Bence öyle olduSiz kocanızla fuckbuddy mi oldunuz şimdi?
Yok canım konuşmadıkKonuştunuz mu canım peki?
Yada gün içinde nasılsın gibisinden arıyor mu?
Kesinlikle katılıyorum.Anlık öfkeyle konu acma kısmına katılmıyorum. Evden gitsin diyip, yaklaşık 10 gün sonra tekrar konu açıp yine evden gitsin dayanamıyorum diyip 1 hafta sonra beni kedimizi bıraktı gitti diye yazmanın nesi anlık öfke. Kavga ettin bir heyecanla konu açtın diyelim budur anlık öfke. Burası günlük mu? Dalga geçer gibi beni bırakıp gitti uhu uhuu yazıp sonra da çay içtik bisiler yaşadık dersen millet te bune perhiz diyince inanmıyorum sizin gibi kötü insanlara denmez. Denince de böyle komik duruma düşülür iste. Kac yıllık evliyim ve buraya kac yıldır uyeyim. Bu uyelerde tecrübesiz , saf değil yani .
Bu ne saçma yorum. Konu sahibinin içine kurt düşürmeyin lütfen onun bir insan olduğunu unutmayın yorum yaparken.Eşiniz evi otel olarak , sizi oyuncak olarak görüyor galiba. Onuda gectim eşiniz sizi takmamıs , eve çay bahanesiyle gelip kusura bakmayın ama işini görüp gitmiş. Veeee evde bile kalmamıs ? Ve ve veee siz heycanlanıyorsunuz . Değişik bir olay hakkınızda hayırlısı olsun. Aldatıldıgınızı falan öğrenirseniz çok da şaşırmayın bence.
Yani tabi sçylediğinizde haklınısınz ama şöyle bişyde var mesela adam bunu alışkanlık haline getirise ki rahatlıkla çekip gittiğine göre alışmıs ee nereyw gidiyor bu adam ? Yada karısını evde nasıl tek bırakıyor hiç mi düşünmüyor bu kadının basına bişy gelir diye falan bana çok tuhaf geldiBu ne saçma yorum. Konu sahibinin içine kurt düşürmeyin lütfen onun bir insan olduğunu unutmayın yorum yaparken.
Adam aldatsa öyle bir pisliğe meyilli olsa eve gelir mi karısına yanaşır mı hiç? Zaten aldatsa gider yapacağını yapar dışarıda. Bence adam biraz burnunu sürtmeye çalışıyor konu sahibinin. Tabi nerede kaldığı da önemli
Eşimle bir gün kavga ettik çıkıp gitti bekle Allah bekle adam yok camdan bir baktim araba kapıda. Indim aşağı bi baktım uyuyor içindeYani tabi sçylediğinizde haklınısınz ama şöyle bişyde var mesela adam bunu alışkanlık haline getirise ki rahatlıkla çekip gittiğine göre alışmıs ee nereyw gidiyor bu adam ? Yada karısını evde nasıl tek bırakıyor hiç mi düşünmüyor bu kadının basına bişy gelir diye falan bana çok tuhaf geldi
Öyleyse yani sıkıntı yok o zmn :)Eşimle bir gün kavga ettik çıkıp gitti bekle Allah bekle adam yok camdan bir baktim araba kapıda. Indim aşağı bi baktım uyuyor içindeYani bu adamlarin nereden çıkacağı belli olmaz onlar bizi koruyup kolluyor biz görmeden
Anladım canim hadi bakalım hayırlısı olsun kafanızı dinleyin ve iyice düşünün...Yok canım konuşmadık
Haftaiçi gelemem demişti
Yani hafta sonu gelecek diye anladım ben
Adam resmen ihtiyaç görmeye gelmiş .
Mide bulandırıcı
Hiç kimse anlık öfke yaşamıyor değil mi? Tartışma anında saçma konuşmaları yüzünden bir an kocanızı bir kaşık suda boğasınız gelmiyor, kavga ettiğinizde söylenmiyorsunuz, gözünüzün bile görmek istemediği zamanlar olmuyor, eşinizin sinirliyken yaptığı şeyler gözünüze batmıyor, evden gitse de rahat etsem demiyorsunuz, hatta hiç kavga da etmiyorsunuz, off yeter valla boşayacağım bu adamı da demiyorsunuz ya da bunların hepsini düşünüyorsunuz ama kendi içinizde hallediveriyorsunuz, o yüzden de ani öfkeyle patlama yaşayan ve bunu burada belki rahatlarım diye anlatan insanları anlamıyorsunuz.
Ronya gibi konu sahibelerinin suçu, tabii bu bir suçsa biriken öfkesinin patlamasıyla buraya her duygu durumunu aktarması, zira belki rahatlarım diye düşünüyorlar ama öyle tiye alınıyorlar ki anlattıklarına anlatacaklarına pişman oluyorlar.
Üye henüz 4-5 yıllık evli, evliliğin en çalkantılı yıllarıdır ilk 5 sene, kavga edersiniz, kıyametler kopar, boşanacağız bitti bu iş dersiniz, dilekçeler verilir ama bir taraf çay içme bahanesiyle size yanaşır ve konu tatlıya bağlanır, her insanın özür dileme, barışma şekli farklıdır, her evliliğin dinamiği başkadır, her kadının eşine toleransı aynı değildir, karı-koca ilişkileri çoğu zaman böyledir, en çok nefret ettiğiniz kişi gibi görür ağzınıza geleni sayarsınız sonra yelkenler suya iner, nefret sandığınız kırgınlıklarınızdır, sizi anlamadığını düşündüğünüz için incinmelerinizdir, kadın kalbinden anlamadığı için duyduğunuz üzüntüdür, kimi sakin dingin bir evlilik götürmek için duygularını bastırır, kimi bir dargın bir barışık, kimi sükunetle konuşarak anlaşır, kimi tencere tava Allah ne verdiyse kırıp dökerek.
Biz burada yol gösterebilir, belki iyi bir dinleyici olabilir, yanlışları bulup bu yanlış diyebilir, eleştirebilir, olması gereken bu deyip kendi doğrularımızı ortaya koyabiliriz ama kimseyle dalga geçip eşiyle karşılıklı rızayla yaşadıkları şeyler için kullanılmışsın diyemeyiz.
Eve gelmeyen adam ; gelmiş işini/ihtiyacını görmüş geri gitmiş.Cinselliği neden sadece adamların ihtiyacı olarak görüyorsunuz?
Ya da neden sadece bir ihtiyaç olarak görüyorsunuz?
Ve neden mideniz bulandı?
Bazen insanlar konuşarak halledemediklerini sevişerek, sarılarak daha iyi çözebilirler.. aradaki buzlar hemen çözülebilir.
Bir sürü problemlerin ardından bazen karı - kocalar böyle flörtleşebilir.. bence çok tatlı.
Tamam bu konu da biraz farklı olmuş. Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. Demek ki onlara bu iyi geliyor.
İletişim kurmayı dener misiniz eşinizle hiç?Yok canım konuşmadık
Haftaiçi gelemem demişti
Yani hafta sonu gelecek diye anladım ben
Eve gelmeyen adam ; gelmiş işini/ihtiyacını görmüş geri gitmiş.
Tamam sevişsin ona lafım yok ama niye tekrar gidiyor oturup konuşsa ya da konuşmasa her şeyin üstüne sünger ekip hayatına devam etse sesimi çıkarmıycam ama.
Yani bence çok aşşağılık bi davranış.
Kadınla seviş öpüş rahatla sonra tekrar git.
Benim gözümde bu kadını kullanmaktır ve mide bulandırıcıdır.
Net!
Bu da sizin bakış açınız.Belki sevişme talebi kadından geldi.. bu sefer de adam mı kullanılmış oluyor?
Ne yaşadıklarını , ne hissettiklerini bilemeyiz. Lütfen bu kadar keskin ve ön yargılı olmayın.
Ben bu konuyu okuduğumda şunu anladım
Karı-koca yaşadıkları problemlerden çok fazla bunalıp ileri derece de tartışmalar yaşayıp.. bir süre ayrı kalmak istemişler.
Bu süreçte sinirler yatışmış.. ama bir süre daha aynı evde kalmak istememişler. Bu sayede bir nevi bazı duyguları geri kazanıyorlar.
Belki bu yöntem sizin tercih edeceğiniz bir durum değil ama.. konu sahibine çok iyi gelmiş.
Belki uzun süredir mesajlaşmadığı kocasıyla meşajlaşma heyecanını yaşıyor.
Belki de kocasını özlediğini unutmuştu yıllar içinde onu özlemenin, heyecanla gelmesinin mutluluğunu yaşıyor.
Şuan flörtlesiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?