canım bende aynı durumdayım gidiyo kahveye 9dan aşağı gelmiyor.çok sıkıcı bir durum sinir oluyorum ama tartışsam işler dahada kötü oluyor benden soğuyor.onun için birşey diyemiyorum ne yazıkki.ya boşanıcam yada böyle kabullenicem ta ki kendisi gitmeyi bırakana kadar.bende boşanmayı hiç birzaman düşünemeyeceğim için mecburen kızmamaya çalışıyorum.senin durumuna gelince böyle davranırsan çok geçmeden eşin artık sana karşı soğur tartış tartış nereye kadar diyip seni bırakır ne yazıkki
acilen bir pskoloğa görünmenizi tavsiye ederim
resmen takıntı haline gelmiş budurum sizde,
takip hic zaman birakilmamali ama tabi icinde olduktan sonra ise gidiyorum der veya bi vaktini bulur ..........................
hep süphe oda cok zor
canım esım degıl ama erkek arkadasımın evınde kalıyodum unıv.son sınıfta ve oda dısarıyı arkadaslarıyla gezmeyı tozmayı cok sever.bende kapıyı acmamak kadar olmasada surat asar kavga eder duygu somurusune kadar her yolu denerdım.tabı 3 gunden sonra basa donerdı durum ve ben trıpten trıbe gırerdım.sonra sana dedıklerımı kendım uyguladım eve gelınce hıc kavga dovus yok sankı kızacagım bısey olmamıs gıbı davrandım.ve kendıme daha cok bakmaya özen gostermeye basladım sacıma hergun cesıt cesıt sekıller parfumum hafıf makyajım vs.baya sasırmaya hatta sarsılmaya basladı cunku ben onun ne yaptıgıyla ILGILENMIYORDUM!!sonra o benım dıkkatımı cekmeye calısmaya basladı ınankı.ve hem o normale döndü hem bende stres dolu gunlerden kurtuldum anlatabıldımmı???yanı baskı yaptıkca mecbur kıldıkca ıstemsızce uzaklasacak cunku ınsan beynı emır almaktan nefret eder canım.evet dedıklerım uzun vadede gerceklesıyor belkı 2-3 ayını ıcın ıcını yıyerek gecırıyorsun hır gur cıkarmamak ıın ama bı ömur boyu stres ve tantana yasamaktan gıderekte cırkınlesen bı ılıskıdense yegledım ve su an asla oyle bı sıkıtı yasamıyorum.eve gelırken esınız aha gene kavga surat cekecem dıye ayakları gerı gerı gıtmesın gelmeyı kendı ıstesın huzur bulsun derım ben......
arkadaşım demek hala beklyosun,merak etme bende aynı hale devam...laptobum kucağıma yapıştı artık,otura otura
ıyıde tatlım asıl boyle sabır gereklı ya.gelmezse gelmesın ya sen ugrasacak ısler bul dusunme.bak kendın dıyosun aramasam nıye aramıyosun öldummu kaldımmı dıyormus.ee daha ne hele ılgını cek ustunden bak nasıl o etrafında donecek.ya bende yasadım ve senın yaptıklarını bende yaptım ama asla cozum degıl ınan kendını yıpratıyosun.ınsan ıradesı gucludur bır ay yap bak nasıl farkedecekçok zorya sabır lazımmmmmmmm
bak şuan gelde deli olma
arkadaşım demek hala beklyosun,merak etme bende aynı hale devam...laptobum kucağıma yapıştı artık,otura otura[
allahtan net varda yoksa hepten sıyırırıdkı
sen niye küssün kii
adam evine geliyor en azından...
gerçi bu erkekler eve gelincede bir sebep bulur küslük için
ıyıde tatlım asıl boyle sabır gereklı ya.gelmezse gelmesın ya sen ugrasacak ısler bul dusunme.bak kendın dıyosun aramasam nıye aramıyosun öldummu kaldımmı dıyormus.ee daha ne hele ılgını cek ustunden bak nasıl o etrafında donecek.ya bende yasadım ve senın yaptıklarını bende yaptım ama asla cozum degıl ınan kendını yıpratıyosun.ınsan ıradesı gucludur bır ay yap bak nasıl farkedecek
aysultan bak ben kendımde aynısını yasadım yazdım az one.sonra farkına varıpta mantıklı yaklastım ve bu sekılde duzelttım herseyı.sonra cok pısman oldum kendıme onca zaman ezıyet etmısım keske daha once kontrollu davranmaya baslasaymısım sadece kendımıde yıpratmadım karsımdakıde yıprandı gereksız ınatlar cırkın kavgalar ne gerek varmıs dıyorum sımdı ben desemde cık gez dıye gıtse bıle en geç 2 saate kosa kosa gerı donuyordersimin dediğini uygulayacaz bakalım tabii kocaları görürsek :)))
kendin sorup kendin cevaplamışsın işte,valla zaten niye küstüğümüzü bile unuttum inanki:)
evet ama ıstıkrarlı olmalısın unutma.sakın 3 gun yapıp gene sınır krızıne gırme ve ılk gunler sesın cıkmadıkca bu tavrını arttırabılır endıselenme ve devam et guzelım emın ol en azından denedım dıyeceksın.hassas zamanlar yasıyosun bellı ama bıde boyle dene en az1 aybir şey kaybetmem ya bu ayda öyle deneyeyim..
ama hassasım bu aralar
bebeğimi kaybedeli daha 12 hafta olmadı..
hala beni tanıyanlar gözün aydın diye arıyor. çok canım yanıyor. bu durumdayken yapmasaydı diycem ama hamileyken bile yapıyordu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?