keşke görücü usulu olsaydı anlayamadım gerçek yüzünü derdim benim peşimden çok koştu hatta o zamanlar erkek arkadaşıma ulaşıp onunla bile konuşmuş ben seviyorum sen aradan çekil bile diyebilmiş. ne yaptı etti ayırdı ve beni evlenmeye ikna etti çok seviyordu güya ama sonuç ortada işte...
dün akşam kızım uyumadığı için ben gidip yatamadım oda facebook a giremedi tabi sabah kalvaltıyı hazırladım ekmek almasını söyledim. gidip almadı. yemeği hızlı yiyiyorum diye söylenmeye başladı. hareketlerim batmaya başladı anlıyacağınız.bende bi iki laf ettim. tartışma çıktı.masaya yumruk attı bundan sonra bende inatçı olucam sana gününü göstericem falan dedi. adamın kendine güveni geldi herhalde kadından mesaj gelince. benim durumu bildiğimden haberi yok hala. sofradan kalktım sigara alıcaktım paketten vermedi zorla almaya çalıştım bi tane alıp karşıya fırlattı. saygısızlığa bakın. o öyle yapınca bende patates tabağını ters çevirdim çıktım odadan arkamdan küfür etti sonrada hiç konuşmadan işe gitti.
arkadaşım şu casus programın detaylarını anlatırsan sevinirim.
Saygısızlığa da başladı demek. O tabağı kafasına geçirmek vardı aslında ama neyse.
Msj atıcam sana ayrıntıları.
Canım o mesajların görüntüsünü kaydettin mi sen ?
evet kaydettim canım ama çıktı alamadım henüz
Ben programı internetten indirmiştim. Lisansı da bulmuştum biryerden ama şimdi nerden indirdiğimi bulamıyorum :S
Kurumdaki pc de güvenlik duvarı var ve her siteyi açmıyor. Ama ne yapıp edip bulucam sana o prgramı en kötü aksam gizli saklı evdeki pcden yollıycam.
Gerçekten çok üzüldüm ... o kadar kızıyorumki kendini bişey sanan şu adamlara ....ama çok akıllıymışsınız gerçekten susup takip ederek en doğru kararı vermişsiniz ....
Normalde ücretli paketama bana bir yerden denk geldi :))) Şans işte.
Halledicem ben sen merak etme.
Şu aldatan erkeklerin alayını hadım etsek nasıl olur?
çok sağol allah razı olsun ya
keşke görücü usulu olsaydı anlayamadım gerçek yüzünü derdim benim peşimden çok koştu hatta o zamanlar erkek arkadaşıma ulaşıp onunla bile konuşmuş ben seviyorum sen aradan çekil bile diyebilmiş. ne yaptı etti ayırdı ve beni evlenmeye ikna etti çok seviyordu güya ama sonuç ortada işte...
dün akşam kızım uyumadığı için ben gidip yatamadım oda facebook a giremedi tabi sabah kalvaltıyı hazırladım ekmek almasını söyledim. gidip almadı. yemeği hızlı yiyiyorum diye söylenmeye başladı. hareketlerim batmaya başladı anlıyacağınız.bende bi iki laf ettim. tartışma çıktı.masaya yumruk attı bundan sonra bende inatçı olucam sana gününü göstericem falan dedi. adamın kendine güveni geldi herhalde kadından mesaj gelince. benim durumu bildiğimden haberi yok hala. sofradan kalktım sigara alıcaktım paketten vermedi zorla almaya çalıştım bi tane alıp karşıya fırlattı. saygısızlığa bakın. o öyle yapınca bende patates tabağını ters çevirdim çıktım odadan arkamdan küfür etti sonrada hiç konuşmadan işe gitti.
arkadaşım şu casus programın detaylarını anlatırsan sevinirim.
süper olur bu gibi olayları yaşayan bütün bayanların acısı dinerdi heralde bundan güzel ceza olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?