- 24 Nisan 2011
- 3.296
- 4.781
- 333
Kiz Allah seniiiKirletti mi seni yoksa
Yani olayı komik bulan arkadaşlar da olmuş ama ben açıkçası olumlu buldum . Henüz evlilik bitmemiş. Yaşananlardan pişmanlık duymak, ayrılınca özlemek gibi durumlar, bunlar neticesinde de özel bir şeyler yaşamanız normal. Ama hatanız buraya dökmek olmuş. Ayrıntı vermeseniz iyiydi.. Hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah . Ben sevindim kısacasıbu sıralar çok konu açtım
Beni anlayan özel mesaj atan yorumlarıyla beni aydınlatan herkese çok teşekkür ederim
Sıkıntılı dengesiz günlerimde bana o kadar iyi geldiniz ki
Kadın olmak ne güzel dedim sayenizde
Evet eşim evden ayrılmıştı bana suçlayıcı mesajlar atıyordu ben de ona her gün onu me kadar sevdiğimi anlatan mesajlar atıyordum o da hayır diyordu
Bir hafta kadar böyle devam etti
Dün romantik film açmış batraniyenin altında en sevdiğim tatlıyı yiyip üzülüyordum
Birden kapı çaldı
Korktum tabi kapım çalmaz çünkü o saatte
Gözden bi baktım eşim
Elim ayağım titredi
Açtım kapıyı şoka girmiştim konuşamadım
Mutfağa gitti direk çay koydu geldi salonda içti
Sonra gitti
Arada bir şeyler de oldu onları yazmayayım
Bugün mesaj attım
Maç izlemeye gelicem dedi
Çok heycanlıyım
Teşekkür ederimEski 2 konunuzu biliyorum ama benim okuduklarımda siz hep eşinizin bir an once evden gitmesini istiyordunuz, esınız de siz de gecen süreçtey ipranmissiniz ama sanırım ikiniz de ayrılma konusunda emin değilsiniz.
Ben yaşadıklarınızı olumlu buluyorum, kendinizi kullanılmış da hissetmeyin, hatta sizin adamı kullandığınızı söyleyen arkadaslara katılıyorum :) keske tüm evliliklerde çiftler birbirini yıpratmasa da seviserek kullanmış olsa.
Bence bir sure böyle takılmanız size iyi gelebilir, birbiriniz özleyin, ara ara bir araya gelerek heyecanlanin, sevgili gibi davranmak da guzel. Fakat bunu bir rutine bindirip bu sekilde devam etmekten kaçının, kendinizi iyi hissettiğinizde konusun, sorunlarınızı dile getirin ve evliliğinizin normal zamanlarında bu tur heyecanları özlediğinizi söyleyin.
Esiniz de sizin gibi düşünüp, hissediyorsa evliliğinize şans verin. Umarım bu geceniz de guzel geçer. Umarım evliliğiniz kurtulur.
Doğru söylüyorsunuzYani olayı komik bulan arkadaşlar da olmuş ama ben açıkçası olumlu buldum . Henüz evlilik bitmemiş. Yaşananlardan pişmanlık duymak, ayrılınca özlemek gibi durumlar, bunlar neticesinde de özel bir şeyler yaşamanız normal. Ama hatanız buraya dökmek olmuş. Ayrıntı vermeseniz iyiydi.. Hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah . Ben sevindim kısacası
Tedavi olunla bitmiyor düzelmiyor her şeyTedavi olun.
Normal herkese göre değişir evet ama bu anlattıklarınız anormalO kadar mutluyum gülümseyerek okuyorum yorumlarınızı
Benim ilişkim de böyle napayım
İhtiyaç demiş birisi
On yılımız geçmiş ihtiyaçları çoktan aştık
Yaşadıklarımın normal olmadığını biliyorum
İstemiyorum ben de böyle fırtınalı bi ilişki
Huzur istiyorum
Psikolaga gidiyorum sağlıklı deilim deiliz biliyoruZ
Gitsin diye açtığım konuları açıklamıştım
Normal dediğiniz nedir acaba sizce normal nedir
+1Hmm heyecanlıysanız dün gece güzel geçmiş anlaşılan :))))
Neresi anormalNormal herkese göre değişir evet ama bu anlattıklarınız anormal
tamam asiksiniz ayrı kalınca sevdiğinizi anladınız ama başlık ve anlatim şekliniz durumu çok çirkin gösteriyor bakın aynen şöyle evden kovdugunuz adam bir süre sonra gelip çay yapıp arada birseyler yapıp sonrada çayını içip gidiyor ne anladiginizi ne gördüğünüzu anlatirmisiniz. Birde yaşınız küçük muNeresi anormal
Lütfen bana açıklayın ben de kendime yoluma bakayım
Ben işlerin içinden çıkabilsem yazarmıyım bu kadar
Bana fikir verin
Nasıl bi yol izlemeliyim
Eşimle ben birbirimize aşığız bunu bilerek yorum yapın
Bundan sonra ne olacak pekiNeresi anormal
Lütfen bana açıklayın ben de kendime yoluma bakayım
Ben işlerin içinden çıkabilsem yazarmıyım bu kadar
Bana fikir verin
Nasıl bi yol izlemeliyim
Eşimle ben birbirimize aşığız bunu bilerek yorum yapın
Üslubum mu itici geldi sizetamam asiksiniz ayrı kalınca sevdiğinizi anladınız ama başlık ve anlatim şekliniz durumu çok çirkin gösteriyor bakın aynen şöyle evden kovdugunuz adam bir süre sonra gelip çay yapıp arada birseyler yapıp sonrada çayını içip gidiyor ne anladiginizi ne gördüğünüzu anlatirmisiniz. Birde yaşınız küçük mu
Üslubum mu itici geldi size
Soğuk ve ukala mı yazdım acaba
Yaşın küçük deil
Bi hafta on gün evde duvarlar üstüme üstüme geliyordu eşimle boşanma aşamasına gelmiş evi terketmişti
Çünkü evde bişey ilerlemiyordu ve ben çok kırgın ve korkmuştum
Gittikten sonra evle ilgili konularda mesajlaşırken
Arada neden bitti diye sorduğumda sen beni sevmiyorsun aşık olduğunu sanıyorsun diyordu
Hastalığım psikolojimi bozdu sen de beni kaldramadın diyordu
O öyle deyince ben de hayır seni seviyorum şöyle seviyorum böyle seviyorum diye mesajlar atıyordum
O daha düne kadar bana hayır inanmıyorum sana dçnmeyeceğim dedi
Dün gecede kapıyı çaldı
Ben hen korktum o saatte kimse olamaz diye
Zaten perişan oturuyodum dizi izliyodum
Sonra çay yaptı kendine içti
Konuşmadık ben şok olmuştum elim ayağım tutmamıştı
Sonra yakınlaştık ve gitti
Bugün de maç izlemye gelicem dedi geldi maç izliyo
Kalacak mı bilmiyorum
Soramıyorum
Konuşmıyoruz
BilmiyorumBundan sonra ne olacak peki
Kalacak mısın dedim dünyakınlaştıktan sonra niye gitti?
yakınlaşmaya çekinmiyor da kalıyor musun diye sormaya mı çekiniyorsunuz ben de onu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?