Eşim eski sevgilisi ile mesajlaşmış..Benle mutlu olmadığını yazmış mesajında..

eşim konuyu çoktan kapattı bile hiç bişey olmamış gibi davranıyor. eskiden neyse hala öyle ona da anlatıyorum biraz daha anlayışı ol bana karşı çok hassasım diye. yeminler ediyor sözler veriyor. ama beni rahatlatacak ilgisini göremiyorum hala gerçi göstersede ne kadar mutlu olabilirim bilmiyorum

canımmmm.yuva yıkmak hiç kolay degil ewladın için için sende kapatmaya çalış..geri gitsen nasıl yaşıyaksın babadın durumu tavrı belli...bir hafta bilemedin 1 ay sonra ordada huzur bulamayıp keşke susup zamana bıraksaydım diyceksin...bir başkasına ewladının baba demesi kolay olmayacak belki hiç olmayacak..sen ilgisizlikten yakınıyorsun ama bak ben yanlız yaşıyıorum.keşke sussaydım da zamanal hatasını anlayıp kendini düzletmesini bekleseydim hiç degilse yanında uyuyor kokusunu alıyor olacaktım eşimin..sende saırlı olup unutmaya çalış gidip destek almayı önerin eşinize.bu sayade adım atıp atmadıgını görürsünüz yuvasını düşünüyor demektir....bir boşluk içinde olabilri insan yapmayın lütfen.gerçekten unutup hatasını düzelticekse unutun nolur..

ya adamda anlayış sıfır sen güleryüz göstermiyorsun diye ben sevgimi gösteremiyorum diyor. onca şeyi ben yaşatmışım sanki ona. beni alttan alacağına bir de çocuk gibisin falan diyor. tavır yapıyor. ilgi sevgi yokmuş bende. ne bekliyosa beyni nasıl çalışıyor anlamadım...

bence kocan tam bir dengesiz ve ne istediğini bilmiyor.bu kadın olmasada sizin aranız bozulacaktı sanırım.Allah yardımcın olsun dengesiz insanla baş etmek çok zordur bilirim ooooooof

Hem suçlu hem güçlü bi de güleryüz mü bekliyor yaa
Ben bu erkekleri anlamıyorum hatasını anlayıp kendisine tekrar güvendirme gibi düşünceleri yok
Hala huzur bekliyor karşılıksız
Sen huzur verki eşin de sana versin
İşin zor canım Allah yardımcın olsun

gerçekten işin zor canım Allah sana sabırlar versin... Eşin dengesiz bence de ya da pişkin desek daha dogru olur.. Hatasını affettireceğine daha da guleryuz beklemesı ne kadar normal olabılır...

bi görsen hiç bişey yapmamış beyfendi çocuk değilmiş o ben ona yanaşsam sevgisini gösterecekmiş ama ben çocuk gibi kavga çıkartıyormuşum hep.(gelde deli olma)

erkekler böyle hatalarını kabul edip hemen unutmayı bilir karşısındakini anlayamazlar düz mantık onlar.tamam bitti kapandı..ama kadında olay farklı.dedigim gibi sende güzelce anlat hazmedemedigini yardım almanızın gerektigini söylesen gitmezmi ewlilik terapistine..canım benim eşimde öyle ilgisizdi son dönemlerde boşanmak için sebep arıyordu.bende bir güzel susmayarak tavır yaparak gülmeyerek adamın eline koz verdim....sonra eşim haklı ben konuştugum üstüne gittigim için suçlu oldum sülaleside ben isuçluyorduuu..senn yapma aynı hatayı diye uyarıyorum canım seni

bi görsen hiç bişey yapmamış beyfendi çocuk değilmiş o ben ona yanaşsam sevgisini gösterecekmiş ama ben çocuk gibi kavga çıkartıyormuşum hep.(gelde deli olma)

ahhhh ahhhhh.okadar benzerki canım eşimle benim. bu erkeklerin hamuru aynı sanırım...benim eşimde iş açtı batırdı beni suçladıııdaha neler neler hiç birini kabul etmeyip direk kadınları suçlar bu erkekler:95::95::95::95::95:

bence sen bunları kafana takıp keşkelerle boğuşma canım. sen ne yaparsan yap sülalesi seni suçlayacaktı zaten hatta kendi sülalen bile seni suçlar benim ülkemin süper zekaları ya ondan. her zaman kadın suçludur

keşke sadece erkekler suçlasa maalesef kadınlar da suçluyor.kendi başıma gelse ne yaparım diyen yok

keşkelerle boguşmuyorum canımmmm..benim keşkem eşimin parasını yememek tutumlu olmak.yemeyenin malını çatır çatır yediler...erkek milletine de ailesinede hiç bir şekilde yaranamazsın ben 2 ay oldu ayrılalı o kadar hatalı olmasına ragmen sewiyorum hatalarını silip unutacagımı söylğyorum eşime ama.o hala sadece kendini haklı sanıyor yazıkkkk.kimsede eşin haklı demiyor bilseler bile...ben senin ggidecek yerin yok diye susman taraftarıyım ama sen daha iyi bilirsin.

zaten şimdilik yapacak bişeyim yok susmaktan başka keşke senin kadar kaçabilsem uzaklaşabilsem. senin eşin de pişman olur da bi gün iş işten geçer genelde böyle oluyor zaten.

keşke sadece erkekler suçlasa maalesef kadınlar da suçluyor.kendi başıma gelse ne yaparım diyen yok

yinede kimseye düşmanıma bile allah ayrılık acısı yaşatmasın çokkkkk çooookkkkkkk zorrrrr. suçlayanında başına gelince anlar ama allahın adaleti çok büyük işini bilir mevlammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…