Eşim evde devamlı etek giymemi istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ruh hastası eşiniz...

Çaresi yok yA alışacak ya alışacak geri adım atmamanızdan yanayım ev bu rahat etme mekanı Ya da transparan uzun etek giyin bakalım ne tepki verecek
Ay bu çok iyidi hahakesin ona da sorun çıkartır modanın katili bu adam foto yüklesem mi acaba dışarıda nasıl giyiniyorum görseniz, gayet modern giyinmeyi seven bakımlı biriyimdir böyle mutlu oluyorum çocukluktan bebeklikten beri böyleyim hayatımda hiç annemin aldıklarını giymezdim hep kendim gider beğenirdim,

Olabilir mi dersiniz,dışarıdan o kadar sağlam gözüküyor ki valla beni hasta etti bence
Bir kere her şeyden önce, sizinle alakalı bırakın evi, dışarıdaki tercihlerinize bile karışamaz.
Hadi oldu diyelim, rahatsızlık duyuyor kendince sebepleri var ve siz de hataya düştünüz, kabul ettiniz tamam.
Ama evin içinde ne giyeceğine, ne yiyeceğinize, ne zaman yatıp kalkacağınıza karışmak, kişiliğinize hakarettir, saygısızlığın en büyüğüdür.
Kocaman insansınız, onun arzusuna göre mi yaşayacakmışsınız, ne münasebet yahu!
Bu uzun etek olur, çıplak gezmek olur bence hepsi aynı.
Kimse, eşiyim diye hayatındaki insanın yaşamına müdahale edemez, bunun adı sahipliktir...

tatlım kusura bakma nisanlı sözlü oldun adamla esya bakmaya gittin gezdin tozdun heralde öyle evlenmedin neden demiyosun kusura bakma ben böyleyim sende cok adamsan takım elbiseyle gez kesin sana böyle dedigini göre sakallı bi üstü salvarlı gezen hacı bumbala olmasın kurtul o kocadan

İstediginiz dusunceyi yazabilirsiniz. Soylediklerinizde de haklisiniz ama hakaret etmek doğru değil. Sadece siz değil bir cok kişi bu öküzlü yorumlari yapiyor.
Ben konu sahiplerinin yerinde olsam o mesaji şikayet ederdim.
İnsanin eşiyle anlaşamadigi şeyler olabilir ama tanimadigi insanlar hakaret etsin diye konu acilmiyor

Galiba eşiniz küçüklükten beri böyle öğrenmiş, yani kendine bakan kadın eşittir kötü ahlakli veya hafif kadin gibi. Ki bu düşünce çok çok yanlış. O kadar beynine işlemiş ki, sizi evde bile böyle görmeye dayanamıyor.

Hayat enerjinizi sömürecek o zaman bu adam izin vermeyin yavaş yavaş bugün etek giy yarın evde de eşarp tak öbür gün renkli giyme evlilik birinin birine uyma platformu değil alışmalı

karısını basma etekle ister sokakta mini gezenlere bakar tiplere benziyor eşiniz galiba..
Ben olsam tırnağımı oynatmam siz kendiniz için başka hobiler edinin...
Hayır bakmaz öyle bir şey hiç görmedim de hissetmedim de güven problemi yok aramızda başla bir şey bu,

Hayır adamın böyle davranmasının örfle adetle aileyle dinle alakası yok başka derdi var bence

Bilmiyorum ki öyle düşünceleri olan birisi de değildir açık arkadaşları var gayet rahat giyinen kızlar hatta,

Diğer üyeler de benzer yorumlar yapmış zaten. Kimisi 2 satır yazmış kimisi tek cümleyle yazmış ama adamın sorunlu olduğunu herkes farklı bi kelimeyle belirtmiş. Belki sizin öküz kelimesine hassasiyetiniz vardır bilemiyorum. Ruh hastası, sıyırmış, problemli.. bak bunların hepsi son 1 sayfada yazılmış ve üstünkörü okuduğumda ilk gözüme çarpanlar. Konu sahibi isterse şikayete basabilir yöneticiler de bakar gereken neyse yapar.
yani gerçekten durup tekrar tekrar okudum konuyu adamın mantıklı bi açıklaması yok, ee kadının bi suçu günahı yok tabiki evinde istediği gibi giyinecek.Eee sonuç? Artık öküz mü dersiniz ruh hastası mı yada ne bileyim psikolojik sorunları var mı yani aynı kapıya çıkıyor.

Madonna fahişe kompleksini bir araştırın

Eklentiler

• Screenshot_20210318-214619.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 89
Bu cins babaları vardı bir kaç arkadaşımın. Evden ilk fırsatta kaçtılar hepsi.
Ben de tesettürlüyüm ama ne babamın evinde ne de eşimden böyle bir muamele görmedim. Bu beyefendiler, Allahın koyduğu kuralı yetersiz bulup bir de eve taşıyorlar. Bu yaptığının kendi dinine zarar verdiğini anlatın.
O kim ki Allahın ruhsat verdiğine yasak getiriyor. Hâşâ kendisi daha iyi biliyor herhalde.
Ona itaat etmek zorunda değilsiniz. Bildiğinizi yapın. Inşallah güzellikle halledebilirsiniz.

Bir odunla evlesin at sobaya yansın en azından bir işe yarar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…