eşim eve gelmedi kırılma noktasıdır!

Herkes buradaki yorumlara göre konu sahibine fazla saldırmış, ama bu kişi her gün sorun yaşamıyor olabilir. Eşiyle aralarının iyi olduğu bir zamanda hisleri yoğunken zayıf anına gelmiş, düzeleceğine inanmış olabilir. Seven insanın gözü bu kadar kör olabiliyor. Aynı zamanda seven insan bu kadar kötülük gördüğünde de müthiş nefret duyabiliyor. Bence haklı olsa da üslup olarak bir anne adayının çocuğu için biraz daha sakin olması, bütün kötülüğüyle karşı tarafı kendi haline bırakması gerekir. Eğer ki sakin bir şekilde konuşulamıyorsa hiç konuşulmasın, çocuğa yazık size yazık. Çok duygusalsınız üzmeyin kendinizi de bebeğinizi de. Umarım herkes için hayırlısı olur.

Kimse kimseye guvenerek elbette cocuk yapmaz. Ama bastan beri kavga gürültü olan bir evlilikte cocuk yapmak da ne kadar mantikli acaba. Iyi bir baba elbette olabilir, ama siddete eğilimli bir adam oldugu kesin cocuga istedigi kadar iyi davransin anneye uygulanan siddet cocukta yara acmayacak mi? Huzur onemli, ozellikle cocuk yetiştirirken bunu cocuk toplum icine cikinca anlayacaksiniz.

Bir de biraz daha sakin olmanizi tavsiye ederim. Yazdiklarinizdan ve uslubunuzden agresif olduğunuzu düşünüyorum, bu hem size hem bebeginize hem de ailenize olumsuz yansir

[QUOTEhlileyla, post: 38400491, member: 629020"]Sizle ne empati kurabilirim ne tavsiye veririm ne de size uzulurum. Yasadıklarınız size mustehak. Masum bir bebegin gunahına girdiniz karı-koca. Hamile esine boyle kotu muamele eden adam yarın obur gun cocuguna neler yapmaz, bunu nasıl dusunemediniz? Ki sinyallerini vermis adam daha oncesinde, neye guvendiniz cocuk yaptınız? Allah o bebegin yardımcısı olsun, bi gun yuzu asılmasın hep mutlu bi cocuk olsun insallah. Size de bol bol hayırsız ama 'baba' yaptıgınız kocanızı beklemeler. Daha coook beklersiniz[/QUOTE]
Madem hicbi sey onerip dusunmuyosun o iyi dileklerini de kendine saklayip parmaklarını yormasaydin bu derdim var formunda gezindigine gore bence senin de yasadigin sıkıntılar başkalarının acılarını hor gördüğün için asıl sana mustehak bebeği esimden yaptim ve geleceği benim problemim sana ne

Tüm yorumları okumadım ama hamile kaldıktan sonramı bu kadar değişti... bazı adamlar karısı gebe kalınca böyle değişebiliyorlarmış

[QUOTncafe, post: 38400808, member: 343010"]Neden çocuk yaptın, kime güvendin diyen insanlar çocuğunu kocasına güvendiği içinmi yaptı merak ettim. Hangimizin hangi duruma düşeceğinin garantisi mi var..Belkide kocasına çok güvenip çocuk yapanlar boşanacak da bu yaralı kadının kocası düzelecek nerden bu kadar emin konuşuyorsunuz. Benim eşim dünya iyisidir ve yılın 6 ayı denizde.. ben asla ona güvenerek yapmadığım bu çocuğu.. Önce Allaha sonra kendime...Kadın hamile, babası hasta birde evde huzursuzluk..destek olacağımıza köstek oluyoruz yazıktır...Konu sahibi arkadaşım iyi yapmışsın bebek yapmakla o senin hayatta ki umudun olur, gücün olur, can yoldaşın olur...Kimsenin sözüne bakıp üzme bebeşini..Rabbim kocana merhamet versin inşallah...[/QUOTE]
Amin cok tesekkur ederim gercekten burda bana herkes bi ton laf soyluyo bebekle ilgili ama dedigin gibi neyin garantisi var benim bu adamla hic iyi günüm olmadı mı sıkıntılar boyumu aştı bi de burda bebegimin konusilmasina müsade etmiyorum o benim her seyim . Beni kinayanlar da gun gelir yasarsa jic sasirmam.

Hamileymişsiniz öncelikle bebeğinizi inşallah sağlıkla dünyaya getirmenizi dilerim.Eşinizle aranızda problemlerinizi aşmalısınız sakin bir konuşmayla.Çünkü eğer SEN mutlu olmazsan BABANDA mutlu olmaz.Bende 3 yıldır bebek hayali kuruyordum hep babama derdim bir torunun daha olcak görüceksin diye takii 2 hafta öncesine kadar.2 hafta önce babamı akciger kanseri 4. evresinde tedavi sırasında kaybettim.Ona hep derdim "Babacım benim için iyileşmelisin bak torunlarını büyütmelisin sen"diye.Keşke yaşasaydı ona bir torun daha verebilseydim.kızımı görünce yüzünde güller açardı.(7yaşında kızım var)

YAPACAĞIN TEK ŞEY AİLE TERAPİSTİNE GİDİP HERŞEYE EŞİNLE BERABER SIFIRDAN BAŞLAMAK CANIM..EĞER Kİ İLİŞKİNİZİN DÜZELEBİLECEĞİNE İNANIYORSAN CANIM.

şayet hamile olmasaydınız hemen boşanın derdim.
belki bebeğiniz olumlu etki eder evliliğinize bu kadar dayanmışsınız az daha dayanın.
eğer doğumdan sonra da aynı olursa boşanın kendinize ve bebeğinize eziyet etmeyin.
gözünüzü korkutmak istemem ama lohusalık zor bir dönem desteğe çok ihtiyaç var kösteğe değil..

Cnm Ben de bi keresinde bi problem yasamistim esimle, ani kararlarla bosanma asamalarina falan gelince buraya yazmistim, hemen yakama yapistilar ne demeye cocuk yaptin falan.. Cok sukur bosanmadik, esim de gayet iyi, bebegimizi de ope koklaya buyutuyoruz esimle beraber.. sen demissin ya hani birbirumize saymadigimiz laf kalmadi diye, esin de buyuk tartismalar olunca cikmis gitmis, zaten mesajinda da demis aile danisma merkezinde bulusuruz diye, iliskinizi, evliliginizi toparlamak icin cabalayacak Demek ki cnm.. bir de sana nacizane tavsiyem, sessizlik bazen en iyi cevaptir.. o bagirdiginda zam sakinligini korursan bagirmayi kesip carcabuk pisman olacaktir cnm ama sen de bagirirsan cigrindan cikar durum.. kocani en iyi sen taniyorsun, nabzina gore serbet ver, akilli kadinlar boyle elinde tutuyorlar kocalarini.. ama bu adam kafana tencere tava firlatan biriyse aile danismani Cok dogru olur , belki ofke kontrolu konusunda yardimci olurlar esine.. bebegi niye yaptin kadar sacma bi Cevap olamaz.. iyi o zaman, oldurelim bebeklerimizi..yapmis iste, ordan ahkam kesiyorlar yaaa sanki Hepsi gunahsiz melek..

Evlilik danışmanı çok iyi fikir ..
İnşallah sorunlarınızı profesyonel yardım ile çözebilirsiniz ..

7 ay evliliğin oturması için kısa bir süre. Evliliklerde, iki taraf da farklı ortamlarda büyüdüğü için, ilk zamanlar alışma dönemlerinde böyle sıkıntılar çıkabiliyor. Evlilik flört gibi değil, sorumluluklar bazen çiftlerin birbirinden kopmasına neden olabiliyor. Sakin olun. Döner merak etmeyin. Sabredin. Aile danışmanında buluşalım dediğine göre hala bitmemiş, o da kurtarmak istiyor bu evliliği. Her iki tarafın da biraz fedakarlık yapıp, ortayı bulması gerekiyor.

daha önceki konunuzda da yazdık o kadar dinlemiyorsunuz ki...
3 aylık hamileyim şiddet gördüm diye konu açmıştınız..sizin sorunlarınız öyle kolayca çözülebileck cinsten değil ki..şiddet var işin içinde bir kere..üstelik hamile bir kadına..
babam torun görsün diye hamile kaldınız,umarım sağlıkla doğurursunuz da ,babanıza da görebilir..sonrası peki???
baba şiddetiyle anne karnında tanışan çocuk ilerde ne olacak peki??

Ona süphem yok, tek anneyle yada babayla yetisen mükemmel cocuklar var, dediginiz gibi anne babayla büyüyen ama hayirsiz olan evlatta var... Kimse, heleki bi anne, genel olarak cocugunu dünyaya getirdi diye pisman olmaz, aksine iyikide var der... Evet bunlar gayet normal ve yine diyorum ne olacagini bilemeyiz yarin... Ama yok evlilik kurtulsun diye, birileri istedi diye, baski yapildi diye olan cocuklara aciyorum ben... Konusahibi ayrilsada üstesinden gelebilecektir eminim, iyi bir anne olacaktir ama bile bilede girmemek lazim bi cocugun günahina diye düsünüyorum...

tencere tava fırlatıyor adam,hamile kadının dudağını patlatıyor..o gece korkudan arabada yatıyor kadın..adamın umurunda değil...
bu duruma evlilik terapisti ne yapsın??
konu sahibi siz de bu kadar şiddete rağmen ısrarla evliliğe devam diyorsanız,biz daha ne diyelim? bebek için içimiz yanar sadece..

önceki konunu da biliyorum, kararını verdiysen deveyi gütmekten başka çaren yok

Hamile kadın terk edilir mi
ya başınıza bişey gelse en hasas zamanınızda en olması gereken anda yanınızda yok yerinizde olsam ailemin yanına giderdim burnu sürtene kadarda dönmezdim

Kıyamam sana ben ... Çok üzüldüm sabah sabah. İnan gözlerim dolu dolu okudum yorumları filan.
Şiddet de görmüşsün. Ama bu sorun başlı başına bir sorun zaten.
Eve gelmemesi. Gece eve dönmemek ne demek ?? Yatakları ayırmak bile yanlışken eve dönmemek.
Hamile kadını evde yalnız bırakmak filan.
Yerinizde olsam aile terapistine gitmez, eve döner eşyalarımı toplar babamın evine giderdim.
Ya da bir arkadaşım evine. Gelince de evi boş görünce tutuşsun s..ak !

Bebek için devam etme sakın.

Biz ayrıl deyince de bize kızıyorlar , geçen konu açmıştı biri.
Ne diyelim şimdi buna ? Al koynuna seviş mi ?

Hamile + şiddet + ev terketme .

terapiyle falan çözülebilecek sorunlar elbet var evliliklerde..hiçbirimizin evliliği ya da kocaları mükemmel değil..ama hamile kadına tencere tava fıraltıp dudağını patlatıp sonra da umursamayan adama yapacak birşey varsa ,söylesinler...
boşan demeyelim de ne diyelim gerçekten?
hatta ben o konuda yazdım ki,umarım kocamı affettim kocişim benim falan diye gelmez konu sahibi dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…