Esim evden gitti az önce

Nasıl dayaniyorsunuz eşiniz evin disindayken. Ben herhalde ya tamamen ayrilirim ya asla ondan ayrı 1 gün geciremem gibi geliyor ben hamileligin basinda tavsiye edilen hastaneye yatisi bile kabul edemedim (ssk ydi) eşimi yalnız bırakmamak icin. Tabi bebegimi riske atmadim ozelde her gun serum takviyesi vs gunu birlik ugrastim gerekirse ozelde esimle kalacaktik

Bence mesaj atin
hataliydim evden gitmek istemekte Teşekkürler sen gittiğin için o saatte ben gitseydim daha kötü olurdu ama bir daha ikimizde gitmeyelim evimizde seni bekliyorum
Gibi bişey

Evlilik bu tarz şeylere alışmamali bence

Bilinçaltında isteklerime onem verince kilibik olacağını mi düşünüyor bilmiyorum

bence o öyle düşünüyor siz de ezilmiş kadın olmamak için çok tepki gösteriyorsunuz
halbuki konularınız gayet orta yol bulunabilir konular
destek alabilirsiniz aile terapistinden

Yemekleri tuzsuz ye diye hic soylemedim bile. Az tuzlu yapıyorum. Bakın ben orta yolu bulabiliyorum. Ama o ben essek başı miyim diye dusunup benim isteklerimi goz ardi ediyor..

Evet ya böyle olacak ya da esim değişecek bosanmak dışında bunlardan baska secenek yok. Iyiken ilgisiz degil ama isteklerime cok kolay hayir diyebiliyor bu da bana evliligimi sorgulatiyor. Acaba hic mi degismeyecek? Yillar sonra da böyle istemediği seyler olunca yine surat asacak hatta konuşmayı reddedecek?

Normalde bi gece ayri kalsam ozlerdim. Ama dünkü tavrı itti beni. Sorunları tartışmadan nasıl çözeceğiz ki? Konuşmak icin gelme dedi bana. Su an ruh halim daha iyi ne yalan soyleyeyim ayni evde gormezden gelinmekten iyi. Gece çıkıp gitti mesela onun gittigini görüp eve girmek isteyen olsaydi hadi? Telefonum da bozuluyor bazen ustelik benim. O aradi mi? Hayir. Zaten beklemiyorum da ayrı kalmayi ben istedim.

eşinin ve kendinin iyi, kötü huylarını, hatalarını, doğrularını mümkün olduğunca objektif yaz ve puanla.

nerede çatışıyorsunuz, tıkanıyorsunuz, çözüm mümkün mü, temel sorun ne, belki cevapları bulabilirsin.

hatta mantıklı sonuçlara ulaşırsan eşine de ilet o kağıdı. o da aynısını ve sonucu yazsın. ortayı bulursunuz belki.

konuşmak istemiyorsa okusun.

İki taraf da evliliğe ve başka biriyle yaşamaya kolay alışmıyor. Bence 1 yıldan önce sıradan kavgaların ev terketmeyle sonuçlanması doğru değil. Biz eşimle 4 yıl boyunca sevgiliydik. Ama evlendiğimizde yine didiştik ilk yıl. Şimdi herkes karşısındakinin sınırlarını biliyor. Geçinip gidiyoruz o yüzden.

Eşiniz eve döner. Umarım bu akşam olur. Döndüğünde konuşmak isterse kavgacı olmayan bir uslupla hislerinizi açıklayın itham etmeden derim.

Hayırlısı olsun hakkınızda üstüne gitmeyin bence eşinizden geri dönüş bekleyin sonuçta siz konuşmak için bi adım yaklaşmışsınız

Bu gece de donecegini sanmıyorum

Yemeklere tuz koyun ve her sinirlendiginizde erkeklik yapip evden gidiyorum demeyin

Yemeklere tuz koyun ve her sinirlendiginizde erkeklik yapip evden gidiyorum demeyin

Ayrica kocanin lafinindan kattiyen cikma, git ayaklarini öp... tey allahim....

En iyisini yapmis konu sahibi, kendini ezdiripde kocasinin sonradan vayyy beeee ne harika kadinmis benim karim diyen tek bir kisiyi görmedim ben

Ayrica kocanin lafinindan kattiyen cikma, git ayaklarini öp... tey allahim....

En iyisini yapmis konu sahibi, kendini ezdiripde kocasinin sonradan vayyy beeee ne harika kadinmis benim karim diyen tek bir kisiyi görmedim ben
Iyi sonra da bosansin size kalsa tek kapi bu kolay gelsin

erkekler ilk sene kadınları dener.
ezer miyim, ezemez miyim diye.
bu tuzağa düşmemek lazım mutlu bir evlilik için.
Tek kapi bu degil, ama ilk basta tepkisini koymazsa eger ömür boyu cekecek böyle. Acikcasi ömür boyu bu eziyeti yasamakdansa ayirilik cok daha iyi.

Unutmayin, görmezden gelmek büyük bi piskolojik baskidir.
Ilk ben küstüm kabul ama dedim ki bu sefer gidip konuşayım bakalim cozelim su sorunu konusmak istemiyorum cevabi aldim. Soru soruyorum cevap yok. Tamam konuşmayalım da nereye kadar? Niye evlendik o zaman oturup tartismayacaksak? Kusen bensem eger gidip konusuyorum en azindan ben ama eger o surat asiyorsa asla gelip konuşalım demez kendi kendimize duzeliriz gunleer sonra.

şimdi ailesinden de olumlu olumsuz bi çok dırdır dinliycek. eğer ordaysa..
zaman lazım.. adaletli olan sabretmeli, onun lehine gelişir zamanla herşey. ben konu sahibi arkadaşın inatçı dediğim dedik olduğunu sanmam. hatası varsa bile kabullenebilicek biri gibi geldi bana. özeleştiri de yapıyor. burda bi baskın çıkma arzusu, ipleri verirsem bi daha alamam korkusu var gibi. birz zaman ve tepkisiz kalmasında fayda var. ayrılma konusu için henüz erken. daha toparlanır bu ilişki. aileler öğrenirse zaten arayı yapmaya da çalışırlar. kimse ayrılınsın istemez durduk yerde.

Diğer konularinizi da okudum az once siz anladigim kadariyla her duyguyu yogun yasiyorsunuz ve evlendiginz icin pismansiniz sanirim hafif guvensizlik de sezdim esinize karsi onun sevgisinden emin degilsiniz boyle yasamak cok zor karsiliksiz sevmeyi deneseniz diye kucucuk bi oneri sunsam size bi deneseniz siz karsilik beklemeden sevgiyle yapin birseyleri mesela yemegi severek yapin zorunluluk gibi gormeden bunu hayatinizin merkezine koyun bence etkili olacaktir sizin sevginiz karsidakini de kendini sorgulamaya itecektir diger turlu bu hayat sizin icin cok zor surdurmesi imkansiz bir hal alabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…