Eşim evdeki kapıları kırdı..şimdi ben ne yapmalıyım?

Hah ağzına sağlik biri beni anladi..evet bana bir ton söz verdi,ailemde bak oğlum biz zorda kalmanizi istemeyiz sen ev gecindirecek birisin degil diye sordu babam acik acik.aa tabii efendim hic merak etmeyin vs vs..evlendikten sonra bana resmen kambur muhabbeti yaptı..kendimi cok kotu hissetmeme neden oldu,eger babamin evine doneceksem niye evlenip 1 yil evde oturdum saklandım insanlardan..ne uğruna?
O yardim konusuna gelince,annesi cok fazla soz sahibi esimin uzerinde..ve cok alıngan bir kadin ara ara surekli esimi arayip agliyor,cocuk gibi..baskisi cok esimin uzerinde.esimde uzulmesin diye ne derse yapiyor..cok korkuyor annesi gonul koyar diye.annesi normal diil ya durup durup seni cok seviyorum oglum bitanem aşkım yaziyor esime..
 
Çok Haklısınız...biraz ailemin yaninda kafa dinliycem bi kac gün onlari gormeye geldigimi soyledim(normalde buna bile izin vermiyor esim)dondukten sonra adam akilli konusup,terapiyse terapi,tedaviyse tedavi..profesyonel destek alicaz..bir sekilde ikna edicem onu (acayip inattır)...fikirleriniz icin tesekkurler
 
en azından sinirini kapılardan çıkarmış sanada vurabilirdi bnce salla gtsin . döndüğnde bi skıntın mı war die konuş
 

Anlıyorum sizi. Ancak mesajlarınıza hep maddi yönden çok iyi yaşayıp buyudugunuzu anlatmissiniz. Acaba diyorum bunu eşinize de belli ediyor musunuz ?

Çoğu insanın evlenince koşulları değişiyor. Insan evinin işini yapar. Çalışanı da calismayani da, zengini de fakiride.yapın işinizi. Sonra keyifle kahvenizi için.

(Paranız yok diye arkadaşlardan niye kalıyorsunuz. Hepi topu harcsyacaginiz para kişisel ihtiyaçlarınız kadardır.)

Bundan gocunmayin. Yani demem o ki gözünüzde bu kadar büyütmeyin lütfen . Hizmetçi miyim demez insan kendine.Insan evinin işini yapınca mesleği bu olmuyor.
Psikolojik olarak cokersiniz böyle düşüncelerle.
Madem çalışmayacağım diyorsunuz, şu an ki halinizden silkelenin.

Ailenizin maddi durumunu, geçmişinizi koz olarak kullanmayın. Şu an ki hayatınız yeni bir hayat. Bu hayata evet dediniz.

Madem calismiyorsunuz, aile şirketinde çalıştınız yıllardır , aileniz kişisel ihtiyaclarinizi karsilayacagina belli bir miktar aylık yatırsinlar size.

Bununla hem eve destek olursunuz,hem kişisel ihtiyaçlar karşılanır, hemde 15 günde bir bir yardımcı gelir.

Bu cümlelerin tamamını sizi anlayarak yazdım. Lütfen dikkatli okuyun. Her şey sizde bitiyor.

Eğer niyetiniz hayat arkadasligiysa sıvayın eşinizin sirtini. Destek verin. Bu serzenisler insanı hele bir erkeği çok bunaltir.

Kapı kırmak kötü bir şey evet ama kendini kaybetmiş. Ben normalde sinirleri alınmış, sakın, sabırlı neşeli bir insanım.

Ama bir gün bende tekme ile kapının ortasına kocaman bir oyuk açan bir insanım. Sinir kontrolü olamayabiliyor bazen. Ve eşim beni terk etmedi. Evi terk etmedi.
Geldi , " ayağına bir şey oldu mu canım " dedi. Sarıldı bana, odaya götürdü, bir melisa yaptı. " Şuan ki tartışmamız senin gibi bir insanı bu hale asla getirmez. Nedir seni üzen , anlatmak ister misin " dedi gözleri dolu dolu.
Ve o an hayat arkadaşlığı bu dedim kendi içimden ki buraya kendimle ilgili pek bir şey yazmıyorum aslında ben. Anlamanız açısından yazdım.

Size hakaret etmemiş, şiddet eğiliminde bulunmamış. Hayat arkadaşlığı bu günler için.

Gidin sakın bir yere, eşinizi çağırın. Enine boyuna konuşun. Münakaşa edin. Sarılın birbirinize.
Eğer bu evliliği devam ettirmeye niyetliseniz bu yolu dikenlestirmeyin. Yok eğer ayrılma niyetiniz varsa uzatmayın.

Biliyorum uzun yazdım, bunun sebebi bazı durumlarinizi çok iyi anlıyorum. Psikolojik olarak aynı şeyleri yaşadım bir dönem.Emin olun.
Yalnız siz yanlış hareket ediyorsunuz. Toparlanmanizi diliyorum.
 
Evet sizi cok iyi anladım,degerli fikirleriniz için de tesekkurler..yalniz benim eşim oyle anlayisli biri diilim.ben aglarken bile gormemis gibi davranir..yipranmislik çok..bunlarin hepsini bir kez daha gözden geciricem.
 

Hayır, eğer imkanları varsa elbette ev alsınlar. Siz de kira öder gibi ödersiniz onlara.
Bu zamanda ev almak çok zor. Imkanı olan neden almasın ki ?
Karşı tarafı bosverin siz. Ailenizi de düşünmeyin. Çekirdek ailenize odaklanın. Imkanları var ki teklif ediyorlar. Daha hayattalarken yapsınlar yapacaklarını. Miras haktır. Yaşarken de.

Iş konusunda da asla kabul etmeyin. Yuvaniz çok huzursuz olur.
" Hayır baba çok şükür yeterli, daha iyi olacak insaallah " demelisiniz.
Eşinizi yuceltin
 
Evet sizi cok iyi anladım,degerli fikirleriniz için de tesekkurler..yalniz benim eşim oyle anlayisli biri diilim.ben aglarken bile gormemis gibi davranir..yipranmislik çok..bunlarin hepsini bir kez daha gözden geciricem.

Eşimin bu şekilde ki davranışı tamamen etkiye tepki.
Benim davranışım yansıdı ona.

O da ilk yıllarımızda öyleydi. Tutun birbirimizin elinden. Eğer boşanmaya niyetli değilseniz.

Siz sabırlı, anlayışlı, ona karşı sevgi dolu olursanız karşılığını alırsınız.
En çokta gururunu yuceltin.
Teşekkür edin sunduğu hayat için. Öyle değilse bile öyle deyin.
 
Bunalımda olabilir. Bir süre kendini dinle, dinlen ama eşini yalnız bırakma. Bunalımda olabilir; en çok senin desteğin onu kendine getirir. Sabırlı ve sakin ol. Her dediğini yapma burnu sürtünsün biraz kıymetini anlasın
 
Haklısınız bunları kulağıma küpe yapıcam..ama biraz zamanı var benim icin..
 
Biraz kendime zaman ayiricam,o da bu süre icerisinde kendini dinler umarım..döndüğümde ciddi bir konusma yapıcam..
 
erinmeden gocunmadan ne güzel yazmışsın
 
Kusura bakmayın ama, adam evliliğe hazır olmayan, fazla sorumluluk sevmeyen biri gibi geldi bana. Kızgınlıktan bir ev kapısını yalnız kırmaya çalışırsın yani öfke 3 kapı kadar sürmez. Bu o demek ki bilerek yapıyor, aynı çocukların bi şey ispatlamak için ağladıkları, kırdıkları gibi. Mesajlarınıza öyle cevap vermesi de durumu ispatlıyor. Yani adam sanki sizinle flört döneminde hiç evli değilmişsiniz gibi. Dengesiz biri. Böyle bir kaç defa çekip giderseniz evliliğiniz biter inanın ilk defa bile yani şimdi bile çok fazla çaba sarf etmeyecek o. Çünki adam sizi kayb etmekten korkmuyor. Başka türlü denemeğe çalışın
 
Inanin bilmiyorum....şu an kendimi kitaba verdim yine,sadece kafam boşalsın istiyorum..
 
Sizin yerinizde sizin sahip olduğunuz koşullarda olsam kesinlikle geri dönmezdim. Yani ne diye çekeceksiniz ki? Kara kaşı kara gözü için mi?
 
Sizin yerinizde sizin sahip olduğunuz koşullarda olsam kesinlikle geri dönmezdim. Yani ne diye çekeceksiniz ki? Kara kaşı kara gözü için mi?
Ben herkesin 2. bir şansı hakkettiğini düşünüyorum ve o kadar zor geliyor ki bazı seyleri yıkıp gitmek,çünkü çok emek var..en azından elimden geleni yapacağım buna rağmen olmuyorsa olmuyordur...
 
Ikinci şans? Olay sadece bir anlık sinirle ortalığı yıkmak değil. . İlk konuyu okuyunca amann olur böyle şeyler dedim ama siz yazdıkça adamın ne olduğu ortaya çıktı. .
Ben herkesin 2. bir şansı hakkettiğini düşünüyorum ve o kadar zor geliyor ki bazı seyleri yıkıp gitmek,çünkü çok emek var..en azından elimden geleni yapacağım buna rağmen olmuyorsa olmuyordur...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…