şimdi ailesinden de olumlu olumsuz bi çok dırdır dinliycek. eğer ordaysa..
zaman lazım.. adaletli olan sabretmeli, onun lehine gelişir zamanla herşey. ben konu sahibi arkadaşın inatçı dediğim dedik olduğunu sanmam. hatası varsa bile kabullenebilicek biri gibi geldi bana. özeleştiri de yapıyor. burda bi baskın çıkma arzusu, ipleri verirsem bi daha alamam korkusu var gibi. birz zaman ve tepkisiz kalmasında fayda var. ayrılma konusu için henüz erken. daha toparlanır bu ilişki. aileler öğrenirse zaten arayı yapmaya da çalışırlar. kimse ayrılınsın istemez durduk yerde.
Diğer konularinizi da okudum az once siz anladigim kadariyla her duyguyu yogun yasiyorsunuz ve evlendiginz icin pismansiniz sanirim hafif guvensizlik de sezdim esinize karsi onun sevgisinden emin degilsiniz boyle yasamak cok zor karsiliksiz sevmeyi deneseniz diye kucucuk bi oneri sunsam size bi deneseniz siz karsilik beklemeden sevgiyle yapin birseyleri mesela yemegi severek yapin zorunluluk gibi gormeden bunu hayatinizin merkezine koyun bence etkili olacaktir sizin sevginiz karsidakini de kendini sorgulamaya itecektir diger turlu bu hayat sizin icin cok zor surdurmesi imkansiz bir hal alabilir
Evde kalsa kavga buyurdu. Sizi istemese bosanmak istese ailenizin duymasinada ses etmezdi. Evden gitmenizede ses etmezdi. Bence bunalmis ve gitmis. Eve gelirse ilimli davranin.Az once gitti evden esim. Küsmüstük en son. Bu gece konusmak icin yanina gittim cevap vermiyor konusmak istemiyorum dedi. Ben de sinirlendim niye evlendin konusmayacaksan dedim. Tartışmaya başladık sinirlendi iyice sesini yukseltti. Ben de terbiyesizsin dedim ağlamaya başladım. O da benden bin kat terbiyesiz ve saygısızsin bi daha gelme konusmak icin dedi gitti yatak odasina. Fenalastim aglarken montumu giydim gidecektim evden. Konusmayacaksak niye ayni evde duruyoruz ki diye düşündüm. Yipraniyorum ben bir sure ayri kalalım dedim. Sen dur ben giderim diyip birkac bir sey alıp bunu da yaşattın ya bana diyerek cikti. Ailemin ogrenmesini istemiyor hicbir meseleyi ondan kendi gitmeyi secti. Daha önce bu evden cikarsan ben de bi daha girmem demisti. Hicbir kötü soz soylemedim tartışırken o uzerime gelince dayanamayip ağladım. Aileme anlatamiyorum evde yalnizim su an. Bi daha gelme konusmak icin ne demek?niye evliyiz madem? Ne yapayım ben?
Bu arada blöf yapmiyordum ciddi anlamda bi muddet ayri kalmak istiyorum. O gitmese ben kesin gidiyordum.
Uyuyacakti aslinda ben gidiyorum dedim diye sen dur ben giderim dediEvde kalsa kavga buyurdu. Sizi istemese bosanmak istese ailenizin duymasinada ses etmezdi. Evden gitmenizede ses etmezdi. Bence bunalmis ve gitmis. Eve gelirse ilimli davranin.
Hayır hala gelmedi. Ben mutsuzsam bunları düşünmüyorum pek. Ayni evdeyken de ayrı yasiyor zaten.Hala gelmedi mi neden aranızdaki sorunu başkalarının duymasına razisiniz ya
Rica ederim umarm hersey yoluna girer hayirlisiylaBeni sevdiğine inaniyorum esimin. Ama inadını geri plana atmiyor. Evet yoğun yaşıyorum duygulari. Teşekkür ederim oneriniz icin.
Peki ayni evde ayri ayri yasamak doğru muBakin kapiyi cekip ben gidiyorumla evlilik olmaz bunu hicbir psikolog ve terapist önermez evliseniz evde olup bu işi sabirla cozeceksiniz evlilik guc oyunu değil dedigim gibi kadinlar erkek olup erkegin kadin olmasini beklerse evlilik denen şey biter gider evet sert konuşabilirim ama konu sahibi sana gaz verip bu gereksiz tepkilerini devam etmene zemin hazırlamam erkekler kadinlardan cok daha fazla icsellestiriyor bu şeyleri ve bi zaman sonra vazgecip giderse sen hiçbir sekilde onu donduremezsin
Bakin kapiyi cekip ben gidiyorumla evlilik olmaz bunu hicbir psikolog ve terapist önermez evliseniz evde olup bu işi sabirla cozeceksiniz evlilik guc oyunu değil dedigim gibi kadinlar erkek olup erkegin kadin olmasini beklerse evlilik denen şey biter gider evet sert konuşabilirim ama konu sahibi sana gaz verip bu gereksiz tepkilerini devam etmene zemin hazırlamam erkekler kadinlardan cok daha fazla icsellestiriyor bu şeyleri ve bi zaman sonra vazgecip giderse sen hiçbir sekilde onu donduremezsin
Zemin hazirlayin sevecen yaklasin sarilin opun evet ben de uzun suren kuslukleri sevmiyorum ama boyle inatci bir adamsa gitmesi cok daha kotu sonuclar dogurur . Bence hemen mesaj atin korkuyorum gel diye ozledim diye odun degil herhalde bu iş uzarsa burdaki verilen gazla cok daha vahim bir konu acabilirsin senin icin diyorumPeki ayni evde ayri ayri yasamak doğru mu
Evde miydiniz uslup nasil nerden biliyorsunuz tek taraflı bakmak ne kadar doğru acaba bu olaya siz esinize kizinca evden gidiyor musunuz mesela ? Yapmadiginizi desteklemeyiniyi de oturup konuşup çözmek istemiş kadıncaz daha napsın. adam konuşmamış. yani bu aklı vericeksen kocasına vermen lazım.
konuşmaya çalışıyosun, bunu istemiyor sen dur ben giderim diyor.
bu kadar rahat evden gidebiliyor olması, bana hayatında başka biri olduğunu düşündürdü.
eşini en iyi sen tanırsın, üzmek istemiyorum ama görüp duyduğumuz bu gibi durumlarda 2. kadın ortaya çıkıyor.
böyle bir şüphen varmı ?
Neden her konu aldatmaya cekiliyor ne alaka yani adam kadin gitmesin diye çıkmışkonuşmaya çalışıyosun, bunu istemiyor sen dur ben giderim diyor.
bu kadar rahat evden gidebiliyor olması, bana hayatında başka biri olduğunu düşündürdü.
eşini en iyi sen tanırsın, üzmek istemiyorum ama görüp duyduğumuz bu gibi durumlarda 2. kadın ortaya çıkıyor.
böyle bir şüphen varmı ?
Zemin hazirlayin sevecen yaklasin sarilin opun evet ben de uzun suren kuslukleri sevmiyorum ama boyle inatci bir adamsa gitmesi cok daha kotu sonuclar dogurur . Bence hemen mesaj atin korkuyorum gel diye ozledim diye odun degil herhalde bu iş uzarsa burdaki verilen gazla cok daha vahim bir konu acabilirsin senin icin diyorum
Beni aglatacak bir usluptu.Evde miydiniz uslup nasil nerden biliyorsunuz tek taraflı bakmak ne kadar doğru acaba bu olaya siz esinize kizinca evden gidiyor musunuz mesela ? Yapmadiginizi desteklemeyin
:)) tabi tabi sarılsın öpsün. konuşmak istedsiğinde konuşmuycam diyen adamı bi de ödüllendirsin. 3 gündür konuşmamışlar, kadın düzeltmek için konuşmak istemiş adam olmaz demiş. sonra tartışmışlar. sen kal ben giderim deyip kendince delikanlılık yapmış gitmiş. son kısmı iyi. neticede konuşmaya bile yanaşmayan adama özledim gel desin sarılsn öpsün, cilve yapsın... karakteri güçlü kadınlar böyle davranmazlar bence. bu davranış modeli genelde ikinci kadınlara özeldir. istisnalar kaideyi bozmaz. yapışkan, erkeğe ihtiyacı varmışşşş gibi yapan güçsüz görünen erkeğe kendini kral gibi hissettirip aslında entrikalar çeviren kadınlar yapar böyle daha çok.. hiç de bu konuyu açan arkadaşın tarzı dil bu.Zemin hazirlayin sevecen yaklasin sarilin opun evet ben de uzun suren kuslukleri sevmiyorum ama boyle inatci bir adamsa gitmesi cok daha kotu sonuclar dogurur . Bence hemen mesaj atin korkuyorum gel diye ozledim diye odun degil herhalde bu iş uzarsa burdaki verilen gazla cok daha vahim bir konu acabilirsin senin icin diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?