- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Şuan yorum yapanların hepsi o zamanda yazmisizProfili gizli ya çok merak ettim o konuları
Konuyu buraya taşımaya çalıştım olmadı. O dönemde sen kır papatya hepimiz yazmışızTam tıklamayın küçük bir ekrandan msjlara girin ismin üstüne gelince açılıyor tek tık ile
Konuyu buraya taşımaya çalıştım olmadı. O dönemde sen kır papatya hepimiz yazmışız
Gözlerim kanadı şuan korkunç bir kadın gerçekten inanılmaz bencil düşüncesiz kendisi yeni doğum yapmış yengesinin evine kocasıyla beraber 6 günlük yatılı gidiyor kahvaltı yemek bekliyor ama 33 haftalık hamileyken eşinin akrabası bir gece kalmak istiyor kabul etmiyor insanlar apart tutmuşlar hep bana herkes bana yapsın ama ben kimseye hiç birşey yapmayayım kafasında eşi gerçekten sabırlı adammışŞuan yorum yapanların hepsi o zamanda yazmisizeşim adlı bir konu 2021 in konusu. Birde yine hamileyken yatılı misafir geldi eş tarafından o da evlere şenlik
45 sayfa falan geri gittim galiba buldumYazmıştım hatırlıyorum ama şu an bulamadim
O kim ya45 sayfa falan geri gittim galiba buldumhayır uykumda vardı ama inanılmaz sinir oldum bu kk da bir bu üyeye bir zorunluya sinir oluyorum birde Lilly in kayınvalidesine
Altın götürüyorum diye maile konu sahibinin kocasi kayinvalide kayınbaba gelinin evine gittiler gelin yemek yapmadı lohusayken diye sinirlendi kendileri
Evet evet öyle bir şeydi herhalde ya . Konu sahibi sadece kendi ailesine gelince aile olduğunu hatirlayanlardan. Kendisi pek gelinlik yapmıyor ama maşallah okkalı bir ,"görümce"
Şuan yorum yapanların hepsi o zamanda yazmisizeşim adlı bir konu 2021 in konusu. Birde yine hamileyken yatılı misafir geldi eş tarafından o da evlere şenlik
Kulağı rahatsız adam uçağa binerse ne olur lütfen bir araştırın. Uçak içi basınçta en çok etkilenen organ kulak. Hiç görmediniz mi duymadınız mı uçak kalkarken ve inerken bebekler küçük çocuklar çığlık çığlığa ağlar. Çünkü kulakları ağrır. Normal insanın bile kulakları etkilenir, kocanız kulağından tedavi oluyor. Araba da araba, ama adamın kulak patlasın gitsin önemli değil.Arkadaşlar gideceği şehir 10 saat ve tek başına kulağı rahatsız bir adamın araba ile gitmesini istemiyorum ben ne yazıkki gidemem kızım 1 e gidecek ve alışma sürecinden okuldan on gün ayrı kalamam eşim on gün kalacak
Evet haklısın çok haklısınz fakat kulağı ağrıyan adam 10 saat yolu nasıl tek gidecek bende gidemem kızım bire gidecek on gün okuldan alıkoyamam muhalefet olmak için sormuyorum o kadar saat nasıl araba kullanckKulağı rahatsız adam uçağa binerse ne olur lütfen bir araştırın. Uçak içi basınçta en çok etkilenen organ kulak. Hiç görmediniz mi duymadınız mı uçak kalkarken ve inerken bebekler küçük çocuklar çığlık çığlığa ağlar. Çünkü kulakları ağrır. Normal insanın bile kulakları etkilenir, kocanız kulağından tedavi oluyor. Araba da araba, ama adamın kulak patlasın gitsin önemli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?