- 25 Ocak 2020
- 29
- 25
- 3
- 35
- Konu Sahibi manifestocubayan
-
ya bi insan sırf kendisini başkası istemedi diye onun inadına biriyle evlenirmi.bu nasıl bir alcaklıktırBoşanacakmışsınız işte. Üzgünüm ama eşiniz sizi sevmemiş demek ki.
Oyle bir durum oldugunu sanmiyorum benya bi insan sırf kendisini başkası istemedi diye onun inadına biriyle evlenirmi.bu nasıl bir alcaklıktır
O mesajların ekran görüntüsünü alıp tazminat davası açın.ya bi insan sırf kendisini başkası istemedi diye onun inadına biriyle evlenirmi.bu nasıl bir alcaklıktır
Erkenden kurtulmuşsunuz, üzülmeye ara verip o açıdan bakın yaşadıklarınıza. Ya 17 yıl üstüne bunları yaşamış olsaydınız, ortada 2-3 çocuk varken falanhikayem şöyle arkadaşlar.eşimle tanıştık cok fazla zaman geçirdik kaynaştık.bana gecmişte 2 sevgilisinin oldugunu onlarında yıllar önce oldugunu söyledi.cokda samimiydi.inanmak istedim.7 ay evli kaldık.herşey cok sorunsuzdu hep benle ilgilendi hiç güvenimi sarsmadı her fedakarlıgı yaptı.sonra basit bir sebepten boşanmak istedi.ve daha henüz davamız olmadan eski sevgilisine mesaj atmış.ben aslında sana karşı cok duygu hissettim.ama sen evlenmek istemedin eğer isteseydin olurdu diye.
şimdi ben bu insana napıyım
Oyle bir durum oldugunu sanmiyorum ben
Gayet sizi beğenmiş evlenmiş hevesi kaçmış evliliğin ilk sorunlarında sonra başka denizlere yelken açmayı denemiş
Boyle adamdan başkasını sevip unutamamak gibi bir derinlik beklemeniz hata
Basit bir adam olduğu çok belli kusura bakmayin
bişey tutturabilirmiyimO mesajların ekran görüntüsünü alıp tazminat davası açın.
Basit sebebi merak ettim bazen bizim için basit erkekler için daha farklı algılana biliyor.
Mesaj sadece o kadar değildir herhalde karşıdan gelen ve karşıya giden başka mesajlar var mı? Tek buysa rahat sıyrılır. Neticede aşk ilanı felan yok eskiyle olmadığını yazmış.
İnsanlar evlenmeyi düşündüğü bir kişiyle karşılık bulamayıp evlenemeyince hayat boyu bekar kalmıyorlar. Bu sizi sevmeyerek evlendiği veya bir nispet olduğu anlamına gelmiyor. Ancak bir tartışma sonrası tekrar görüşmeye başlaması yanlış.
Mesajda başka neler yazıyordu?
sen bana gelmeyince karşımdaki seven insana gittim demişbizim aramız bozulunca eski sevgilisini tekrar eklemiş teline.mesaj atmamış karşıdaki yazınca oda cevap vermiş.ama biz evliyiz normalde cevap vermemesi lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?