Esim evden gitti az önce

Neden her konu aldatmaya cekiliyor ne alaka yani adam kadin gitmesin diye çıkmış

dikkat ederseniz yazdıklarıma, eşiniz kesin aldatıyor, başka kadın vardır ondan gitmiştir gibi ifadeler yer almıyor.

bir erkeğin gece karısını evde yalnız bırakıp çıkması, ki bu kadar rahat, başka biri olabilirmi eşinizi en iyi siz tanırsınız dedim. kaldıki sorum size değildi ...

Konu sahibi zaten takintili onceki konularından belli gerek yok kafa bulandirmaya ayrica kocasini mecbur eden kendisi .

en azından içiniz rahat, maddi anlamda bunalmış olabilir, borç vs varsa
erkekler kendilerini yetersiz görebiliyor maddi anlamda zorlanınca ve ister istemez ilişkilere yansıyor bu.
konuşsa belki sizi kıracaktı, kafasını toplayıp hatasını anlar belki, özür diler.
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Şimdi benim anlamadığım ayrı yaşıyor aynı evin içinde zaten demişsiniz. Eşiniz bu tarz hayatı benimsemiş olabilir mi ,sonradan mı huy değiştirdi kavgalarınızdan sonra.
Eğer öyleyse biraz zor bu tavırları aşmanız,anlıyorum sizi tartışınca konuşmak istiyorsunuz pişmanlığını anlayıp yanınıza gelsin istiyorsunuz her kadın gibi umarım herşey yoluna girer üstüne gitmemenizi tavsiye ederim.

Konu sahibi zaten takintili onceki konularından belli gerek yok kafa bulandirmaya ayrica kocasini mecbur eden kendisi .

konu sahibinin takıntılı olup olmadığını ne siz nede bir başkası bu konuda yazdıklarından anlayamaz.
tek tek önceki konularını okuyupmu yorum yapalım ???
okuduğum konuya yorum yapıyorum.kafa bulandırmak ne alaka yahu, konu sahibi pek ala cevap verebiliyor.
bu sert çıkışlarınızı anlayamadım.. gereksiz yorum yapmayın lütfen..

Hayir evliligimizin başından beri var bu huyu. Ya gerekmedikce konuşmayız ya da onu cok kizdirdiysam hiic konusmaz.

Madem kendini iyi hissediyorsun. Ayri kalin bakalim bir sure. Ben de ayni senin gibiydim. Donuk ve tepkisiz kalisina daha da ofkelenip sinir krizi gecirdigim bile olmustu. Ama artik vallahi icimden tırnağımın ucunu oynatasım gelmiyor. Şu anda da kavgalıyız mesela. Benimle konuşmuyor.Bu sefer hatanın %70i bende ama biliyorum ki bu tepkisiz hali beni daha da çıkmaza sürükleyecek. Çözüm bulamayacağız. O yüzden ben de kendi işimle gücümle ilgileniyorum. Bakalım nereye kadar konuşmayacağız.

Hanımefendi gereksiz olayi farkli yone ceken sizsiniz konu aldatma konusu degil konu sahibi incinmesin diye dedim neyse siz hassassiniz bu konuda gecmis konularinizdan anlıyorum o yuzden kusura bakmayin kendi tecrubenizle yorum yapmissiniz saygi duyuyorum

Kendi de soyledi zaten bi erkek icin borc mevzularinin zor olduğunu yetersiz hissettirdigini falan. Cok teşekkür ediyorum.

Yeni mi evlisiniz siz de?

konunun benim yaşadıklarımla ilgisi yok, vurmaya çalıştığınız nokta çok çirkin.
kk da gün geçmiyorki benzer konular açılmasın, tecrübe konuştu olmaz bunun adı.
gün gelir sizde açarsınız, birde sizden dinleriz. benimle muhatap olmayın lütfen..

Ben de 5 aylık evliyim tartisma olmuyor desem yalan.ama uzatmamaya calisiyorm.ben normalde çok huysuzumdur mesela yüzüm hemen herseye düşer. Ama evlilik sabırlı olmayı öğretiyor insana.mesela ben birşeye çok sinirlensemde hani kapris bile yapacak olsam yapmamaya calisiyorm değer mu o günü ya da 2 3 günü zindan etmeye diyorm.evlilik zor arkadaşım. İlk aylar daha da zor.sabret.

Hayir evliligimizin başından beri var bu huyu. Ya gerekmedikce konuşmayız ya da onu cok kizdirdiysam hiic konusmaz.
Eşiniz oldukça inatcı bir karaktere benziyor zor insan modeli.
Geldiği zaman bişey yokmuş gibi davranın normal hayatınıza devam edin açıklaması ne olacak merak ediyorum. Çözüm yoluna gidecek mi kestirip atacak mı zaman gösterecek umarım hatalarını farkına varmıştır.

Hele ilk 3 ay epeyce zor geçti kendi adıma. Sürekli kavga ediyorduk. Bildiğin güç savaşı içine girmiştik. Çook hatırlıyorum ya yeter artık nereden evlendim ki ben dediğimi. Aynı eve girmek çok farklı birşey. İstediğin kadar tanı karşındakini. O uyum hali seneler geçmeden oluşmuyor demek ki . Zaten araştırmalar da ilk 5 yılın çiftler için en çok boşanmanın yaşandığı yıllar olduğunu göstermiş. 2015 haziranda evlendik işte. Temmuz ayı bitimine kadar iyiydik sonrası aralığa kadar kavga kıyamet geçti. 2016 ya girdik bi 3 4 ay iyiydik geçen yaz yine bi kavga ettik. Eylül ayından beridir hiç kavga etmemiştik ama işte yine küsüz.

Gercekten vurmaya çalışmadim daha once takip edip uzulmustum sizin icin .bakinca hatirladim kirmak istemedim . Hayat bu tabi herkes icin kolay olmuyor her sey olabiliyor ben evliliklerin kurtarilmasindan yanayim yani bu tarz iletisim sikintisi olan evliliklerin .

Bunu da atlatiriz da üstünü kapatmakla kalırız sadece ne yazik ki

Degismiyorlar yani? :/
Çok da değiştiklerini söyleyemem. Eşimin siniri en baştan beridir zor geçer ve alttan pek almaz. Ha ben değiştim ama:) ben konuşmamaya, küs kalmaya dayanamayan biriyken artık umursamaz biri oldum. İçim pır pır ederdi huzursuzluktan uyuyamazdım. Şimdi fosur fosur uyuyorum vala

Ya şimdi siniri gectikten sonra bu konuyu oturup konusmalisiniz oyle cekip gitmekle olmaz o iş . bayan evde yanlız kalmamalı benc3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…