Esim eve bakmiyor 4 aydir ortada yok allah rizasi icin bi yardim edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kadar akilisin masallah o bos beynini kendine sakla benim internete vericek param yok komsunun wifisine baglaniyorum ve emzirdigim cocugu birKip nasil calisiyim senin gibi beynimiz yoktu yardim etmiyceksen bos yorumda yapmiycaksin
Ne biçim bı üslup bu? Benim de çocuğum var ben de emziriyorum ama bırakıp çalışacağım. Ne yapalım hayat şartları. Herkes böyle böyle büyütüyor çocuğunu fedakarlık ederek. Yavaş olun biraz

Geçenlerde bir arkadas esim beni birakip köyüne gitti. Annemler gelecek kardesimi yanima birakacaklar evde yiyecek bir sey yok diye bir konu açmıştı. O arkadasa yardim eden üyeler olmuştu.dikkat ediyorum. O günden sonra bu konular yazilmay baslandi ki bunu bekliyordum zaten. Maalesef insan kime neye inanacagini bilemiyor artik

Gercekten ihtiyac sahibi olan arkadaslarimiza gelince kaymakamliklarin sosyal birimleri var belediyelerin vs. Oralara basvurun lütfen. Devletin bu birimleri ihtiyac sahipleri icin var

Akilli telefona internet paketi alınmış ama.

Yaz ozelden adresini. Diyarbakırlı velilerim var benim. Yarın yardım ulastiracagim sana.
Artik herkesin elinde akilli telefon var her akilli telefon sahibi zengin degil belki s3 minidir oda akilli telefon internete gelince wifi die bisey var belki internet bedava gelmis bile olabilir onu incitmeden konusun yardim yapin yada yapmayin🤐

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X