- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
Bilinçaltında isteklerime onem verince kilibik olacağını mi düşünüyor bilmiyorum
Yemekleri tuzsuz ye diye hic soylemedim bile. Az tuzlu yapıyorum. Bakın ben orta yolu bulabiliyorum. Ama o ben essek başı miyim diye dusunup benim isteklerimi goz ardi ediyor..Adam yavaştan dolup taşmaya başladı, siz isteklerine önem veriyorum diyorsunuz ama yemeğin tuzuna kadar siz karar veriyorsunuz. Siz yumuşarsanız, oda yumuşar ve ilişkiniz toparlanabilir. Ben hoşgörüyü yanlış anladığınızı düşünüyorum, ve eşinize karşı daha hoşgörülü davranmanız gerektiğini düşünüyorum, siz yüksek beklentilerinizi karşılamadığı için gerginsiniz o gerginlikten bıkmış durumda ve konuşmak bile istemez hale gelmiş gitgide çıkmaza giriyorsunuz.
Evet ya böyle olacak ya da esim değişecek bosanmak dışında bunlardan baska secenek yok. Iyiken ilgisiz degil ama isteklerime cok kolay hayir diyebiliyor bu da bana evliligimi sorgulatiyor. Acaba hic mi degismeyecek? Yillar sonra da böyle istemediği seyler olunca yine surat asacak hatta konuşmayı reddedecek?İlgi bekleyişini falan anlıyorum elbet yada eşin kendini konuşmaya kapattığında neler hissettiğini. Evet mesele çok ufak ama senin için önemli çünkü hayatının merkezi eşin..
Ben merkezden kaldırmaya çalışıyorum eşimi , çözüm olarak bunu buldum. O hayatımda Yokmuş gibi yaşıyorum istediğinde geliyor istediğinde kafasına göre takılıyor. Ben de onsuz planlar yaptığımda daha az üzülüyor daha az kafama takıyorum.
Hayalimdeki evlilik bu değildi ama etrafımda "hayalimdeki" evliliğe en yakın gördüğüm kendiminki. O yüzden devamı için çaba harcıyor kendimde değiştirebileceğim noktaları değiştirmeye çalışıyorum.
Sen de bir dene, bazen rahatsız edici bir his de vermiyor değil bu halim ama hergün üzülüp kafama takmaktan iyi. Eşimsiz de mutlu yaşıyorum yani özetle. O istediği zaman gelip bana katılıyor.
Nasıl dayaniyorsunuz eşiniz evin disindayken. Ben herhalde ya tamamen ayrilirim ya asla ondan ayrı 1 gün geciremem gibi geliyor ben hamileligin basinda tavsiye edilen hastaneye yatisi bile kabul edemedim (ssk ydi) eşimi yalnız bırakmamak icin. Tabi bebegimi riske atmadim ozelde her gun serum takviyesi vs gunu birlik ugrastim gerekirse ozelde esimle kalacaktik
Bence mesaj atin
hataliydim evden gitmek istemekte Teşekkürler sen gittiğin için o saatte ben gitseydim daha kötü olurdu ama bir daha ikimizde gitmeyelim evimizde seni bekliyorum
Gibi bişey
Evlilik bu tarz şeylere alışmamali bence
eşinin ve kendinin iyi, kötü huylarını, hatalarını, doğrularını mümkün olduğunca objektif yaz ve puanla.Erteleyebiliriz su sira ödemeyi o kesinlescek. Birkaç yil sonra odemeye baslayabiliriz. Uzlasmaci olmamasi zoruma gitti zaten. Ilk defa böyle bi tavir takiniyor bana. Ben de kimin icin uğraşıyorum ustune bi de terbiyesiz oluyorum diye düşünüyorum gercekten gidecektim.
Bu gece de donecegini sanmıyorumİki taraf da evliliğe ve başka biriyle yaşamaya kolay alışmıyor. Bence 1 yıldan önce sıradan kavgaların ev terketmeyle sonuçlanması doğru değil. Biz eşimle 4 yıl boyunca sevgiliydik. Ama evlendiğimizde yine didiştik ilk yıl. Şimdi herkes karşısındakinin sınırlarını biliyor. Geçinip gidiyoruz o yüzden.
Eşiniz eve döner. Umarım bu akşam olur. Döndüğünde konuşmak isterse kavgacı olmayan bir uslupla hislerinizi açıklayın itham etmeden derim.
Yemeklere tuz koyun ve her sinirlendiginizde erkeklik yapip evden gidiyorum demeyin
Iyi sonra da bosansin size kalsa tek kapi bu kolay gelsinAyrica kocanin lafinindan kattiyen cikma, git ayaklarini öp... tey allahim....
En iyisini yapmis konu sahibi, kendini ezdiripde kocasinin sonradan vayyy beeee ne harika kadinmis benim karim diyen tek bir kisiyi görmedim ben
erkekler ilk sene kadınları dener.Iyi sonra da bosansin size kalsa tek kapi bu kolay gelsin
Tek kapi bu degil, ama ilk basta tepkisini koymazsa eger ömür boyu cekecek böyle. Acikcasi ömür boyu bu eziyeti yasamakdansa ayirilik cok daha iyi.Iyi sonra da bosansin size kalsa tek kapi bu kolay gelsin
Olay oldu bu tuzYemeklere tuz koyun ve her sinirlendiginizde erkeklik yapip evden gidiyorum demeyin
Cok sacma, orayi kacirmisim okumamisim ama azsa eger beyefendinin damagina göre ekleyiversin..... Cok olmasindan daha iyidir....Olay oldu bu tuz
tuz en hafifi güç gösterisinin :)Olay oldu bu tuz
erkekler ilk sene kadınları dener.
ezer miyim, ezemez miyim diye.
bu tuzağa düşmemek lazım mutlu bir evlilik için.
Ilk ben küstüm kabul ama dedim ki bu sefer gidip konuşayım bakalim cozelim su sorunu konusmak istemiyorum cevabi aldim. Soru soruyorum cevap yok. Tamam konuşmayalım da nereye kadar? Niye evlendik o zaman oturup tartismayacaksak? Kusen bensem eger gidip konusuyorum en azindan ben ama eger o surat asiyorsa asla gelip konuşalım demez kendi kendimize duzeliriz gunleer sonra.Tek kapi bu degil, ama ilk basta tepkisini koymazsa eger ömür boyu cekecek böyle. Acikcasi ömür boyu bu eziyeti yasamakdansa ayirilik cok daha iyi.
Unutmayin, görmezden gelmek büyük bi piskolojik baskidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?