Eşim eve döndü çay koydu içti gitti

Eski konulariniza baktim da siz ve evliliginiz hic normal degilsiniz :) bence adam senin degil sen adami kullanmissin dun gece :)
Normal olsun istiyorum her şey
Böyle fırtınalı tutkulu olmasın sakin olsun istiyorum

Gitsin gitsin diye hergün konularda konuştuğunuz adam sizin istediğinizi yapıp gidince sizin boşluğa düşmeniz.
Boşluğa düşecekseniz neden gitmesini istediniz? Bizim anlamadığımız bu. Hep böyle ikilemde yaşayıp kararlarınızdan pişman mı oluyorsunuz? Ne istediğinizi gerçekten bilmiyorsunuz. Ve evet ihtiyaç 10 yıl geçse de ihtiyaç,siz 10 yıl yemek yiyip bıraktınız mı peki? Yemek nasıl bir ihtiyaçsa cinsellikte öyle bir ihtiyaç.

Esiniz ve siz ciddi anlamda bir tedavi gormeden normal evlilik zor gözüküyor. Allah yardimciniz olsun sakin cocuk yapmayın sakinnn

Bir yıl çok bunalmıştım
Eşim hastalığının belirsizliğiyle çok agresifleşmişti beni hep tersliyordu hep hastane dr lar tahliller o geriliyordu beni de geriyordu
Ben de insanım kaldıramıyordum ve gitsin biraz uzak kalalım diyordum bunaldığım için öyle diyordum
Acaba evliliğim bitse daha mı mutlu oluruz diyordum
Ama seviyordum çok aşkım hiç bitmedi bitmiyor
Ailem boşan diyor onun ailesi de
Ama bitmiyor
Evlilik aşkı öldürür diyenleri anlamıyorum
Bitmiyor işte
Böyle de yıpratıyoruz birbirimizi
Hastalığına teşhis konsa tedaviye başlasa
Düzeliriz sanıyorum
Ya da uçurumun kenrarındayız

Esiniz ve siz ciddi anlamda bir tedavi gormeden normal evlilik zor gözüküyor. Allah yardimciniz olsun sakin cocuk yapmayın sakinnn
Çocuk olayını kapatmıştık zaten
Çocuk yapmayı düşünmüyoruZ

☺ Tutkulu ilişkimi fırtınalı tutkulu çay demleyip o arada birseyler olup sonra ertesi gün maça gelirim diyen tutkulu bir evlilik ..hıhı anlıyorum sizi

Peki iyi günde kötü günde olayı ne alemde acaba?
Yani sadece soruyorum,diyelim adam kanser olsa yatalak falan olsa,of bu yıl bunaldım biraz git hastalığına baksınlar uzak kalalım mı diyeceksiniz?
Hastalığına destek olmanız gerekirdi,hastalık yüzünden evlilik mi bitirilir yahu?
Kusura bakmayın ama bencillik yapan siz gibisiniz,tamam agresifleşmiş fakat sizin onun yanınızda olmanız gerekirdi. Evlilikte of bunaldım git uzak kalalım diye birşey yok malesef.
Ne istediğinizi gerçekten bilmiyorsunuz,adam bu durumlarınızdan sıkılıp soğuyabilir. Ve evet ihtiyaç 10 yıl geçse de ihtiyaç,siz 10 yıl yemek yiyip bıraktınız mı peki? Yemek nasıl bir ihtiyaçsa cinsellikte öyle bir ihtiyaç.

En son esinizin hastaligini ogrenmistiniz sanirim ve teshis konulunca esiniz evi terk etmisti. Siz evinizde o evinde yasiyordu. Siz mesaj atiyordunuz ama onun donme cabasi yoktu ve her seferinde hayir diyordu. Siz yapacaginizi yapmistiniz artik orada durmaliydiniz. Sanirim bu sefer de esiniz karsi ataga gecmis ve eve gelmis ama tamamen degil. Sadece "bir cay icimlik". Hersey net anlatilmamis ama adam cay koyarken hal hatir sormadi mi, konusmadiniz mi? Sadece cayini icip sonra da "birseyler" yaptiysaniz bu adam hep sadece o seyi yapmaya gelecektir. Siz de birgun donmesini bekleyeceksiniz ama adam sadece o seyi yapip gidecektir. Umarim oyle olmaz.

Sorunlarinizi konusmalisiniz. Aile terapistine gidebilirsiniz...Sorunlari cozmeden tekrar denerseniz yine ayni kısır donguyu yasarsiniz.

☺ Tutkulu ilişkimi fırtınalı tutkulu çay demleyip o arada birseyler olup sonra ertesi gün maça gelirim diyen tutkulu bir evlilik ..hıhı anlıyorum sizi
Ne o zaman ne görüyosun
Söyleyin de beni de aydınlatın
Akıl verin o zaman

Eski 2 konunuzu biliyorum ama benim okuduklarımda siz hep eşinizin bir an once evden gitmesini istiyordunuz, esınız de siz de gecen süreçtey ipranmissiniz ama sanırım ikiniz de ayrılma konusunda emin değilsiniz.

Ben yaşadıklarınızı olumlu buluyorum, kendinizi kullanılmış da hissetmeyin, hatta sizin adamı kullandığınızı söyleyen arkadaslara katılıyorum :) keske tüm evliliklerde çiftler birbirini yıpratmasa da seviserek kullanmış olsa.

Bence bir sure böyle takılmanız size iyi gelebilir, birbiriniz özleyin, ara ara bir araya gelerek heyecanlanin, sevgili gibi davranmak da guzel. Fakat bunu bir rutine bindirip bu sekilde devam etmekten kaçının, kendinizi iyi hissettiğinizde konusun, sorunlarınızı dile getirin ve evliliğinizin normal zamanlarında bu tur heyecanları özlediğinizi söyleyin.

Esiniz de sizin gibi düşünüp, hissediyorsa evliliğinize şans verin. Umarım bu geceniz de guzel geçer. Umarım evliliğiniz kurtulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…