Eşim eski sevgilisi ile mesajlaşmış..Benle mutlu olmadığını yazmış mesajında..

esini o kadinla görmesen de bunlari yakalamak cok can yakiyor.. biliyorum.. ama senin ki benimkinden daha beter.. benim esim de aynisini söyledi canim benim.. amacini ögrenmek icin yazismis sordum peki böyle bir sey var o..... kadin sana yazdi sen de bana söyleseydin taaaaa en basindan da benim de haberim olsaydi, o zaman amacini birlikte ögrenseydik dedim, bakti yüzlü cikamicak, kavgayi patlatti araya annesigili soktu, ben kötü oldum.. al birni vur ötekine

amin canım bana yaklaşımları şuan o kadar çok yapmacık geliyor ki bimiyorum eskisi gibi tabiki olmayız ama inşallah küllenir içimdeki ateş. gidecek bir yerim olmadığı için
iyi davranmam gerektiğini biliyorum ama şu an o kadar zor geiyor ki bunu yapmak. bi an yapmacıkta olsa yüzüne gülebiliyorum ama sonra içimdek öfkeye nefrete engel
olamıyorum hayat sevincimi kaybettim nasıl tutunurum bilmiyorum ki

en büyük isyanımda babama uzakta olunca acımı duymayınca kafası rahat mutlu olabilecek mi acaba?

aynen canım kavgayla haklı duruma getiriyorlar kendini bir de bakmışsın kendinde suç arar olmuşsun bide utanmadan yüzsüz yüzsüz bana surat yapma itme beni diyebilyor.

bende en çok eşinin iftira atarım demesine takıldım.nasıl bir laftır bu!!!. bence bundan sonra sen kendine her an herşey olabilecekmiş gibi ayaklarının üzerinde durabileceğin koşulları hazırla eğer eşin düzelmezse 2. bir planın bir şansın olsun

Sahi,iftira meselesi de bir tuhaf.Ne uydurabilir ki?
Onda iftira varsa sizde gerçekler var.
Neyine güveniyor ki acaba?

aynen canım kavgayla haklı duruma getiriyorlar kendini bir de bakmışsın kendinde suç arar olmuşsun bide utanmadan yüzsüz yüzsüz bana surat yapma itme beni diyebilyor.

aynen canim aynen.. böyle yaparak beni kendinden sogutuyorsun dedi benimki bana.. peki ya sen??? senin yaptigin??? yani aldatmak ya da aldatmaya tesebbüs etmek.. o ne oluyor??

her kavga da o kelimeyi söylüyor kendisi sonra ben öyle bi şey yaparmıyım o an sinirden söylüyorum diyebiliyor tabi daha sonra yine söylüyor. ilk duyuşum değil yani ona hiç güvenmedim zaten bundan sonrada güvenmemem gerektiğini kanıtladı zaten

Sahi,iftira meselesi de bir tuhaf.Ne uydurabilir ki?
Onda iftira varsa sizde gerçekler var.
Neyine güveniyor ki acaba?

neyine güvenecek canım benim tabiki kahrolası erkekliğine ona damga vuran olmaz nasıl olsa neredeyse gururlanacaklar.onlar aldatacak ama kadın kocamdır diyip elinde tutmak için ömrünü verecek yok bunu yapmazsa kadın şuçlu.. kocasını elinde tutamadı güleryüz göstermedi adamı evden kaçırdı oluyor. benim vatanım bu kadını ikinci plana atan benim toplumum ne yazık ki

O kadar mantıkdışı ki bunu bir sebep olarak düşünmemiştim bile..
Yazık ki tüm mantıkdışı olaylar da bizim ülkemizde.Şu noktadan sonra ne denilebilir ki?Kelimeler kifayetsiz.
Allah yardımcınız olsun.

offfffffffffff offffffffff klasik işteee başka ne denebilir ki hep ayn sözlerrr

cem yilmazin videosunu izledim de.. diyoki aldatan erkege iste sen su otelde miydin diye sordugunda, soruya soru ile cevap verir ; kim söyledi??? kim dedi yaa yok öyle bir sey, falan filan... izlerken dedim hakaten öyle.. ben adama diyorumkiii bu mesajlar ne adam diyoki sana kim dedi??? yahu salak mesaj diyorum demekki görmüsüm kim diyecek?? kimi taniyorum? beni buraya getireli bir ay olmamis daha... tek kalip bunlarin hepsi.. hatali fabrikasyon üretim

amin canım bizim toplumumuz böyle olduğu sürece allah kimsenin başına vermesin daha çoook kumrular olucak ne yazık kı

aynen öyle ya keşke iade etmenin mümkünü olsa yenisinide almam istemem aslaaa

nefesimi tutarak okumuşum buraya kadar tüm sayfaları. biz bunları okuyoruz ama sen yaşıyorsun biz biazdan kafamızı yastığa koyup uyuyacağız ama sen yaşayacaksın. canım Allah yardımcın olsun. sakın pes etme meydanı boş bulup da akbabalar üşüşmesin yuvana. senin o kadar emeğin var o yuvanın kurulmasında. eğer kocan pişmansa sen de o kadının pis egosunu tatmin etmesine izin verme. resmen senin (çok afedersin) salak kocanla egosunu tatmin etmeye çalışmış. o da etmiş. karşılıklı olmuş aa o beni unutamamış aa o da beni unutamamış saçmalığı. arada olan senin masum kalbine oldu. sakın pes etme en azından erkenden öğrendin bunu. peşini de bırakma her fırsattta o salakla konuşmasın. o kızın kocasını bulabilirsen bul. çok sıkarsan ters de tepebilir dengeyi bulmak,sabrını korumak gibi zor bir işin var bugüne kadar emek verdiğin yuvan için,sakinliğini koru kimsenin kendini senin masum duygularınla tatmin etmesine izin verme. Rabbim sabır versin

Eğer kocanızdan ayrılmayacaksanız sizi aldattığını bilmiyormuş gibi yapın...

Çünkü beni aldattın falan gibi sözler söyleyip yanında durursanız erkeğin gözünde

sıfır olurmuşsunuz...Bir psikologdan dinlemiştim....

arkadaşlar kendimi rahatlatmak adına artık ona bişeylerin değiştiğini hissettirmek çekip gidemesemde değiştiğimi göstermek istiyorum.ondan ilgi sevgi beklemediğimi onu eskisi kadar sahiplenmediğimi göstermek istiyorum ne yapmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…