Esim eve bakmiyor 4 aydir ortada yok allah rizasi icin bi yardim edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesin ne fikir verseler "olmaz" diyeceksin, kolay para lazım çünkü. Şu zamanda dolandırıcılar, duygu sömürüsü uzmanları her yerde.

Kaymakamlığa git, ihtiyacını ilet, devlet yardım eder. Ailenin yanına git diyorlar, ailem istemiyor diyorsun, iş bul temizliğe falan git deseler ona da bahanen vardır.

Eşin ortada yok eşinin ailesi nerede peki? Hadi ailen kabul etmiyor karşı taraf nerede torununa bari sahip çıksınlar.

Kesin ne fikir verseler "olmaz" diyeceksin, kolay para lazım çünkü. Şu zamanda dolandırıcılar, duygu sömürüsü uzmanları her yerde.

Kaymakamlığa git, ihtiyacını ilet, devlet yardım eder. Ailenin yanına git diyorlar, ailem istemiyor diyorsun, iş bul temizliğe falan git deseler ona da bahanen vardır.
1 bucuk yasinda cocugum var ve gercekten ailem koyde oldugu icin dedikodu olur diye beni istemiyorlar ve ailemn kirami oduycek durumlari yok zar zor geciniyorlar bence siz kötu dusuncelisiniz

evde yiyecek erzak yok diyorsunuz.
1,5 yaşındaki bebek bezleniyordur hala ve bez ihtiyacı vardır oyuncağa değil.
kaldı ki 1,5 yaşındaki bebek oyuncaktan ziyade keşfetmekten hoşlanır.
bana inandırıcı gelmediniz.

Son düzenleme:
Dun ev sahibi kapiya gelip evi bosaltmamizi soyledi artik evde yiyicek bisey yok komsular olmasa ac kalicaz ailemde koyde yasiyor onlarinda durumu yok 1 bucuk yasinda kizim var hic oyuncagi yok kizim icin cocugunuzun artik kulanmadiklarida olur veya ev icin erzak yardiminda bulunucak kimse allah rizasi icin
öncelikli olarak interneti kapattırın, sonrada iş arayın...

öncelikli olarak interneti kapattırın, sonrada iş arayın...
Ne kadar akilisin masallah o bos beynini kendine sakla benim internete vericek param yok komsunun wifisine baglaniyorum ve emzirdigim cocugu birKip nasil calisiyim senin gibi beynimiz yoktu yardim etmiyceksen bos yorumda yapmiycaksin

1 bucuk yasinda cocugum var ve gercekten ailem koyde oldugu icin dedikodu olur diye beni istemiyorlar ve ailemn kirami oduycek durumlari yok zar zor geciniyorlar bence siz kötu dusuncelisiniz
Hah tam beklediğim cevaplar. Çalış denince ilk engel küçük bebektir zaten, her zaman.

Neyse, bol şans size.

Ne kadar akilisin masallah o bos beynini kendine sakla benim internete vericek param yok komsunun wifisine baglaniyorum ve emzirdigim cocugu birKip nasil calisiyim senin gibi beynimiz yoktu yardim etmiyceksen bos yorumda yapmiycaksin
haklısın, benim beynim senin gibi çakallığa çalışmıyor:)

Bilgileri bekliyorum. Ad-soyad adres ?

Durumunuz gerçekse kolaylıklar dilerim, ama eğer yalansa nasıl bir hakka girdiginizin farkında misiniz?
Korkunç bir cevap verme sekliniz var, yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali..
Ben az önce çocuğumun hic oyuncağı yok dediginiz için çok üzüldüm mesela, ama eğer yalansa size hakkımı helal etmiyorum, hakkıma girmiş olacaksınız haberiniz olsun..
Eğer gerçekse allah yardimciniz olsun, benim kızın da pek oyuncağı yok, oyuncakla oynamıyor zaten hep kap kacak..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X