Benimde soyle oluyordu.Esim gelmeden once zevkle hazirlaniyordum o gelince hevesim kaciyorduOlabildigince dogalim aslinda cok iyi
Derdim şu onun icin susleniyorumda ilgi görmüyorum demiyorum onun icin susleniyorum bundan zevk duyuyorum bununla ilgili bir sıkıntım yok ama o gelince bir garip oluyorum anlata bildim mi bilmiyorum
Çok değişik canım ya ne diyeceğimi bilemedimSon iki uc yildir boyle 8 yilik evliyim korkunc büyük bir tartismam olmadi s
Tam acik bir sekilde degilde konustum hic bir yorum yapmadi çünkü oda farkinda mantiksizbunu eşinle konuştun mu ? yada konuşmayı dene ?
aynen bu yazdıgın gibi onunla konuş. ne dersin ?
mutlaka birşey var. birilerinin dolduruşuna mı geliyorsnuz acaba ? yada farklı bir beklentiniz mi var eve geldiginde ?
mantıksız olabilir ama beynin böyle demiyor. bu yuzden karı koca oturup durum degerlendirmesi yapmanız lazım. belki içinde tuttugun birşey var ve bunu kusman gerekiyor eşine.Tam acik bir sekilde degilde konustum hic bir yorum yapmadi çünkü oda farkinda mantiksiz
eşin ne iş yapıyor ? sektor ne?Hanimlar genel yazayim neden okadar susleniyorsun demissiniz ben o kismi onun icin suslenmekten keyif aliyorum ama sonra degisiyor ruh halim demek icin yazdim ben makyaj cok iyi yaparim ama genelde sadece rujluyum gunde iki uc kere duş almakta bana agir gelmez konu o degil ruh halimin değişimi
zamanında calışmak istedin de calışma mı dedi ? veya cinsel olarak doyum mu yok aranızda ?Tam acik bir sekilde degilde konustum hic bir yorum yapmadi çünkü oda farkinda mantiksiz
O zmn beni psikolog paklar diyorsunuz banada öyle gelmeye başladı..psikolojik. yüzünü görünce bilinç altın öfkeni dışa vuruyor demek ki...
Aşçı ve evet tam tarif etiginiz gibi ama bu kötü bir sey degil ki bu beni neden gersin kieşin ne iş yapıyor ? sektor ne?
eşini seviyor muısun ? ne şekilde evlendiniz ?
eşin azıcık sakin ve pısırık bir tip mi ? senin her dewigine evet mi der ? peki mi der ?
tam oalrak bunu demiyorum. bircok soru var. onları yanıtlarsan belki bir cıkar yol buluruz.O zmn beni psikolog paklar diyorsunuz banada öyle gelmeye başladı..
Bunlarin hicbiri yokzamanında calışmak istedin de calışma mı dedi ? veya cinsel olarak doyum mu yok aranızda ?
yakınlarda ailenden birini kaybettin ? öldü mü ?
oralar da geleccegim sen cevapla.. :)Aşçı ve evet tam tarif etiginiz gibi ama bu kötü bir sey degil ki bu beni neden gersin ki
Hayir ben kimseyi kucumsemem en nefret ettigim insan özelliğidir kaldi ki eşim o cok merhametli bir adamdir bana degil. Herseye karsi aksine ona saygi duyarim ve yardim etme cabalarini hayranlikla izlerimtam oalrak bunu demiyorum. bircok soru var. onları yanıtlarsan belki bir cıkar yol buluruz.
ve son sorumda eşini küçüksemeyi seviyor musun ? bunu lafla yapmak zorunda degilsin. eger gülerken dudak iki yana yayılır ve gülme eylemi gercekleşir.
ama küçükseme alaycı gülümseme dudagın sadece bir tarafı yana kayar. bunu yapar mısın eşine ?
o gülüşü yapıyor muısun? evet veya hayır de. bunu insanlar bilerek yapmazlar. ama o gülüşü yapıyorsan direkt küçümsemedir. sadece bilinç altı. kötü birşey gibi gözükür ama degildir. sebepleri var.Hayir ben kimseyi kucumsemem en nefret ettigim insan özelliğidir kaldi ki eşim o cok merhametli bir adamdir bana degil. Herseye karsi aksine ona saygi duyarim ve yardim etme cabalarini hayranlikla izlerim
eşinin daha kudretli veya daha vurdum kırdım daha güclü kuvvetli olmasını ister miydin ?Hayir ben kimseyi kucumsemem en nefret ettigim insan özelliğidir kaldi ki eşim o cok merhametli bir adamdir bana degil. Herseye karsi aksine ona saygi duyarim ve yardim etme cabalarini hayranlikla izlerim
Düsunuyorum oyle bir dudak hareketim yok benimo gülüşü yapıyor muısun? evet veya hayır de. bunu insanlar bilerek yapmazlar. ama o gülüşü yapıyorsan direkt küçümsemedir. sadece bilinç altı. kötü birşey gibi gözükür ama degildir. sebepleri var.
yoksa güzel. cunku bunun çözumu de zor.Düsunuyorum oyle bir dudak hareketim yok benim
Hayir istemem zaten cok güçlü ve kuvetli ama o sekilde bir tartisma sekli yok onun genelde sakinlesmemi bekler..hak ettigi yerde kendi isinde ama uc kurusa hayir olsun diye herseyini verebilir tavsiyelerimi ilk zamnlar dinlemiyordu ama ilk yillardi suan oyle degileşinin daha kudretli veya daha vurdum kırdım daha güclü kuvvetli olmasını ister miydin ?
veya işinde cok iyidir fakat hak ettigi mevkinin daha altında oldugunu düşür müsün? ve bunun için ona tavsiyelerde bulundugunda eşin yapar mı yapmaz mı ? yada bugunde diyemedim mi der ?
eh tamam o zaman ciddi bir sorun yok... :)Hayir istemem zaten cok güçlü ve kuvetli ama o sekilde bir tartisma sekli yok onun genelde sakinlesmemi bekler..hak ettigi yerde kendi isinde ama uc kurusa hayir olsun diye herseyini verebilir tavsiyelerimi ilk zamnlar dinlemiyordu ama ilk yillardi suan oyle degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?