Eşim eski sevgilisi ile mesajlaşmış..Benle mutlu olmadığını yazmış mesajında..

keşke görücü usulu olsaydı anlayamadım gerçek yüzünü derdim benim peşimden çok koştu hatta o zamanlar erkek arkadaşıma ulaşıp onunla bile konuşmuş ben seviyorum sen aradan çekil bile diyebilmiş. ne yaptı etti ayırdı ve beni evlenmeye ikna etti çok seviyordu güya ama sonuç ortada işte...

dün akşam kızım uyumadığı için ben gidip yatamadım oda facebook a giremedi tabi sabah kalvaltıyı hazırladım ekmek almasını söyledim. gidip almadı. yemeği hızlı yiyiyorum diye söylenmeye başladı. hareketlerim batmaya başladı anlıyacağınız.bende bi iki laf ettim. tartışma çıktı.masaya yumruk attı bundan sonra bende inatçı olucam sana gününü göstericem falan dedi. adamın kendine güveni geldi herhalde kadından mesaj gelince. benim durumu bildiğimden haberi yok hala. sofradan kalktım sigara alıcaktım paketten vermedi zorla almaya çalıştım bi tane alıp karşıya fırlattı. saygısızlığa bakın. o öyle yapınca bende patates tabağını ters çevirdim çıktım odadan arkamdan küfür etti sonrada hiç konuşmadan işe gitti.

arkadaşım şu casus programın detaylarını anlatırsan sevinirim.

Saygısızlığa da başladı demek. O tabağı kafasına geçirmek vardı aslında ama neyse.

Msj atıcam sana ayrıntıları.

Ben programı internetten indirmiştim. Lisansı da bulmuştum biryerden ama şimdi nerden indirdiğimi bulamıyorum :S

Kurumdaki pc de güvenlik duvarı var ve her siteyi açmıyor. Ama ne yapıp edip bulucam sana o prgramı en kötü aksam gizli saklı evdeki pcden yollıycam.

Gerçekten çok üzüldüm ... o kadar kızıyorumki kendini bişey sanan şu adamlara ....ama çok akıllıymışsınız gerçekten susup takip ederek en doğru kararı vermişsiniz ....

özelden henüz mesaj atamıyorum ben çok sağol bekliyorum bu program ücretli mi oluyor? öyle duymuştum

Gerçekten çok üzüldüm ... o kadar kızıyorumki kendini bişey sanan şu adamlara ....ama çok akıllıymışsınız gerçekten susup takip ederek en doğru kararı vermişsiniz ....

zaten ilk günden açık vermeye başladı hareketleri değişti bile sonuca gelmem çok sürmücek buna eminim

Normalde ücretli paket ama bana bir yerden denk geldi :))) Şans işte.

Halledicem ben sen merak etme.

canım benim ya, nasılda kandırmış.Nerden bilecektin ki değdiğin gibi görücü usulü olsa tamam kabulettim derdin ama yuh ya bu kadarına

ee şimdi ne yapmayı planlıyosun? Bildiğini söylemeyi düşünüyomusun peki ? Ben olsam çoktan derdim kesin , ama doğru mu olurdu yanlış mı bu aşamada bilemedim ....

Allah yardımcınız olsun ...

Kızımı kabul eder misin? demiş ya tövbe tövbe ne hakla böyle kendi başına karar veriyor. Zaten mahkemede çocuğu anneye verir.

Diğer arkadaşların mesajlarının tamamını okuyamadım ama sizin baştan itibaren bütün mesajlarınızı okudum. Güçlü, mantıklı, aklı başında ve gururlu bir kadın olduğunuzu düşünüyorum.
Allah size daha da güç kuvvet versin.
Bazı arkadaşların dediği gibi anlık birşey olma ihtimali de var, az da olsa.
Yalnız bugün yazdığınız mesajda tartıştığınızı yazmışsınız. Bence bunu yapmayın, sakin olun ki renk vermeyin.
Bir de normalde olmayacak derecede sık tartışmanız, normalde sizi bırakamayacak bile olsa bir sinirle olmadık işlere kalkışmasına da neden olabilir. Yanlış anlaşılmasın, "iyi huylu ol kocan kaçmasın" demek istemiyorum. Demek istediğim; normalde vermeyeceği bir kararı artan tartışmalar nedeniyle boş yere vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…