Madem hicbi sey onerip dusunmuyosun o iyi dileklerini de kendine saklayip parmaklarını yormasaydin bu derdim var formunda gezindigine gore bence senin de yasadigin sıkıntılar başkalarının acılarını hor gördüğün için asıl sana mustehak bebeği esimden yaptim ve geleceği benim problemim sana neSizle ne empati kurabilirim ne tavsiye veririm ne de size uzulurum. Yasadıklarınız size mustehak. Masum bir bebegin gunahına girdiniz karı-koca. Hamile esine boyle kotu muamele eden adam yarın obur gun cocuguna neler yapmaz, bunu nasıl dusunemediniz? Ki sinyallerini vermis adam daha oncesinde, neye guvendiniz cocuk yaptınız? Allah o bebegin yardımcısı olsun, bi gun yuzu asılmasın hep mutlu bi cocuk olsun insallah. Size de bol bol hayırsız ama 'baba' yaptıgınız kocanızı beklemeler. Daha coook beklersiniz
Evlilik danışmanı çok iyi fikir ..7 aylık evliyim kavga kavga bittim artık sevmiyorum umursamiyorum bu adamı o kadar cok severken beni bu hale getirdi. Her tartismada evden cikip giderdi hep kacma gitme diye önüne gectim olmadı o gittikce saygim kalmadi insan yanı gece vakti bayram düğün demedi hep terketti gitti. Bugun de olmadık bi seyden yine olay çıkardı zaten hergün yüzü domuz gibi sabah aksam gulmuyo konusmuyo bunaldim. Bebegin cinsiyetibelli oldu bugun adamdan ses yok bi sevin bi yorum yap kazık bildiğin simdi de eve gelmedi mesaj attim gelmicekmis yarın aile danisma merkezine gidicez oraya gel diyoama gözümde erkek deil artık napayım ya kahretsin şu halime bak gece gece
7 aylık evliyim kavga kavga bittim artık sevmiyorum umursamiyorum bu adamı o kadar cok severken beni bu hale getirdi. Her tartismada evden cikip giderdi hep kacma gitme diye önüne gectim olmadı o gittikce saygim kalmadi insan yanı gece vakti bayram düğün demedi hep terketti gitti. Bugun de olmadık bi seyden yine olay çıkardı zaten hergün yüzü domuz gibi sabah aksam gulmuyo konusmuyo bunaldim. Bebegin cinsiyetibelli oldu bugun adamdan ses yok bi sevin bi yorum yap kazık bildiğin simdi de eve gelmedi mesaj attim gelmicekmis yarın aile danisma merkezine gidicez oraya gel diyoama gözümde erkek deil artık napayım ya kahretsin şu halime bak gece gece[/QUOTE
Nekadar kötü ki aranızda saygı kalmamış bu çocuk bu nefret ortamında nasıl buyucek oda başka boyutu siz hangi tarafından ele alıp duzelteceksiniz buda bir başka tarafiki zaten düzeltmede tek kişilik olmaz !!üzücü tabii umarım hersey bu çocukla düzelir. esiniz için erkek değil tabiri kullanmissiniz 7 ayda neler tuketmiş bu adam nasıl bir yara açmış kalbinizde .ancak inşallah sizde bu şekilde eşiniz yüzüne bu kelimeyi kullanmıyorsunuzdur erkek değil kelimesini her erkek kaldıramaz.
Güzel arkadaşım iyi bir koca olmayıpta çok iyi bir baba olan insanları tanıyorum...Hem anası hem babası olup çocuk doğuran ve topluma verdiği eğitimle bir canavar yetiştiren ailelerde var..sadece babasız çocuk yetiştrip ( benim görümcem) şahane bir evlat yetiştirende var. O nu diyorum rabbim hepimizin evladına güzel bir gelecek versin inşallah ama başkasına güvenerekte bu güzel duyguyu ertelemeye gerek yokyani benim eşim kötü olsaydı da ben bu dünyalar tatlısı oğlumu isterdim ve aslanlar gibide yetiştirirdim...
7 aylık evliyim kavga kavga bittim artık sevmiyorum umursamiyorum bu adamı o kadar cok severken beni bu hale getirdi. Her tartismada evden cikip giderdi hep kacma gitme diye önüne gectim olmadı o gittikce saygim kalmadi insan yanı gece vakti bayram düğün demedi hep terketti gitti. Bugun de olmadık bi seyden yine olay çıkardı zaten hergün yüzü domuz gibi sabah aksam gulmuyo konusmuyo bunaldim. Bebegin cinsiyetibelli oldu bugun adamdan ses yok bi sevin bi yorum yap kazık bildiğin simdi de eve gelmedi mesaj attim gelmicekmis yarın aile danisma merkezine gidicez oraya gel diyoama gözümde erkek deil artık napayım ya kahretsin şu halime bak gece gece
Dur 1000. beğenini ben vereyimSeverek mi evlendiniz? Kac yasinda bu dangalak?
Keske yapmasaydim cok pişmanım ogrendigim de belki bize iyi gelir dedim ama bebegim karnimda bir gun huzur gormedi yine iyi dayandi yavrum bırakmadı beni sadece bebegimi düşünüyorum annnesinin tek erkegi o baska erkege ihtiyacım yok
tencere tava fırlatıyor adam,hamile kadının dudağını patlatıyor..o gece korkudan arabada yatıyor kadın..adamın umurunda değil...
bu duruma evlilik terapisti ne yapsın??
konu sahibi siz de bu kadar şiddete rağmen ısrarla evliliğe devam diyorsanız,biz daha ne diyelim? bebek için içimiz yanar sadece..
terapiyle falan çözülebilecek sorunlar elbet var evliliklerde..hiçbirimizin evliliği ya da kocaları mükemmel değil..ama hamile kadına tencere tava fıraltıp dudağını patlatıp sonra da umursamayan adama yapacak birşey varsa ,söylesinler...Kıyamam sana ben ... Çok üzüldüm sabah sabah. İnan gözlerim dolu dolu okudum yorumları filan.
Şiddet de görmüşsün. Ama bu sorun başlı başına bir sorun zaten.
Eve gelmemesi. Gece eve dönmemek ne demek ?? Yatakları ayırmak bile yanlışken eve dönmemek.
Hamile kadını evde yalnız bırakmak filan.
Yerinizde olsam aile terapistine gitmez, eve döner eşyalarımı toplar babamın evine giderdim.
Ya da bir arkadaşım evine. Gelince de evi boş görünce tutuşsun s..ak !
Bebek için devam etme sakın.
Biz ayrıl deyince de bize kızıyorlar , geçen konu açmıştı biri.
Ne diyelim şimdi buna ? Al koynuna seviş mi ?
Hamile + şiddet + ev terketme .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?