Eşim eski sevgilisi ile mesajlaşmış..Benle mutlu olmadığını yazmış mesajında..

bazi?
yani bunun gibi daha baska msjlar daha var mi?
gercekten unutulacak gibi degil bu mesajlar...cok agir...ciddi ciddi siir gibi mektup gibi yazilmis...
esiniz cok yanlis yapmis...
affetseniz bile bunlari nasil unutacaksiniz sineye cekeceksiniz?

onlar ne bicim mesajlar be öyle?????????
kadinin amacini ögrenmek istemisya güya, bunlari mi yazmis??? yok artik yaa... saka gibi...
bu adam bunu yapacak kadar salak mi? hem msjlasip hem silmeyecek, hem de bunlari ulu orta yerde birakacak kadar??? bi program var cep telefonuna indiriyosun gönderdigin mesji ayarladigin süre sonunda ya da okunur okunmaz, hem kendi telefonundan hem de karsi telefondan siliyo... türkiye de bilmem kac kere indirilip rekor mu kirmis ne... tv'de izledim.. ee böyle seylerden de mi haberi yok ne bilyim?? ya da kumruu görsün de kendi gitsin diye yapti :44::44::44::44::44:

hayret bir sey ya bu ne........

o adami biraksin, kafasi dinc olsun da canim yazik yaa, gelmese de olur...iyyyyyy tiksindim resmen o msjlari okuyunca...

Allahından bulsun adi adam.bulmuş sahipsiz kadını,vuruyor yerden yere.Peygamber Efendimize sormuşlar NE UCUZ diye.O da elin yavrusu demiş.elin yavrusu el'e ucuz gerçekten.babası olacak adam da merhametsizin tekiymiş,kız kötü yola mı düşsün?kadınlık gururu sıfırın altında mecburiyetten.ama bence mutlaka bir çaresi vardır.kadın sığınma evleri var.yeni bir hayat kurana kadar,orda sığınıp çalışabilirsin.hem onlar işte buluyor.ne biliyim internetten mail yolla durumunu anlat.eşinin seni terkedip gitmesini bekliyorsun resmen ailem ozaman birşey diyemez diye bence sen onları da sil en kötü gününde telefonu yüzüne kapattıysa sen de kapat herkesi..

bu herife ne desen ne yapsan az. o seni birakmadan sen onu birak, gidecek yerim yok demissin...arkdaslar gereken tavsiyeyi vermisler gerci ama mahkemeye ver surundur mikrop herifi.

bu formu sürekli takip eden ziyaretçi kim acep:44::44::44:

ben de giriyorum sık sık ama kumrudan ses yok.. napsın kadıncagız da buraya girmeye morali var mı ne halde bilmiyoruz.... inş iyidir kızı da kendisi de...

ahhhh canımmm aynısı bende de var malesef seni çook iyi anlıyorum. benimde eşimin eski sevgilisiyle hala görüştügünü öğrendim 4 yıldır hiç kesilmemiş telefon görüşmeleri ve arayıp soranda benim eşim. ahh kardeşim sen ne yaptın şu an nasılsın inan çok merak ettim. ne yapacagımı çook şaşırdım bende sen nasılsın

günler oldu ve gerçekten merak ettim.. yani tamam tanımıyorum; ama çok etkilendim. iki üç günde bir aklıma geliyo hatta arkadaşlarıma bile anlattım bak böyle böyle bir yazı okudum ve insanlar sanki kendileri yaşamışçasına üzülüyorlar diye.. yahu gel artık kumruu aaaaa merak ettim kocanın başına göktaşı düştü mü bu kadar bedduadan sonra

bilmiyorum sonuç ne oldu ama bu hayata birdaha gelmiyorsun o yuzden eger esının senı sevdıgıne ınanmıyorsan sans verme hıckımseye.kımse senden onemlı degıl eger ınsanın aılesı bıle yuz cevırıryorsa ayaklarının uzerıne durmaya calıs dua et, hıc onurunu gururunu alma ayaklar altına hayat hersye ragmen devam edecek...allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…