- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.520
- 78
- 36
Ayyy iyisi olmuş bosver az kafa dinle... hergün yeni birgün bu hayat birdaha gelmeyecek oyuzden üzme kendini nereye kadar sürecekti zaten. Ya adam olur erkek gibi olur yada bırak yaşasın anasının koynunda. gidermiş paşaya bak gidersen git sanki baska koca yok etrafta.... bırak kız demle çayını aç tvni bi film izle yada arkadaşını çağır az konuşMerhaba arkadaslar,
Esim surekli beni bosanmakla tehdit ediyordu, susturmak bastirmak icin buraya konu acmistim 1 ay once ( abisine kredi yapip ev almamizi istiyordu, ailesi surekli baski yapiyordu...) neyse en son iki gun once bir konu hakkinda konusmaya calistim bana « sus tamam bak giderim annemlere falan dedi (yani terk ederim) sus gidicem falan bende yeter gidersen git hayatim boyunca senin pesindenmi kosucam dedim derken cikti gitti. O gun bugun ses yok artik istedigi oldu bosansin. Ama cok zoruma gidiyor boyle olmasi adamin buyuk aski bitti saygisida bitti sanki cocuk oyuncagi.
Sanki su an bosluktayim onun umrunda degil hayata bisey olmamis gibi devam edicek hersey bu kadar basit onun icin olan bana oldu. Gider ayak bide bana « korkmuyomusun pisman olucaksin »dedi!!!! Saka gibi!!!!! Yapmadigini birakmadi ve pisman ben olucam??? Zaten yeterince ezildim daha ne yapabilirimki???
Lutfen bosluktayim yardiminiza ihtiyacim var boyle benzer durum yasiyanlar nasil atlattiniz..
Cok hakilisin biliyorum zaten burdaki yorumlarin hepsi cok mantikli ama cok zor zamanlar geciriyorum elimde degil. Yuregimdeki yuk gitmiyor...eğer tartışma konusunda haklı bile olsa, süerkli boşanırım tehdidi ile bir evlilik yürümez. giderse gitsin iyi olmuş sen de evinden çıkma huzurla otur ne olacak sanki . böyle evlilik olmasa da olru
Yok bu sefer blöf degil çünki... sosyal medyadan gordum ( arkadasi fotoraf koymus )su an beraber yemek yiyor arkadasinla disarda... gayet mutlu keyifli gözüküyo.....Ses yokmu blöfçü kocadan?
Kaç yıllık evlisin canim ?Merhaba arkadaslar,
Esim surekli beni bosanmakla tehdit ediyordu, susturmak bastirmak icin buraya konu acmistim 1 ay once ( abisine kredi yapip ev almamizi istiyordu, ailesi surekli baski yapiyordu...) neyse en son iki gun once bir konu hakkinda konusmaya calistim bana « sus tamam bak giderim annemlere falan dedi (yani terk ederim) sus gidicem falan bende yeter gidersen git hayatim boyunca senin pesindenmi kosucam dedim derken cikti gitti. O gun bugun ses yok artik istedigi oldu bosansin. Ama cok zoruma gidiyor boyle olmasi adamin buyuk aski bitti saygisida bitti sanki cocuk oyuncagi.
Sanki su an bosluktayim onun umrunda degil hayata bisey olmamis gibi devam edicek hersey bu kadar basit onun icin olan bana oldu. Gider ayak bide bana « korkmuyomusun pisman olucaksin »dedi!!!! Saka gibi!!!!! Yapmadigini birakmadi ve pisman ben olucam??? Zaten yeterince ezildim daha ne yapabilirimki???
Lutfen bosluktayim yardiminiza ihtiyacim var boyle benzer durum yasiyanlar nasil atlattiniz..
4Kaç yıllık evlisin canim ?
Arkadasim zaten aci ceksemde adim atmayi hic ama hic dusunuyorum. Onuda fotoraflarla kiskandirmak falan istemiyorum. Istedigim tek sey bir an once duzelmek ve umrumda olmadigi gun karsima dikilsin ve ben bugun nasil caresizsem ayni sekil karsimda dursun. Ve o gün gülüp rahatlamak istiyorum ilahi adelet olsun...insallah allah bir gun onu karsimda caresiz birakir...Arkadaşım sen de resim koy
Böyle kös kös beklersen kaybedersin
Bi adım atarsan da kaybedersin
Zaten gidecekse gider
Yalvardın dönü diyelim
Senin kendine saygın, bu evliliğe güvenin kalır mı?
İlk iş bi kuaföre git
Sacını basını yaptır bi fön çek
Makyaj yap
Bi sinemaya git
Arkadaşlarınla vakit geçir
Yalnız kalma
Dönecek.
Insallah allahta onu bir gun karsimda caresiz birakir...Arkadasim zaten aci ceksemde adim atmayi hic ama hic dusunuyorum. Onuda fotoraflarla kiskandirmak falan istemiyorum. Istedigim tek sey bir an once duzelmek ve umrumda olmadigi gun karsima dikilsin ve ben bugun nasil caresizsem ayni sekil karsimda dursun. Ve o gün gülüp rahatlamak istiyorum ilahi adelet olsun...
Donsede istemiyorum kendisini cok aci ceksemde. Surekli beni yari yolda birakan insandan ne hayir gelir. Insallah gun gelir karsimda aciz durumuna duser. Bugun beni soktugu bu durum gibi. Insallah.Boşanmaz. Terk edemez geri döner. Amaçla seni
Krediye ikna etmek. Boyun eğme
Merhaba arkadaslar,
Hayır!! Sen de gününü gün et. Show yapmak için değil gerçekten ihtiyacın oldğu için. Evde oturup onu ya da atacağı adımı bekleme. Senin hakkına giren o. Vicdan yükü olan o. İç huzursuzluğu yaşaması gereken de o. Zaten bunlar yoksa bu nasıl adam diye sorgula. Kafanı boşalt. Müzik film sinema spor çay kahve ister evde ister dışarda ona bağımlı olmadan da yaşayabildiğini nefes alabildiğini göster kendine!!Resmen tahmin ettigim gibi gununu gun ediyor olan bana oldu yaptiklari yanina kaldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?