gereğinden fazzla iyi niyetli olarak şunu demek istiyorum. insanlar hep istediği hayatı mı yaşıyor? belki eşin sevmiş kısmet olmamamış unuturum demiş unutamamış.. belki seni sevmiş sevdiğini sanmış ama o kız irtibata girince eskiyi hatırlayıp onu da unutmadığını sanmış falan olamaz mı? bence eşinin kafası karışık. bence sen ne yapacağına bir karar ver oturup konuşun. ama onu da anlayışla karşıla bence. herkes istediği gibi yaşayamıyotr çünkü. belki aşle baskısıyla evlendi senle. belki mecburdu. belki başka psikolojiyle o kıza sarıldı. kızını sakın verme ama boşanacaksanda.off kafam karıştı gerçekten..
gereğinden fazzla iyi niyetli olarak şunu demek istiyorum. insanlar hep istediği hayatı mı yaşıyor? belki eşin sevmiş kısmet olmamamış unuturum demiş unutamamış.. belki seni sevmiş sevdiğini sanmış ama o kız irtibata girince eskiyi hatırlayıp onu da unutmadığını sanmış falan olamaz mı? bence eşinin kafası karışık. bence sen ne yapacağına bir karar ver oturup konuşun. ama onu da anlayışla karşıla bence. herkes istediği gibi yaşayamıyotr çünkü. belki aşle baskısıyla evlendi senle. belki mecburdu. belki başka psikolojiyle o kıza sarıldı. kızını sakın verme ama boşanacaksanda.off kafam karıştı gerçekten..
arkadaşlar hepinizden çok özür dilerim çok kısa yazıcam eşim olacak insan yanımda ben yazdıkarınızı hep okuyorum yazamıyorum sadece işe başladım çalışıyorum hayattan soğudum yaşama sevincim hevesim en çokta gücüm kalmadı artık sebebsiz yere yaşıyorum ne olcak bende bilmiyorum nereye kadar gidecek eşim şuan görüşmüyor eminim ama kim tarafından kesildi bu görüşme onuda bilmiyorum ben kendi halimde o kendi halinde mutlu olalım dese bile sanki ikimizde zoraki yapıyoruz bunu dili ile söylesede bana o istek aslında ne onda var nede bende
eşim hiç bi şekilde gözümde kendini aklıyamaz. sevmediyse evlenmeseydi bana çektirdiği acıların hiç bi telafisi olamaz. ben bi ömrü sevgisiz saygısız geçirmeyi haketmiyorum onda kaldıysa aklı benim hayatımı yakmamalıydı ben çektiğim acıyı bilirim. onun ne düşündüğü onu ne kadar sevdiği unutamadığı vs. umrumda bile değil o bana evlilikte yaşanabilecek mutlulukları çok görmüşken oturup bide yaptıklarına kılıf uyduramam. ve ne yaşarsa yaşasın acımam çünkü o beni acınacak hale çoktan düşürdü
eşim hiç bi şekilde gözümde kendini aklıyamaz. sevmediyse evlenmeseydi bana çektirdiği acıların hiç bi telafisi olamaz. ben bi ömrü sevgisiz saygısız geçirmeyi haketmiyorum onda kaldıysa aklı benim hayatımı yakmamalıydı ben çektiğim acıyı bilirim. onun ne düşündüğü onu ne kadar sevdiği unutamadığı vs. umrumda bile değil o bana evlilikte yaşanabilecek mutlulukları çok görmüşken oturup bide yaptıklarına kılıf uyduramam. ve ne yaşarsa yaşasın acımam çünkü o beni acınacak hale çoktan düşürdü
pardon ama ben de samimiyetle şunu söyleyebilirim: ALNIMA SİLAH DAYASALAR MECBURUM DEYİP EŞİMDEN BAŞKASIYLA EVLENMEZDİM!!
bu nası bir mecburiyettir ki kendi hayatı o kadının hayatı resmi eşinin hayatı çocuğunun onun bunun şunun hayatı birbirine girmiş?
kazak almıyor ki kendine; eş alıyor; hayat arkadaşı alıyor; -hatta alıyor bile demeyeyim- sonra aa ne zamandır aradığım kazak deyip hoop değiştirme kartı.
bu kadar ucuz mu yani yuva kurmak? yuva kurmayı geçtim insani bi ilişki kurmak -dostluk olur sevgililik olur vs olur- bu kadar ucuz mu?
kadın da eşini seviyordu hadi bakalım şimdi n'olcak? o da hoop eski sevgiliye mi?
anlık zevkler uğruna hayatlardan gelip geçmek bu kadar basit mi?
insan iradesi olan bir canlı değil mi?
kamera şakası mı bu??????????????*
Kumru işe başlamana çok sevindim.
Hayatın gerçeği demiş bir arkadaş.
Insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı.
Sevdim,aşığım diye gönlü kime kaydıysa herkesi harcayıp enesinin peşinde gitmek doğru olabilir mi?
Bekarlardan bile var sevip kavuşamayan.
Evlilelere ne oluyor?
Evlenmiş yuva kurmuşsun,çoluk çocuğun var.
Hala gönül işlerinin peşindesin.
Adam gibi adam olmayı unuttu erkeklerimiz.
Evine,yuvasına,karısına sahip olmak yerine evdeki vasfını ununup filmlerde gördüğü çarpık ilişkilere yelken açıyor zavallılar.
Daha dün yakın çevremden 2 olay duydum.
Evli erkekleri baştan çıkaran seviyesiz kadınları da Allah ıslah etsin.
Edep,haya versin.
Geçen sezondaki dizilerden bir kaçını hatırladım şimdi.
Aşk ve ceza bir kez izledim.
Konusu;adam mecburi evli ama başkasını seviyor,evlenmeden çocukları da var.
Adam ne olursa olsun zorla da gönlüyle de olsa evlendiği kadına karşı sorumluluğu olması ve bunun için didinmesi gerekirken aşk daha üstün ya metresine gidiyor.
Tabi asıl aile onlarmış gibi gösteriliyor.
Biz bile izlerken kavuşsunlar diye geçiyoruz içimizden.
Bir başka dizide ondan ayrılıyor öbürünün koynunda kadın-adam.
Hepsi aşkının peşinde tabi ya yazık diyoruz...
Ee aşk bu kadar kutsal,önemli de aşık olup evlenen onca insan neden ayrılıyor?
Her ne olursa hayattaki rolümüz illa edep,illa edep.!!!
ben bu dizileri izlemiyorum ruhumu kirletiyor,sinir tavan yapıyor alaya alma moduna geçiyorum anlayacağın evde izlettirmiyorun
tv ye karşı lise yıllarımdan bu yana antipatim vardır.
akşam hiç açmam,çalışmadan gündüz de açmazdım.
gündüz ki programları izlesem katil olabilir zaten.
çocuklarım var,çigi filmlerde bile çok tedirgin yaklaşıyorum.
tv ve pc nin yaydığı radyasyon hormonların hızlanmasına ve erken ergenliğe neden oluyormuş.
taaa 50 li yıllarda avrupada belirlemişler.
neyse konuyu dağıtmayayım da çok güçlü bir kültür dejenerasyon çabası var.
ahlaki değerleri uçlarda yaşayan film sektörü bizi de kendilerine benzetmeye çalışıyor.
tanıdığı bir erkekle oturup kahve içmeye bile terreddütle yaklaşan kadınların oluşturduğu bir toplumken izlediklerimizde ilk defa tanışıp geceyi beraber geçiren bir durum var.
nerde haya gitmişse orda herşey mübah olur.
eşimin ilgisizlikleri,sevgisini hissedemeyişlerim,şüphelerim meğer gerçekmiş.bir kadın hissediyor bunu çok iyi anladım...
eski sevdiği,eşiyle mutlu değilmiş. eşime mesaj atmış seni unutamadım mutlu olamadım boşanmayı düşünüyorum diye.
eşimin cevabı
bende mutlu değilim eşimi sevmiyorum.her yastığa başımı koyduğumda seni düşünüyorum senden sonra ölmeyi bile düşündüm yazmış.senden sonra evlendim diye özellikle belirtmiş yani şunu anladımki benimle sırf inat için evlenmiş.her dafasında boşanmayı düşünüyorum ama hayatımda sen olmadığın için boşanmıyorum bilmiyorum nereye kadar böyle gidecek,eşimden boşansam kızımı kabul eder misin yazmış...
yüreğim yanıyo arkadaşlar meğer 3 yıllık eşim,canım dediğim adam hiç benim olmamış.belki diyorum kendime belki sadece aldatma olsa bu kadar koymazdı.ama o hiç benim olmamışki, kalbi benim için atmamış...
sevgimi kalbime gömüp gitmek istiyorum ama gidebilecek yerim yok. belki kendimi avuturdum o zaman gururumla çekip gidebildim diye.geçen 3 yılıma acıyorum.farkındaydım bişeylerin ama benim kuruntum diyip kendimi kandırıyormuşumgerçekle yüzyüze kaldım...
uzun zamandır takip ediyorum herhangi bir gelişme olmadı sanırım..eşinle konuştunmu seni sewmedigini nerden biliyorsun canım...belkide o kadına öyle söylemiştir erkek milleti maymun iştahlı..sadece sanalda kalldıysa görüşmeleri aldırma cannım kızın için...kendin için....ayrıldıktan sonra çok pişmanlıklar yaşıyorsun..bende ayrıldım eşimden çocugum yok ama sabırlı olmadıgım için susmadıgım için çok pişmanım....iyi değilim arkadaşlar. günden güne unutamasamda alışırım sanıyordum.içim yanıyor. allah hiç birinizin başına böyle bişeyi vermesin. meğer ben eşim çok seviyormuşum ama kaybettim onu kaybetmekten çok ta zaten hiç benim olmamış bu yakıyor içimi. annemle konuştum ayrılmak itediğimi söyledim babanla konuş dedi. sevdiğim dediğin adam tarafından sevilmediğini en acı şekilde öğrenmek çok zormuş. taşıyamıyorum gerçekten ölmek istiyorum bazen işte o zaman kızımın gülen gözeri geliyor aklıma yaşamak zorunda olduğumu hissediyorum ama nasıl diyorum kendi kendime. sevgiye ihtiyacım var bi çocuğun annesinden beklediği gibi saf bi sevgiye beni ben olduğum için sevecek bi sevgiye. dizlerine yatıp ağlıyabileceğim omzuna yatıp sahiplenebileceğim. sokaklarda el ele yürüyüp sarılarak fotoğraf çekinebileceğim bi sevgiye evliliğim boyunca hep birbirine sarılan çiftlere özendim. benimde hakkımdı sevilmek sahiplenilmek eş hayat arkadaşı olarak görülmek.birbirini seven çift görünce yanlış anlaşılmasın kıskanmıyorum özeniyorum çok özeniyorum sadece çekip gitmek istiyorum. her şeyi gömüp bi daha ondan hiç bi haber alamayacağım bir yere. 3 senemi yok sayıp yıkıp dağıtıp gitmek istiyorum. nedendir bilmem bu akşam daha bi zor geçiyor benim için engel olmıyorum gözyaşlarıma. ağlamak istiyorum saatlerce hiç durmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?