Esim evden gitti az önce

Ilk aylar biz de sizin gibi simdiye nazaran daha kotuyduk.Iyiken de cok iyi oluyoruz biz iste zaten hep kötü olsak nasil sabredecegiz. Normalde konusurduk bi sekilde şimdi kendini kapatınca sinirlendim ben de ondan boyle oldu.

Bi zaman sonra alisiliyor çünkü kusse de konusacaksiniz ayni senaryolar tekrar ediyor. Alismakla yurutulen evlilik te ne kadar doğru tartışılır.

Benimki de kendini kapatırdı o kadar gıcık olurdum ki anlatamam.. ben hatta bir keresinde temizlikten kalma vileda sopasını kapının kirişine vurmuştum da sopa kırılmıştı Ama zaman geçtkçe sakin kalmayı başarmayı öğreniyorsun. Ve şunu sakın unutma.. Öfkeyle kalkan zararla oturuyor. Sakin kalmayı başarabilen derdini anlatabiliyor. Diğer türlü sen haklı olsan dahi agresif olduğundan solayı karşı taraf sana hiç adım atmıyor.

Evet su an bunu tecrübe ediyorum. Ama ben hala ayni evde yabancı gibi sürdürülen seyin evlilik olacağını düşünmüyorum
Peki son durum ne? Eşin geldi mi eve ? Nerede kalıyor gelmediyse peki?
Gelmedi bilmiyorum nerede kaldığını

Dur bakalım sen de yat uyu bence geç olmadan. Yarın olunca bir ararsın. Yıpranmayalım evine gelmemekle beni üzüyorsun halbuki ben ortayolu bulalım istiyorum senin de bunu istediğini biliyorum fln dersin.

Dur bakalım sen de yat uyu bence geç olmadan. Yarın olunca bir ararsın. Yıpranmayalım evine gelmemekle beni üzüyorsun halbuki ben ortayolu bulalım istiyorum senin de bunu istediğini biliyorum fln dersin.
Ben yipraniyorum diyince yipraniyomusmus diyerek gitti. Sozume de inanmıyor.

Ikinci kadınlar derken uzun evliliği olan kadinlari kastediyorsunuz galiba. Lafi uzatan dirdir virvir eden ona buna trip atan asillll kadinlar yalniz kalmaya mahkumdur . Tabi konu sahibinin eşi baska bir model aşağılama varsa eziyorsa durup dururken o başka

Konu Sahibi peki sence senin hatalarin neler her sey karşı tarafin mi suçu bu noktaya o mu getirdi

Uyuyacakti aslinda ben gidiyorum dedim diye sen dur ben giderim dedi

Hayır hala gelmedi. Ben mutsuzsam bunları düşünmüyorum pek. Ayni evdeyken de ayrı yasiyor zaten.
Sizin gitmenizi istemiyor iste. Baska erkek olsa bosamayi kafaya koysa nereye gidersen git derdi yani.

Az once esim de islerini hallet seninle konusacagim dedi bende hayir gelmicem gerginsin gunduz konusalim dedim simdi moralimi bozacak seyler soyleyeceksin uykum da kacacak dedim..
ben bir haftadir mesafeliyim esime kirginim oda halloldu sorun yok saniyor.. biktim tribli tavirlarindan diyor..sen dedim ne istiyorsun benden dedim iste calisiyorum evimin hanimligini sana esligimi cocugumun anneligini evimin temizligini asini yapiyorum daha ne istiyorsun dedim hic hosgorulu anlayisli degilsin dedim hayir gayet hosgoruluyum diyor..neyse oyle boyle konustuk sonra sarildik birbirimize cozduk durumu.anladim bizim evde kusluk tavir daha cikmaza goturuyor en guzeli guzelce ve sakinken konusmak.siz de karsilikli sakinken konusun.

Ben açıkçası eğer huzurum çok kaçıyorsa bir telefon açıp konuşalım demeyi zul görmem. Telefon açıp konuşalım diyince karşı tarafı yüceltmiş olmayacağım ki. Bunu kendim için yaptığım bir hareket olarak görürüm aksine. ki ilk evlendiğimizde böyleydim. Ha artık ben kendi tartışmalarımda eskisi kadar üzülüp içim içimi yemediği için ilk adımı atasım da gelmiyor

1 haftada özlemiş demek ki. Keske barismasaydiniz sizin isiniz kolay gormezden gelinmeye dayanamayan bi adam var karşınızda. Sorunu çözüp ondan sonra sarilmanizi isterdim. Bi daha kötü seyler soylemeyeceginin sözünü aldiniz mi mesela?

Geliyor bu arada aradi eşim.
Ben arardim zaten bana konusmak istemiyorum dememis olsaydı.

Hadi gözün aydın canım. Bakalım iyice enine boyuna yapıcı bir şekilde konuşun. Konuşulmadık bir duygu his bırakmayın.

Evet su an bunu tecrübe ediyorum. Ama ben hala ayni evde yabancı gibi sürdürülen seyin evlilik olacağını düşünmüyorum

Gelmedi bilmiyorum nerede kaldığını

alıntılarda karısıklık oldu utopik ama sey hala gelmedi bilmiyorum demişsin ya vallahi billahi hayran kaldım. Merak ettiğini biliyorum ya da tahmin ediyorum diyeyim az çok yazdıklarından çıkarıyorum bunu. Nasıl bir iradeyle aramadan durabiliyorsun bravo.

hah ben yazarken gelıyor demıssınız. gözünüz aydın ama yine de biara nasıl aramadan dayandınız . sırrını söyleyin lütfen

hah ben yazarken gelıyor demıssınız. gözünüz aydın ama yine de biara nasıl aramadan dayandınız . sırrını söyleyin lütfen
Esimin bi gun ayri kalmayla yanlış bi sey yapmayacağını biliyorum bunu kastediyosan. Normalde bi gece baska yerde kalsam ozlerdim. Dün konusmak istemiyorum demesi itti beni.

Geliyor bu arada aradi eşim.
Ben arardim zaten bana konusmak istemiyorum dememis olsaydı.

Dedim sana bu akşam gelir diye O sakinleşmiştir bu sürede. Sen de trip yapmadan, kavga olacak şeyler söylemeden sadece hislerini anlat. Öpüşün barışın. Bunlar aynı evde yaşadıkça atlatılacak şeyler.

yok yok onu kastetmedim. Kimle hiç mi merak etmiyorsun değil nasıl tuttun kendini aramadın diye merak etmiştim. Çünkü mümkün değil tutamam sanırım kendimi ama çok haklı gerekçen var. Konusmak ıstemıyorum demesi..umarım fikri değişmiştir ve çözersiniz.

Yani gerekcem oydu.. Arasam aciz olurdum sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…