eşim eve geç geliyor...

canım bende aynı durumdayım gidiyo kahveye 9dan aşağı gelmiyor.çok sıkıcı bir durum sinir oluyorum ama tartışsam işler dahada kötü oluyor benden soğuyor.onun için birşey diyemiyorum ne yazıkki.ya boşanıcam yada böyle kabullenicem ta ki kendisi gitmeyi bırakana kadar.bende boşanmayı hiç birzaman düşünemeyeceğim için mecburen kızmamaya çalışıyorum.senin durumuna gelince böyle davranırsan çok geçmeden eşin artık sana karşı soğur tartış tartış nereye kadar diyip seni bırakır ne yazıkki

arkaaşlar eşin seni bırakır, ayrılır falan demişsiniz...

ya ne biçim düzen bu anlamıyorum. adam geç geliyor sorumsuzlık yapıyor bide kadını boşuyor. 2 sonuççç...

ya bilmiyorum artık bu şekilde yürümeyeceği kesin...

bak şuan saat 9.00 geç kaldığını yada kalacağını haber bile vermedi...
şimdi arasam nerdeydin desem merak ediyorsan arasaydın der.
yada direk kendi öldüm mü kaldım mı niye aramıyorsun der....

arasam ayrı dert aramasam ayrı...

ama aramıycam dediğiniz gibi ona geç gelmesinin benim için önemsiz olduğunu göstermeye çalışıcam ama ya sabııırrr nasıl katlanıcam bilmiyorum.
saat 6.dan beri yatıyorum zaman geçmiyor...

anlıyorum. bu işin çözümüde enaz kendisi kadar can sıkıcı

takip hic zaman birakilmamali ama tabi icinde olduktan sonra ise gidiyorum der veya bi vaktini bulur ..........................
hep süphe oda cok zor

acilen bir pskoloğa görünmenizi tavsiye ederim
resmen takıntı haline gelmiş budurum sizde,

evet gitmeliyim ama bak şimdi saat 9 haber vermedi geç geleceğini kimbilir nerde ve kaçta gelecek yani asıl aile hakkında fikir sahibi olması gereken ve bir eğitim alması şart olan kişi oooo
benim sinirlerimi yıprattı artık...

takip hic zaman birakilmamali ama tabi icinde olduktan sonra ise gidiyorum der veya bi vaktini bulur ..........................
hep süphe oda cok zor

bak beni anlayan biri işte.....

adam şurdayım diyor başka yerde çıkıyor..kavga etmemek için sözde yalan söylüyor. o zaman doğrularınada inanmıyorsun. geçen trafik kazası yapıp geç kaldı yemin ederim inanmadım kaç saat. sonra amcasıyla telefonda konuşmasını dinletti ona yalan diycek hali yok öyle öğrendim.

çok zorya sabır lazımmmmmmmm
bak şuan gelde deli olma

arkadaşım demek hala beklyosun,merak etme bende aynı hale devam...laptobum kucağıma yapıştı artık,otura otura

çok zorya sabır lazımmmmmmmm
bak şuan gelde deli olma
ıyıde tatlım asıl boyle sabır gereklı ya.gelmezse gelmesın ya sen ugrasacak ısler bul dusunme.bak kendın dıyosun aramasam nıye aramıyosun öldummu kaldımmı dıyormus.ee daha ne hele ılgını cek ustunden bak nasıl o etrafında donecek.ya bende yasadım ve senın yaptıklarını bende yaptım ama asla cozum degıl ınan kendını yıpratıyosun.ınsan ıradesı gucludur bır ay yap bak nasıl farkedecek

bir şey kaybetmem ya bu ayda öyle deneyeyim..
ama hassasım bu aralar
bebeğimi kaybedeli daha 12 hafta olmadı..
hala beni tanıyanlar gözün aydın diye arıyor. çok canım yanıyor. bu durumdayken yapmasaydı diycem ama hamileyken bile yapıyordu...

dersimin dediğini uygulayacaz bakalım tabii kocaları görürsek :)))
aysultan bak ben kendımde aynısını yasadım yazdım az one.sonra farkına varıpta mantıklı yaklastım ve bu sekılde duzelttım herseyı.sonra cok pısman oldum kendıme onca zaman ezıyet etmısım keske daha once kontrollu davranmaya baslasaymısım sadece kendımıde yıpratmadım karsımdakıde yıprandı gereksız ınatlar cırkın kavgalar ne gerek varmıs dıyorum sımdı ben desemde cık gez dıye gıtse bıle en geç 2 saate kosa kosa gerı donuyor

kendin sorup kendin cevaplamışsın işte,valla zaten niye küstüğümüzü bile unuttum inanki:)

ben tartışma çok ileride olsa eve geliyorsa unutuyorum senin gibi konuşmaya başlıyorum..

ama eve gelmemesi çok farklı........ ailem de çok kızıyor onaa.....

bak geçen gün kavga ettik. dün erken geldi
bugün geç oldu halen aramadı...

inat yapıyor şuannnn...
gezip tozuyor yaa varmı böyle bir şey karın evde yaanlız sen gez toz...

evet ama ıstıkrarlı olmalısın unutma.sakın 3 gun yapıp gene sınır krızıne gırme ve ılk gunler sesın cıkmadıkca bu tavrını arttırabılır endıselenme ve devam et guzelım emın ol en azından denedım dıyeceksın.hassas zamanlar yasıyosun bellı ama bıde boyle dene en az1 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…