Eşim eski sevgilisi ile mesajlaşmış..Benle mutlu olmadığını yazmış mesajında..

aslında ona artık takip etmek istemiyorum. hem kendini bişey sanmasını istemiyorum hemde buna gücüm yok artık. bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum?

aslında ona artık takip etmek istemiyorum. hem kendini bişey sanmasını istemiyorum hemde buna gücüm yok artık. bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum?

seni çok iyi anlıyorum. bunu ona hissettirmeden yapmaya çalış hissederse ters teper. ha diyeceksin ki takip etsem nee etmesem ne,ipin ucunu kaçırma diye. eğer eşin pişmansa yapmaz ama kadını ortadan kaldırmak lazım çünkü belliki eşinle egosunu tatmin etmeye çalışıyor. zaten demişsin ya eskisi gibi olmayorsun mesela yemeklere özenme, çayını demleme. benim eşim de böyle saçma bişey yapmıştı ki ben senin gibi değildim belki sen olsan güler geçersin buna. iki gün yemek pişmedi, çay demlenmedi. aldığı çiçekler günlerce koyduğu yerde kaldı. ama bunlar içimden gelmedi zaten. sen de içinden geldiği gibi davran bu ona yeter zaten.

keşke içimden geldiği gibi davranacak şansım olsa keşke bi saniye durmam

keşke içimden geldiği gibi davranacak şansım olsa keşke bi saniye durmam

canım eşinin davranışları nasıl? sana ne söylüyor. eğer pişmanım diyor ve senin kalbinin minick bir köşesi buna inanıyorsa hem eşine çektir hem de onu o kadına bırakma.

sesini duysam elini tutsam yetmez
her batan güneşte
kadınım olmalısın

rüyalarımda değil
her an yanımda olmalısın

ben senin gözlerine bakmalıyım
sırtını dayadığın dağ olmalıyım

son nefesimde bile
yatağında uzanmalıyım

bırak tenini ruhuma
sen diye yanmalıyım
sabaha seninle uyanmalıyım
seni seviyorum diye haykırmalıyım aaaaşkımmm

sonuna ve ölüme kadar

sen benim ilk aşkımsın seninle her şeyi yaşamak istiyorum

bende karım olmanı istiyorum canım bi gün görüşsek senle aşkım seni cok merak ediyorum 3 yıldır görmedim seni cok özledim

mesajlaşmaktan öteye gecemedikki canım sen kesin kararlımısın

canım hep böyle msj atıp mektup atar gibi cevepmı bekleyeceğizzzzz bence cözüm bulmalıyız

cevap veremememin sebebi buydu seni hala seviyorum vazgeçmedim

1 2 gündür cevap veremedim benim internet msn face şifrelerini biliyor sana başka hesap açıp ulaşmak istedim fakat hesabını gizli yapmışsın aramalarda cıkmıyorsun o yüzsen ulaşamadım şimdi ise şifrelere ulaştım seni cok özledi (burada benden bahsederken
hiç bi sıfat kullanmamış insan yerine bile koymamış sanki)

Dünya yıkılsa üzerime Son sözüm yine iki kelime Otur kalbimin üzerine Öyle kal aşkım.. Tenden kurşun geçer de Geçmeyen bir sevdan var. Unutma her erkeği Diz çöktüren bir kadın var. Olmazsa olmazımsın Gözyaşım yaralarımsın Senden başka kimim var Yemin verdim gitmem bir yere Taş olup kırılsam bin kere Otur kalbimin üzerine Öyle kal aşkım Tenden kurşun geçer de Geçmeyen bir sevdan var. Unutma her erkeği Diz çöktüren bir kadın var. Olmazsa olmazımsın Gözyaşım yaralarımsın Senden başka kimim var

o kadına yazdığı bazı mesajlar sizlerle paylaşmak istedim

Son düzenleme:
Allahımm elim ayağım yapıştı buz kestim.. bu nedir yani şimdi?? beklediğimden de kötüymüş. peki pişmanım diyormu hoş dese ne.. yani eşin bütün bunların açıklamasını yaptımı sana??? nereye bağladı bu kadar zırvayı??!!!

eğer yuvan yıkılırsa emin ol onlarında asla mutlu bir yuvası olmayacak.Allah o kadının belasını versin nasıl bir insanmışki evli olduğunu bile bile senin kocana msj atar ,ve utanmadan seni aldatmasına aracı olur.bence o kadında kocası tarafından aldatıldı ve senin de canını acıtıp kocanı elinden alınca soğuyacak afedersin öldüresim geliyo bunları ya . allahım sana sabır versin.çok zor bir durumun iiçindesin.

amacını öğrenmek içinmiş palavra başka bişey deği. sadce amacını öğrenmek istemişmiş ben söylemeseymişim zaten yazacakmış ona ben karımı seviyorum diye falan işte

inan şu an tek isteğim çekip gitmek üzünü bile görmek istemiyorum

canım benim ya aslında konuyu dünden beri görüyorum cevap yazmakta bekledim gelişmeleri okudum ve sana yaşatmaya hakları yok .peki ne yapacaksın ailenle paylaşıcakmısın kızını eşine vericek misin ?asla verme olur mu ?

genelde boyle konularda, birak git, ayril artik diyen cok olur... ve ben cok uzulurum bir yuva daha yikiliyor, belki biraz daha sabredilse hersey duzelecek diye...
ama canim seninkisi artik cok farkli bir boyuta gelmis.... evlilik kalmamis ki... esin baska bir seyin pesinde...
bence bir sekilde calismaya basla... kendi ayaklarin ustunde durmaya calis.... ve birak...

tum bunlarin kayitlarini al... elinde kanitlarin olsun... ayril... nafaka odesin sana calisip, zaten sen ayrildigin gibi o kadinla da cok devam edebilecegini sanmiyorum... gizli birseyler cevirdigi icin cazip geliyor bu durum su an ona....

bence en onemli olan seyi tekrarlayim; calismaya basla... kendi ayaklarinin ustunde dur...

çocuğu mu tabiki kimseye vermem.babam oraa gideceğimi söyleyince telefonu yüzüme kapattı

ah ahiş bulamıyorum bi işe girebilsem kendimi çok güvende hissedicem

bu adamla ömür geçmez..hep aklına gelicek bu yaşattıkları.. hiçbişi senden kıymetli diil.. eğer kızınada bi faydası yoksa bu adamın asla çekme.aklı fikri başka işlerde olan adamın çocuğunada faydası olmaz zaten.ne yap ne et kendi ayakların üzerinde durabil..kafana koyduktan sonra kızınla herşeye göğüs gerebilirsin..çocuğun kaç yaşında bilmiyorum ama gün gelicek onunda bir hayatı olcak..oda ayakları üzeridne durcak..o zaman sen yeni bir hayat arkadaşı bulusun kendine...adımların daha sağlam olur. ne olursa olsun sen bir kadınsın ve başını dimdik tut ezilme asla ezdirme kendini beş para etmez insanlara...herzaman pozitif ol.iyi düşün ve geleceğin iyi olsun...önce senin ruh sağlığın iyi olsun ki kızınada verimli bir anne olabilesin.

benimde bir kızım var...yazdıklarım başıma geldiğinde yapacaklarımdır...

e canım en son hani seni seviyordu, senden yanaydı hani onlar doğru değildi bu mesajlar ne :S ne yapmaya çalışıyor bu adam.. Sana karşı nasıl davranıyor? Sana iyi davranıp düzeltmeye çalışıp kadına bunları mı yazıyo :S

kumrucum senin yerinde olsam şuan hiç bişey düşünmem düşünüpde beynimi yiyip psikolojimi bozmam bırak unut at herşeyi bir kenara sadece ve sadece kızını düşün onunla ilgilen hayatındaki tek gerçeğin şuan kızın.söylemek kolay ama gerçek o.boşan demek basit kal demek zor.bunlar olacağına varır bence beklemede kal.zaman herşeyin ilacı unutma ama gerçekten kendini eşinin yaptıkları için yıpratma.eşinin sana karşı söyledikleri doğru olabilir eyer öyleyse bunu kabul etmek zor olsada hemen hemen her erkek yapıor.yada sana yalan söylediyse karşı tarafdan yüz bulamadığı için seni kaybetmemek için olabilr çok karışık

çocuğu mu tabiki kimseye vermem.babam oraa gideceğimi söyleyince telefonu yüzüme kapattı
of offf ya eşden kadersizsin
baba niye böyle yapar anlamam .sebebini öğrenince belki gel der canım paylaşcak mısın babanla gitmeden önce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…