Eşim eski sevgilisi ile mesajlaşmış..Benle mutlu olmadığını yazmış mesajında..

Eşinizle konuşun ve tepkisini ölçün belki o da boşanmak istiyor ama size söyleyemiyordur
Konuşunca herşey anlaşılır.
Mesajlarında kopyasını alın kesinlikle elinizde bulunsun delil olarak

Çok zor, Allah yardımcın olsun öncelikle..
Yenir, yutulur, katlanılır şeyler değil bunlar..
Adam öyle de bir dünyanın merkezine oturtmuş ki kendisini, demek kızıyla kabul eder miymiş diye soruyor..
Yani sen kızını onlara verdin de sanki..
Oh ne ala..Kızını da alacak, yanında sevgilisi, mutlu mesut.
Sen yavrundan ayrılmışsın, yavrun anasız kalmış, kime ne..
Beyzade mutlu olsun yeter..
Bakış açısının iğrençliğine, sığlığına bir bak..
Peki eşin senin herşeyden haberdar olduğunu biliyor mu ?

bıktım bu "aşk" kisvesi adı altında yaşanan rezilliklerden..

neymiş, unutamamışmış.. gencecik bir kızın hakkına girip (bu iğrenç toplum tarafından nitelenen) dul sıfatıyla ortaya salmanın, minicik bir kız çocuğunu babasız büyütmenin vicdan azabını nasıl unutacak acaba?

allah bu adamları, bu kadınları ıslah etsin.. aşk adı altında yürütülen bu ahlaksız canımı yakıyor.. olan cefakar kadınlara oluyor..

bende nişanlıyken eşimin günlüğünü bulmuştum tabi yıllar öncesinden kalan ama dünyayı dar ettim..erkekler zoru sever uğraşmayı sever..kendimi kıymete bindirdim...eyvallah etmedim...şimdi sana düşen hiiiççç çaktırma sabret zor biliyorum ama kendine bak alımlı ol çeki düzen ver açıl saçıl sosyalleş....umursama kocanı ama bildiğini hissettirmede ve tüm delilleri topla...ya boşanırsınız yada kocan macera yaşayacam diye karım elden gidecek diyerek yola gelir...acıma duygusallığı bıralk...bak hemde aşıkmışsın..ben kocamı 4 yılda zor sevdim..oyüzden derimki senin sevdiğinle değil seni sevenle evleneceksin..aşk kadını köleleştiriyor sevilen erkek bi b ok oldum sanıyor.....boooşşşveeerrrr....elini güçlendir...sosyalleş kafanı dağıt...güçlü durdukça kocan olacak sümsük sana bağlanacak..hesap verme fazla ve iş ara....hatta ona bi senet imzalat....güvencen olsun..o karıyamı bırakacaksın rahatını..yahu hep diyorum fakir ama gururluyu oynamayın birazda şirret olun...insanlar korksun

bakin ben sizin yerinizde olsam önce kendime ne yapip ne edip bir is bulurdum daha sonra tutardim bir avukat acardim bosanma davasini en son gecerdim karsisina ben senden bosanmak istiyorum diyip dilekceyi eline verirdim ki sonunda o bana ayni seyi yapmadan ben yapayimen azindan gururumu birazda olsa kurtarmis olurdum
tabi sen ben olsaydim böyle yapardim kimseye ayril bosan deme gibi bir hakkim yok

Hergün kendimi tutmaya çalışıyorum şu bir derdim var topiğini okumamak için . . Ama olmuyor olmuyor
Her gün erkeklerden daha çok nefret ediyorum şu aldatılma konularını okuyunca. .
Bir insan nasıl olurda 3 yıl boyunca rol yapabilir. . . eşine sarılırken bir başkasını düşünebilir.
O kişiden çocuk yapabilir . . .
Sizinde hatanız yok değil . . Madem adam istemiyor çocuk yapmasaydınız keşke.Çocuk iki kişinin birlikte karar vermesi gereken bir konu .Büyük yükümlülük istiyor. .
Eşinize daha söylememişsiniz mesajlaşmaları gördüğünüzü. .Bence elinizde bir delil varsa hemen bunun çıktısını alıp saklayın. . oldu ki eşiniz bu görüşmeyi bildiğinizi öğrendiği an mesajları silecektir . En azından ileride inkar etmeye kalkışırsa sizde gösterirsiniz neler gördüğünüzü . . . Bu adama güven olmıyacağınıda belirtmek isterim . . Ne yapın edin elinizde gizli saklı biraz birikiminiz olsun altın para vs.
Ne bilim ev alalım diyin eşinize . . yada araba. . Sizin üzerinize alma fikrini öne atın . .Tepkisini ölçün. .Geleceğinde sizi yanında görmek isteyen bir kişi imkanı varsa buna sıcak bakabilir.

erkeklere acımayın kocalarınıza güvenmeyin sevmeyin onlar sizi sevsin ama siz kör olmayın...sıkın canını borçlandırın...guru yapmayın onlar asil kadınla şirret kadın arasında ki farkı anlaycak kadar gelişmiş değillerdir...şirret olun çevrenizdeki herkes sizden korksun kocasını kaptırcak karı değil desinler...başımıza bela olur desinler...gururla karın doymaz...erkeklerden dost olmaz....şimdi sen sesini çıkarma delil topla üstüne gitme bakalım napıcak senin kılıksız kocan...saakin ol fevri davranırsan o kadının ekmeğine yağ sürersin....masraf çıkar kızını hasta diye para kopar..hep masraf çıkar....lanet olsun....o kadınıda araştırda zamanı gelince rezil edersin...

o mesajları falan mutlaka bir yere kopyala ya da çıktısını al ileride gözüne sokarsın kocanın.. o kadını da araştır kimdir nedir elinde onunla da ilgili bilgi olsun.. çünkü mutlaka onunla da hesaplaşma vaktin gelecektir..

arkadasım oncelıkle gecmıs olsun ama esıne cok kızdım ben bıle
adama bak ya almıs kızını almıs eskı sevdıgını ohhh keyıf onda
yok oyle yagma
kımın elınden alıyor bu cocugu
bır annenın elınden cocuk oyle kolay alınmaz

sende yazmıssın cocugumu vermem dıye alama zsenden cocugu falan
arkadasım bol bol delıl topla
esının face hesabının sıfresını bılıyorsan bı msj at kadına bencede
belkı cevap agır gelır sana ama en azından kadını kontrol edebılırsın
esının telı yokmus umarım teldede konusmuyorlardır

off ne salak bu adamlar ya
allahından bulsun boyle pıslıklerın hepsı

Karşılıklı oradan buradan laflayarak ağızını arasan tabii bildiğini belli etmeden konuşmaya çalışsan

nefret ediyorum facebooktan
yerinizde olsam kadının kocasına bi şekilde ulaşır mesajları ona gösterirdim..
ayrıca her ihtimale karşı o mesajların bi kopyasını bulundurun elinizde

offff yaaa gerçekten çok üzüldüm durumunuza.gidecek yerim yok demişsiniz ya aileniz yokmu onların yanına gitseniz.????

Ben ilk okuduğumda mesajı, gerçeklik payı var ama yarısını da kadını kandırmak için sallamış diye düşündüm. Erkek hiçbişey hissetmediği biriyle evlenmez. Aşık olmamıştır sevmemiştir belki ama bişeyler hissetmiştir.

Şu aşamada hissetmesi hissetmemesi önemli değil zaten. Bence gerekli delilleri topladıktan sonra açık açık konuşun. Ben hemen boşanmaktan yana değilim ama kesinlikle bir süre ayrı kalın yabancılaşın. Restinizi çekin, ya kendine gelir ya da yolları ayırır. Çocuk için devam ettirmeyin sakın sonra çok daha kötü oluyor dönülmesi çok daha zor olan yollara giriliyor.

Allah yardımcınız olsun

Akşam konunu okudum ama cevap yazamadım eşim evdeydi taktiklerimi görsün istemedim

Sessiz kalmakla en akıllıca hareketi yapmışsın. Kendini sağlama alıyorsun. O mesajları yazan adam heyecan arıyor olabilir ama kızını da işin içine katarak gelecek planlarını oluşturmaya başlamış bile.

Mesajları screen shot yapman güzel, onun bir ara çıktısını al ve elinde dursun. İkinci olarak sana tavsiyem internetten casus yazılım indir. Sana nasıl indireceğini, nasıl kullanacağını tek tek anlatırım istersen. Süper bir şey. Benim kendi pcmde de var, annemlere de kurdum. Çocuklu ailelere ayrıca tavsiye ederim, kötü şeylerin önüne geçmek veya önlem alabilmek adına harika.

30 sn de bir ekran kopyası alıyor, klavyeye girilen her tuşu kaydediyor, girilen siteler, şiflereleri vs arşivliyor ve sen kendin belirlediğin yardımcı tuşlarla ona erişebiliyorsun. Denetim ayarlarından, prgram ekle kaldırdan kesinlikle görünmüyor.

Tek yapman gereken bilgisayarındaki virüs programını kaldırmak. Kullanılan program bir anlamda böcek yazılım olduğu için maalesef virüs prg. yakalıyor.

Paranoyaklık gibi gelebilir belki bazılarına ama böylece daha çok kanıt olur elinde.

durumunuza çok çok üzüldüm zor bir durum kendimi düşündüm bir an neyaparım diye herhalde ben bitirirdim ama çocuk olunca bide gidecek yerin yoksa biraz daha sabrederdim ama asla ona karşı hiç bişey hissetmezdim şimdi sen eşine söylersen büyük ihtimale zaten erkkeler hep yapar bunu pişmanım bir anlık işte o zaman düşünecektin yapmadan önce sonuçta bir çocuğunuz var ren herşeyi kızım için yapacam desen oturursun ama yok benim gurum var beni sevmeyen biriyle bide biliyorsun artık her yüzüne baktığında aklına gelecek dahada çok üzüleceksin hakında herşeyin hayırlısı olsun

umutefe'ye katılıyorum.

canım hiç üzme kendini. adamın halt yemesi işte. sadece heyecan arayışı.

erkeklerin çoğu böyle.

güya bi "aşk hikayesinin" parçası olacaklar. o mesaj atan kadın da resmen aranmış. buraya terbiyem müsade etseydi bişey derdim de o kadına neyse.

senin hiç bi hatan yok. umutefe'nin dediği casusluğu yap. ama dikkatli ol.

bi de yanında kimse yoksa hiç üzülme. "Allah kimsesizlerin yardımcısıdır." emin ol. O var yanında...

Kızımı kabul eder misin diyen eşin mi?Eğer öyleyse boşanıp bir de çocuğu alacak o kadınla yaşayacakalr öyle mi?
Ne biçim insnalar var.Başkalarının hayatları hiç umurlarında değil.İkisi de hiç günahı olmayan iki kişinin hayatını mahvediyor.Madem sevmiyorsunuz ne diye evleniyorsunuz.

nefret ediyorum facebooktan
yerinizde olsam kadının kocasına bi şekilde ulaşır mesajları ona gösterirdim..
ayrıca her ihtimale karşı o mesajların bi kopyasını bulundurun elinizde

Canım sanki facebook olmasa adam rahat duracaktı.
Ne güzel işte facebook var da kadın kocasının gerçek yüzünü görmüş.
Şimdi mesajları delil olarak da gösterebilir.
Valla nefret edilecek bir şey varsa bu cins adamlar...

Canım benim yazdıklarını bütün cevapları okudum... Allahım sana sabır versin..
Arkadaslar cok dogru söylemişler, hemen adam bu delilleri silmeden cıkart yazıcıdan ve dur bakalım kadın kocanın bu cevabına ne yazacak... cevap geldiğinde onu da cıkart, delilleri hep elinde tut... oof konusması kolay ama sakinliğini gercekten alkışlıyorum ben de...
o kadını da rezil et, ailesine kocasına.... herkese....
elinden geleni yap, inşallah Allahım senin yar ve yardımcın olsun....

Şaka gibi ya ! allahım ne hallere düştük, ne biçim bi insan olduk biz ya !!

Canım Allah sabır versin ne diyeyim, çok kötü bir durum.Böyle bi evlilik nasıl gider ki?

Hele ki kızımı kabul eder misin ne demek? Yazık ya, böyle ayrılan insanları evlendirip yuva sahibi olsun unutsun mantığı ne kadar yanlış ya ? Al işte bu daha mı iyi oldu ?

Maalesef ki benim ailemde de var bunu yaşayan/yaşatan.Kendilerince evet haklı olabilirler ama hiç kimse böyle mecburi evlilik istemezdi ....

Herşey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…