Eşim eve döndü çay koydu içti gitti

En güzel sevişmeler kavga sonrası olmamı zaten. bunlar olayı bi tık ilerletip ayrılık sonrası şaapmışlar. Ne kullanması ya hu. Yakınlaştık demiş, belki konu sahibi yakınlaştı, belki adamın aklının ucunda yoktu ne biliyoruz? Evet hatalar olmuş ama Pişman olmuşlar işte. Nikah günü ayrılanlar, boşandıktan sonra tekrar evlenenler, ayrıldıktan sonra aşık olanlar vs vs her şey hayata dahil değil mi? Bu kadar dalga geçecek yada deli muamelesi yapcak ne vardı anlamadım?

Konuştun mu ronya gitme dedin mi?

kıraathane gibi o da iyiymis.
cay var, tatli var , mac var, hatun var gelir gider tabi.
Adam cool.

Kiz yoksa sen kocayi evden mi kacirdin
Gelmek istiyoda gelemiyo gibi bi durum var

Yo o her yerde var.
Ama senden bu yorumu beklemezdim:/

Sevişmesi değil mesele. Doya doya sevişssin insanlar sorun o değil. Adam evi otele çevirmiş, ilişki dengesiz, gelip işini görüp gidiyor maç izlemeye gelicem diyor. Bu nasıl laçka bir ilişki? Adamın kadına saygısı yok, böyle bir adama da ödül gibi seks vermem ben. Konu sahibi de açtığı elli tane adamdan şikayet eden konuyu unutmuş ağzı kulaklarında anlatıyor. Kastım buydu.

Yapmayın artık hanımlar.Dünyaya 1 kere geldik.Tekrarı yok.Okuduklarıma inanamıyorum bazen.Siz kaç tane konu açtınız adam hakkında.Madem bu adamsız yaşayamayacaksınız ona göre davranın vence.Sağda solda konuşmayın.Düştüğünüz durum kadınlar açısından çok küçük düşürücü bence.

Aynısını benim annemle babam yapıyordu. Yani tabi gece ne olduğunu görmüyordum ama çok kavgalar ardından ayrılmak filan çok yıpratıcı ama lütfen bu şekilde devam ederken korunun çocuk olmasın. Sizin aranızda o da dengesini kaybeder. Ve burdakilerin çoğu da eminim evliliğin çocuk oyuncağı olmadığını anlatayım derken ban yedi boşverin diğer üyeler ben çok anlattım annem bile anlamadı kendini çok fırtınalı tutkulu bir ilişki içinde sanıyordu, ama gerçekler acıdır maalesef evlilik bu hale geldikten sonra birbirine huzur verme,destek olma durumları olmayan çıkar ilişkisine dönüyor. Öyle ilişkiyi de "evlilik" diye adlandıramam.Çevredekiler görüyor da yaşayan kadın anlamıyor, o yüzden üzüldüm konu sahibine.

arada kendini göstermek istemiş.. bence siz çok üstüne düşüyorsunuz.. adamın burnu ant dağlarını aşmış.. biraz çekin ilginizi, kendisine gelsin

Gereçkten yorumlarınızı ağzım açık okudum
Hiç tanımadığınız bi insanla yaşadıkları üzerinden
Yaşayıp da üzüldüğü olaylar üzerinde nasıl bir üslupla konuşuyosunuz
Ama bunun da bi hastalığı var işte
Sosyla medyada linç kültürü
Bunun dışında diğer yorum yapanlara teşeşkkür ederim

Ya ben anlamıyorum. İki insanın ayrılmaya barışmaya hakkı yok mu
Üzülmeyin hepimiz tecrübe etmişizdir ki insanın anlaşıldığı ya da anlaşılamadığı zamanlar oluyor. Ne yaptınız peki kaldı mı eşiniz

Canım boşver sen onları...
Naptın eşinle konuştunuz mu?
Evde kaldı mi?

Hiç kimse anlık öfke yaşamıyor değil mi? Tartışma anında saçma konuşmaları yüzünden bir an kocanızı bir kaşık suda boğasınız gelmiyor, kavga ettiğinizde söylenmiyorsunuz, gözünüzün bile görmek istemediği zamanlar olmuyor, eşinizin sinirliyken yaptığı şeyler gözünüze batmıyor, evden gitse de rahat etsem demiyorsunuz, hatta hiç kavga da etmiyorsunuz, off yeter valla boşayacağım bu adamı da demiyorsunuz ya da bunların hepsini düşünüyorsunuz ama kendi içinizde hallediveriyorsunuz, o yüzden de ani öfkeyle patlama yaşayan ve bunu burada belki rahatlarım diye anlatan insanları anlamıyorsunuz.

Ronya gibi konu sahibelerinin suçu, tabii bu bir suçsa biriken öfkesinin patlamasıyla buraya her duygu durumunu aktarması, zira belki rahatlarım diye düşünüyorlar ama öyle tiye alınıyorlar ki anlattıklarına anlatacaklarına pişman oluyorlar.

Üye henüz 4-5 yıllık evli, evliliğin en çalkantılı yıllarıdır ilk 5 sene, kavga edersiniz, kıyametler kopar, boşanacağız bitti bu iş dersiniz, dilekçeler verilir ama bir taraf çay içme bahanesiyle size yanaşır ve konu tatlıya bağlanır, her insanın özür dileme, barışma şekli farklıdır, her evliliğin dinamiği başkadır, her kadının eşine toleransı aynı değildir, karı-koca ilişkileri çoğu zaman böyledir, en çok nefret ettiğiniz kişi gibi görür ağzınıza geleni sayarsınız sonra yelkenler suya iner, nefret sandığınız kırgınlıklarınızdır, sizi anlamadığını düşündüğünüz için incinmelerinizdir, kadın kalbinden anlamadığı için duyduğunuz üzüntüdür, kimi sakin dingin bir evlilik götürmek için duygularını bastırır, kimi bir dargın bir barışık, kimi sükunetle konuşarak anlaşır, kimi tencere tava Allah ne verdiyse kırıp dökerek.

Biz burada yol gösterebilir, belki iyi bir dinleyici olabilir, yanlışları bulup bu yanlış diyebilir, eleştirebilir, olması gereken bu deyip kendi doğrularımızı ortaya koyabiliriz ama kimseyle dalga geçip eşiyle karşılıklı rızayla yaşadıkları şeyler için kullanılmışsın diyemeyiz.

Son düzenleme:
Mune,konuya aciklik getirdiginiz ve göstermis oldugunuz hassasiyet icin kendi adima tesekkür ediyorum.
Forumda son zamanlarda beni cok rahatsiz eden bir durumdu bu.
Kendi adima soyleyebilirim ki zaman zaman kafami dagitmak,biseyler ögrenmek,farkli hayat tecrübeleri ve bakis acilari görmek adina burda yerimi aliyorum.
Yorumlarini,hayat görüslerini,tarzini begendigim bir cok üye var.
O kadar orta yollu,mantikli ve kararlilar ki.
"Normal yasantimda çevremde keske böyle insanlar olabilse" diyorum.
Ama bazen oylesine "mahalle kavgasi" na donusuyor ki gereksiz bir sekilde.Hakaretler,asagilamalar,alayci ve kücümseyici cümleler.
"ilk taşı günahsız olan atsın!" bu cümlenin hic bir baglayiciligi olmuyor neyazikki bu gibi durumlarda "baskasi adina utanmak" duygusunu yasiyorum.
Cünkü; insanim,duygularim,hirslarim,kusurlarim var.
Bunun farkinda olabildikce kendini yenileyebilir,mutlu olabilir insan.En azindan ben böyle düsünüyorum.
Tekrar tesekkür ediyorum ve daha seviyeli,daha kaliteli,daha güzel üsluplarin oldugu forumlar diliyorum..

Bence o boslugu dolduramadiniz bu yuzden bu gelgitler... adam gittikten sonra alliskanlikdan ve boslugu dolduramadiginiz icin zor geldi ayrilamadiniz... cunku ne aci ki esinizden baska yapacak hicbirseyiniz yok.. hayatiniz=esiniz... kimseyi hayatinin merkezine koymicaksin..

Üyelerin anlatılan hayat hikayelerinde neden bunu kendine yapıyorsun diye kızmalarını bile anlayabilirim çünkü ben de bir kadın bu zulmü kendine nasıl reva görür, neden çekip gitmez, neden eli kolu bağlı gibi onca eziyete ben kocamı seviyorum der diye kızıyorum, kızmak, yaşadıkları hayatlara tepki göstermek, şöyle yap demek çok insani, insanlar yol gösterelim, göremediklerini gösterelim, hatalarını söyleyelim, fikir verelim diye konu açıyor, konu açmaları bize onları aşağılama, yerme, alay etme hakkı vermiyor, kaldı ki bu üye dalga geçmek için konular açmamış, anlık sinirle duygu karışıklıkları yaşıyor ve belki de çevresinde anlatıp rahatlayacağı kimse olmadığından patlamalarını burada paylaşıyor, bir nevi bizlerin bir kavga sonrası sesli söylenmelerimizin yazıya dökülmüş hali, eşiyle ilişkisi ne kadar çalkantılı, ne derece zarar görmüş bilemeyiz ama ortada hasta bir adam, adamın hastalığı yüzünden yaşadığı psikolojik sorunlar ve bunu eşine yansıtması var, ondan öncesi belki çok güzeldi, belki sorunluydu, belki sorunlar devam edecek bilemeyiz, bize düşen okumak, istiyorsak bir yorum yapmak, istemiyorsak sayfayı kapatıp yeni bir konuya adapte olmak.

Kirk yillik sairlerin cay edebiyati da bu konuyla bosa gitmemis oldu bence

Neyse ben taktigi buldum
Es kisisi gelir gelmez cay koyayim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…