Eşim eski sevgilisi ile mesajlaşmış..Benle mutlu olmadığını yazmış mesajında..

kocası olacak adam kaza geçirmiş evdeymiş ya rahat giremiyomuş o yüzden:97:[/QUOTE]

beter olsun mal herıf ya assagılık kendını 16 sında zanneden denyooooooo nolcekk

kumrucum nerdesin yine habersiz bıraktın bizi:26:

beter olsun mal herıf ya assagılık kendını 16 sında zanneden denyooooooo nolcekk[/QUOTE]

ne yalan söyliyim bende dahada beter olur inşallah diyorum

Son düzenleme:
Konunu bugün gördüm,baştan sona okudum.

Kabul edilmesi zor bir durum.

Eşin bence o kadını her ne kadar seviyor olsa da evli olduğu halde kendisiyle görüşmesinden dolayı pek de iyi görmüyor.

Mesajlarında seviyor gibi görünse de hep kadını olmasından ,güne beraber uyanmaktan vs. Bahsetmiş.

Başkasıyla evlenip kendisinin olamayınca içinde kalmış ve şimdi o uktesini gerçekleştirmek istiyor gibi geldi.

Belki kadınla ilerletince gönlü geçecek.

Her ne yaparsa yapsın değersiz bir adam.
Insan eşine evli kalmak için iftira atarım diyebilir mi?

Bu erkeklerin içlerinde ne kadar pislik var ,maalesef yaşadıkça görüyoruz.

en başından beri acını paylaşıyorum kumrucum..eşine kesinlikle inanma bence.senin kafandakileri silmeye çalıştıgı belli...kanımca ii adam rollerine başlamış..alışverişe çıkarmalar, diğer kadını kötülemeler falan...eşine bu kadın imkansız olduğu için cazip geliyor...yasaklar cezbeder insanı hep..imkansızı elde edincede degerini anlıycak ama çok geç olacak...kendi ayakların üstünde durmaya çalış..eşine de kanma..yuvanı ayır ama bence boşanma ve süründür..diğer kadında buna böylece dost olmuş olur..mutlu olamazlar da zaten..elindeki belgeleri sakla sakın kaybetme ..eger birgün bunlar birleşecek olursa kocasına göstermen yeter ...adam onların hakkından gelir...sevgiyle kal..kalbimiz seninle mutlu olmaya çalış

kumruuu.. konunu okudum .. gerçekten oturduum yerde delirdim.kendimi senin yerine koyuyorum gerçekten çok güçlü bir kadınsın,inşallah bunu sana yaşatanlar allhından bulurlar. Bak eşine kötü davranma şimdilik çünkü önce ipleri eline alman gerekio,kendi ayaklarının üstünde durman gerekio.önce bir kursa falan git,sonra işe gir. Kocan çok karşı gelmeyecektir.Sen çaktırmadan kendine altypaı hazırla.Ekmeini eline alabildiin zamanda,bırak gitsin o adamı.Kızına hertürlü nafaka vermek zorunda.Velayeti de sende kalır.Sana istediği kadar iftira atsın.Senin kanıtların var! ama onun yok bunu unutma.Allahtan başka kimseden korkmana gerek yok..hatta tamzinat davası açar süründürürsün.ama dedim ya önce kendine plan yap,bir süre alsada olsun.Sonrada kendine ynei bir hayat kurarsın kızınla birlikte..allah yardım eder,çokta mutlu olursun inşallah.Etme bulma dünyası bu sana bunu yapanlar elbet cezalarını çkerler cnm..

Aşşağı yukarı tüm mesajlarını okudum canım. Ben daha eşimin normal iş arkadaşıyla mesajlaşmış olmasını (normal mesajlar) kaldıramıyorken sana rabbim sonsuz sabır versin. Ne diyeyim nasıl diyeyim sadece senin acını hissedebildim belki seninki kadar değil ama inan içim yandı. Karaktersiz haysiyetsiz insan! ALLAH bildiği gibi yapsın. Hele o kadına diyecek lafım bile yok ona o...pu demek bile belki iltifat sayılır. Eşin suçlu ama o namussuz o...pu ondan da suçlu. Bi gün yaptıklarının cezasını çok kötü çekecekler emin ol. Yaptıkları bu pislik onları öylesine kavuracakki senin çektiğinin belkide 10 katını çekecekler ve çeksinlerde inşaALLAH. Rabbim umarım sana güzel kapılar açar, inşaALLAH çok güzel bir iş bulursun ve çalışır kendi ayakların üzerinde durursun.

merhaba kumru bır yetıskın bayan olaraq yapman gereken tek sey bır an once o adamı terk etmek, katlanamayacagın seyler ıcın kendını zorlama, gunumuzde cogu kadın senın gıbı gıdecek yerım yok elım mahkum dıyıp esıne ve yaptıklarına katlanıyor. Ama unutma kı ahıret gunu bıze soracaqlar neden goz yumdun? Sen onu tamamen aff etmıyorsun bu yuzden hem kendını hem onu zor durumda bırakıyorsun. Artık her kes bılıyor kı butun ılıskıler kafada baslar ve kafada bıter. Sen onu kafanda bıtırdıysen gerıye yolun yok demektır. Bu yuzden guzelım bulundugun alanda yerlesen en yakın kadın koruma evlerıne gıt arasdır ve cocugunla yerles oraya, calısma arzusunda olan bayanlara ev ıs saglıyan bır suru ıyı kalplı ınsanlar var, sadece onlar senden ve senın gıbı bır suru kadından habersıler. Yaslı hasta ınsanlara baka bılmek gıbı sabrın varsa emınım ol bır an once kendıne rahatca ıs bulabılırsın. Sonra yavas yavas eyıtımını artırıb hıc kımseye muhtac olmadan yasarsın. Evet zorlukların cok olucak ama ınan kı hayat cok kısa ve senın hıc kımseye ıhtıyacın yok ne babana ne de esıne. Senın guclu ıradeye ve karara ıhtıyacın var. Kadın koruma evıne bır gıtsen emınım ol kı esın sana ne ıftıra atarsa atsın senı oraya gıtmeye mecbur bıraktıgı ıcın kımse ona ınanmıycak. Umarım sana yardımcı ola bıldım. Allah kımsenın basına vermesın. Amın.

Yasadiklarin icin rabbim sana güc kuvvet versin.

Yazacaklarim icin umarim beni yanlis anlamazsin, ama anlamadigim / anlayamadigim okadar cok sey varki.

1. Neden hala O evdesin?
- tamam gidecek yerin, siginacak baba kapin yok! Olsun, sen hayatini neden insanlara muhtac olarak yasiyorsunki?
Bak esinde bunu bildigi icin, kosturuyor atini istedigi sekilde.
O evde kalmak ile eline ne geciyor?
Siginti gibi O adamin yaninda yasayacagina, yersiz yurtsuzlar gibi köprü altinda yasa, NOLACAK?

2. Simdiye kadar o evden gitmek icin herhangi bir yola bas koydugunu okuyamadim canim, babanin seni kabul etmiyecegini bile bile aradin, gitmemek icin ayak sürüyor gibisin biraz.
Sen aklina koysaydin eger gercekten O adami terk etmeyi, okadar cok yer varki gidebilecegin.

3. Esin bu aralar evdeymis, inadina nete girecegin, hayatini yasayacagin yere, eminim oturmus su an ona bakiyorsundur, bir dedigini 2 etmiyorsundur. (kac gündür nete girmediginden belli)

4. Kendine saygin olsun biraz canim.
Simdi imkanin varken kendin cek git, aksama sabaha, Kocan denilen O adam ile metrese yapacak yoksa.

Umarim beni yanlis anlamamissindir, ama bendeki izlenim bunlar canim.
Insallah hakkinda hayirlisi olur.

Rabbim yardimcin olsun..

Ben çok katılamıyorum size doğrusu. İnsan bazı bahaneler yaratabilir kendine çıkıp gitmemek için evinden süphesiz. Bu bahanelerin bir kısmı da aşılmayacak şeyler olmayabilir tabi ki. Ama küçük bir çocukla, işi gücü olmayan, belki şu anda iş bulmak için gerekli donanımı bulunmayan birinin de kapıyı çekip gitmesi hiç kolar değil bana kalırsa.

Süphesiz siz de hepimiz gibi yardımcı olmak, cesaret vermek adına dile getirdiniz bunları, ama bana hala biraz para biriktirip, bir iş bulmadan evini terk etmeye kalkışması doğru gelmiyor.

Haklisiniz...

Benim demek istedigimde buydu.
Ona ben hemen simdi git demedim/diyemem, ama ileriki zamanda gitmek icin bile herhangi bir caba göremedim.
Okudugum seyler, Babam kabul etmiyor, isim yok, kim kabul eder beni...vb

Para biriktirsin diyorsunuz, nasil?
Arkadas is ariyorda benmi okuyamadim acaba :26:

Demek istedigimizde ayni sizinle, sadece üslubumuz farkli: Bir yerden baslamak lazim...

Para biriktirmek için ev masraflarından biraz kenara para ayırabileceğini düşündüğümü daha önce yazmıştım. Çok birşey birikmez tabi ki, ama insana biraz olsun güven verebilir bazı şeylere kalkışabilmesi açısından diye düşünerek söyledim. İş bulma konusuna da değinildi, sanıyorum açık öğretime devam etme konusu vardı. Ama daha önceki bir topiğinde de geçmiş olabilir. Şu anda tek tek nerede, ne zaman yazıldı hatırlamıyorum.

bu forumda özellikle kadınların evlilik hayatlarında karşılaştıkları sorunlarla ilgili konuları okumaya çalışıyorum hem yakında inş evleneceğim için hem de benzer durumları yaşayan insanların psikolojilerini doğru anlayıp neler yapılabilir,nasıl yardım edilebilir en azından fikir sahibi olabilmek için.

hiçbir kadın mutsuz olmak için evlenmiyor ama maalesef sorunlar bir yerlerden çıkıveriyor herkesin duruşu,prensipleri,dayanıklılık gücü birbiriden farklı alınan kararlarda farklı bunun doğal sonucu olarak kumru nickli arkadaşımıza Allahtan hakkında hayırlısı neyse onu diliyorum üstesinden gelebileceğine inanman senin için çok önemli karışık duygular ve telafisi mümkün olmayacak kırgınlıklar yaşıyorsun ben bunu mu hak ettim diyorsun neden ben diyorsun kızım için ne en doğrusu diye gecelerce düşünüyorsun elbette umarım en doğru kararı alırsın...

Hayatın neler getireceğini kimse bilmiyor onun için özellikle biz kadınlar kendimizi geliştirmeliyiz en azından bir mesleğiniz yoksa belediyelerin ücretsiz meslek edindirme kursları var onlardan istifade edebilirsiniz.Erkeğe muhtaç ev hanımı olmak bu dünyada artık yetmeyeye başladı lütfen yeteneklerinizi keşfedin bişeyler yapın eve hapsolmayın okuyun ,araştırın çoğunuzun evinde net var artık kendinizi geliştirecek meşgaleler bulun ,netten olumlu yönde istifade edin ki;insanlığını yitirmiş erkeklerle karşılaştığınızda kendinize en büyük desteği gene kendiniz verin zamanınızı boşa, boş şeylere tüketmeyin ne olursunuz Türk kadını daha doğrusu bÜtün kadınlar erkeklerden daha güçlüdür daha metanetlidir aslan gibi kabarmalarına bakmayın siz kendinize nasıl bir rol biçerseniz size öyle davranıyorlar ..sevgiler

Son düzenleme:
yazılanları ve yaşananları okudum.sirli arkadaşımız gerçekten çok güzel bir çıkış yolu tavsiye etmiş. işler mi bilmiyorum kumru arkadaşımızın yakınında öyle bir kurum var mı ya da oraya gitme cesareti varmı . .. en azından şimdilik o cesareti gösteremeyebilir. ama kesinlikle o adamın artık ne yanında kalınır, ne de yüzüne bakılır.hadi zorunluluktan kalıyorsan bile kesinlikle hiçbişey olmamış gibi davranılmaması lazım. Allah kumruya sabır versin. ben çok şükür ekonomik özgürlüğü olan biriyim. ama dünden beri bu yazılanları okurken kendimi kumru yerine koymaya çalıştım. heralde hiçbirşey yapamasam evden de gidemesem onunla hiç muhatap olmaz, yer içer gezer keyfime bakardım. tabiiki biran önce ayrılıp kendi düzenini kurmak çok önemli. ama yapamayanlar için söylüyorum. çünkü şu aralar aynı durumu bakıcı teyzemizin kızı yaşıyor. kız 6 aylık hamile. eşi eve gecenin 4 ünde, çoğunlukla da sabah geliyor. bir kızdan bahsediliyor görüştüğü. ama ayrılıp annesinin evine dönemiyor. çünkü çok fakir ailesi. babasının işi yok. annesi de bakıcılıktan kazandığıyla evi geçindirmeye çalışıyor ve evde bir kızı var ilkokula giden. o hamile kız annesinin evine nasıl dönsün. bir de çevre ne der düşüncesi var. ama şimdilik durumları şu: o kızcağız kocasını yediriyor, içiriyor, üstünü yıkayıp ütüleyip giydiriyor ve resmen başka bir ahlaksıza yolluyor işte.

baştan sona kadar okudum yazılanları.. Allah yar ve yardımcın olsun.. işinin olmayışı ve ailen çekip gidemeyişine sebep olmuşlar.. ama her şerde bir hayır vardır.. belkide senin o evde kalman gerekiyordu ve Allah babanın o telefonu kapatmasını nasip etti.. yaşadıkların kolay şeyler değil... eşinin itiraflarından sonra artık bundan sonraki davranışlarına göre yön verirsin.. hayatında olmanı istiyorsa zaten gitmemen için elinden geleni yapacaktır...dilerim yüzün gülsün canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…