esim evi terk etti lutfen yardim edin ........

Bırak gitsin umrumda olmasın seni istemeyeni sen hiç isteme madem onun için bu kadar kolay boşansın o zaman sende üzme kendini güçlü dur ezdirme kendini sakın

Donsede istemiyorum kendisini cok aci ceksemde. Surekli beni yari yolda birakan insandan ne hayir gelir. Insallah gun gelir karsimda aciz durumuna duser. Bugun beni soktugu bu durum gibi. Insallah.
Sen sevdiğin için her şeye katlanmissin belli. Ama bu sevgin umarım bu adamı affedecek kadar çok değildir. Zaten yeterince çalmış hayatından, en kisa yoldan bitirmeye bak. Hayat nelere gebe. adamdan bir de çocuk istemişsin. Bugün bosanmakla tehdit eden adam çocuğun olsaydı kim bilir neler yapardı. ..

Zaten en aci olan cocugumuz olsa iyiyce tepeme cikar (daha ne kadar cikicaksa) bunu biliyorum. Son zamanlar zaten onun yaninda gecirdigim her gunun zaman kaybi oldugunun farkindaydim, yine beni tehdit etmesini bekliyordum kapiyi gostermek icin. Ama duygusal olarak cok zayif bir insanim biliyorum farkindayim her zaman cok hassas biriydim zaten cok kötü....

Olan sana olmadı, üzülme. Senin paranla ailesine bakacaktı. Şimdi çalıştığını harcasın ailesine. Sen keyfine bak kazandığın paranın tadını çıkar. Bir ömür taşısın abisini sırtında. Sen kurtuldun böyle düşün. Karamsar olma ya belki çok mutlu olacaksın, hayatının aşkıyla karşılaşacaksın?

Hayatimin aski onun olduguna inandim sonuna kadar. Bu yasta geldim hayla hayati anlayamadim... anlayamamisim 16 yasindaki cocuk gibi kaptirdim kendimi laf yedikce yedim ezildikce ezildim. Bana eskiden cok iyisin cok temiz kalplisin sen diyip dururdu (kucuk isteklerine ses cikarmadigim icin)bugun benden kotusu yok (istekler buyudu krediyi istemedigim icin bir ay once paragoz dedi bana)...

Geceleri çalışsın, haftasonu çalışsın abisine ev alsın tek başına artık. Senden akan para kesilecek ailesinin aklı başına gelebilir. Dertleri para belliki. Kendilerini sırtlayacak gelin derdindeler. Kredi istemedin diye bu haldesiniz, seni kandırmalarına izin verme. Dönerse ve kabul edersen kendi isteklerinde diret. Sana bir daha aileme para göndereceğim bile diyemesin.
Gelmese de boşver.. zaten eş olacak bir karakteri olduğunu sanmıyorum. Gel git akıllılardan hayır gelmez.

Paralarida mallarida onlarin olsun alsinlar kendine ev ama allahtan tek dilegim esim basta hic biri huzur bulamaz. Zaten bunun uzerine hepsi mutlu mesut hayatlarina devam ederse birsey olmamis gibi yikilirim.

4 gundur haber yok kendisi tatildeydi bugun calismiyor artik bu hafta sanirim yarin gelir esylarini almaya
Sakın dayanamypta alttan alma canım daha kötü olur bırak gelsin alsın gitsin gtckse, biliyorum çok zor ama öylede yaşanmazki sürekli gitcm diye tehdit etmk nedir senin psikolojinide bozar, seni seviyorsa istiyorsa çeki düzen verir kendine yok aynı olcksa defolsun gitsin zaten

Biz Türk kadınları hep çilekeş zihniyetle büyütülüyoruz. Lütfen kabullenmeyelim böyle erkekleri. Kendimize değer verelim. Bırak defolsun gitsin. Normal ilişkiler böyle değil. Kadına değer veren erkekler de var. Lütfen onları bulun. Her ayrılık acı verir, bu normal ayrılık acısı. Defolsun gitsin hayatından, sonrasında ister iyi olsun ister kötü olsun hiç umursama. Sen kendi hayatına bak. Sosyal medyaya da hiçbir şey koyma. Mahkemede aleyhine kullanır. Sen onun koyduklarını kaydet bir yere ki mahkemede gerekirse sen kullan. Ondan kurtulduğun için de sevin. Şu ara onu düşünmemek için kafanı oyalayacak başka şeyler bul.

Arkadaslar geldi esyalarinin yarisini aldi yarisinida sonra alicakmis hafta ici. Durumu kotü gozukuyordu cok stresli oldugu belliydi...simdilik bunlar lazim dedi yarisinida hafta icin alirim (otele gitti) simdi al götür dedim yok sonra alirim lazim degil dedi. Giderkendede iyilikce birsey olursa ara beni tamammi dedi. Son bir kez gozlerime bakti ve gitti..

Üzülmeyin, gözlerinize bakmasindan da etkilenmeyin. Kalmak istese kalırdı. Kötü şeylerini getirin aklınıza. İnsallah yeniden düzelirsiniz ama bu sizin isteğinizle olmasin ki ayni seyleri yapmasın yeniden. Allah yardımcınız olsun, çocuğunuz yok, hiic üzülmeyin. Kendi kaybeder diye düşünün.

Adam bildiğin blöf yapıyor son kez gözüne bakmalar yok eşyaların yarısını sonra alırımlar .Baktı ki siz aramıyorsunuz o da son kez gelip şansını denemek istemiş.İşte eşyalarını alırken boynuna atlatsınız diye beklemiş siz atlamayınca hafta içi de geleceğim demiş.Giderse gitsin hiç bir biçimde alttan almayın,sizin hakkınızı ailesine yediren adam sizi sevmiyordur afedersiniz bazı erkekler çalışan eşlerini sağımlık inek olarak görüyorlar

Evet bakislarindan anladim kollarina atilmami bekledigini ( her zamanki oldugu gibi). Cok zor oldu kendimi zor tuttum... ama artik hep uzulup ezilen taraf olmaktan biktim....ama kendiside cok uzuluyo cok belli etti istemeden dik durmaya calisiyordu ama her harektinden belliydi uzuldugu..

Ya Allah aşkına kendinize emeğinize biraz saygınız olsun hakkınızı ailesine yedirdiği sürece asla yüzüne bakmayacağınıza eşinizi inandırın ki bu kötü gidişat bir nebze düzelsin

Ya Allah aşkına kendinize emeğinize biraz saygınız olsun hakkınızı ailesine yedirdiği sürece asla yüzüne bakmayacağınıza eşinizi inandırın ki bu kötü gidişat bir nebze düzelsin
Duzelmesine gerek yok bitti zaten artik asla donmez...

Eski konularınıza baktım eşiniz 3 yıldır böyleymiş o zamanlar da konu açıp dert yanmışsiniz ama o gün bugündür hiçbir şey yapmamışsınız. 3 yıldır çekiyorsunuz çekmeye devam edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…