Eşim eski sevgilisi ile mesajlaşmış..Benle mutlu olmadığını yazmış mesajında..

zaten şimdilik yapacak bişeyim yok susmaktan başka keşke senin kadar kaçabilsem uzaklaşabilsem. senin eşin de pişman olur da bi gün iş işten geçer genelde böyle oluyor zaten.

inşallah canımm keşke hatasını kabul edip gelse özünde iyidir inattır yalancıdır ama insan sewince gözü görmüyor....bendee iş işten geçmeden hayatlarımıza biri girmeden dön diye ugraştım ama malesef canım yaaa.ben uzaklaşabilsem keşkee eşim gitti ewden ben aynı yerimdeyim.hayali hatırası daah bir zor

evet bende şu an beklemede kalmak istiyorum. gelip karşıma diyecek mi bakalım boşanalım diye o zaman belli olur ne kadar ciddi olduğu duygularının.

canım ne beklemesi allah aşkına ya eşin sana hadi gt dediği zaman çaresizmi kalacaksın o kadının kardesi falan vardır facede tüm tanıdıklarına anlat bak senin bu akraban eşime mjj atmış falan de kadını rezil et eşine gelince ciddi olmasaydı kızımı kabul edermisin demezdi allah yardımcın olsun ne deyimki ya çok kötü bi durum tek çare boşanmak ama sessizce degil o adamıda kadınıda rezil ederek boşansa bile o kadına gidemeyecek hale getir eşini yani git kadının ailesiyle konuş akrabalarıyla konuş vssss.... ama şimdiden sessiz kalma

yinede kimseye düşmanıma bile allah ayrılık acısı yaşatmasın çokkkkk çooookkkkkkk zorrrrr. suçlayanında başına gelince anlar ama allahın adaleti çok büyük işini bilir mevlammm

aynen öyle canım gün gelir devran döner.. ayrılık acısı inan şu halimden daha kötü olmazdı . o ayrılığın acısını da biliyorum onu da yaşadım daha önce tabi bi de babamın baskıları evime geri bi dönebilsem demiştim. ondan csaretim yok zaten şimdi gitmeye

canım şuan görüşmüyorlar zaten bundan eminim ama görüşme kim tarafından kesildi bilmediğim için kabullenemiyorum. eşimin bitirdiğini bisem belki affetmem için bi şans olurdu

zaten yalvardıkça daha bi kaçarlar. sen kendi hayatına dönüp acın bitip mutlu olmak istediğin zaman çomak sokarlar

arkadaşlar bayanı tanımıyorum ki eşini tanıyayım. profilini inceledim tüm bilgileri gizli sadece ismi var başka hiç bişey yok elimde

canım sen bu kızın adına sahte bi face aç ve eşinle sen yazış o kızıda engelle eşinden eşine o kızmış gibi bütün herşeyi sor hatta evlenelim falan de eşinle konuş ayrılalım de bakalım ne yapacak adi

zaten yalvardıkça daha bi kaçarlar. sen kendi hayatına dönüp acın bitip mutlu olmak istediğin zaman çomak sokarlar
ben başkasıyla olmayı düşünmüyorum aslında...eşim ewlenmeden ewlenmem..çünkü ben hep kendimi bildim bileli bir erkek hayatımam girsin ona özel olayım onunla yaşlanayım isterdim..eşimde bunu çok iyi bilir......ama çomak sokmak istermi aksi durumda?pek sanmıyorum yaa adam git ewlen umrumda degil diyor...zamanla görücezzz artık

canım şuan görüşmüyorlar zaten bundan eminim ama görüşme kim tarafından kesildi bilmediğim için kabullenemiyorum. eşimin bitirdiğini bisem belki affetmem için bi şans olurdu

canım dediğim gibi kızın adına face aç eşinle yazış bakalım eşinmi kesmiş o kızmı ama eşinden diğer faceyi engelle

sen eşini çok seviyosun ya dilerim allahtan kapında köpek olsun...

ya içimdem bütün bildiğim küfürleri etmek geldi kahrolası pislikler ya b.k sineği bu erkekler ya nerde b.k var onun tepesinde dolanırlar
işe girmiş olamana çok sevindim çokta çabuk olmuş allah yardım etmiş kızına kim bakıyor

hakikaten öyle ya şeytana bile pabucunu ters giydiririz. canım hemcinslerim ya

buna benzer bir olayı kız kardeşim eşine yaptı.sahte face açıp adama tuzak kurdu....adamda ekledi konuştu muhabbet falan ama arada soruyor enişte işletiyormusun kimsin falan en son kardeşim otele randevu verdi git gelicem diye ama biz durumu anlatacakken kardeşim eşine bir silleeeee yapıştırmış sonra affetirmek için yemekler altınlar falan öyle barıştılar...bende suç ortagı olarak fırça yedim ama napalımm..eşim yemedi benim ki çakalll..

Kumru arkadaşım son durumun nedir nasıldır bilemiyorum. Dönüşü olamayacak ipleri koparma noktasına geldiniz mi bilemiyorum. Psikologum işim gereği bu durumlarla karşılaşıyorum. Keşke en başından bir aile danışmanına gitseydiniz. Aranızdaki iletişim problemlerinin böyle bir duruma yani işlerin daha da gerginleşmesine sebebiyet verdiğini düşünüyorum. Aldatılmak ihanete uğramak duygusal olarak çok ağır bir durum. Ama şu an da karşılıklı olarak birbirinizin gerçek duygu ve düşüncelerinizi öğrenemediğiniz birbirinize güvenemediğiniz için kapalı kutu gibisinizdir diye düşünüyorum. Gidecek başka bir yerin olmadığını söylemişsin üstelik bir de çocuğun var. Bu şekilde kötü hisler besledikçe eşine karşı ve onları içinde tuttukça en çok kendine zarar vereceğini düşünüyorum. Gelen danışanlarıma her zaman söylediğim bir şey vardır işler iyiye gitmiyorsa bırakın daha da kötüye gitmesin. Eğer yardım edebileceğim danışacağın bir şey olursa bilgim ve tecrübem dahilinde yardımcı olmaya çalışırım. İnsanlar hatalar yapar hatta çok büyük hatalar yaparlar. Adam öldürebilirler, hırsızlık yapabilirler, eşlerine ihanet edebilirler, ama insanlar pişman da olurlar. En büyük tövbeler büyük hatalardan sonra olur. İşlerin daha da kötüye gitmesine izin vermemenizi ümit ediyorum. En çok korumak istediğin çocuğun en çok mutlu bir anne ve babaya ihtiyaç duyar. Ne tek başına sana ne tek başına babasına. Eminim ki onun hayalindeki tablo ikinizin aynı ev içinde yabancı olarak görmek değildir. Saygılar ve sevgiler yanlış bir söz söyleyip incittiysem de şimdiden afedersin.

evet yardım almak çok iyi bi fikir ama maddi olarak gücüm yetmez buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…