- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.387
- 798
- Konu Sahibi umutsuzvaka32
-
Ruh hastası eşiniz...Hayır asla öyle birisi değil kendi kız kardeşi başı kapalı değil mini etekte giyer dar pantolonda onun yanında taytla da geziyor ama benim bileğim gözükümce bile sorun çıkartıyor, kendisi de öyle harika bir müslüman değil ben namazlarımı kılarım o kılmaz , makyajı da sevmem evde yaparım zaten yüzümüzde artık maske var, bende zaten öyle çarşaflı pardesülü birisi değilim ne yalan söyleyim normal bir müslüman kadınım işte, çok güzel olupta dikkat çeken birisi de değilim zaten herkes gibi bir insanım, yorumlar az çok benim düşündüğüm gibi ne desem bilemiyorum
Ay bu çok iyidi hahaÇaresi yok yA alışacak ya alışacak geri adım atmamanızdan yanayım ev bu rahat etme mekanıYa da transparan uzun etek giyin bakalım ne tepki verecek
Olabilir mi dersiniz,dışarıdan o kadar sağlam gözüküyor ki valla beni hasta etti benceRuh hastası eşiniz...
çok merak ettim kaç yaşındasınız ve kaç yıllık/aylık evlisiniz?Olabilir mi dersiniz,dışarıdan o kadar sağlam gözüküyor ki valla beni hasta etti bence
Bir kere her şeyden önce, sizinle alakalı bırakın evi, dışarıdaki tercihlerinize bile karışamaz.Olabilir mi dersiniz,dışarıdan o kadar sağlam gözüküyor ki valla beni hasta etti bence
tatlım kusura bakma nisanlı sözlü oldun adamla esya bakmaya gittin gezdin tozdun heralde öyle evlenmedin neden demiyosun kusura bakma ben böyleyim sende cok adamsan takım elbiseyle gez kesin sana böyle dedigini göre sakallı bi üstü salvarlı gezen hacı bumbala olmasın kurtul o kocadanEŞİM EVDE SÜREKLİ UZUN ETEKLER ELBİSELER GİYMEMİ İSTİYOR KAPALI GEZMEMİ İSTİYOR EVİN İÇİNDE
Arkadaşlar başlıktan da anlayacağınız üzere benim bir sıkıntım var yani anlam veremedim bu duruma danışmak istedim size de, benim eşim çok garip bir insan hala çözemedim ne yapmaya çalışıyor, ben normalde kapalı birisiyim evet dışarıda ama eve gelince evde rahat giyinmek istiyorum, eşim eve gelince üzerimde tayt eşofman falan görünce hemen etek giy bu ne hal böyle dolaşma diyor , sanki evde yabancı birisi var anlattım kaç kere anlamıyor tamam namaz kılıyorum kılarken giyiyorum zaten ama akşam olmuş artık rahatca gezmek istiyorum kaynanam gibi mi dolaşayım evde basma etek çamaşır sulu tişörtle mi gezeyim ne istiyor anlamadım süslemip püslenirim makyaj yaparım bu ne böyle ayıp değil mi der, bir kere güzle bir elbise giydim doğum gününde kısa bir elbiseydi böyle üşümüyor musun git üstüne bir şey giy dedi oturdum ağladım ne yapayım bende,yeni bir şey alıp giyince ilk söylediği şey nerden aldın parayı nerden buldun sanki çalışmıyorum ben kaç para bu, asla güzel olmuşsun çok yakışmış demez vücudum da öyle bakılmayacak değil biraz kilom var evet ama sarkmış göbekli bir insan değilim
Tüm yorumları okudum ve hala aynı görüşteyim.
ne yaşamış olabilir ki evde yalnızken kadının giyimine karışıyor? Örnek verebilir misiniz? Çok uç bi örnek olsun hadi bak ona da razıyım. Birinin yanında üstüne kapalı bişey al dese hadi dini görüş diyelim, ailesinin yanında dese laf etmesinler diye yapıyor diyelim.. hangisi? Hiçbiri!!! Dümdüz öküz yani.Konu sahibine verebileceğim bi tavsiye yoktu düşüncemi yazdım. Allah sabır versinden başka diyecek bişey de yok.
hayır siz konu sahibinin eşinin kafasında yaptığı farklı bi kodlamayı burdan anlayabilecekseniz buyurun eşsiz yorumunuzu siz yapın
Ne oldu örnek veremediniz?Cıksss. Nööö. Konu sahibinin eşinden farkınız yok o halde. Size de geçmiş olsun.
Hayat enerjinizi sömürecek o zaman bu adam izin vermeyin yavaş yavaş bugün etek giy yarın evde de eşarp tak öbür gün renkli giyme evlilik birinin birine uyma platformu değil alışmalıAy bu çok iyidi hahakesin ona da sorun çıkartır modanın katili bu adam foto yüklesem mi acaba dışarıda nasıl giyiniyorum görseniz, gayet modern giyinmeyi seven bakımlı biriyimdir böyle mutlu oluyorum çocukluktan bebeklikten beri böyleyim hayatımda hiç annemin aldıklarını giymezdim hep kendim gider beğenirdim,
Hayır bakmaz öyle bir şey hiç görmedim de hissetmedim de güven problemi yok aramızda başla bir şey bu,karısını basma etekle ister sokakta mini gezenlere bakar tiplere benziyor eşiniz galiba..
Ben olsam tırnağımı oynatmam siz kendiniz için başka hobiler edinin...
Hayır adamın böyle davranmasının örfle adetle aileyle dinle alakası yok başka derdi var benceGaliba eşiniz küçüklükten beri böyle öğrenmiş, yani kendine bakan kadın eşittir kötü ahlakli veya hafif kadin gibi. Ki bu düşünce çok çok yanlış. O kadar beynine işlemiş ki, sizi evde bile böyle görmeye dayanamıyor.
Bilmiyorum ki öyle düşünceleri olan birisi de değildir açık arkadaşları var gayet rahat giyinen kızlar hatta,Galiba eşiniz küçüklükten beri böyle öğrenmiş, yani kendine bakan kadın eşittir kötü ahlakli veya hafif kadin gibi. Ki bu düşünce çok çok yanlış. O kadar beynine işlemiş ki, sizi evde bile böyle görmeye dayanamıyor.
Diğer üyeler de benzer yorumlar yapmış zaten. Kimisi 2 satır yazmış kimisi tek cümleyle yazmış ama adamın sorunlu olduğunu herkes farklı bi kelimeyle belirtmiş. Belki sizin öküz kelimesine hassasiyetiniz vardır bilemiyorum. Ruh hastası, sıyırmış, problemli.. bak bunların hepsi son 1 sayfada yazılmış ve üstünkörü okuduğumda ilk gözüme çarpanlar. Konu sahibi isterse şikayete basabilir yöneticiler de bakar gereken neyse yapar.İstediginiz dusunceyi yazabilirsiniz. Soylediklerinizde de haklisiniz ama hakaret etmek doğru değil. Sadece siz değil bir cok kişi bu öküzlü yorumlari yapiyor.
Ben konu sahiplerinin yerinde olsam o mesaji şikayet ederdim.
İnsanin eşiyle anlaşamadigi şeyler olabilir ama tanimadigi insanlar hakaret etsin diye konu acilmiyor
Hayır bakmaz , öyle şeyleri yoktur öyle bir şey hissetsem iğrenç bakışlı birisi olsa evlenmezdim kapalı giyinmemi istiyor soyunmamı değil ki, ayet modern bir insan kendisiBöyle adamlari okuyunca aklıma hep dışarda pantolon, eşofman giyen kadınlara baktıkları gelir.
Madonna fahişe kompleksini bir araştırınHayır asla öyle birisi değil kendi kız kardeşi başı kapalı değil mini etekte giyer dar pantolonda onun yanında taytla da geziyor ama benim bileğim gözükümce bile sorun çıkartıyor, kendisi de öyle harika bir müslüman değil ben namazlarımı kılarım o kılmaz , makyajı da sevmem evde yaparım zaten yüzümüzde artık maske var, bende zaten öyle çarşaflı pardesülü birisi değilim ne yalan söyleyim normal bir müslüman kadınım işte, çok güzel olupta dikkat çeken birisi de değilim zaten herkes gibi bir insanım, yorumlar az çok benim düşündüğüm gibi ne desem bilemiyorum
Bir odunla evlesin at sobaya yansın en azından bir işe yararEŞİM EVDE SÜREKLİ UZUN ETEKLER ELBİSELER GİYMEMİ İSTİYOR KAPALI GEZMEMİ İSTİYOR EVİN İÇİNDE
Arkadaşlar başlıktan da anlayacağınız üzere benim bir sıkıntım var yani anlam veremedim bu duruma danışmak istedim size de, benim eşim çok garip bir insan hala çözemedim ne yapmaya çalışıyor, ben normalde kapalı birisiyim evet dışarıda ama eve gelince evde rahat giyinmek istiyorum, eşim eve gelince üzerimde tayt eşofman falan görünce hemen etek giy bu ne hal böyle dolaşma diyor , sanki evde yabancı birisi var anlattım kaç kere anlamıyor tamam namaz kılıyorum kılarken giyiyorum zaten ama akşam olmuş artık rahatca gezmek istiyorum kaynanam gibi mi dolaşayım evde basma etek çamaşır sulu tişörtle mi gezeyim ne istiyor anlamadım süslemip püslenirim makyaj yaparım bu ne böyle ayıp değil mi der, bir kere güzle bir elbise giydim doğum gününde kısa bir elbiseydi böyle üşümüyor musun git üstüne bir şey giy dedi oturdum ağladım ne yapayım bende,yeni bir şey alıp giyince ilk söylediği şey nerden aldın parayı nerden buldun sanki çalışmıyorum ben kaç para bu, asla güzel olmuşsun çok yakışmış demez vücudum da öyle bakılmayacak değil biraz kilom var evet ama sarkmış göbekli bir insan değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?