Esim evden gitti az önce

Esim de sen benim her seyime evet demek istemiyorsun oyle bir sey olmamasina ragmen seni ezdigimi düşünüyorsun diyor. Ben haksızlık yapmıyorum o da yapmasın istiyorum sadece. Ben ona ve isteklerine onem veriyorum o da versin istiyorum. Su an kafam rahat belki bi nebze özeleştiri yapar o da. Esini gormezden gelmenin yanlış oldugunu anlar belki.
Ailesine gitmezdi ama gitmis te olabilir. Kv de ogluna hic kiyamaz. Beni haklı bulacağını sanmıyorum da zaten onun. Oglum onun da isteklerine önem ver alttan al falan diyecegini hic sanmıyorum yani.

Beni sevdiğine inaniyorum esimin. Ama inadını geri plana atmiyor. Evet yoğun yaşıyorum duygulari. Teşekkür ederim oneriniz icin.

E iyi ya siz de bi süre ayrı kalmak istiyormuşsunuz zaten. Sıkıntı ne?

Evde kalsa kavga buyurdu. Sizi istemese bosanmak istese ailenizin duymasinada ses etmezdi. Evden gitmenizede ses etmezdi. Bence bunalmis ve gitmis. Eve gelirse ilimli davranin.

Evde kalsa kavga buyurdu. Sizi istemese bosanmak istese ailenizin duymasinada ses etmezdi. Evden gitmenizede ses etmezdi. Bence bunalmis ve gitmis. Eve gelirse ilimli davranin.
Uyuyacakti aslinda ben gidiyorum dedim diye sen dur ben giderim dedi
Hala gelmedi mi neden aranızdaki sorunu başkalarının duymasına razisiniz ya
Hayır hala gelmedi. Ben mutsuzsam bunları düşünmüyorum pek. Ayni evdeyken de ayrı yasiyor zaten.

Bu inatçı insanlardan ne kadar çok varmış.Aşklarından ölüp bitseler de bazen geri adım atmıyorlar.
Ama bi yerde tükenip illa ki sesi çıkacaktır bence.Sizin yapmanız sadece sabretmek,hem emin olun çoook iyi gelecek sizede,ciddi söylüyorum.
Ara vermek iyidir.Gideceği,soğuyacağı varsa olur zaten.
Çok mutlu olun inşallah.. Ama gelişmeleride hep yazın merak ederiz :)

Bakin kapiyi cekip ben gidiyorumla evlilik olmaz bunu hicbir psikolog ve terapist önermez evliseniz evde olup bu işi sabirla cozeceksiniz evlilik guc oyunu değil dedigim gibi kadinlar erkek olup erkegin kadin olmasini beklerse evlilik denen şey biter gider evet sert konuşabilirim ama konu sahibi sana gaz verip bu gereksiz tepkilerini devam etmene zemin hazırlamam erkekler kadinlardan cok daha fazla icsellestiriyor bu şeyleri ve bi zaman sonra vazgecip giderse sen hiçbir sekilde onu donduremezsin

Peki ayni evde ayri ayri yasamak doğru mu

iyi de oturup konuşup çözmek istemiş kadıncaz daha napsın. adam konuşmamış. yani bu aklı vericeksen kocasına vermen lazım.

konuşmaya çalışıyosun, bunu istemiyor sen dur ben giderim diyor.
bu kadar rahat evden gidebiliyor olması, bana hayatında başka biri olduğunu düşündürdü.
eşini en iyi sen tanırsın, üzmek istemiyorum ama görüp duyduğumuz bu gibi durumlarda 2. kadın ortaya çıkıyor.
böyle bir şüphen varmı ?

Peki ayni evde ayri ayri yasamak doğru mu
Zemin hazirlayin sevecen yaklasin sarilin opun evet ben de uzun suren kuslukleri sevmiyorum ama boyle inatci bir adamsa gitmesi cok daha kotu sonuclar dogurur . Bence hemen mesaj atin korkuyorum gel diye ozledim diye odun degil herhalde bu iş uzarsa burdaki verilen gazla cok daha vahim bir konu acabilirsin senin icin diyorum

iyi de oturup konuşup çözmek istemiş kadıncaz daha napsın. adam konuşmamış. yani bu aklı vericeksen kocasına vermen lazım.
Evde miydiniz uslup nasil nerden biliyorsunuz tek taraflı bakmak ne kadar doğru acaba bu olaya siz esinize kizinca evden gidiyor musunuz mesela ? Yapmadiginizi desteklemeyin

Hayır yok. Eve gec gelmez telefonu hep ortadadır. Disaridayken mesajıma telefonuma hemen döner. Bi de borçlarımız var sanmıyorum yani. Cinsel sıkıntımız da yok. Bi de hissederdim ben ilgisi kesilirdi sanıyorum.

Evden gitmeyi ben istedim. Daha once sana evden cikarsan bi daha girmem demistim dedi. Ayri kalmak istiyorum biraz diyince sen dur ben çıkarım dedi. Normalde uyuyacakti. Ama konusmak istemiyorum demesine ben de anlam veremedim kirilma noktam o oldu zaten.

Neden her konu aldatmaya cekiliyor ne alaka yani adam kadin gitmesin diye çıkmış

O bunlari yapmıyor kusmeyi de ondan öğrendim zaten. Bi kere 2 hafta küs yaşamıştık evliligimizin basinda. Ben tahrik etmiyorum su an onu. Sakince bekliyorum konusalim dedim hayır dedi. Sira onda diye düşünüyorum.

:)) tabi tabi sarılsın öpsün. konuşmak istedsiğinde konuşmuycam diyen adamı bi de ödüllendirsin. 3 gündür konuşmamışlar, kadın düzeltmek için konuşmak istemiş adam olmaz demiş. sonra tartışmışlar. sen kal ben giderim deyip kendince delikanlılık yapmış gitmiş. son kısmı iyi. neticede konuşmaya bile yanaşmayan adama özledim gel desin sarılsn öpsün, cilve yapsın... karakteri güçlü kadınlar böyle davranmazlar bence. bu davranış modeli genelde ikinci kadınlara özeldir. istisnalar kaideyi bozmaz. yapışkan, erkeğe ihtiyacı varmışşşş gibi yapan güçsüz görünen erkeğe kendini kral gibi hissettirip aslında entrikalar çeviren kadınlar yapar böyle daha çok.. hiç de bu konuyu açan arkadaşın tarzı dil bu.

o bi kaç gün kafasını dinler, karısını da seviyorsa ona haksızlık ettiğini de anlar döner veya arar. sevmiyosa zaten neden kadın ısrarla yapışsın ki.. kendine güveni olan iradeli kararlı kadınlar her zaman saygıyı ve hayranlığı hak ederler. erkekler böyle kadınlara hayran olurlar ama kendilerini de ezdirmek istemezler. bu modeldeki gibi.. kişisel görüşüm bu.. sürçü lisan ettimse affola..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…