haksızlık değil mi bu acaba?
nedense zaten hep erkekler masumlar, mağdurlar..
peki kadın olsaydı onun yerinde kocası ne yapardı acaba eminim bu senin geçmişin saygı duyuyorum derdi!

erkekler herzaman ellerinde olmayan cazip gelmez mi zaten .. isterse yanındaki onu seven dünyanın en güzeli en iyisi olsun .. eşiniz durum yoklaması yapmış kabul etmezse nekadar sizi sevmesede (!) nekadar mutsuz(!) olsada sizinle olucak .. sanırım abartmış eşiniz o mesajlarda duygu sömürüsü gibi bişey gör bak seni ne çok sevdimde senden başkası yok blabla.. eminim o bayanda gidicek bi yeri olmadıgı için eşinize mesaj atmış İnsanları anlamak, tanımak zor .. hem senin neden gidemiyeceğin bi yer yok ?? o ev senin ne hakla çıkartabilir seni .. mutsuzsa o gitsin .. Gurur yapıp o evden gidersen kızın için ve kendin için büyük bi hata yaparsın.. Haklarından asla vazgeçme bunu gurusuzluk olarakda düşünme

Canım diğer konunu da okudum,anladığım kadarıyla zaten mutsuz bi ilişkiniz varmış,ailesinden de çekmişsin,sanırım boşanmaya karar vermiştin sen daha önceden, biliyorum biraz tuhaf bi yorum olacak ama belki de hayırlısı budur, belki böyle bi olay olmasa bu bardağı taşıran son damla, sen eşinin gerçek yüzünü tam olarak göremeyecek kabullenmeye devam edecektin, en azından bu belki de karar vermeni kolaylaştıracak olay olacak..Dilerim hayırlısı olur

Konu sahibinin yaşadıklarını ben yaşasaydım adam ile konuşurdum(eşim diyemiyeceğim) her şeyden haberdar olduğumu bunu uzatmamak gerek bazen şu pembe dizilere kızıyoruz ya demek ki gerçek olabiliyormuş.Cesur olmak iyidir, korkak olmak gerçeklerden kaçmak insanı yıpratır, açık ve net beni sevemediysen boşanalım demeli ve birbirlerini fazla yıpratmadan bir anlaşmaya varmalı çünkü çocukları var kavga etme ,çekişme olmamalı sanırım bu adamda kendine yeni hayat kurmak istemiş ama olmamış kaldı ki deli gibi sevip ayrılanı gördük evlilik bir kumardır

bunu tüm samimiyetimle söylüyorum...

çok güçlü bi kadınsın öncelikle ben olsam bu kadar sabredemezdim hemen hesap sorardım ama sen akıllıca davranıyosun sessiz kalarak izleyerek kanıt toplayarak valla hayran kaldım aklına...
gidecek yerin olmamasınada ayrıca üzüldüm ve çaresizliğine...
hani diyoruz ya hep kadınların mutlaka işi olmalı diye bence bu söz çok doğru insan yeri geliyo anne babasına bile güvenemiyo malesef...
kaldıki eş bi yerde el oğlu gönlü geçince bırakabiliyo ama biz kadınlar sabrederiz bebeğimiz için erkekler biz gibi değiller hemen başkasına göülleri kayabiliyo hepsi adına konuşmuyorum ama %80 böyle malesef...
canım kendimce sana tavsiyem arkadaşlarında dediği gibi yazışmalarını kaydettir pcye çıktısını al bi güzel...

sonra eşinle bağırmadan sakince anlat bunları bildiğini ki eşinde zaten yazışmaları silmemiş şifreyi bile bildiğini biliyomuş demekki umursamıyo senden korksa çekinse yada seni kaybetömekten o yazışmaları silerdi demekki ne olursa olsun artık diyo....

sen bu sessiz lik ve sakinliğini koru hakkında en hayırlısı neyse o olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…