Esim eve gelince geriliyoru.

Benimde soyle oluyordu.Esim gelmeden once zevkle hazirlaniyordum o gelince hevesim kaciyordu

bunu eşinle konuştun mu ? yada konuşmayı dene ?
aynen bu yazdıgın gibi onunla konuş. ne dersin ?
mutlaka birşey var. birilerinin dolduruşuna mı geliyorsnuz acaba ? yada farklı bir beklentiniz mi var eve geldiginde ?
Tam acik bir sekilde degilde konustum hic bir yorum yapmadi çünkü oda farkinda mantiksiz

Hergün kırmızı ruj enteresan.
Heves etmek de güzel, içten geliyor demekki.
Bilinçaltınızda beklenti duyuyor ama karşılık göremiyor musunuz acaba?

Aslında her gün tam tekmil hazırlanmak da sıradanlaşabilir. Her gün kırmızı ruj sürerseniz değişik gelmez mesela adama :)

Büyük bir kavga, bir kalp kırıklığı, psikolojik veya fiziksel şiddet olmadıysa beklenti içindesiniz ve istediğinizi görmüyor geriliyorsunuz diyor teşhisi böyle koyuyorum.

Hanimlar genel yazayim neden okadar susleniyorsun demissiniz ben o kismi onun icin suslenmekten keyif aliyorum ama sonra degisiyor ruh halim demek icin yazdim ben makyaj cok iyi yaparim ama genelde sadece rujluyum gunde iki uc kere duş almakta bana agir gelmez konu o degil ruh halimin değişimi

Tam acik bir sekilde degilde konustum hic bir yorum yapmadi çünkü oda farkinda mantiksiz
mantıksız olabilir ama beynin böyle demiyor. bu yuzden karı koca oturup durum degerlendirmesi yapmanız lazım. belki içinde tuttugun birşey var ve bunu kusman gerekiyor eşine.
ikiniz oturup beyin fırtınası yapıp bunu çözebilirsiniz.

eşin ne iş yapıyor ? sektor ne?
eşini seviyor muısun ? ne şekilde evlendiniz ?
eşin azıcık sakin ve pısırık bir tip mi ? senin her dewigine evet mi der ? peki mi der ?

zamanında calışmak istedin de calışma mı dedi ? veya cinsel olarak doyum mu yok aranızda ?
yakınlarda ailenden birini kaybettin ? öldü mü ?

O zmn beni psikolog paklar diyorsunuz banada öyle gelmeye başladı..
tam oalrak bunu demiyorum. bircok soru var. onları yanıtlarsan belki bir cıkar yol buluruz.
ve son sorumda eşini küçüksemeyi seviyor musun ? bunu lafla yapmak zorunda degilsin. eger gülerken dudak iki yana yayılır ve gülme eylemi gercekleşir.
ama küçükseme alaycı gülümseme dudagın sadece bir tarafı yana kayar. bunu yapar mısın eşine ?

Hayir ben kimseyi kucumsemem en nefret ettigim insan özelliğidir kaldi ki eşim o cok merhametli bir adamdir bana degil. Herseye karsi aksine ona saygi duyarim ve yardim etme cabalarini hayranlikla izlerim

Hayir ben kimseyi kucumsemem en nefret ettigim insan özelliğidir kaldi ki eşim o cok merhametli bir adamdir bana degil. Herseye karsi aksine ona saygi duyarim ve yardim etme cabalarini hayranlikla izlerim
o gülüşü yapıyor muısun? evet veya hayır de. bunu insanlar bilerek yapmazlar. ama o gülüşü yapıyorsan direkt küçümsemedir. sadece bilinç altı. kötü birşey gibi gözükür ama degildir. sebepleri var.

eşinin daha kudretli veya daha vurdum kırdım daha güclü kuvvetli olmasını ister miydin ?
veya işinde cok iyidir fakat hak ettigi mevkinin daha altında oldugunu düşür müsün? ve bunun için ona tavsiyelerde bulundugunda eşin yapar mı yapmaz mı ? yada bugunde diyemedim mi der ?

Hayir istemem zaten cok güçlü ve kuvetli ama o sekilde bir tartisma sekli yok onun genelde sakinlesmemi bekler..hak ettigi yerde kendi isinde ama uc kurusa hayir olsun diye herseyini verebilir tavsiyelerimi ilk zamnlar dinlemiyordu ama ilk yillardi suan oyle degil

eh tamam o zaman ciddi bir sorun yok... :)
size azıcık kavga öneriyorum :) eşin karşılık verirse süper olur. kagvadan sonra ilişkide pek güzel gider
çünkü cok sakinlikde insana ilişkiye iyi gelmez. zaten cok sakinlikte ilişkilerde garip karşılalnır. azıcık atışma iyi gelir size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…