hamilelik diyince aklıma geldi eşim ikinci çocuğu istediğini söyed. asla asla olmaz dedim bana artık güvenme dedim. sana değer veren herşeyden çok seven bi karım var deme dedim.bugün alışverişe götürdü kıyafet aldı kendine tlf hat aldı seninle konuşmak istiyorum işteyken falan dedi ama benim bu sözlere karnım tok iimdeki yangını hiç bişey söndüremez kiii
esini o kadinla görmesen de bunlari yakalamak cok can yakiyor.. biliyorum.. ama senin ki benimkinden daha beter.. benim esim de aynisini söyledi canim benim.. amacini ögrenmek icin yazismissordum peki böyle bir sey var o..... kadin sana yazdi sen de bana söyleseydin taaaaa en basindan da benim de haberim olsaydi, o zaman amacini birlikte ögrenseydik dedim, bakti yüzlü cikamicak, kavgayi patlatti araya annesigili soktu, ben kötü oldum.. al birni vur ötekine
aynen canım kavgayla haklı duruma getiriyorlar kendini bir de bakmışsın kendinde suç arar olmuşsun bide utanmadan yüzsüz yüzsüz bana surat yapma itme beni diyebilyor.
Sahi,iftira meselesi de bir tuhaf.Ne uydurabilir ki?
Onda iftira varsa sizde gerçekler var.
Neyine güveniyor ki acaba?
aynen canim aynen.. böyle yaparak beni kendinden sogutuyorsun dedi benimki bana.. peki ya sen??? senin yaptigin??? yani aldatmak ya da aldatmaya tesebbüs etmek.. o ne oluyor??
O kadar mantıkdışı ki bunu bir sebep olarak düşünmemiştim bile..neyine güvenecek canım benim tabiki kahrolası erkekliğine ona damga vuran olmaz nasıl olsa neredeyse gururlanacaklar.onlar aldatacak ama kadın kocamdır diyip elinde tutmak için ömrünü verecek yok bunu yapmazsa kadın şuçlu.. kocasını elinde tutamadı güleryüz göstermedi adamı evden kaçırdı oluyor. benim vatanım bu kadını ikinci plana atan benim toplumum ne yazık ki
offfffffffffff offffffffff klasik işteee başka ne denebilir ki hep ayn sözlerrr
O kadar mantıkdışı ki bunu bir sebep olarak düşünmemiştim bile..
Yazık ki tüm mantıkdışı olaylar da bizim ülkemizde.Şu noktadan sonra ne denilebilir ki?Kelimeler kifayetsiz.
Allah yardımcınız olsun.
cem yilmazin videosunu izledim de.. diyoki aldatan erkege iste sen su otelde miydin diye sordugunda, soruya soru ile cevap verir ; kim söyledi??? kim dedi yaa yok öyle bir sey, falan filan... izlerken dedim hakaten öyle.. ben adama diyorumkiii bu mesajlar ne adam diyoki sana kim dedi??? yahu salak mesaj diyorum demekki görmüsüm kim diyecek?? kimi taniyorum? beni buraya getireli bir ay olmamis daha...tek kalip bunlarin hepsi.. hatali fabrikasyon üretim
aynen öyle ya keşke iade etmenin mümkünü olsa yenisinide almam istemem aslaaa
evet evet, para iadesi de istemiyoruz sadakamiz olsun
iade eden ediyo kahrolsun ben yapamadım gücüm yetmedi
amin canım bana yaklaşımları şuan o kadar çok yapmacık geliyor ki bimiyorum eskisi gibi tabiki olmayız ama inşallah küllenir içimdeki ateş. gidecek bir yerim olmadığı için
iyi davranmam gerektiğini biliyorum ama şu an o kadar zor geiyor ki bunu yapmak. bi an yapmacıkta olsa yüzüne gülebiliyorum ama sonra içimdek öfkeye nefrete engel
olamıyorum hayat sevincimi kaybettim nasıl tutunurum bilmiyorum ki
en büyük isyanımda babama uzakta olunca acımı duymayınca kafası rahat mutlu olabilecek mi acaba?
Eğer kocanızdan ayrılmayacaksanız sizi aldattığını bilmiyormuş gibi yapın...
Çünkü beni aldattın falan gibi sözler söyleyip yanında durursanız erkeğin gözünde
sıfır olurmuşsunuz...Bir psikologdan dinlemiştim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?