Eşim eve döndü çay koydu içti gitti

kavga ettiniz, cam çerçeve indi. komşuya sığındınız. adam evden gitmiyor diye konu açtınız, gidince de nasıl gider dediniz. şimdi de aşk dolu mesajlar atıyorsunuz. terkedip gittiği eve çay içmeye geliyor adam ve muhtemelen o yazmadığınız şey de cinsellik.

ne garip hayatlar var ya.

Dediğiniz gibi 7 senedir her kavgada eşimi boşuyorum, burdakiler ztn hiç kavga etmiyorlar herkes sakin sessiz

19 sayfayı okuyamadım kusura bakmayın.
Peki çay içme esnasında bir şeyler konuştunuz mu evliliğiniz hakkında?
Orası hala adamın evi sayılıyor elbette ki gelecek fakat gerçekten evliliğinizi devam ettirmek için mi? Yoksa yeni bir yer bulana kadar mı bu gidiş-gelişler?

akşam da maç için gelir yine çayını içer gider kendisine şimdiden afiyetler dilerim

bu esnada hiç konuşmadınız mı çay içti özel şeyler yaşandı ve gitti mi bu mudur

yani mutlaka gelecekle ilgili şeyler konuşulmuştur

Kendinizi kullanılmış hissetmiyormusunuz diye soranlar olmuş adam kocası cinsel ihtiyacını heralde nikahli karısindan karşılayacak ne şekilde kavga etmiş olursa olsun.. başka bi yerden karşılayacak olsa toptan topa tutmak az gelirdi biraz tutarlı yorumlar yapın bari demeye geldim..

Her evlilikde gel gitler çallantılı dönemlerde olur/olabilir ama eşinizi tamamen eve dönmeye ikna edin ve evden gitmesi için yaptığınızı herşeyi bir daha tekrar etmeyin.Çünkü sevişebiliyorsanız ve heyecanlıysanız ortada "aşk" var ve herkes bu duyguya saygılıdır muhtemelen.Öyle laf olsun diye midemizde kelebekler uçmuyor!!!

eşinizle barışın artık bitsin bu ayrı ev macerası, Neden derseniz; ayrılmak üzere evleri ayıran kadınlar malesef çok kötü olaylar yaşamak zorunda kalıyor her gün haberlerde duyuyoruz.Siz çok şanslısınız ayrılmak üzere evleri ayırdığınız eşinizle(hala nikahlı koca) sevişip koklaşabiliyorsanız "aşk" hala sizden gitmemişken kıymetini bilin oturun ağlayın küsün susun ama mutlaka karşılıklı herşeyi konuşup tekrar gözden geçirin.Adamıda evde kalmaya ve hatta ayrılmak mevzusunu rafa kaldırmaya ikna edin.

Bizde bazen sıkılırız mıç mıç mıç aynı evin içinde.bazen bilinçli uzaklaşırız birbirimizden 3 5gün aramayız gün içinde msjlaşmayız, bazen o annesine gider yaylaya, ben anneme giderim ya da yazlığa tatile.(kimsede bilmez bizim aramızı sogutmaya çalıştığımızı)
Döndüğümüzde çok daha enerjik çok daha büyük bir özlemle buluşuyoruz evimizde.bence arada kafa dinlemek ayda kişinin yokluğuyla sınanmak iyi oluyor.

Kimseyi dinlemeyin; herkesin aşkı kendi içinde en büyük en heyecanlı en dayanılmaz vs.

Ama adamınızla oturup suçlamadan tekrar konuşun artık barışın sizde rahatlayın artık

Sonya son durum nedir? Zamana yaymaya mi karar verdiniz, konusabildiniz mi? Sana karsi tavirlari nasildi?

Ne kadar inisli cikisli ve atraksiyonlu bi evlilik masallah:) Adami evden göndermek istiyordun gonderdin simdi de gelsin istiyorsun bacim sen tam olarak ne istiyorsun:)

Anlık öfkeyle konu acma kısmına katılmıyorum. Evden gitsin diyip, yaklaşık 10 gün sonra tekrar konu açıp yine evden gitsin dayanamıyorum diyip 1 hafta sonra beni kedimizi bıraktı gitti diye yazmanın nesi anlık öfke. Kavga ettin bir heyecanla konu açtın diyelim budur anlık öfke. Burası günlük mu? Dalga geçer gibi beni bırakıp gitti uhu uhuu yazıp sonra da çay içtik bisiler yaşadık dersen millet te bune perhiz diyince inanmıyorum sizin gibi kötü insanlara denmez. Denince de böyle komik duruma düşülür iste. Kac yıllık evliyim ve buraya kac yıldır uyeyim. Bu uyelerde tecrübesiz , saf değil yani .

Burdayım bi yere gitmedim
Eşim tamamen dönmedi eve
Böylesi ikimize de iyi geliyor
Yıprandık çok
Biraz uzaklık yalnız kalmak iyi olur belki
Ama birden bire çıkıp gelmesi ayrılmayacağımıza işaret sanırım
Haftasonu tamamen döner diye tahmin ediyorum

Konuştunuz mu canım peki?
Yada gün içinde nasılsın gibisinden arıyor mu?

Siz kocanızla fuckbuddy mi oldunuz şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…