Eşim eski sevgilisi ile mesajlaşmış..Benle mutlu olmadığını yazmış mesajında..

eşinin mesajlarını okudum. bence, eski sevgilisiyle sadece inattan dolayı birlikte olmak istiyor. artık geçmişin intikamımı dersiniz ne dersiniz. bana hiç seviyormuş gibi gelmedi. herşeyden önce bi insan, gerçekten sevdiği kadına ne koşulda olursa olsun o....u der mi ya? bence eşin kesinlikle birşeylerin acısını çıkarmak için, kullanmak için yaptı böyle birşeyi. ha bu yaptıklarını doğru kılar mı? asla. sebebi nolursa olsun eşin baştan ayağa suçlu, bunun sende farkındasın. daha güçlü olduğunu göstermek için neler yapman gerekiyor, biliyorsun zaten. ama en güzeli, eşinle konuşurken emir cümleleri kullan bence. eve gelirken şunu al, bunu al, şunu yap, bunu yap...

amin canım bizim toplumumuz böyle olduğu sürece allah kimsenin başına vermesin daha çoook kumrular olucak ne yazık kı

bizim ikiyüzlü toplumumuz
bugünü düşünen öbür dünyayı ancak lafta düşünen vicdansız toplulumuz
hem beyniyle hem de kalbiyle muhasebe yapmaktan yoksun toplumumuz

Canım eğitimin ne, çalışma imkanın yok mu? Dışardan falan bir okul bitirsen, kpss ile atanırsın bir yere. O zamana kadar sabret, hem bundan sonra ne olacak görmüş olursun. Eşin gerçekten sadece bir macera için yapmışsa, kadını denediğini sanmıyorum ne yazık ki, pişmansa birşey kaybetmezsin bence bir an önce kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalış. Herkesin yapabileceği birşey vardır unutma.
Bana temizliğe gelen bir bayan vardı gencecikti, eşinden ayrılma sürecindeydi iki tane çocuğu vardı.
Devlet kirasını ödüyormuş, belli bir miktar yardım ediyormuş, o da evlere temizliğe gidiyordu çocuklarına bakıyordu. Çok da iyi bir kadındı. Sonra eşiyle barıştı, temizlik işlerini de bıraktı.
İnana burda öyle kadınlar var ki daha okuma yazma bilmiyor, hiç okula gitmemiş.
Onlarla kıyaslanınca eminim senin imkanların çok daha fazladır.
Babana da birşey diyemiyorum, bir baba evladının bu haline hiç mi üzülmez anlamıyorum.
Ama ne olursa olsun kimseye değil önce Allaha sonra kendine güveneceksin.

bize attığın mesajları kullanarak boşanmak ve nafaka istemek için artı seni aldattığı için hem o kadına hemde eşine tazminat davası açabilirsin.bir iş bul bir yerden başla canım.bir ev kirala ama şimdiki evinden uzak olsun.eşin işteyken bütün eşyaları topla o kadar ev esyası sana fazla gelirse sat para olur elinde biraz.
hiç olmadı o adamla aynı evi paylaşmaktansa kimsesi olmayan tek başına yaşayan yaşlılarla kalması için elemanlar aranıyor onlara başvur.ama yine al eşyalarını diyorum ya sat gitsin.o eşyalarda anıların vardır çünkü gördükçe hatırlarsın.ailene söyleme nerede oturdugunu belli etme.bu şekilde ömür geçer mi? dualarım seninle...

Adamın karşı tarafa etmediği ilanı aşk kalmamış, 18 yaşında sanıyor kendini heralde ve ancak bu kadar saçma bir açıklaması olabilir yaptıklarının, denemek için yapıyormuş. Neyi deniyormuş çok merak ettim.
Cevap olumlu olsa ne olacakmış, olumsuz olsa ne olacakmış.
Ve eşinizin sadece nette birşeyleri devam ettirme durumu yok bence, karşı taraf bir adım atsa gerçek hayata çok kolay taşıyabilecek gibi duruyor. Aşmış kendini.
Sizden bir hiç gibi bahsetmesi de ayrıca kırıcı.
Eşiniz için yapabileceğiniz birşey kalmamış bence, o kadınla görüşmese bile bundan sonra ki bunun hemen olacağını sanmıyorum, birgün vazgeçse bile sizden çoktan kopmuş.
Rabbim size bu adamdan kurtulmak için bir çıkar yol göstersin inş.

merhaba eğer boşanmak istiyorsan barodan çok az bi ücret karşılığı avukat talep edebilir maddi manevi tazminat davası açabilirsin madddi çocuk ve senin için nafakadır manevi ise bu mesajların bedelidir babandan başka kimse yok mu etrafında destek olabilecek tabi bu konularda pek destek olacak insan bulmak zordur ama

offff yeminki şişdim alahından bulsunlar yazacak bişi yokki sende bi face hesabı aç kadını ekle onunarkdaşlarına yada eşine ulaşırsın bence yada eşinin hiç mi arkadaşı yok ara sor bu kız kimin nesi kimin fesi bulun bana die rica et mutlaka tanıyan biri vardır ben bu durumda olsam ki allah kimseye vermesin böyle biderdi o karıyı bulur sonrada kocasını buludum ne olursa olsun bulurdum yaaa ki ben eski eski sevgilisini üç isimle buldum merakımdan yaa eşime gösterdim bu mu die pes len dedii senden korkulur dedi ona göre adam ol dedimm bendee ...
annen nasıl biriki kızına destek olmuyorr kızım bu durumda olucak valla kocamda kabul etmicek valla o kocayı boşar gider o adamın elinden alırdım kızımı insanın ailesi nekadar değer veriosa eşi ve aileside o kadar değer verir o kadınaa allah yardımcın olsun nediyimkiii

ben de kumrunun bu konuyu ilk açtığı zamandan beri takip ediyorum, sürekli dilimin ucuna bir şeyler geliyor; ama söyleyemiyorum. nefret ediyorum hayatın bu yanından, acımasızlığından ve sebepsizliğinden. bunlar bu kadının başına sebepsiz yere geliyor, sınanıyoruz belki; ama bazılarımız da daha acı sınanıyoruz anladığım kadarıyla. bu hikayeler evlilikten, erkeklerden, ilişkilerden, hayattan soğutuyor insanı. kısacası biz onun için sadece dua edebiliyoruz ne yazık ki, keşke elimizden başka bir şey de gelse. allah yardımcın olsun kumru, umarım en azından bundan sonra her şey senin istediğin gibi olur. merhametle, adaletle doldursun allah hem eşinin, hem de o ahlaksız kadının yüreğini... umarım düzelir her şey, umarım...

böyleleri hala ergen sanıyor kendini galiba sorumluluk duygusunu geliştirememiş sahip olduklarının farkına varamamış ,değerini bilememiş insancıklar....
bunları düşünmek bu kadarmı zor aklım mantığım almıyor bazen...
böylelerinin aşık oldum sevdim demeye hakkı yok aşkın sevgininde adını kirletiyolar ..
bi insanı üzerek inciterek aşk sevgi olmaz yaaa çok kızıyorum çoookkkk....
evlat sahibi olmak isteyipte olamayan bunun için yıllarca mücadele eden insanlar var bi bebek için yanıp tutuşuyolar. rabbim bi kız evlat vermiş hadi karının değerini anlayamayacak kadar körsün evladının ne suçu var ne günahı var içimden yazdıkça yazmak geliyor ama neye fayda ederki....

aklında gönlünde başka biri varken yüzyıllarca senle olsa ne anlamı varki.. konuşmak kolay diyeceksiniz belkii ama böyle bir eş olamaz.. daha fazla zaman kaybetmemelisin.. o insan için kendini daha fazla üzmemelisin.. hayatından çıkar.. ve kendine daha sağlıklı daha güzel bir hayat kur yoksa kendine yazık ederssin....

Allah onun belasını versin kumru. Şu an sana yaptığı işkence. O kadar çok kadınını ahını alıyor ki şu an kaza geçirip yine iyi yaşıyor o adam. Mutlaka bu yaptıklarının karşılığını ona göstermelisin. Tabi önce kendi yağında kavrulabilmen lazım. Umarım mutluluğa ulaşman uzun sürmez; çünkü yaşadıkların seni çok yaşlandırır. O sevgilisiyle canım cicim şiirler, sana desin ki iftira atarım. Lütfen o kadınla olan konuşmalarını kayıt altına al. Donunu da alman için mahkemede bu yazılara ihtiyacın olacak.

Forumun diğer takipçileri sözüm size, hiçbirinizin kendi işi ya da orta çapta da olsa şirketi yok mu da şu hatuna destek olsun iş konusunda. Lütfen yahu.

Son düzenleme:
inanmıyorum ya senın bu kocan da o fıngırdedıgı kadın da gercekten arsızlarmıs...ya kumru bak cnm ne olursa olsun baban sen yuvanı bozma dıye terslemıstr gıt annene yalvar yakar kendını kabul ettr ve boşan şu namussuzdan.ama onnce o kadının adını bul bız onun no sunu da buluruz ve elıne bırkac delıl gecır ne bıleyım face yazıları elıne gecr bı cd ye kaydet falan kı ayrıldıgın da kocan olacak şerref..... sana ıftıra atamasın....boşan o ınsan dısı mahluktan lutfn

o kadın evli sanırım?? o kadının kocasıda aldatılıyo bunu bilmek en doğal hakkı adamın nasıl azgın bir kadınla birlikte olduğunu bilmeli!!!!

3 gundur konuyu okuyorum takipte ediyorum yazdimi napti diye. kumru ne olur aama ne olur kendini dusun. degmez bunalmana aglamana. burdan yazmak kolay diyorsndur ama inanki cok cok uzuluyorum ben sana. okudugumda o kadar kotu oldum ki. o adamdan uzaklas ne kadar cok zaman gecirirsen o kadar psikolojin bozulur kendini toparlaman zaman alir. inan kaza gecirmis ama icimden gecmis olsun demek de gelmiyor kusura bakma sana onca duygusal eziyeti yasatan birine.... imkanini zorla degerlendir ne olur. yapamam edemem diye bakma sakin. kurtul o adamdan ve talep edebildigince para al ondan mahkemede acima sakin.... ins hersey senin istedigin gb olur . dua edicem senin cok. arada yaz gelismelerden haberdar et bizi.

Yuva yıkmak kolay değil ama yuvada mutlu olmayan varsa zorlamayacaksın..Kızların dediği gibi mahkemede hakkını al fazlasıyla yedirme hakkını o mendebur herife.Çok sinirlendiim

arkadaşım ya burada bu kadar konu okudum beni en çok üzen,içimi burkan bu konu oldu.bu yaşadıklarını hiç haketmiyorsun.ne kadar kötü erkekler var ne kadar acımasızlar,boşlar.
yuvalarının,eşlerinin,çocuklarının değerini bilmeyip ucuz kadınlara gidiyorlar.
ama sen bu aşamada Allah sığın canım bol bol dua et senin ahın ikisinde de kalmaz.unutma bugünler bitecek herşey yeniden güzel olacak,her erkek böyle değil.senin imtihanın böyleydi ama hayat sana tekrardan gülecek emin ol.
tazminat ve nafaka gibi haklarını sonuna kadar al.iş bulmaya çalış.kızın için güçlü ol.ayrıca "nasıl olur,nasıl yapar"larla vakit kaybetme geleceğe bak canım.

kumrucum merakla son gelişmeleri bekliyorum gelmemişsin yine umarım herşey yolundadır..

kumrucum... gelmişsin biraz olsun en azından sağlık olarak iyi oldugunu bize söylemişsin. gercekten cok merak etmiştik seni ve kızını...
ya kocanın işte ben denemek için yaptım deyip o kadına o.... filan diye msj atmış olması içimi biraz rahatlatmıştı, oh dedim adam anlamış karısının kızının kıymetini... amaaa kocanın evdeki bilgisayarı bozması,sonra internet kafelere gidip mesajlaşmaya devam etmesi, aralarındaki mesajlar,senden hiçbir sıfatla bahsetmemesi, kocanın ısrarla kadınla görüşmek istemesi, böyle tlfda mı görüşcez hep vs diye ısrarları...(cok özür diliyorum öncelikle senden kumrucum sonra da herkesten ama bu kadın evli oldugu için,hiçbirşey belli olmayacak işlediği haltlardan,bu yüzden de ikisi de bu kadar rahatlar!!!) sonra bir de sana beni evden atıp benden nafaka almaya kalkışma sana iftira atarım demesi... aman Allahım bu adam akıllanmaz... sakın korkma kumrucum,onun iftiraları asılsız olur.. o kadar cesareti varsa sen de bütün delilleri bütün akrabalarına,arkadaslarına vs. dağıtacagını söyle. iftirayla gerçek arasındaki farkı bilsin!
lütfen kumrucum lütfen su pis kadının kocasını bul, o adam da bilsin ne haltlar karıştıran bi karısı var...artık sonra kocanı döver mi napar o adam da bilmem ama senin de için rahatlar biraz... ama lütfen bul su adamı... hatta mümkünse o kadının adı soyadı neyse,hangi şehirdeyse söyle bize,aramızdan bulan biri çıkar belki...
bi de hiç öyle ezik gibi durma,sana iftira atarsa ya diye.. ciddi söylüorum bütün bu yazışmaları cıkarırsın 100 tane, "kocam bana bu pisliğini örtmek için iftira atıyor" diye dağıtırsın herkese! sen de cık dısarılara,sosyal ol,ona bağımlı olmadıgını anlasın... hatta bi iş,iş olmazsa belediyenin kursuna fln git,sana da hem mesgale hem de bi iş öğretmiş olur.
evde de nasıl davranmak istiyorsan öyle davran,iyi davranmak zorunda değilsin ki bu adama ve bu zorunda olmadığını ona da hissettir....
o kadına o kadar cok sey sayasım geliyor ki, kadının düşmanı yine kadın... Allahın belası neden bozuyorsun bu adamın yuvasını.... adam da adam değil ki kızının karısının yuvasının kıymetini bilsin... .ooooooofff... kumrumm Allah sana Eyyub (a.s.) sabrı versin.... inş en kısa zamanda kurtul bu pisliklerden.... ısrarla söylüyorum ki kadının kocasını bul...

Son düzenleme:
öncelikle hoşgeldin canım,çok merak ettikk,korktuk, şiddet uygulamadı dimi eeşin hiç, bu şekilde uzaktan ne söylsek boş,ama mesajlarda yenilir yutulur cinsten değil yani, kesinlikle affetme ama zaman herşeyin ilacıdır ben buna inanırım, ne kdr şimdi öfkeli olunsada eşin müthiş bişekilde iyileşir güven verirse affettirise kendini ne olcağı hiç belli olmazz, ama devam edersede yapılacak şey belli, öncelikle iş bulmak sonra yapılanları kanıtlayarak boşanmak iyi bir tazminat almak.,
akışına bırak canın nasıl istiyorsa öyle davran, eşinin sana karşı nasıl davrandığını bilmiorum, ama sen saygını kesinlikle bozma birleşsenizde birleşmesenizde bu senin lehine olacaktır, saygınlığını koru ve sakin ol, karşılıklı bağırıp çağırmalar fayda etmiyor,ha demiyorumki sesisz kal, kesinlikle lafın altında kalma ama sakinlikle cevap ver,o sinir olsun sen sinir olucana, bu arada canm bütün bu olanlardan sonra hiç muhatap oldumu acaba o insani dışı şahısla??(kişi desem değil varlık şahıs değil hayvan hiç değil,bir tür ........ diyelim)

valla su kadinin konusmalarinmi filan kocasina yolayalim yaaa....bir sekilde huzursuz olsunlar sanada yazik......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…