- 25 Ocak 2020
- 29
- 25
- 3
- 35
- Konu Sahibi manifestocubayan
-
karşıdaki eski sevgilisi şunu demiş.bir zamanlar konuştuk.neden ben değilde onu tercih ettin demişKarşıdaki ne yazmış. Karşıdan bi mesaj almak için telefonuna eklemesi gerekmiyor. İlk mesaj eski sevgilisinden geldiyse o nereden biliyor aranızın bozuk olduğunu?
böyle yaparak ne elde etmiş oldu gerizekalı.sevdiği kız onamı geldi böyle yapıncaÜzüldüm, can acıtıcı bir durum ama seni sevmeyen bir insanla bunu bilmeden, sevildiğini sanarak evliliğe devam etmediğine sevin.
İyi bir avukatla evet.bişey tutturabilirmiyim
hayır işte eski sevgilisi bunla evlenmek istememiş.sallamamış bunu yani zamanında.oda bu yüzden bana kancayı takmışAdam sağlam profesyonel eskiye dair bir duygu besledigi yok. Hicbir duygu sonsuza kadar kalıcı degil. Sıkıldı, bunaldı kime iş atsam diye düsündü nerden ekmek cıkarsa iste. Kızlarda saf ya hemen duyguya bürünürüz ya kanacagız ya. Eski sevgilisine hisleri olsaydı onu tercih ederdi sizi degil ama sizi etmis.
Vardı benim basımda böyle bozuntu aramız bozulunca eskilere iş atardı sonra dehledim zaten. Allah kurtarmıs sizi.
ugraşasım varda onun parası bile yenmezİyi bir avukatla evet.
Kuzenim 20 bin tl tazminat kazandı onur zedeleyici, aldatma vs gibi gerekçelerle.
Artık o sizin kararınız.ugraşasım varda onun parası bile yenmez
Avukata hemen ulaşsanız, dediği gibi bu konuşmaları ön resmini vs çekin, neyle karşılaşacaksınız bilmiyorsunuz. Hiç üstüne daha fazla da düşünmeyin. Böyle bir adamı zaten tutmanın size hiç bir faydası olmaz. Dul kaldım olayına hiç girmeyin. Yıl olmuş 2020.bişey tutturabilirmiyim
resimleri duruyor ama o benim eski bir arkadaşım.şu an bir sevgilliğim yok öylesine konuştuk diye iddaa edebilirAvukata hemen ulaşsanız, dediği gibi bu konuşmaları ön resmini vs çekin, neyle karşılaşacaksınız bilmiyorsunuz. Hiç üstüne daha fazla da düşünmeyin. Böyle bir adamı zaten tutmanın size hiç bir faydası olmaz. Dul kaldım olayına hiç girmeyin. Yıl olmuş 2020.
Kocanız ne demişkarşıdaki eski sevgilisi şunu demiş.bir zamanlar konuştuk.neden ben değilde onu tercih ettin demiş
karşıdaki eski sevgilisi şunu demiş.bir zamanlar konuştuk.neden ben değilde onu tercih ettin demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?