- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
Inan bana cok kavga ediyoruz ama tek basima adamin yapisi öyle ne diyeyim bana bagir küfret döv mu isin sakasi tabi bu..duzelirim diye bekliyorum psikologa gitsem ne diycem ben gün icinde cok iyiyim ama esime degilim dersem nasil bir tesiz koyar bilmiyorum.eh tamam o zaman ciddi bir sorun yok... :)
size azıcık kavga öneriyorum :) eşin karşılık verirse süper olur. kagvadan sonra ilişkide pek güzel gider
çünkü cok sakinlikde insana ilişkiye iyi gelmez. zaten cok sakinlikte ilişkilerde garip karşılalnır. azıcık atışma iyi gelir size
Inan bana cok kavga ediyoruz ama tek basima adamin yapisi öyle ne diyeyim bana bagir küfret döv mu isin sakasi tabi bu..duzelirim diye bekliyorum psikologa gitsem ne diycem ben gün icinde cok iyiyim ama esime degilim dersem nasil bir tesiz koyar bilmiyorum.eh tamam o zaman ciddi bir sorun yok... :)
size azıcık kavga öneriyorum :) eşin karşılık verirse süper olur. kagvadan sonra ilişkide pek güzel gider
çünkü cok sakinlikde insana ilişkiye iyi gelmez. zaten cok sakinlikte ilişkilerde garip karşılalnır. azıcık atışma iyi gelir size
emin ol agız tadıyla kavga edemedigin için bunlar. eşinde karşılık verse rahatlayacaksın. doktor da böyle der kesinInan bana cok kavga ediyoruz ama tek basima adamin yapisi öyle ne diyeyim bana bagir küfret döv mu isin sakasi tabi bu..duzelirim diye bekliyorum psikologa gitsem ne diycem ben gün icinde cok iyiyim ama esime degilim dersem nasil bir tesiz koyar bilmiyorum.
Ben enerjimi bagira bagira o kadar bosaltiyorum ki bazen durup kizim bu adam sana ne dedide kuduruyorsun diyorum kendime ama devam ediyorum..bu yazdıgımda gayet ciddiyim agız tadıyla bir tartışın bak hiçbirşeyiniz kalmayacak. bunu eşine söyle.
hemde araştır. çunku sen kavga cıkartmak istiyorsun ama adam sana göre sakin ve bulaşmıyor .seninde enerjin içinde patlıyor.
yada gun boyu kendine daha agır işler edin. kurs spor başka bir aktivte vs.. yap ki enerjini boşalt.
kimi adam sessizlik ile karşısındaki daha bir cıkmaza sokar. sen bu haldesin. cıkmazdasın.eşine bunu anlatmayı dene.Inan bana cok kavga ediyoruz ama tek basima adamin yapisi öyle ne diyeyim bana bagir küfret döv mu isin sakasi tabi bu..duzelirim diye bekliyorum psikologa gitsem ne diycem ben gün icinde cok iyiyim ama esime degilim dersem nasil bir tesiz koyar bilmiyorum.
Esim cigrindan cikan bir tartisma olursa ben sakinlesene kadar ki saman alevi gibi oluyor bu evden gidiyoremin ol agız tadıyla kavga edemedigin için bunlar. eşinde karşılık verse rahatlayacaksın. doktor da böyle der kesin
Ben duvarami konusuyorum dedim sakinles öyle konusalim diyorkimi adam sessizlik ile karşısındaki daha bir cıkmaza sokar. sen bu haldesin. cıkmazdasın.eşine bunu anlatmayı dene.
senin tgartışmalarda sakin kalışında beni üzüyor. tartışma iki kiişikliktir. duvara konuşuyormuş gibi olmak da kötü. gibi cümleler kur ve lütfen sorun olan şeyleri sana söyledigimde fikir alışverişi yapalım filan de...
aslında dogru yapıyor ama bir kere sana ciddi karşılık verse oohh diyeceksin..Esim cigrindan cikan bir tartisma olursa ben sakinlesene kadar ki saman alevi gibi oluyor bu evden gidiyor
Yapiyor ama sonra sirinlikle beraber sakinlestiysen kahve yapayim konusalim mi diyor o an geciyor 2 dakika sonra ben gene bir sey buluyorumaslında dogru yapıyor ama bir kere sana ciddi karşılık verse oohh diyeceksin..ttakılma bunlara gercekten bunu eşine anlat. karşılık olarak tabi küfür etmesin tabiş ki vurmasın vs. ama fikir elışverişi yapılsun...
eh bu böyle devam eder... sorunu az da olsa bulduk. çözümü de ikinizde.Yapiyor ama sonra sirinlikle beraber sakinlestiysen kahve yapayim konusalim mi diyor o an geciyor 2 dakika sonra ben gene bir sey buluyorum
Melisa cayini bugun cok arastirdim aslinda bir sey itiraf edeyim mi iyi geldin arkadasim sagol bugun nette bakarken felan pipolar diye bir hastalik varmis kendime acaba dedim ve endiselendim sen beni baya rahatlatin umarim dedigin gibidir yarin ilk isim cayi almak olcakeh bu böyle devam eder... sorunu az da olsa bulduk. çözümü de ikinizde.
adam sakin sende sakinleşerek konuşmanın yollarını bul. melisa cayı içebilirsin. baya sakinleştirir.
yok yok bibolar mipolar degilsin. öfkene karşılık alamadıgın içn oluyor bunlar. karşılık görsen rahatalarsın. sorun olan şey bir tek sana sorun geldigi için ve karşılıkda gelmediginde - kendini bastırmaktan için şişmiş.Melisa cayini bugun cok arastirdim aslinda bir sey itiraf edeyim mi iyi geldin arkadasim sagol bugun nette bakarken felan pipolar diye bir hastalik varmis kendime acaba dedim ve endiselendim sen beni baya rahatlatin umarim dedigin gibidir yarin ilk isim cayi almak olcak
Olabilir..yanliz bir seyi!merak ettim o dudak hareketi neydi nedemekti de oyle takildin ben hala düşünüyorum acaba yapiyormuyum diye yapmiyorum eminimde bunun bir anlamimi varyok yok bibolar mipolar degilsin. öfkene karşılık alamadıgın içn oluyor bunlar. karşılık görsen rahatalarsın. sorun olan şey bir tek sana sorun geldigi için ve karşılıkda gelmediginde - kendini bastırmaktan için şişmiş.
bekle sana video bulayım.Olabilir..yanliz bir seyi!merak ettim o dudak hareketi neydi nedemekti de oyle takildin ben hala düşünüyorum acaba yapiyormuyum diye yapmiyorum eminimde bunun bir anlamimi var
https://www.tavsiyeediyorum.com/makale_11444.htmOlabilir..yanliz bir seyi!merak ettim o dudak hareketi neydi nedemekti de oyle takildin ben hala düşünüyorum acaba yapiyormuyum diye yapmiyorum eminimde bunun bir anlamimi var
Olabilir..yanliz bir seyi!merak ettim o dudak hareketi neydi nedemekti de oyle takildin ben hala düşünüyorum acaba yapiyormuyum diye yapmiyorum eminimde bunun bir anlamimi var
evet videolara da baktın mı ?Olabilir..yanliz bir seyi!merak ettim o dudak hareketi neydi nedemekti de oyle takildin ben hala düşünüyorum acaba yapiyormuyum diye yapmiyorum eminimde bunun bir anlamimi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?