Eşim eve döndü çay koydu içti gitti

Ay bence çok heyecanlı, ufak bi ayrılık heyecanınızı geri getirecek belki de umarım ger şey gönlünüzce olur.

Eşiniz evi otel olarak , sizi oyuncak olarak görüyor galiba. Onuda gectim eşiniz sizi takmamıs , eve çay bahanesiyle gelip kusura bakmayın ama işini görüp gitmiş. Veeee evde bile kalmamıs ? Ve ve veee siz heycanlanıyorsunuz . Değişik bir olay hakkınızda hayırlısı olsun. Aldatıldıgınızı falan öğrenirseniz çok da şaşırmayın bence.

Kesinlikle katılıyorum.

Bu ne saçma yorum. Konu sahibinin içine kurt düşürmeyin lütfen onun bir insan olduğunu unutmayın yorum yaparken.
Adam aldatsa öyle bir pisliğe meyilli olsa eve gelir mi karısına yanaşır mı hiç? Zaten aldatsa gider yapacağını yapar dışarıda. Bence adam biraz burnunu sürtmeye çalışıyor konu sahibinin. Tabi nerede kaldığı da önemli

Yani tabi sçylediğinizde haklınısınz ama şöyle bişyde var mesela adam bunu alışkanlık haline getirise ki rahatlıkla çekip gittiğine göre alışmıs ee nereyw gidiyor bu adam ? Yada karısını evde nasıl tek bırakıyor hiç mi düşünmüyor bu kadının basına bişy gelir diye falan bana çok tuhaf geldi

Eşimle bir gün kavga ettik çıkıp gitti bekle Allah bekle adam yok camdan bir baktim araba kapıda. Indim aşağı bi baktım uyuyor içinde Yani bu adamlarin nereden çıkacağı belli olmaz onlar bizi koruyup kolluyor biz görmeden

Öyleyse yani sıkıntı yok o zmn :)

Detaylı hatırlamasam da önceki konularınızı biliyorum. Neden bu kadar taşlandığınızı anlamadım.
"Kadın kısmı" sevgilisiyle sevişse kullanılıyor, kocasıyla sevişse kullanılıyor, değişik kafalar.

Ben burada bir hastalık yüzünden yıpranmış iki insan görüyorum sadece. Hayatta her şey her zaman çok dengeli gitmiyor. Bazen anormal olan şey duruma göre normalin ta kendisi olabilir.
Eşinizle mutlaka konuşmalısınız, bunun farkındasınızdır zaten.
Ama şu an bu şekilde "takılmak" ikinizin normali olabilir. Şu an ihtiyacınız olan buysa normali budur, bu kadar basit.
Belki içinizi açmadan önce bu şekilde yakınlaşmaya ihtiyacınız vardır, belki şu an sevişmek konuşmaktan daha kolaydır, belki değişik bir durum olduğu için bu heyecana ihtiyacınız vardır. Ne olursa olsun sizin ne hissettiğiniz, ne istediğiniz önemli.
Sonuç olarak yorumlara çok takılmayın bence. Sonsuza kadar böyle devam edecek de değilsiniz. Hazır hissettiğinizde konuşup her şeyi çözersiniz umarım.

Adam resmen ihtiyaç görmeye gelmiş .
Mide bulandırıcı

Adam resmen ihtiyaç görmeye gelmiş .
Mide bulandırıcı

Cinselliği neden sadece adamların ihtiyacı olarak görüyorsunuz?
Ya da neden sadece bir ihtiyaç olarak görüyorsunuz?
Ve neden mideniz bulandı?

Bazen insanlar konuşarak halledemediklerini sevişerek, sarılarak daha iyi çözebilirler.. aradaki buzlar hemen çözülebilir.

Bir sürü problemlerin ardından bazen karı - kocalar böyle flörtleşebilir.. bence çok tatlı.
Tamam bu konu da biraz farklı olmuş. Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. Demek ki onlara bu iyi geliyor.

Harika yazmışsın..!!!

Evde kocasının anasını ağlatanlar, ya da suratlarına tükürenlere yarabbi şükür diyenler .. bura da ilişki uzmanı kesilmiş.

Kadın kadına bunu yapmamalı.. çok mu zor anlamak, empati yapmak.

Eve gelmeyen adam ; gelmiş işini/ihtiyacını görmüş geri gitmiş.
Tamam sevişsin ona lafım yok ama niye tekrar gidiyor oturup konuşsa ya da konuşmasa her şeyin üstüne sünger ekip hayatına devam etse sesimi çıkarmıycam ama.
Yani bence çok aşşağılık bi davranış.
Kadınla seviş öpüş rahatla sonra tekrar git.
Benim gözümde bu kadını kullanmaktır ve mide bulandırıcıdır.
Net!

Belki sevişme talebi kadından geldi.. bu sefer de adam mı kullanılmış oluyor?

Ne yaşadıklarını , ne hissettiklerini bilemeyiz. Lütfen bu kadar keskin ve ön yargılı olmayın.

Ben bu konuyu okuduğumda şunu anladım
Karı-koca yaşadıkları problemlerden çok fazla bunalıp ileri derece de tartışmalar yaşayıp.. bir süre ayrı kalmak istemişler.
Bu süreçte sinirler yatışmış.. ama bir süre daha aynı evde kalmak istememişler. Bu sayede bir nevi bazı duyguları geri kazanıyorlar.

Belki bu yöntem sizin tercih edeceğiniz bir durum değil ama.. konu sahibine çok iyi gelmiş.
Belki uzun süredir mesajlaşmadığı kocasıyla meşajlaşma heyecanını yaşıyor.
Belki de kocasını özlediğini unutmuştu yıllar içinde onu özlemenin, heyecanla gelmesinin mutluluğunu yaşıyor.
Şuan flörtlesiyor..

Bu da sizin bakış açınız.
Saygı duyarım tabi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…