Eşim evden kovdu

Şimdi düşünüyorum. Hastanede hasta halimle kocam tepeme gelecek. Söze arabayla gitme, uçakla git, çok konforlu olur diyecek. Ben de salak değilim tabi. Onun arabayla gitme çok tutar demek istediğini o ağrılı halime rağmen anlayacağım. Beni düşünmüyor diyeceğim bide. Üzerine benim ailem para harcatmadı ama seninkiler harcatır diyeceğim. O artık eski kocam olur. Bir daha yüzüne bakmam.

Haksızsınız. Bırakın borcu harcı o düşünsün. Çalışıp ödeyecek olan kişi o.
Bencilce davranıyorsunuz. Kendiniz gezmişsiniz sorun yok ama eşiniz kardeşinin sözü için arabayla gidince sorun var. Kardeşinin sözü içinde cebinden biraz para çıksın bi zahmet! Söz memleketten farklı ildeyse araba lazım olur zaten onlara. Ve anladığım kadarıyla siz benim arabam diye belirterek konuşuyorsunuz eşinizle ki eşiniz en sonunda araba seninse evde benim demiş.
Kusura bakmayın ama borç olayını da kendinizi biraz haklı çıkarmak için söylüyorsunuz gibi geldi. Yani madem çok borcunuz var sizde girin bir işe destek olun daha rahat bir yaşam sürün. Ama darlamayın da adamı bu kadar. Hele ki hastane köşelerinde. Yani adamın damarına basan biraz da siz olmuşsunuz.

Bu bencillikle kapıya konmanız hiç şaşırtmadı.Karsıdakini aptal yerine koymanız ise akıllara zarar Adam kulaklarından rahatsız" senin için konforlu olur uçakla git arabayı bana bırak askimmmmmmm "dediniz adamda uyandı tâbi .Hep bana hep bana konularınız var.Kendi aileniz söz konusu olunca arzular şelale eş ve ailesi olunca şeytan görsün yüzünü.Evlilik yürütmek zordur evet sevmeyedebilirsiniz,size sorunda çıkarmış olabilirler ama bunu kör göze parmak soka soka gosterilmezki.....
Al eşyanı git ailene boşan , kızmayın siz boşanmak için ,zaten elimizden geleni yapıyorsunuz.

Bu adam size iyi sabrediyor gerçekten.
Eski konularinizi hatırlıyorum, siz istiyorsunuz ki bu adam ailesini silsin seni ve kök aileni el üstünde tutsun. Öyle bir dünya yok, ne kadar sevmesenizde onu dünyaya getiren bakan büyüten bi ailesi var.
Çocuğu bahane edip gitmeyeceğim diyorsunuz dürüstçe gitmek istemiyorum desenize. Ayrıca uçakla rahat rahat git diyorsunuz ama öyle hesap kitapçı birisiniz ki arabanın onlara faydası olacak, eşiniz cebinden para verip benzin alacak diye aklınız çıkıyor.
Çok kötü bir insansınız evlerden ırak.

Son düzenleme:
Şuan yorum yapanların hepsi o zamanda yazmisiz eşim adlı bir konu 2021 in konusu. Birde yine hamileyken yatılı misafir geldi eş tarafından o da evlere şenlik
Gözlerim kanadı şuan korkunç bir kadın gerçekten inanılmaz bencil düşüncesiz kendisi yeni doğum yapmış yengesinin evine kocasıyla beraber 6 günlük yatılı gidiyor kahvaltı yemek bekliyor ama 33 haftalık hamileyken eşinin akrabası bir gece kalmak istiyor kabul etmiyor insanlar apart tutmuşlar hep bana herkes bana yapsın ama ben kimseye hiç birşey yapmayayım kafasında eşi gerçekten sabırlı adammış

Vouv konu sahibi herkesi kızdırmışsınız.
Sizin gibiler buralara konu açmaz aslında takmadığı için hiçbir şeyi ama siz hem yapıp hem takıyorsunuz sonra hamsi gibi ağa düşüyorsunuz:)
Bir de sizin koca erken uyanmış olaya bakalım ciddi mi yoksa blöf mü yapıyor merakla bekliyorum.

Bakın o onun kardeşi zaten arabayla gitmesi daha makbul olur insanları getir götür yapar vs. Yiyici olmaları onun ailesi oldugu gercegini degistirmiyor yeri gelir duruma gore davranirsiniz ama bu tarz bir durumda ailesi yiyici deyip baskilamaniz cok yanlis maddi olarak giden gider yapacak birsey yok kendi görecegi varsada siz böyle yaptikca görmez anlamaz zaten birakin kendi karar versin neyi nasil yapacagina herseye bukadar müdahaleci olmayin.

Hastanede yatan insan ile yapilacak muhabbet degil bu adamin canı burnuna gelmis siz daha ne dusunuyorsunuz gercekten

Kulağından rahatsız ve hastanede tedavi gören adama uçakla git demek nasıl bir cahillik? Uçak içi basınç ve kulak ilişkisini hiç duymadınız mı? Adam ağrıdan kıvransa yolculuk burnundan gelse mutlu mu olacaksınız? Bir de el mahkum dönüşte de binecek uçağa. Dağ gibi borç olsun, sadece kocam çalışsın, evin tüm ihtiyaçlarını karşılasın üstüne arabayı da bana bıraksın, ben ailemle takılayım gezeyim... Hastane odasında adama araba da araba diye tutturan bencil eş bence kovulmaya şaşırmamalı.

Altın götürüyorum diye maile konu sahibinin kocasi kayinvalide kayınbaba gelinin evine gittiler gelin yemek yapmadı lohusayken diye sinirlendi kendileri

Evet evet öyle bir şeydi herhalde ya . Konu sahibi sadece kendi ailesine gelince aile olduğunu hatirlayanlardan. Kendisi pek gelinlik yapmıyor ama maşallah okkalı bir ,"görümce"

Şuan yorum yapanların hepsi o zamanda yazmisiz eşim adlı bir konu 2021 in konusu. Birde yine hamileyken yatılı misafir geldi eş tarafından o da evlere şenlik

Evet benim o konu sahibi
MAŞALLAH gelinimiz de beni çok seviyor bende onu şuan bizim evde yarın dönüyor evine ve oda bende çok üzgünüz ikimizde
10 gündür de birlikteyiz
Keske keşke keşke bende eşimin ailesinden böyle ilgi görseydim de onlara karşı biraz sevgim olsaydı on gündr aman gelinimz yorulmasın diye el pençe divan durduk giderken etinden kiymasina yigenimn içeceği doğal meyve suyuna kadar hazırladım bende isterdm eşimin ailesi bana böyle yapsın ama bırakın yapmayı Bizden yeme peşindeler
Eşime gelince gideceği mesefa 10 saat araba ile tek gitmesini istememem kadar normal ne olabilir üstelik iki çocukla bu şehirde tekim araba her daim lazım nyse yarın taburcu olursa bakalım ne olacak

Arkadaşlar gideceği şehir 10 saat ve tek başına kulağı rahatsız bir adamın araba ile gitmesini istemiyorum ben ne yazıkki gidemem kızım 1 e gidecek ve alışma sürecinden okuldan on gün ayrı kalamam eşim on gün kalacak

Kulağı rahatsız adam uçağa binerse ne olur lütfen bir araştırın. Uçak içi basınçta en çok etkilenen organ kulak. Hiç görmediniz mi duymadınız mı uçak kalkarken ve inerken bebekler küçük çocuklar çığlık çığlığa ağlar. Çünkü kulakları ağrır. Normal insanın bile kulakları etkilenir, kocanız kulağından tedavi oluyor. Araba da araba, ama adamın kulak patlasın gitsin önemli değil.

Evet haklısın çok haklısınz fakat kulağı ağrıyan adam 10 saat yolu nasıl tek gidecek bende gidemem kızım bire gidecek on gün okuldan alıkoyamam muhalefet olmak için sormuyorum o kadar saat nasıl araba kullanck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…