Siz olanları anlattıkça biz burada coşuyoruz, onu yap, bunu yap diyoruz, ama bakın siz de biliyorsunuz, kendi ayaklarınızın üstünde durana kadar ayıya dayı demek zorundasınız. Bir kaç gün bir sakinleşin, sonra iş arama vs. faaliyetlerinize bir hız verin, ne bileyim alışverişi siz yapıyorsanız kenera köşeye biraz para atın, biraz palazlanın önce. O arada da olumsuz hislerinizi fazla aksettirmemeye çalışın kocanıza, durumu idare etmeye çabalayın. Kadınların erkeklerden daha güçlü olduğunu düşünüyorum, o size numara yapabiliyorsa, siz de ona yapabilirsiniz. Birşey yapmadan önce biraz güçlenmeyi bekleyin lütfen.
Bu arada, kocanız size bu olanları unutturacağına dair verdiği sözde samimi ise, bir takım olumlu davranışlar sergileyebilir, onların inandırıcılığına göre de pozisyonunuzu yeniden değerlendirirsiniz. Ama bence, biraz para biriktirmeden radikal bir adım atmayın.
Allah belasini versin boylelerinin dicemde o zaten belasini ariyo, senden sonra o kadin bunun olsa olsa belasi olur iYiDE OLUR !!
[/QUO
sana aynen katiliyorum arkadasim
arkadaşlar hamile değilim.evet eşim kaza geçirdi benim sabaha kadar ağladığım uyuyamadığım gecenin sabahında işte kaza geçirmiş. çok canım yandı dedi bende benim canım kadar yanamaz allahın sopası yok dedim.
arkadaşlar hepinizden çok özür dilerim çok kısa yazıcam eşim olacak insan yanımda ben yazdıkarınızı hep okuyorum yazamıyorum sadece işe başladım çalışıyorum hayattan soğudum yaşama sevincim hevesim en çokta gücüm kalmadı artık sebebsiz yere yaşıyorum ne olcak bende bilmiyorum nereye kadar gidecek eşim şuan görüşmüyor eminim ama kim tarafından kesildi bu görüşme onuda bilmiyorum ben kendi halimde o kendi halinde mutlu olalım dese bile sanki ikimizde zoraki yapıyoruz bunu dili ile söylesede bana o istek aslında ne onda var nede bende
arkadaşlar hepinizden çok özür dilerim çok kısa yazıcam eşim olacak insan yanımda ben yazdıkarınızı hep okuyorum yazamıyorum sadece işe başladım çalışıyorum hayattan soğudum yaşama sevincim hevesim en çokta gücüm kalmadı artık sebebsiz yere yaşıyorum ne olcak bende bilmiyorum nereye kadar gidecek eşim şuan görüşmüyor eminim ama kim tarafından kesildi bu görüşme onuda bilmiyorum ben kendi halimde o kendi halinde mutlu olalım dese bile sanki ikimizde zoraki yapıyoruz bunu dili ile söylesede bana o istek aslında ne onda var nede bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?