- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
Üslubum mu itici geldi size
Soğuk ve ukala mı yazdım acaba
Yaşın küçük deil
Bi hafta on gün evde duvarlar üstüme üstüme geliyordu eşimle boşanma aşamasına gelmiş evi terketmişti
Çünkü evde bişey ilerlemiyordu ve ben çok kırgın ve korkmuştum
Gittikten sonra evle ilgili konularda mesajlaşırken
Arada neden bitti diye sorduğumda sen beni sevmiyorsun aşık olduğunu sanıyorsun diyordu
Hastalığım psikolojimi bozdu sen de beni kaldramadın diyordu
O öyle deyince ben de hayır seni seviyorum şöyle seviyorum böyle seviyorum diye mesajlar atıyordum
O daha düne kadar bana hayır inanmıyorum sana dçnmeyeceğim dedi
Dün gecede kapıyı çaldı
Ben hen korktum o saatte kimse olamaz diye
Zaten perişan oturuyodum dizi izliyodum
Sonra çay yaptı kendine içti
Konuşmadık ben şok olmuştum elim ayağım tutmamıştı
Sonra yakınlaştık ve gitti
Bugün de maç izlemye gelicem dedi geldi maç izliyo
Kalacak mı bilmiyorum
Soramıyorum
Konuşmıyoruz
İşte bu anlattıkların normal değil .. eğer düne kadar hayır diyorsa sana ve akşam gelip sevişip gidiyorsa , şuan evdeyse ve hala konuşmuyorsanız , maç bitip yine sevişecekseniz ve o gidecekse bu normal değil ! Sizin önce oturup iliskinizi , bu ayrılık sürecini konuşmanız lazım !Üslubum mu itici geldi size
Yaşın küçük deil
Bi hafta on gün evde duvarlar üstüme üstüme geliyordu eşimle boşanma aşamasına gelmiş evi terketmişti
Arada neden bitti diye sorduğumda sen beni sevmiyorsun aşık olduğunu sanıyorsun diyordu
O öyle deyince ben de hayır seni seviyorum şöyle seviyorum böyle seviyorum diye mesajlar atıyordum
Dün gecede kapıyı çaldı
Kalacak mı bilmiyorum
Soramıyorum
Konuşmıyoruz
Ayrı kalmak bize iyi geldi belkiEşim bunu yapsa ben heyecanlanma adm hesap sorar din gerçi eski konulariniza bakmadım ama ikinizin davranışı da normal değil sanki
Kalacak mısın dedim dün
Kalmayacağım dedi
Ama bugün de maç izlemye geldi
Maç izliyor şu anda gönlümün efendisi
Dün gece bi adım attık zatenBence adım atmaya çalışın. Yani esınız macı bahane edip sizin icin gelmişse bu iyi bir sey ama sırf mac icin gelmişse ve macı izleyip gidecekse buna izin vermemelisiniz, ne münasebet yani? Sizin yuvanız dagilirken o mac izlemeye eve gelip sonra sizsiz hayatına devam mı edecek ? Bunu normal karşılamayın ve hangi seçeneğin dogru olduğunu yalnızca siz bilirsiniz.
İstedim evet kaldıramadım taşıyamadım ben de bunaldımmadem seviyorsun gitme kal de barışın gitsin.
eski konularını okuyunca ayrılmak istediğini sanmıştım.
Allah yardımcınız olsun. Yuvanız dağılmasın inşaallah hayırlısıylaDün gece bi adım attık zaten
Maç izleme onun bahanesi
Gelir gelmez çay koyması ne yapacağını bilememesi
Umarım bugün kalır
Maç bitsin konuşucam
Kal diyeceğim
Bu yazdığın durum senin normal düşünmediğini gösteriyor güzelim. Tanısı konmuş bir rahatsızlığın yoksa bile bence az cok sen de bir sorun olmusmus. Belki eşinin rahatsızlığı seni de etkilemiştir.Üslubum mu itici geldi size
Yaşın küçük deil
Dün gecede kapıyı çaldı
Kalacak mı bilmiyorum
Soramıyorum
Konuşmıyoruz
Normal olsun istiyorum her şey
Böyle fırtınalı tutkulu olmasın sakin olsun istiyorum
Hastalığımız nedir acabaSizinki fırtınali tutkulu değil hastalıklı, sorunda tam o.
seviştiğin adama bişi sormuyorsun konuşmuyoruz diyorsun pardon ama dün gece bu adamın yatağındaydin sen ve bu aksam konuşmuyorsunuz valla ne güzel kafalar var insanlarda yaa ,maç biticek belki cay icicek ve yine yakinlasicak ama konusmuyorsunuz ay kafalar MUHTEŞEM. .Üslubum mu itici geldi size
Yaşın küçük deil
Dün gecede kapıyı çaldı
Kalacak mı bilmiyorum
Soramıyorum
Konuşmıyoruz
doktor değilim ama Psikoloji egitimi aldim bundan önceki konuda evde olmasına katlanamiyordunuz şimdi de olmasına bipolar olabilir siniz buda askiniza yuvaniza size zarar verir esinizede bu duygu gelgutlerini psikologibi ile konussanizHastalığımız nedir acaba
Fırtınalı ilişki nasıl olmaz
Bana kalırsa kal deme bir müddet ayrı kalın arada bu şekilde görüşün bu kötü birşey değil o senin hala daha kocan bazen böyle molalar insanların sevgisini ölçüp tartmasına sebep olur şimdi apar topar biraraya gelirseniz tam çözüme ulaşamadan geri dönüşümsüz kopuklar olabilir şu yorumlara kızıyorum ne yani sanki bu kadınların hepsi kavgalarda kopukluklarda hadi sen yoluna ben yoluma diyor öyle hemen ayrılmak kolay mı sevgi varsa .Şu da bir gerçek yanlız buradaki tutarsız konularınızdan insanlarda şaşırıyor onu da senin kendin de farkettiğin üzere sağlıklı bir dönem içerisinde olmadığına veriyorum inşallah herşey yoluna girerDün gece bi adım attık zaten
Maç izleme onun bahanesi
Gelir gelmez çay koyması ne yapacağını bilememesi
Umarım bugün kalır
Maç bitsin konuşucam
Kal diyeceğim
Anlayışınız ne güzel teşekkür ederimBana kalırsa kal deme bir müddet ayrı kalın arada bu şekilde görüşün bu kötü birşey değil o senin hala daha kocan bazen böyle molalar insanların sevgisini ölçüp tartmasına sebep olur şimdi apar topar biraraya gelirseniz tam çözüme ulaşamadan geri dönüşümsüz kopuklar olabilir şu yorumlara kızıyorum ne yani sanki bu kadınların hepsi kavgalarda kopukluklarda hadi sen yoluna ben yoluma diyor öyle hemen ayrılmak kolay mı sevgi varsa .Şu da bir gerçek yanlız buradaki tutarsız konularınızdan insanlarda şaşırıyor onu da senin kendin de farkettiğin üzere sağlıklı bir dönem içerisinde olmadığına veriyorum inşallah herşey yoluna girer
Psikoloji eğitimi aldığınıza emin misinizdoktor değilim ama Psikoloji egitimi aldim bundan önceki konuda evde olmasına katlanamiyordunuz şimdi de olmasına bipolar olabilir siniz buda askiniza yuvaniza size zarar verir esinizede bu duygu gelgutlerini psikologibi ile konussaniz
Şimdi eşime sizin yorumunuzu okusam ciddiye almaZPsikoloji eğitimi aldığınıza emin misiniz
Eşimle bi olay yaşadık ve bu ben de travma yarattı duygularımı alt üst etti buraya da yazdım
Siz ordan teee oralardan bana bipolar teşhisi mi koydunuz
Bence eğitiminizi tamamlamamışsınız
Eşim de psikolog ayrıca
Nasıl bu uslüpla yazabiliyosunuz anlamıyorumseviştiğin adama bişi sormuyorsun konuşmuyoruz diyorsun pardon ama dün gece bu adamın yatağındaydin sen ve bu aksam konuşmuyorsunuz valla ne güzel kafalar var insanlarda yaa ,maç biticek belki cay icicek ve yine yakinlasicak ama konusmuyorsunuz ay kafalar MUHTEŞEM. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?