esim evi terk etti lutfen yardim edin ........

Kesinlikle arama senden vazgeçtiği falan yok. Ailesi doldurmuş. Aklınca ders veriyor. Evi terkedip seni cezalandırıyor. Geri geldiğinde ki gelecek. Kesinlikle eskisi gibi davranma şimdi sıra sende sen ez onu.

Kesinlikle arama senden vazgeçtiği falan yok. Ailesi doldurmuş. Aklınca ders veriyor. Evi terkedip seni cezalandırıyor. Geri geldiğinde ki gelecek. Kesinlikle eskisi gibi davranma şimdi sıra sende sen ez onu.
Asla burnundan kil aldirmaz kendisi ve geri donmez ben yalvarmadikca ayaklarina kapanmadikca ( ve bu sekilde bile donecegini sanmiyorum)

Senin evliligin simdi nasil eski esin hic pisman oldumu cocuk sende mi kaliyor simdiki esin cocuga nasil canim ozel degilse merak ettim
Şimdiki evliliğim Allah'a şükür çok iyi.cocugumla aralarıda çok iyi.eski eşim pişman oldumu bilmiyorum çünkü merak etmiyorum.esas önemli olan ben pişmanmiyim haayirrrr.. Birgün bile pişman olmadım.ki benim çocuğum vardı. İçindeki korkuyu anlıyorum ama sırf yalnız kalacağım diye de seni sevmeyen değer vermeyen birini cekemezsin yıllarca...

Geri dönmeyecek diye çok korkuyorsun,geziyor gönlünü ediyor,beni unuttu diye acı çekiyorsun neden haklıyken bunu kendine yapıyorsun ,zor ama hayat devam ediyor,sen evden gittiği güne takınmışsın kendine acı çaktırıyorsun,sevmeyeni sevme, aramayanı arama ,biraz bencil ol kendini düşün,yapma önce sen kendine değer ver.....

Elimde degil cok uzuluyorum...

neye uzuluyorsunuz ki? Ezildikce ezilmissiniz, iyice asagilanmissiniz....boyle 5 para etmeyen tipleri, saygisiz sevgisiz iliskileri neden kendinize reva goruyorsunuz? Sokaktan rastgele adam cevirseniz bundan iyisini bulursunuz.

Arkadaslar bu aksam onu ruyamda gordum sariliyordu ama göz bebekleri yoktu gözleri bembeyazdi cok korkunctu... acaba yorum yapabilen varmi?

Asla burnundan kil aldirmaz kendisi ve geri donmez ben yalvarmadikca ayaklarina kapanmadikca ( ve bu sekilde bile donecegini sanmiyorum)
Merak etmeyin böyle karaktere sahip insanlar siz ses etmedikçe altan alta sizi çıldırtmaya çalışır. Baktı hala geri adım atmıyorsunuz. Öyle bir geri adım atar ki şaşırırsınız.

Arkadaslar bu aksam onu ruyamda gordum sariliyordu ama göz bebekleri yoktu gözleri bembeyazdi cok korkunctu... acaba yorum yapabilen varmi?

Yoruma gerek yok. Ayrıldığınıza ikna olup yolunuza bakın,adam ailesi için sizi ayaklar altına almış,aşağılanmak ezilmek bu kadar mı hoşunuza gidiyor? Onu geri dondürmek icin degil,Bağımlı kişiliğinize çözüm bulmak icin ugrasin bence.
Ha illa yorum derseniz adamın gözü sizi görmüyor artık diyebilirim.

internetten yorunladigim kadariyla uzun sure size keder verecek anlamina geliyormus. bakin ben de ayrilik yasadim. insan karsindaki kisiyi sevmese, onun ne kadar onu ezdigini bilse de gorse hem aliskanlik hem boslukta kalma duygusundan dolayi uzuluyor. ben de nasil beni hic aramaz halimi sormaz diyordum. bosanma davasina gittigimiz gun bile kendini anlatti ve sen nasilsin nasil gidiyor bile demedi. o zamaar insan bu kadar degersiz miyim, insan arkadasina bile der diyor uzuluyor. neden uzuldugunu anliyorum ama ikisini de yasamis biri olarak emin olun onsuzluk onla olmaktan daha mutlu. bu nedenle bosverin gitsin. arkaniza bakmayin. acin davayi hicbirsey de vermeyin. inanin bundan sonra hem daha secici hem de sizi daha mutlu eden insani bulacaksiniz. allah kalbinize gore versin.

Arkadasim kacan kovalanir
Sakin uzuldugunu belli etme ve arama
Mumkunse evden ayril ailene veya arkadasina git blofunu bi yesin once
Aklindakileri bir gor ona gore davranirsin
Ya burada bitecek yada pasa pasa donecek

E o zaman yalvar bacım, bir kredi çek, paranın ucunu göster tıpış tıpış gelir. Hatta direkt ev hediye et abisine kocanın dönmesi karşılığında

salla gitsin be bosverr kocalrı pohpohlaya pohpohlaya tepemize cıkardık keske benimkide gitse ama gitmez babasının evi deyyuz oturur

Boşanma süresinde internetteki paylaşımlarına çok dikkat et. Bir arkadaşımın kocası işi tersine çevirmeye çalışmıştı beni aldatıyordu, karılık görevini yapmıyordu diye. Tazminat bile talep edebilir. Sen sakın evi terk etme. Hemen bir avukatla konuş o sana yol göstersin.

Önceki konularını bilmiyorum. Yorumları da okumadım ama yorum yapacağım.

Seni bu kadar yoran ve yıpratan biriyle neden beraberliğini sürdürmek için mücadele ediyorsun ? Değişir diye mi ? Yoksa alışırım diye mi ??

Elbette evliliğine ailene yuvana sahip çıkman çok güzel bir şey ancak bu durumda hayatından feragat eden tarafın sen olmaması lazim.

Başka bir evlilik hayal et, huzur içinde yaşayacağın her konuda destek goreceğin , ayrılıkla tehdit edilmeyeceğim seni kaybetmekten korkan biri...

Iste bu dediklerin bana hayal gibi geliyor... resmen olanlardan sonra hersey icin umudumu kaybettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…