esim evi terk etti lutfen yardim edin ........

Ayyy iyisi olmuş bosver az kafa dinle... hergün yeni birgün bu hayat birdaha gelmeyecek oyuzden üzme kendini nereye kadar sürecekti zaten. Ya adam olur erkek gibi olur yada bırak yaşasın anasının koynunda. gidermiş paşaya bak gidersen git sanki baska koca yok etrafta.... bırak kız demle çayını aç tvni bi film izle yada arkadaşını çağır az konuş rahatla bak keyfine....

eğer tartışma konusunda haklı bile olsa, süerkli boşanırım tehdidi ile bir evlilik yürümez. giderse gitsin iyi olmuş sen de evinden çıkma huzurla otur ne olacak sanki . böyle evlilik olmasa da olru

eğer tartışma konusunda haklı bile olsa, süerkli boşanırım tehdidi ile bir evlilik yürümez. giderse gitsin iyi olmuş sen de evinden çıkma huzurla otur ne olacak sanki . böyle evlilik olmasa da olru
Cok hakilisin biliyorum zaten burdaki yorumlarin hepsi cok mantikli ama cok zor zamanlar geciriyorum elimde degil. Yuregimdeki yuk gitmiyor...

Ne kadar saçma ya giderse gitsin dönmesinde bence boşver sende bu adam için üzülmeye değmez bence.

Resmen tahmin ettigim gibi gununu gun ediyor olan bana oldu yaptiklari yanina kaldi...

Kaç yıllık evlisin canim ?

Arkadaşım sen de resim koy
Böyle kös kös beklersen kaybedersin
Bi adım atarsan da kaybedersin
Zaten gidecekse gider
Yalvardın dönü diyelim
Senin kendine saygın, bu evliliğe güvenin kalır mı?
İlk iş bi kuaföre git
Sacını basını yaptır bi fön çek
Makyaj yap
Bi sinemaya git
Arkadaşlarınla vakit geçir
Yalnız kalma
Dönecek.

Arkadasim zaten aci ceksemde adim atmayi hic ama hic dusunuyorum. Onuda fotoraflarla kiskandirmak falan istemiyorum. Istedigim tek sey bir an once duzelmek ve umrumda olmadigi gun karsima dikilsin ve ben bugun nasil caresizsem ayni sekil karsimda dursun. Ve o gün gülüp rahatlamak istiyorum ilahi adelet olsun...insallah allah bir gun onu karsimda caresiz birakir...

Insallah allahta onu bir gun karsimda caresiz birakir...

Ailesinin akliyla hareket eden adamdan ne koca olur ne baska bisey. Olgun olsa zaten sana danisip biseyleri yapmaya kalkisir.

Boşanmaz. Terk edemez geri döner. Amaçla seni
Krediye ikna etmek. Boyun eğme
Donsede istemiyorum kendisini cok aci ceksemde. Surekli beni yari yolda birakan insandan ne hayir gelir. Insallah gun gelir karsimda aciz durumuna duser. Bugun beni soktugu bu durum gibi. Insallah.

Adama bak sen. Bulunmaz hint kumasi galiba. Ben olsam donse de kabul etmezdim. Adam mi yok kat kat iyisini bulursun sen. Tripli erkek mi olur yaa bi de evli. Akli ailesinin agziyla calisiyo. Bosver canim. Kafani dik tutup asil sen benim gibisini bulamazsin deyip arkana bakmicaksin.

Resmen tahmin ettigim gibi gununu gun ediyor olan bana oldu yaptiklari yanina kaldi...
Hayır!! Sen de gününü gün et. Show yapmak için değil gerçekten ihtiyacın oldğu için. Evde oturup onu ya da atacağı adımı bekleme. Senin hakkına giren o. Vicdan yükü olan o. İç huzursuzluğu yaşaması gereken de o. Zaten bunlar yoksa bu nasıl adam diye sorgula. Kafanı boşalt. Müzik film sinema spor çay kahve ister evde ister dışarda ona bağımlı olmadan da yaşayabildiğini nefes alabildiğini göster kendine!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…