Elimde degil cok uzuluyorum...Boyle karisina trip atan evi terk eden erkek de annesiyle altin gunune gidip.kisir yesin zaten bi zahmet. kendinizi üzdüğünuze degmez .
Bence sirtini iyice sivazladi ailesi simdi, kesin bosaniriz zaten boyle olmasi gerekiyor ona hic guvenim kalmadi ama elimde degil cok uzuluyorumBoşanamaz bak gor canim giz korkutuyor aklinca
Asla burnundan kil aldirmaz kendisi ve geri donmez ben yalvarmadikca ayaklarina kapanmadikca ( ve bu sekilde bile donecegini sanmiyorum)Kesinlikle arama senden vazgeçtiği falan yok. Ailesi doldurmuş. Aklınca ders veriyor. Evi terkedip seni cezalandırıyor. Geri geldiğinde ki gelecek. Kesinlikle eskisi gibi davranma şimdi sıra sende sen ez onu.
Şimdiki evliliğim Allah'a şükür çok iyi.cocugumla aralarıda çok iyi.eski eşim pişman oldumu bilmiyorum çünkü merak etmiyorum.esas önemli olan ben pişmanmiyim haayirrrr.. Birgün bile pişman olmadım.ki benim çocuğum vardı. İçindeki korkuyu anlıyorum ama sırf yalnız kalacağım diye de seni sevmeyen değer vermeyen birini cekemezsin yıllarca...Senin evliligin simdi nasil eski esin hic pisman oldumu cocuk sende mi kaliyor simdiki esin cocuga nasil canim ozel degilse merak ettim
Elimde degil cok uzuluyorum...
Merak etmeyin böyle karaktere sahip insanlar siz ses etmedikçe altan alta sizi çıldırtmaya çalışır. Baktı hala geri adım atmıyorsunuz. Öyle bir geri adım atar ki şaşırırsınız.Asla burnundan kil aldirmaz kendisi ve geri donmez ben yalvarmadikca ayaklarina kapanmadikca ( ve bu sekilde bile donecegini sanmiyorum)
Arkadaslar bu aksam onu ruyamda gordum sariliyordu ama göz bebekleri yoktu gözleri bembeyazdi cok korkunctu... acaba yorum yapabilen varmi?
Arkadaslar bu aksam onu ruyamda gordum sariliyordu ama göz bebekleri yoktu gözleri bembeyazdi cok korkunctu... acaba yorum yapabilen varmi?
salla gitsin be bosverr kocalrı pohpohlaya pohpohlaya tepemize cıkardık keske benimkide gitse ama gitmez babasının evi deyyuz otururMerhaba arkadaslar,
Esim surekli beni bosanmakla tehdit ediyordu, susturmak bastirmak icin buraya konu acmistim 1 ay once ( abisine kredi yapip ev almamizi istiyordu, ailesi surekli baski yapiyordu...) neyse en son iki gun once bir konu hakkinda konusmaya calistim bana « sus tamam bak giderim annemlere falan dedi (yani terk ederim) sus gidicem falan bende yeter gidersen git hayatim boyunca senin pesindenmi kosucam dedim derken cikti gitti. O gun bugun ses yok artik istedigi oldu bosansin. Ama cok zoruma gidiyor boyle olmasi adamin buyuk aski bitti saygisida bitti sanki cocuk oyuncagi.
Sanki su an bosluktayim onun umrunda degil hayata bisey olmamis gibi devam edicek hersey bu kadar basit onun icin olan bana oldu. Gider ayak bide bana « korkmuyomusun pisman olucaksin »dedi!!!! Saka gibi!!!!! Yapmadigini birakmadi ve pisman ben olucam??? Zaten yeterince ezildim daha ne yapabilirimki???
Lutfen bosluktayim yardiminiza ihtiyacim var boyle benzer durum yasiyanlar nasil atlattiniz..
Iste bu dediklerin bana hayal gibi geliyor... resmen olanlardan sonra hersey icin umudumu kaybettim..Önceki konularını bilmiyorum. Yorumları da okumadım ama yorum yapacağım.
Seni bu kadar yoran ve yıpratan biriyle neden beraberliğini sürdürmek için mücadele ediyorsun ? Değişir diye mi ? Yoksa alışırım diye mi ??
Elbette evliliğine ailene yuvana sahip çıkman çok güzel bir şey ancak bu durumda hayatından feragat eden tarafın sen olmaması lazim.
Başka bir evlilik hayal et, huzur içinde yaşayacağın her konuda destek goreceğin , ayrılıkla tehdit edilmeyeceğim seni kaybetmekten korkan biri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?