- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
kumru yok yine sanırımmm....
Yasadiklarin icin rabbim sana güc kuvvet versin.
Yazacaklarim icin umarim beni yanlis anlamazsin, ama anlamadigim / anlayamadigim okadar cok sey varki.
1. Neden hala O evdesin?
- tamam gidecek yerin, siginacak baba kapin yok! Olsun, sen hayatini neden insanlara muhtac olarak yasiyorsunki?
Bak esinde bunu bildigi icin, kosturuyor atini istedigi sekilde.
O evde kalmak ile eline ne geciyor?
Siginti gibi O adamin yaninda yasayacagina, yersiz yurtsuzlar gibi köprü altinda yasa, NOLACAK?
2. Simdiye kadar o evden gitmek icin herhangi bir yola bas koydugunu okuyamadim canim, babanin seni kabul etmiyecegini bile bile aradin, gitmemek icin ayak sürüyor gibisin biraz.
Sen aklina koysaydin eger gercekten O adami terk etmeyi, okadar cok yer varki gidebilecegin.
3. Esin bu aralar evdeymis, inadina nete girecegin, hayatini yasayacagin yere, eminim oturmus su an ona bakiyorsundur, bir dedigini 2 etmiyorsundur. (kac gündür nete girmediginden belli)
4. Kendine saygin olsun biraz canim.
Simdi imkanin varken kendin cek git, aksama sabaha, Kocan denilen O adam ile metrese yapacak yoksa.
Umarim beni yanlis anlamamissindir, ama bendeki izlenim bunlar canim.
Insallah hakkinda hayirlisi olur.
Rabbim yardimcin olsun..
Ben çok katılamıyorum size doğrusu. İnsan bazı bahaneler yaratabilir kendine çıkıp gitmemek için evinden süphesiz. Bu bahanelerin bir kısmı da aşılmayacak şeyler olmayabilir tabi ki. Ama küçük bir çocukla, işi gücü olmayan, belki şu anda iş bulmak için gerekli donanımı bulunmayan birinin de kapıyı çekip gitmesi hiç kolar değil bana kalırsa.
Süphesiz siz de hepimiz gibi yardımcı olmak, cesaret vermek adına dile getirdiniz bunları, ama bana hala biraz para biriktirip, bir iş bulmadan evini terk etmeye kalkışması doğru gelmiyor.
Haklisiniz...
Benim demek istedigimde buydu.
Ona ben hemen simdi git demedim/diyemem, ama ileriki zamanda gitmek icin bile herhangi bir caba göremedim.
Okudugum seyler, Babam kabul etmiyor, isim yok, kim kabul eder beni...vb
Para biriktirsin diyorsunuz, nasil?
Arkadas is ariyorda benmi okuyamadim acaba :26:
Demek istedigimizde ayni sizinle, sadece üslubumuz farkli: Bir yerden baslamak lazim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?