Eşim eski sevgilisi ile mesajlaşmış..Benle mutlu olmadığını yazmış mesajında..

Kumrucum simdiden ozur dilerim ben senin icini ferahlatacak bisey yazmicam cok isterdimm ama..cnm sende cok ii biliosunki grunen koy klavuz istemez..esin amacini ogrnmk istemis peki bi insan sevmedigi yada unutamadigi bi insanin amacini napsin sallamaz onu eklems bile feysine..affettir cem kendimi demiss adamin yasdigi msjlara bakk..allahim ocaklardan irak olsunn...cnm yoklugunun ardina siginmaaa...sen bu adami cok seviosunn vazgecemiosunn ondan gidemiosunn....yoksa diegr trluuu cekip gderdinn babanin surati yada laflari daha az icini acitir emin ol kndini daha gclu hissdersinn bi nebze de olsaa...kndini kandirmaaa arkadslar drst olalim allah korusunn kendi basimiza glsee napaatiz onu yazalimm...kumrucumm hic istemme uzulmeni hele kizinin uzulmesinii hele deee esininn seni saf yere kogmasinaa tahammul edemiomm..cildirdim sabah sabah yataktaaaa...iii dusunnn baban kizar eder ama sEn onun kuzususunn..ama hc uzlme aglama kndi dusen aglamazzzzz kocannn cok pisman oljkk bakk o kadindan tekmeyi yemesi an meselesii...sEn esini yada eski sevgilsini dsunup harap etme kndinii...unutma allahi. Her zorluga bi care verirr senide mahrum etmez emin oll..sEn ise kndie guvenmekle baslaaa

kumrucum ii olmana en azından fiziken ii olmana sevindim.. çok kötü şeyler geçti aklımızdan.

dicek bişey bulamıyorum arkadaşlar söylenebilecek herşeyi söylemişler. sen güçlü bi kadınsın.. onunla ya da onsuz sen bunun üstesinden geliceksin eminim...

Kumrucum Allah sana sabır versin... O adamla aynı çatı altında kalmak zorunda olmak nasıl canını acıtıyordur düşünebiliyorum...

Peki Eşinin yazmış olduğu o mesajlara o kadın ne cevap vermiş onları okuyabildin mi??

Son düzenleme:
Allahından bulsun ikiside!! bu ne iğrençliktir ne haysiyetsizliktir! O kadınında inşallah kocası öğrenir yuvası kalmaz! Çok sinirlendim gerçekten hele attığı o msjlardan sonra olmazsa olmazıymış peh iki adi birbirini bulmuş olmazsa olur mu hiç!

Baba desen o da allahlık nasıl bir vicdan kızına iftira atarım diyebiliyorsun oda alahından bulsun!

Sen çok güçlü ol kumru evde yalnızsın belki hayatında yalnızsın belki ama burada çok kadın var senin ailen olacak.. O varlığında yüzüne bile bakma evde kendini sünepe aciz iğrenç bir varlık gibi hissettir öylede olur inşallah allahım yaptığından bin pişman olsun vicdanının içinde yansın kavrulsun ama sana yaşattığı çaresizliğin bin katını yaşasın inşallah! amin!

Son düzenleme:
her gün bakıyordum nerde ne oldu diye Allah a şükür sen iyisin inşallah sen ve evladın çok çok çok daha iyi olursunuz ...

allah o kocanın binbir türlü belasını versin
ayaklarında sürüm sürüm süründürsün rabbim inşallah
böyle namussuzluk yapmak nedir görsemmm

bu dünyanın çivisi çıkmış bee

canım öncelikle iyi olduğunu duydum ya gerçekten çok mutlu oldum ...
gerçekten sana zarar vermesinden endişelenmiştim..
yazdıklarını okuyunca nutkum tutuldu o nasıl bir babadır ki kızını böyle bi vicdansızlığın içine sürüklüyor sana bişey olsa bunun azabına nasıl dayanacak aklım almadı
eşine gelince hayatımda duyduğum en ikiyüzlü insancıklardan bitanesiymiş dikkatini çekerim İNSAN diyemiyorum
msjlarını okurken keşke elimden bişey gelse diyebildim inan bunu çok isterdim derdine çare olabilmeyi çok isterdim...
ama burda sana destek olmaktan başka derdini paylaşmaktan öteye geçemiyorum
bi an önce kurtulman için dua edecem . bu adamla bi ömür geçmez ... değil bi ömür 1 dakikaya tahamül edemez insan ...
bu durumda bide hamile kalırsan hepten vay haline elinden geldiğince bu durumu engelle..
inan çok şey söylemek istiyorum ama ben nedersem diyim senin derdine çare olmayacak biliyorum
allah yar ve yardımcın olsun
ne zaman istersen burdayım aklında bulunsun

konunu bastan sona okudum en cok kizdigim kisi baban nasil bir babaya hicmi kizina uzulmuyor acimiyor pess! allahim hakkinda hayirlisini nasip etsin canim cok uzuldum durumuna ama uzulmekle birsey yapamiyoruz malesefki Allah esini islah etsin sanada tez zamanda hayirli bir yol gostersin

canım arkadaşım son gelişmeleri okuyunca inan çok üzüldüm... seni ve o yanındaki insan formunu anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum... bu kadar edilgen davranma be arkadaşım yaa.. ne olur bişeyler yap .. bu sakinliğin pek hayra alamet değil... insan sakin durur durur ,ama sonra çok fena patlar.. ara ara biraz boşalt kendini... eşine karşı da biraz tepkili davranmanda bence bir sakınca yok..sana yak yık parçala demiyorum tabiki ama ne olur biraz kendini göster o kişiye.. sanki sen evlilikte gölge gibisin.. herşey senin kontrolun dışında gelişiyor.. yapma bunu.. tamam gidecek yerin yok... gitmede zaten çocuğun için mücadele et.. ama varlığını göster biraz...yoksa birgün çok fazla bir tepki gösterebilirsin bu kadar sessiz kalmanın üstüne, sonrasın da karşı taraftan çok büyük bir karşılık görebilirsin.. zaten en ufak başkaldırmanda sana iftira ederim diyen bir eşin var ...bunun daha fazlası da olabilir.. ne olur biraz dik dur.. bu kadar ezdirme kendini...

Allah kolaylık versin. GErçekten zor durum.

AY çok üzüldüm bende merak ediyrodum naptı acaba die.. bian senin yerine koyuyorumda kendmi aman allahım insan çıldırır yaa
bence canım sen bir an önce bi iş bul kendine para biriktir ve bu adamı çıkart hayatından..
o mesajlarıda sakla.. aslında tazminat ve nafaka alırsın o hiçbişey yapamaz.. yani elimde olsa babanında bi kaşık suda boğacam bu nası bi zihniyettir yaa off allahım yaa inşş herşey gönlünce olurr bir an önce bu adamdan kurtulursun

okudukça içim sıkıldı o kadar zor bişeyki allahım kimsenin başına vermesin o kadın nasıl bi vicdansızki böyle bişeye yelteniyor allahım sen koru bizi böyle insanlardan erkekler neden bu kadar iradesiz oooof of cnm sen allaha sığın bol bol dua et böyle seviyesiz alçak bi adam için üzülmeye değmez inşallah çok pişman olur yaptığından çok ama çok utanır eşinde o kadında bunun bedelini öderler dualarım seninle güçlü ol en azından kızın için

ah be kumru ah arkadaşım kardeşim kendim gibi üzüldüm keşke bişey yapabilsek ama ne pc başından ne yapılıyor ki allah yardımcın olsun

belki arada söledin ama öle bi sinirle okudum ki atlamış olabilirim eğitimin mesleğin var mı yada iş bulabileceğin başka bi özelliğin yoksa da işkurun kursları var iş garantili çoğu ücret de veriyolar devam ederken halkeğitimlerin var yine kursları genelde evde yapabileceğin satabileceğin işler üzerine çini mini (çok para eder) ne yaparsan yap heran ayaklarının üzerinde durabilecek halde ol mutlaka bu dünyada işte babana biile güvenilmiyor

baba demişken istemedi demişsin annen ablan abin yok mu en azından işe falan girene kadar sana destek olabilecek belli ki o adamı çekebilecek halde değilsin keşke imkanın olsa da çekmesen ama onunla yaşayacaksan da daha fazla egosunu tatmin etme afedersin ........in ev arkadaşı gibi yaşa burnundan getir yakınarak dır dır yaparak değil ama kendine bak sosyal ol onu önemsemediğini önemli olmadığını hissettir köpek olmazsa neyim

of kusura bakmayın çok sinirlendim

canım madem kocanı bırakacak imkanın yok o zaman ayrılma kocandan. diğer kadınla dost hayatı yaşasın. sen sakın boşanma. çatır çatır kocanın parasını harca keyfine bak. boşanmak için sana iftira atmaya kalkarsa eşinin mesajlarını şimdiden belgele. sen de ona karşı bunları koz olarak kullanırsın. millete gösterirsin onun nasıl bir ş...... olduğunu anlarlar. niye boşanıp maddi sıkıntı çekesin ki? onlar gününü gün mü etsin. sen boşanmadıktan sonra o kadın eşinin dostudur. bu rezillik ikisine de yeter.

canım haklı çıkmadım mı eglencedir o demedim mi o öylesine yazmış işte kadına hiç tutkun unuttum dediği kadına arkasından dahi o...u der mi??? demez aklı başına gelmiştir inş sen kocana sahip çık ama şunuda unutmasın ne ektiyse unu biçer bakalım o neyi biçecek.....

Günlerdir okuyup okuyup sinirleniyorum ve yazacak iki kelime bulamıyorum sinirden..
Ama bugün bu face mesajlarını görünce yuhh artık dedim YUHH hakikaten..

Daha bu şiirlerden mesajlardan sonra karşınıza geçip sadece amacını öğrenmek için yazmıştım vs. gibi basit bir savunmayı nasıl yapabiliyor anlamadım.. eminim sizin yanınızda yazdığı o mesaj içinde karşıdaki o...pu dan sonra özür dilemiştir. Eşim öğrendiği için öyle yazmak zorunda kaldım falan filann diye..
Ayrıca sizi alışverişe götürüp kendisi iin aldığı o tel ve hattı da o kadın ile artık faceden konuşamayacağı için almadıysa neyim..
ya bu erkek milleti kadını ne zannediyor yaa..

Kumru kardeşim...
bu dakikadan sonra asla asla asla inanma o adama yalancı ki ne yalancı..
sen bundan sonra gelecekteki yeni hayatını temellerini at arkadaşım. Sabret zamanı geldiğinde kocan olacak o adama gününü göster. Bu adam o kadına karım olmanı istiyorum demiş ya ötesi varmı? kadına bir amaç göstermiş zaten..
Ayırca elinden geleni yapıp o kadının adını soyadını bul öğren kocasınıda bu durumdan haberdar et..yanına kalmasın adi kadının. Eşinin ailesi mutlaka biliyordur belli bir zaman sonra dolaylı yoldan öğrenirsin..
Ben bile ne çeşit bir öfke duyuyorum sen ne durumdasındır günlerdir Allah bilir.
Allah bol sabır versin,yardımcın olsun canım..

çaresizliğin içimi acıttı ...Allah yardımcın olsun ...ama ona iyi davranmam gerek deyişine katılmıyorum...lütfen ona içinden geldiği gibi davran...o kadına yazılmış mesajları gördükten sonra eşine iyi davranmak zorunda olmadığını düşünüyorum...hatta eşini adam yerine koymaman gerek ...eğer beyimiz bu durumdan şikayetçi olursa bi zahmet erkek gibi davransın ...ettiği haltın yenilir yutulur bişey olmadığını anlasın... kızını ve seni bu iğrençlikle daha fazla muhatap edip incitmesin ...ddünyaları ayağının altına serse yine de adam yerine koyma bence...koyma ki kendini gerçekten adam sanmasın !
sen de lütfen karşısında üzgün, ezik filan durma,inadına dik dur, inadına güçlü ol ....unutma suçlu olan sen değilsin ...yaptığının karşısında o ezilmeli.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…