Eşim eski sevgilisi ile mesajlaşmış..Benle mutlu olmadığını yazmış mesajında..

Kumruuuu önce, senin ve kzın adına çok üzüldüm..

Mesajları okudum, bana hiçte aqız aramak qibi qelmedi..tanımak qerekmez bazı şeyler için insanları..

Klasik bir muhabbet vardır ya.Eski sevqilim evlendi bende inadına evlenicem..

BENİMDE BÖYLE İKİSİDE ARKADAŞIM YAKIN ARKADAŞLARIM VARDI..uzun süre beraber olduktan sonra ayrıldılar..ikiside evlendiler.Çocuk mocuk derken hoooop bunlar qizliqizli birbirini buluyor buluşmaya başlıyor. benim ilişkiden 1 hafta sonra haberim oluyor. İkiside çok yakınlarım..

Kısa kesiyim konuyu..Ben öqrendiqimden beri ayrılmaları için elimden qeleni yaptım. ayrıldılarda ama yenıden yenıden yenıden...

SONUÇ:Şimdi 23 yıllık ARKADAŞIMLA GÖRÜŞMÜYORUM.. Erkek olan bana diyorki onun ne olduqu zaten belli deqilmi???

yıllar önce yanıp tutuşan birbirlerine inada evlenen çoluk cocuktan sonra ikiside evliyken inatla beraber olan arkadaşlarımdan biri diqerine aradan 5 ay qeçince NASIL BAKIYOR..

belki bilmek istersin diye anlatmak istedim..Söylemek istediqim..Senin eşin için bir '' imkansız olmuş'' o.. imkansızı imkalı hale qetirdiqinde qözündeki bütün deqerini yitiricek..

Siz eşinle ayrılın veya ayrılmayın eşin bunu yaşadıqında kaç yaşında KIZIN BİLMİYORUM ama sadece ''onun yüzüne baktıqında utanıcak''..

Son düzenleme:
ben eşi sevseydi asla mesajı görmemezlikten gelip silip facesinide kapatırdı diye düşünüyorum.adam başka şeyler peşinde.hadi o kızın agzını arasa bile seni unutamadım kızımla geleyim kabul et beni demez canım.hangimiz kocalarımız böyle yapsa onunla aynı yatakta yatıp ,aynı masada yemek yiyip,aynı evde yüzyüze bakabilirdik.arkadaşımız yine sabırlı.işte aile arkada yok o çok zor .aile arkasında olsa şimdiye uzaklaşmıştı o adamdan .

oncelikle allah sabir versin ne olur kizma ama senin icin endogrusunu yap kimse degil sen ne istiosun....... ama ailen yoksa arkanda gormemezden gel dmeek sorundayim eger ki ma.ddi durumun isin gucun yoksa.. ama varsa ki bi dakika bile durma orda birak boyle yazmasini msg falan dusunmesi bile cok kirici ki bi cocuk var ne sorumsz insanlar var .... eger basta problem varsa ki aileler hayir dioosa bi adam icin ne olur dinleyin kizlar!!!

Siz olanları anlattıkça biz burada coşuyoruz, onu yap, bunu yap diyoruz, ama bakın siz de biliyorsunuz, kendi ayaklarınızın üstünde durana kadar ayıya dayı demek zorundasınız. Bir kaç gün bir sakinleşin, sonra iş arama vs. faaliyetlerinize bir hız verin, ne bileyim alışverişi siz yapıyorsanız kenera köşeye biraz para atın, biraz palazlanın önce. O arada da olumsuz hislerinizi fazla aksettirmemeye çalışın kocanıza, durumu idare etmeye çabalayın. Kadınların erkeklerden daha güçlü olduğunu düşünüyorum, o size numara yapabiliyorsa, siz de ona yapabilirsiniz. Birşey yapmadan önce biraz güçlenmeyi bekleyin lütfen.

Bu arada, kocanız size bu olanları unutturacağına dair verdiği sözde samimi ise, bir takım olumlu davranışlar sergileyebilir, onların inandırıcılığına göre de pozisyonunuzu yeniden değerlendirirsiniz. Ama bence, biraz para biriktirmeden radikal bir adım atmayın.

kumru seni çok merk ettik çok şükür iyisin yazılanların hepsini okudum çok zor bi dönem geçiriyosun sabret canım kendine kızına sahip çık böyllerini allah ıslah etsin anladığım kadarıyla kocan biraz şımarmış oturur poposunun üstüne inş en kısa zamanda.
bu arada mesleğin ne burdaki arkadaşlar belki yardımcı olurlar sana iş konusunda..

Canım benim hoşgeldin.

Ayrılsan da ayrılmasan da bence artık kendini düşün kendin için yaşa, kocamı takip etmek istemiyorum demişsin etme zaten, bırak ne hali varsa görsün.

Kendine yeni bi hedef belirle ve o olaydan uzaklaş, ne bileyim iş bulana kadar evde de olsa kendini geliştirmeye çalış, farklı bişeyler yap.

Yoksa o olayın etrafında takılı kaldıkça, beynin kuşkular ve sıkıntılar kemirmeye devam edecek.

Kumru çok merak etmiştik seni çok şükür iyisin(fiziki olarak).Yaşadıkların çok zor canım burada okuyoruz geçiyoruz ama sen içindesin birebir yaşıyorsun.O adamla yüzyüze geliyorsun.Korkunç.Hiçbi yerden şansın yok ki be güzelim koca , baba...O nasıl bir baba öyle yaa şok oldum

Keşke iş bulabilsen de kendi ayakları üzerinde durabilsen:97:

çok şükür canım en azından iyi olduğunun haberini alabildik

canım kumrummm ben senin için dua ediyorum arkadaşım inşallah hakında hereyin en hayırlısı olur. çok zor bir durumdasın şuan ama baban yerine birde annenle konuşmayı denesen o babana anlatsa belki azıcıkta olsa yumuşar tatlım haberlerini bekliyorum

gördüğün tüm mesajları kayıtladınmı tatlım birgün lazım olabilir..
biraz sakinleş bebişin için sen bukadar üzgünken o da üzülecektir...
eşini izle tavırlanırı ölç canım

kimsenin ahı kimsede kalmaz derler sanırım çok doğru...

bir danışanım vardı canım ondada aynı durum vardı eşinin başka bir kadınla görüştüğünü öğrendiğini söylediğinde göz boyamak için adam birden taktik değiştirmişti ve kadın ona inanmayı seçti.. sen hemen kanma tatlım biraz daha gözlemle bence

biz kadınları zorunlu hayata mahkum bırakanlara çok kızıyorum ve babanda bunlardan biri.

yep yeni bi kumru yaratmakla başlayabilirsin tatlım...
kendine geldiğini ona hissettir bence

haayyy ben onun....
attı yine kafamın kayışı
gidemde bi sigara içem bari

Öncelıkle senın ve kızının ıyı olmasına cok sevındım..

Aılenın telf yuzune kapatmasına cok uzuldum sana her sekılde sahıp cıkmalıydı..

Allah kımseye kaldıramıyacagı yuku yuklemez..

Cok guçlu bır kadınsın oncelıkle saglıgını dusunun..Saglıgın yerınde olursa her olayın ustesınden gelırsın.

Şimdilik o evden gıtme snsın yoksa ona gore davran eşıne gerektıgınde kızgınlıgını bellı et ama sureklı

eskı sevgılısını gundeme getırme .bır sekılde para bırıktır netten ıs ımkanlarını takıp et...

Eşınıde hıc caktırmadan takıp et.....

Dılerım ya eşın hatasını anlar bundan sonra sana cektırdgı acıları sana unutturur cok mutlu olursun

eşınden gercekten soguduysan sen bır cıkar yol bulursun

dünden beri msjlarını takip ediyorum..yaşadıkların çok zor ve ağır allah yardım etsin cnm..

ayrılmak boşanmak en kolayı sen zor olanı seçip gitmiyosun yada gidemiyosun bence burnundan getir kocanın hiç bi işini yapma o yokmuş gibi davran kızınla ve kendinle ilgilen hiç o yokmuş gibi davran cnm
inan buda onun canını yakacaktır ve etrafında pervane olacaktır.. dır edip başa kaktıkca sen kötü olursun ama kendi kabuğuna çekilirsen bu onun altında daha çok ezilir cnm...

dikkat et kendine unutma yanlız değilsin sana muhtaç olan bi çocuk var onuda düşün cnm kim bilir nasıl etkileniyodur bu yaşanılanlardan.....

ALLAHIM SEN BÜYÜKSÜN ...kumruuu çok merak ettik seni aman iyisin ya sen ..offf yarabbi sen gel hakkından böyle adamın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…