- 3 Ocak 2011
- 1.191
- 538
- 123
sesini duysam elini tutsam yetmez
her batan güneşte
kadınım olmalısın
rüyalarımda değil
her an yanımda olmalısın
ben senin gözlerine bakmalıyım
sırtını dayadığın dağ olmalıyım
son nefesimde bile
yatağında uzanmalıyım
bırak tenini ruhuma
sen diye yanmalıyım
sabaha seninle uyanmalıyım
seni seviyorum diye haykırmalıyım aaaaşkımmm
sonuna ve ölüme kadar
sen benim ilk aşkımsın seninle her şeyi yaşamak istiyorum
bende karım olmanı istiyorum canım bi gün görüşsek senle aşkım seni cok merak ediyorum 3 yıldır görmedim seni cok özledim
mesajlaşmaktan öteye gecemedikki canım sen kesin kararlımısın
canım hep böyle msj atıp mektup atar gibi cevepmı bekleyeceğizzzzz bence cözüm bulmalıyız
cevap veremememin sebebi buydu seni hala seviyorum vazgeçmedim
1 2 gündür cevap veremedim benim internet msn face şifrelerini biliyor sana başka hesap açıp ulaşmak istedim fakat hesabını gizli yapmışsın aramalarda cıkmıyorsun o yüzsen ulaşamadım şimdi ise şifrelere ulaştım seni cok özledi (burada benden bahsederken
hiç bi sıfat kullanmamış insan yerine bile koymamış sanki)
Dünya yıkılsa üzerime Son sözüm yine iki kelime Otur kalbimin üzerine Öyle kal aşkım.. Tenden kurşun geçer de Geçmeyen bir sevdan var. Unutma her erkeği Diz çöktüren bir kadın var. Olmazsa olmazımsın Gözyaşım yaralarımsın Senden başka kimim var Yemin verdim gitmem bir yere Taş olup kırılsam bin kere Otur kalbimin üzerine Öyle kal aşkım Tenden kurşun geçer de Geçmeyen bir sevdan var. Unutma her erkeği Diz çöktüren bir kadın var. Olmazsa olmazımsın Gözyaşım yaralarımsın Senden başka kimim var
o kadına yazdığı bazı mesajlar sizlerle paylaşmak istedim
Sanırım kumru artık temelli gitti, hiç uğramıyor buralara...
o adami biraksin, kafasi dinc olsun da canim yazik yaa, gelmese de olur...iyyyyyy tiksindim resmen o msjlari okuyunca...
eşimin ilgisizlikleri,sevgisini hissedemeyişlerim,şüphelerim meğer gerçekmiş.bir kadın hissediyor bunu çok iyi anladım...
eski sevdiği,eşiyle mutlu değilmiş. eşime mesaj atmış seni unutamadım mutlu olamadım boşanmayı düşünüyorum diye.
eşimin cevabı
bende mutlu değilim eşimi sevmiyorum.her yastığa başımı koyduğumda seni düşünüyorum senden sonra ölmeyi bile düşündüm yazmış.senden sonra evlendim diye özellikle belirtmiş yani şunu anladımki benimle sırf inat için evlenmiş.her dafasında boşanmayı düşünüyorum ama hayatımda sen olmadığın için boşanmıyorum bilmiyorum nereye kadar böyle gidecek,eşimden boşansam kızımı kabul eder misin yazmış...
yüreğim yanıyo arkadaşlar meğer 3 yıllık eşim,canım dediğim adam hiç benim olmamış.belki diyorum kendime belki sadece aldatma olsa bu kadar koymazdı.ama o hiç benim olmamışki, kalbi benim için atmamış...
sevgimi kalbime gömüp gitmek istiyorum ama gidebilecek yerim yok. belki kendimi avuturdum o zaman gururumla çekip gidebildim diye.geçen 3 yılıma acıyorum.farkındaydım bişeylerin ama benim kuruntum diyip kendimi kandırıyormuşumgerçekle yüzyüze kaldım...
Sanırım kumru artık temelli gitti, hiç uğramıyor buralara...
kumrudan bir haber var mı kızlar kaç gündür takip edemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?