esim evi terk etti lutfen yardim edin ........

Adamın her dediğini yaparak yanında tutuyorsan buna evlilik denemez, seni de sevdiği söylenemez.
Ne zaman karşı çıksan birşeye seni bırakıp gitmekle tehdit ediyor, böyle kocalık mı olur?
Bırak gitsin kendine başka bir köle bulsun, sen de psikiyatriste git kendine olan saygını kazanmak için.

Esyalarini almaya geldiginde hic birsey yapmayarak iyi yapmissiniz. Kuyrugunu kistirip gelecek goreceksiniz. Bu asamaya kadar dayanmissiniz. Sakin bozmayin bu durusu. Yuzde yuz gelecek.

Eşiniz sizi çok gururlu, sözünden dönmez olduğuna inandırmış, sizin zaafınız olduğu için bu durumu kullandıkça kullanmış ve siz giderse bir daha dönmez, kapınıza gelmez sanıyorsunuz. Hiç sanmıyorum dönmeyeceğini, hala şansını deniyor, siz eskisi gibi yalvarın, peşinden koşun falan istiyor, hafta içi tekrar deneyecek anlaşılan. Sakın taviz vermeyin, asla başa sarmayın, yoksa bu işkencenizi kısa süreli bir ohhh çekmek adına boşa çıkarmış olursunuz.Eşimde bir yıl önceye kadar aynı şeyi bana yapıyordu, sürekli ben gidiyorum, yok bu iş bitti falan filan deyip duruyordu, ne zaman kavga etsek bitti bu iş deyip annesinin evinde soluğu alıyor, eğer ararsam ertesi gün geri geliyor aramazsam kendisi yol yapıp, en geç bir haftaya evde oluyordu. Baktım bu iş böyle olmayacak, böyle hayat geçmeyecek, gidiyorum dediğinde sen bilirsin, gitmek isteyen adamla sürekli uğraşacak değilim kapı orada dedim.Çıktı gitti, ne aradım ne sordum, kendiliğinden geri geldi, bir kaç kez daha şansını denedi aynı sonucu alınca şimdi artık konuşurken iki kere düşünüyor, bitti gidiyorum, bu iş olmaz lafları son buldu, bazen diyecek gibi oluyor, şöyle bir bakıyorum, hemen kendini toparlıyor. sabırlı olun geri gelir, yolunu mutlaka yapar, ilgilenmeyin. Bu sebepten gidecek boşanacak adam zaten durmasın.

Gercektende bazi erkeklerdeki egoyu anlamiyorum Yetistirilme tarzindan mi yoksa erkek nesli mi tukeniyor ,kendilerine muhtac zannediyorlar. Ahir zaman da yasiyoruz cok zormus ...

CANIM CANINI SIKMAK GİBİ OLMASIN AMA NE OLDUYSA O TELEFONDA ABLASIYLA KONUSMASINDAN OLMUSTUR ERKEKLER O KADAR UZUN SÜRE TELEFONLA KONUSMAYI SEVMEZ GENELDE MEVZU DERİNMİŞ ANLASILAN SENİNLE İLGİLİDE KONUSULMUŞ TABİ ABLASI BUNA AKIL GÖSTERMİŞTİR ESİNDE ONA TEPKİSİNİ GÖSTEREMEYİP SENDE PATLAMIŞTIR AMA SAKIN SEN ADIM ATMA ADIM ATARSAN ONU COK SEVDİĞİNİ VAZGECEMEDİĞİNİ DÜSÜNÜP İSTEDİĞİNİ SANA HER DEFASINDA YAPTIRMAYA ÇALISACAKTIR ERKEKLER ÖYLE DEGERİ BASKA SEKİLKDE ANLIYORLAR BIRAK DÖNERSE DÖNSÜN DÖNMEZSE ORALI BİLE OLMA AİLENLE BU MEVZUYU KONUS

Sabret arkadasim geri donmek uzere
Ama geri dondugunde hemen kabul etme
Once surundur benim icin bitti sana guvenmiyorum de

Canım gezinirken gördüm bi kaç dua var eğer inanıyorsan oku derim etkisi oluyor

Eklentiler

• 725529FF-7BF8-4F4E-9D71-6BE99B30929D.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 339
  • 747DDFBA-005B-479B-9FCD-837B8FED1930.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 312
  • DCB2626C-B771-439C-9E2E-B755741E873F.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 251
  • 6F98DBD7-F9C0-4239-A45B-0CCA3B4504EB.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 234
  • 8E7D920E-15A5-455A-9C95-1A6175A34029.webp
    11 KB · Görüntüleme: 222
  • 77340889-90F5-4D35-BD3D-EF5997E025F0.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 234
  • 70303215-6A6B-4E77-B3E8-0EB2C1C8C423.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 227
  • FCE3554B-D1BC-4D63-9B5B-C5D45A6D9E28.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 212
Merhaba arkadaslar hayir gelmedi. Iste artik beni sevdigine emin degilmis falan boyle seyler soyledi. Artik fikirlzrimiz ayrilmis mesela para konusunda (krediden bahsediyodu galiba) hayata farkli bakmaya baslamisiz... ve sen boylesin soylesin diyip saydirip geri gitti. Yukardaki dualari okumadim cok uzulsemde boyle birini bende istemiyorum artik ...

Vallaha bir insana ancak bu kadar duygusal santaj uygulanabilir. Hemde bir kredi yüzünden. Her iste bir hayir vardir.Saydiklarini dinlemeyin artik. Size yazik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…