Eşim eski sevgilisi ile mesajlaşmış..Benle mutlu olmadığını yazmış mesajında..

k.k açılan bir çok konu gibi ne desem teskin etmez seni
ama yinede sabırlı ol arkadaşım güçlü ol
eşine bildiğini söyle mutlaka
sana bi açıklama yapmak zorunda
ozaman anlrın ancak gerçek düşüncelerini
hatta senin yerine olsam okadını araştırıp kocasına kadar götürürdüm işi
yalnız delil tolaman lazım
faced e msjları aç ve ekranın resmini çek bilgisayrdan
elinde delil olsun.....
inş. bu durumu en kısa zamanda atlatırsın
rabbim babanada ayrıyeten merhamet versin

sanırım tüm kadınlar kulubu kadınları olarak öyle bir ah etmişiz ki adam ne olduğunu şaşırmış başına gelmedik şey kalmamış:) bence kumru çok iyi, ama o adamın burnundan fitil fitil geliyor inşallah.

ben kocasından çok babasına anlam veremiyorum..Ya o senin parçan ve zor durumda nasıl rahat edebilirsin nasıl yüz çevirebilirsinki aklım almıyor....Allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah tez zamanda aydınlığa kavuşursun.Eşinin haklı bi tarafı yok fakat en azından seni elinde tutmak için bişeyler söylüyor üzgünüm ama baban gibi yüz çevirmemiş.Çocuğun için mecburen devam edeceksin gibi geliyor bana.Tabi en doğru karar sana ait...Keşke ekonomik özgürlüğün olsada daha rahat davranabilsen..Zaten arkadaşlarında dediği gibi sanırım ah tuttu adamın başına gelmedik kalmadı...Allah sana sabırlar versin umarım senin ne kadar iyi bi insan olduğunu anlar ve eskisinden daha çok sarılır sana eşin...

Son düzenleme:
allah yardımcın olsun güzelim ya dicemi bilememedim ama sana iftira atarım demesi bile eşinin ne kadar karakter sahibi oldugunu gösteriyo

bu çok doğru bir mesaj olmuş çünkü herşey ortada önce kanıtlarını bul onlar senin gelecek güvencen sonrada iş bul para biriktir kendine ev aldır altın aldır kendine hep yatırım yap (kadınlık gururu ile alakası yok bunun) bunların hepsini yaptıktan sonra at tekmeyi

Allah Kumrunun yardımcısı olsun..
Yalnız bu işin sonu hiç aydınlık görünmüyor..

konunun hemen hemen hepsını okudum sayılır bende cok merak ettım kumruyu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bayadır sesı solugu cıkmamıs

offfffffffffffffffffff offfffffffffff yeter ya ne biçim erkekler dünyada allah nasıl biliyosa öyle yapsın onları tüh sıfatlarına

Allah yardımcın olsun...

Çok üzüldüm.

Umarım biran önce nete girme fırsatın olur

bizleri haberdar edersin son durumundan.

Son düzenleme:
yaf seven adam evlenmezdi.. bu o kiz icind egecerli.. ne demek yani seni seviyodum baskasiyla evlendim.. hadi ordan.. duygu karmasasi iste .. siz bosansanizda onlar evlensede uzun surmez zaten.. aldiklari ahlarla kalacaklardir.. onlarin icindeki bri ego tatmini.. guclu olmaniza hayran kaldim.. kendi ayaklariniz ustundede durdunuzmu bundan boyle yaninizda hazir ol vaziyette duracaktir emin olun.. herkes hakettigini bulur..

bu erkeklerin ya da sadece erkekelr demiyim hemcinslerimizinde mutlu degilim bilmemne demelrini hic anlamiyorum.. bi sebe yokken. ne bekliyo yani insanlar evlilikten.. sanki hersey mukemmel olucak gulluk gulistanlik olucak.. oyle derken igneyi kendimize batirmiyoruz.. acaba biz kendi mutlulugumuz icin ne yapiyoruz? karsindakine oturupta takacagimiza kendimizi duzeltelim once. .. yasak olan hep lezzetli olur zaten elde edinceye kadar.. elde ettimi baska yasak aranir... nefs bu oyle gidiyo iste gidebildigi yere kadar..

Allah yardimciniz olsn size sabir versin esinizede hidayet versin..

arkadaşlar hepinizden çok özür dilerim çok kısa yazıcam eşim olacak insan yanımda ben yazdıkarınızı hep okuyorum yazamıyorum sadece işe başladım çalışıyorum hayattan soğudum yaşama sevincim hevesim en çokta gücüm kalmadı artık sebebsiz yere yaşıyorum ne olcak bende bilmiyorum nereye kadar gidecek eşim şuan görüşmüyor eminim ama kim tarafından kesildi bu görüşme onuda bilmiyorum ben kendi halimde o kendi halinde mutlu olalım dese bile sanki ikimizde zoraki yapıyoruz bunu dili ile söylesede bana o istek aslında ne onda var nede bende

Allah yardımcın olsun
senin yazdıgın bütün yorumları okudum çok üzüldüm
ama işe başlamışsın buna çok sevindim
inşallah bundan sonra herşey senin dilediğin gibi olur kızına mutlu bi gelecek hazırlayabilirsin..
Allah'a emanet ol..

Canım en azından haber alabildiğimize sevindim.

Müsait olunca yaz gene seni merak ediyoruz çünkü.

Allah'a emanet ol...

hakkında hayırlı ne ise o olsun kumruuuu çok üzüldüm valla, elimizdende bir şey gelmiyor ki keske sana ulaşabilsek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…