esim evi terk etti lutfen yardim edin ........

Bende kova Kadınıyım ondan mı bu kadar umursamaz dikim

Bız ne desek bos galiba insan yine kendı bildiğini okuyor bazı şeyler gerceklesmeden de bazı seylerı anlamıyor..yarın çocuğun olduğunda sevgi tamamen bittiğinde artık eziyet bir iki uç derken arttığında cocugunla kendini daha çaresiz hıssettıgınde ve keşke keşke demeye başladığında bizi daha iyi anlayacaksın...

Arkadasim sonuna kadar haklisin zaten cocugum olsa hayat burnumdan gelir onunla aile olamiycagimizi ben anladim...ama yinede hayallerim yikildi sanki dunyam bosaldi birden hayat bombos geliyor onun icin yikip dokmek ve gitmek hic birsey olmamis gibi devam etmesi cok zoruma Gidiyor. Her sey bu kadar basit olmamli yaptiklarindan sonra bu kadar basit devam etmesi cok koyuyo bana. Resmen olan bana oldu

Aynen benim rahmetlide böyleydi

yalama gibi her seferinde boşanalım diyodu siz de hep buna göz mü yumuyodunuz? boşanacaksa boşansın yahu. şu an düştüğünüz durum çok kötü yani. kalkıp anasının evine gitmiş bi de.

Off offf hıcbırımızın hayatı güllük gulustanlık değil ben şuraya dertlerımi doksem senden daha kotu durumdayım ben ne yapıyorum hıc ..senin bırseylerı düzeltme şansın var hala yasın genç meslek sahıbısın sadece biraz cesarete ve inanca ihtiyacın var..keşke daha fazlasını yapmaya değecek bir adamolsada yapsan..seni anlamadıgımızı düşünme hepimiz kadınız ister isteme z hepimiz fedakarlıklar yapıyor yeri geliyor kendimizden taviz veriyoruz..ne kadar yara aldığının da farkındayım..aklından gecelerinde ...en azından su durumda kesinlikle adım atan sen olma hatta eve gelirse yüzüne bile bakma burnu iyice bir surtsun vazgeçilmez olmadığını bulunmaz bursa kumaşı olmadığını bir anlasın egosu bir curusun ve oda senin yasadıgın korkuları yaşasın..

Boşanmış uzun yıllar sonra tekrar evlenmiş ve çok murlm olan biri olarak size diyorum ki.
Boşan. Boşan. Boşan.
Bu adamdan kurtulduğuna da yat kalk dua et.

Boşanmış uzun yıllar sonra tekrar evlenmiş ve çok murlm olan biri olarak size diyorum ki.
Boşan. Boşan. Boşan.
Bu adamdan kurtulduğuna da yat kalk dua et.
Zaten son zamanlar allah cok dua ediyodum dogru yolu gostermesi icin bana hayirli degilse uzamasin bitsin hayirliysa artik duzelsin diye ben dua ettikce kafayi yedi en sonunda defoldu gitti

Eşyalarını topla, kapının önüne koy, anahtarı da değiştir, bir de not yaz, eğer oturup adam gibi konuşmaya,sorunları çözmeye, tavrını değiştirmeye hazırsan ikinci anahtar bende veririm sana, ama yok değiştirmem , konuşmam dersen sana hayat boyu mutluluklar, boşanma belgelerini gönderiyim diye.

Bacim kimse degismez bu bir, oyle birsey yapsam yeter bosanicam uzatma diye ustte cikar:)

Zaten son zamanlar allah cok dua ediyodum dogru yolu gostermesi icin bana hayirli degilse uzamasin bitsin hayirliysa artik duzelsin diye ben dua ettikce kafayi yedi en sonunda defoldu gitti
Hayat daha güzel günler ve mutluluk getiriyor bunu unutma.
Zorluklari atlat, bide bi depresyon atlancan ondan sonra hepsi geçecek.
Ben neler atlattım kitap yazsam en çok satanlara girer.
Kendini bırakma.
Hayat güzel ve kelebekler kanat çırpıyo...

Arkadasim sen sen ol kesinlikle konu ne olursa olsun arama onu sen ararsan o gelirse o kadar kotu olurki bi tasma almamis sana belki utanmaz onuda alir sen ne yuz vermissin buna kadin o sanki giderim bu bahane etmis her kadin esine git diyebilr cok sinirlense erkekte gidermi oyle olsa evlimi kalir kimse ailesnin kuklasi bence degil adim atmak arar yada gelirse sen tehdd et hemen affetme kim bilir niye boyle bi bahane bulup gitti keyfinde ol uzuldugunu belli etme onsuz yasayablecegini goster o kim ya

Hazir gitmisken ac davayi bitsin. Ne bu ya surekli kapris kapris. Sanki sehzade basina. Ne cekiyorsun yani zorun ne. Sevgi ask desen boyle birine hala o duygular beslenemez diye dusunuyorum.

Zaten eskiden bosanicam diye tartisma sirasinda bir esip ozur diliyodu son zamanlar sanki gitmek icin sebep ariyor. Ona en sonunda gidersen git sana zincir takamam zorla tutamam dedim, hayatim boyunca pesindemi kosucam ben dedim, daga gecer gibi bana «korkmuyomusun bu yaptiklarina pisman olmaktan »dedi iste cevabi bu komedi saka gibi

Bacim kimse degismez bu bir, oyle birsey yapsam yeter bosanicam uzatma diye ustte cikar:)
Eh o zaman güle güle de yol ver gitsin, sen de hayatına devam et, yaşın genç daha önüne başkası da çıkar merak etme, hiç olmadı kafan rahat olur, o da kafasını taşlara vurur zaman geçince

Cok guven vermissin onsuz yasiyabilecegini goster yiksa kaybedersin canim gelsede affetme arama cidden

Cok guven vermissin onsuz yasiyabilecegini goster yiksa kaybedersin canim gelsede affetme arama cidden
Zaten bu saatten sonra nesine guvenim allah daha nasil soksun gozume, zaten gelmezde ukala gistin havasini alsin. Bu hafta avukata gidicem zaten davayi Acicam. Allahtan tek dilegim insallah biraz hakkim varsa onda kalmasin bana yaptiklari ona geri donsun. Olanlar yanina kalmasin

30 yaş hiç birşey için geç değildir. Ben 39 yaşımda 9 yaşında bir evlat sahibiyken ikinci evliligimi yaptım. 8 senedir de bekardim. Hiçte ahlanip vahlanmadim.Yalniz kalirmiyim diye korkmadim bosanirken. Çünkü en büyük yalnızlık seni sevmeyen saymayan değer vermeyen bir insanla yaşamaktır. Cismiyle bulunan bir insanın size ne faydası olur ki bir düşünün. İlla evleneceksiniz diye birşey de yok ama sırf başımda bir erkek olsun diye düşünüp tek tüm hayatınızı size saçma sapan şeyler söyleyen değer vermeyen bir adamla geçirmemenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…