- 15 Haziran 2016
- 1.683
- 5.152
- 108
- 39
Neden her konu aldatmaya cekiliyor ne alaka yani adam kadin gitmesin diye çıkmış
Konu sahibi zaten takintili onceki konularından belli gerek yok kafa bulandirmaya ayrica kocasini mecbur eden kendisi .dikkat ederseniz yazdıklarıma, eşiniz kesin aldatıyor, başka kadın vardır ondan gitmiştir gibi ifadeler yer almıyor.
bir erkeğin gece karısını evde yalnız bırakıp çıkması, ki bu kadar rahat, başka biri olabilirmi eşinizi en iyi siz tanırsınız dedim. kaldıki sorum size değildi ...
O bunlari yapmıyor kusmeyi de ondan öğrendim zaten. Bi kere 2 hafta küs yaşamıştık evliligimizin basinda. Ben tahrik etmiyorum su an onu. Sakince bekliyorum konusalim dedim hayır dedi. Sira onda diye düşünüyorum.
Konu sahibi zaten takintili onceki konularından belli gerek yok kafa bulandirmaya ayrica kocasini mecbur eden kendisi .
Hayir evliligimizin başından beri var bu huyu. Ya gerekmedikce konuşmayız ya da onu cok kizdirdiysam hiic konusmaz.Şimdi benim anlamadığım ayrı yaşıyor aynı evin içinde zaten demişsiniz. Eşiniz bu tarz hayatı benimsemiş olabilir mi ,sonradan mı huy değiştirdi kavgalarınızdan sonra.
Eğer öyleyse biraz zor bu tavırları aşmanız,anlıyorum sizi tartışınca konuşmak istiyorsunuz pişmanlığını anlayıp yanınıza gelsin istiyorsunuz her kadın gibi umarım herşey yoluna girer üstüne gitmemenizi tavsiye ederim.
Madem kendini iyi hissediyorsun. Ayri kalin bakalim bir sure. Ben de ayni senin gibiydim. Donuk ve tepkisiz kalisina daha da ofkelenip sinir krizi gecirdigim bile olmustu. Ama artik vallahi icimden tırnağımın ucunu oynatasım gelmiyor. Şu anda da kavgalıyız mesela. Benimle konuşmuyor.Bu sefer hatanın %70i bende ama biliyorum ki bu tepkisiz hali beni daha da çıkmaza sürükleyecek. Çözüm bulamayacağız. O yüzden ben de kendi işimle gücümle ilgileniyorum. Bakalım nereye kadar konuşmayacağız.Normalde bi gece ayri kalsam ozlerdim. Ama dünkü tavrı itti beni. Sorunları tartışmadan nasıl çözeceğiz ki? Konuşmak icin gelme dedi bana. Su an ruh halim daha iyi ne yalan soyleyeyim ayni evde gormezden gelinmekten iyi. Gece çıkıp gitti mesela onun gittigini görüp eve girmek isteyen olsaydi hadi? Telefonum da bozuluyor bazen ustelik benim. O aradi mi? Hayir. Zaten beklemiyorum da ayrı kalmayi ben istedim.
Hanımefendi gereksiz olayi farkli yone ceken sizsiniz konu aldatma konusu degil konu sahibi incinmesin diye dedim neyse siz hassassiniz bu konuda gecmis konularinizdan anlıyorum o yuzden kusura bakmayin kendi tecrubenizle yorum yapmissiniz saygi duyuyorumkonu sahibinin takıntılı olup olmadığını ne siz nede bir başkası bu konuda yazdıklarından anlayamaz.
tek tek önceki konularını okuyupmu yorum yapalım ???
okuduğum konuya yorum yapıyorum.kafa bulandırmak ne alaka yahu, konu sahibi pek ala cevap verebiliyor.
bu sert çıkışlarınızı anlayamadım.. gereksiz yorum yapmayın lütfen..
Kendi de soyledi zaten bi erkek icin borc mevzularinin zor olduğunu yetersiz hissettirdigini falan. Cok teşekkür ediyorum.en azından içiniz rahat, maddi anlamda bunalmış olabilir, borç vs varsa
erkekler kendilerini yetersiz görebiliyor maddi anlamda zorlanınca ve ister istemez ilişkilere yansıyor bu.
konuşsa belki sizi kıracaktı, kafasını toplayıp hatasını anlar belki, özür diler.
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Yeni mi evlisiniz siz de?Madem kendini iyi hissediyorsun. Ayri kalin bakalim bir sure. Ben de ayni senin gibiydim. Donuk ve tepkisiz kalisina daha da ofkelenip sinir krizi gecirdigim bile olmustu. Ama artik vallahi icimden tırnağımın ucunu oynatasım gelmiyor. Şu anda da kavgalıyız mesela. Benimle konuşmuyor.Bu sefer hatanın %70i bende ama biliyorum ki bu tepkisiz hali beni daha da çıkmaza sürükleyecek. Çözüm bulamayacağız. O yüzden ben de kendi işimle gücümle ilgileniyorum. Bakalım nereye kadar konuşmayacağız.
Evet 1,5 sene oldu.Yeni mi evlisiniz siz de?
Hanımefendi gereksiz olayi farkli yone ceken sizsiniz konu aldatma konusu degil konu sahibi incinmesin diye dedim neyse siz hassassiniz bu konuda gecmis konularinizdan anlıyorum o yuzden kusura bakmayin kendi tecrubenizle yorum yapmissiniz saygi duyuyorum
Eşiniz oldukça inatcı bir karaktere benziyor zor insan modeli.Hayir evliligimizin başından beri var bu huyu. Ya gerekmedikce konuşmayız ya da onu cok kizdirdiysam hiic konusmaz.
Evet 1,5 sene oldu.
Gercekten vurmaya çalışmadim daha once takip edip uzulmustum sizin icin .bakinca hatirladim kirmak istemedim . Hayat bu tabi herkes icin kolay olmuyor her sey olabiliyor ben evliliklerin kurtarilmasindan yanayim yani bu tarz iletisim sikintisi olan evliliklerin .konunun benim yaşadıklarımla ilgisi yok, vurmaya çalıştığınız nokta çok çirkin.
kk da gün geçmiyorki benzer konular açılmasın, tecrübe konuştu olmaz bunun adı.
gün gelir sizde açarsınız, birde sizden dinleriz. benimle muhatap olmayın lütfen..
Bunu da atlatiriz da üstünü kapatmakla kalırız sadece ne yazik kiEşiniz oldukça inatcı bir karaktere benziyor zor insan modeli.
Geldiği zaman bişey yokmuş gibi davranın normal hayatınıza devam edin açıklaması ne olacak merak ediyorum. Çözüm yoluna gidecek mi kestirip atacak mı zaman gösterecek umarım hatalarını farkına varmıştır.
Çok da değiştiklerini söyleyemem. Eşimin siniri en baştan beridir zor geçer ve alttan pek almaz. Ha ben değiştim ama:) ben konuşmamaya, küs kalmaya dayanamayan biriyken artık umursamaz biri oldum. İçim pır pır ederdi huzursuzluktan uyuyamazdım. Şimdi fosur fosur uyuyorum valaDegismiyorlar yani? :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?