- 20 Aralık 2017
- 9.818
- 32.067
- 548
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Bana yazdı uzak dur ondan dedi.etmedi sanırım
Bacim konuyu acan sensin benim bi amacim yok hala neyin derdindesin bi ton tavsiye geldi insanlara saldiriyosunArkadaşım senin amacın ne bu soboxoneyi sana vermek lazım neyin sinir krizi bu ya
İmkansizliktan elimde iki altın yüzüğüm var kiraciyim zaten o pislik çalıştığında günde 50 .60.70 veriyordu bana virüs nedeniyle isyeride kapandı.babasindn haftada 200 TL aliyodu o 200 TL'den 100 esrara veriyordu ben de dayanamadım daha bize hem maddi hem manevi zarar veriyordu s.rfsz.kavga ettik para vermedim ona .şu yardım varya 1000 TL o çıktı bana.suan o param var ikide altın yüzük başka bişi yok.ben bununla nereye gidiyim Allah aşkına.birikim yap demişler 50 TL yle en fazla 2 ayda 1000 TL birikim yapmıştım. yani yine elde var sıfır 2 ayda bin tlyelemi hayatımı kurtarıcam.ailem bana diyor evinden çıkma gelirse de sesini etme.onlarlada kavga ettim zaten .onu bu eve almicam dedim biri defolup gidicekse o kendi gidicek ben çocuğumla nereye gidiyim saha 2 yaşında.ailen bana bunuda dedi eğer gelmezse biz sana maddi olarakta yardımcı oluruz ama evinde kal .ee ben daha bu sözün üstüne ne yapayimSen bu adama acıyor musun yoksa imkansızlıktan mı evdesin? İmkansızlıktan evdesin değil mi sırf?
Ailen heralde eriyip gitmene göz yummaz.
Her evladın hatası var, yine affederler.
Bence onların yanına git. Bir süre çalış. Sonra baktın hala peşinde,şehir değiştir. Evladın için,kendin için.
Kimse kimsenin kölesi değil, müptezeli salmışlar başına uğraş babam dur!
kacarak mi evlendin?İmkansizliktan elimde iki altın yüzüğüm var kiraciyim zaten o pislik çalıştığında günde 50 .60.70 veriyordu bana virüs nedeniyle isyeride kapandı.babasindn haftada 200 TL aliyodu o 200 TL'den 100 esrara veriyordu ben de dayanamadım daha bize hem maddi hem manevi zarar veriyordu s.rfsz.kavga ettik para vermedim ona .şu yardım varya 1000 TL o çıktı bana.suan o param var ikide altın yüzük başka bişi yok.ben bununla nereye gidiyim Allah aşkına.birikim yap demişler 50 TL yle en fazla 2 ayda 1000 TL birikim yapmıştım. yani yine elde var sıfır 2 ayda bin tlyelemi hayatımı kurtarıcam.ailem bana diyor evinden çıkma gelirse de sesini etme.onlarlada kavga ettim zaten .onu bu eve almicam dedim biri defolup gidicekse o kendi gidicek ben çocuğumla nereye gidiyim saha 2 yaşında.ailen bana bunuda dedi eğer gelmezse biz sana maddi olarakta yardımcı oluruz ama evinde kal .ee ben daha bu sözün üstüne ne yapayim
İmkansizliktan elimde iki altın yüzüğüm var kiraciyim zaten o pislik çalıştığında günde 50 .60.70 veriyordu bana virüs nedeniyle isyeride kapandı.babasindn haftada 200 TL aliyodu o 200 TL'den 100 esrara veriyordu ben de dayanamadım daha bize hem maddi hem manevi zarar veriyordu s.rfsz.kavga ettik para vermedim ona .şu yardım varya 1000 TL o çıktı bana.suan o param var ikide altın yüzük başka bişi yok.ben bununla nereye gidiyim Allah aşkına.birikim yap demişler 50 TL yle en fazla 2 ayda 1000 TL birikim yapmıştım. yani yine elde var sıfır 2 ayda bin tlyelemi hayatımı kurtarıcam.ailem bana diyor evinden çıkma gelirse de sesini etme.onlarlada kavga ettim zaten .onu bu eve almicam dedim biri defolup gidicekse o kendi gidicek ben çocuğumla nereye gidiyim saha 2 yaşında.ailen bana bunuda dedi eğer gelmezse biz sana maddi olarakta yardımcı oluruz ama evinde kal .ee ben daha bu sözün üstüne ne yapayim
Adanadayim.kacarak evlenmedim 2 yılda ailemi ikna ettik .kadın sığınma evlerini arastirdim biraZ biri beni korkuttu ordada sorunlu insanlar varmış.tek olsam neysede çocuğumla başımı rahat yastığa koyamam bu saatten sonra o koca musveddesu değilsin gitsin ben çocuğumu tehlikeye atamam onca insanın icinekacarak mi evlendin?
yada aile onayin olmadan mi evlendin.
yasinda cok gencbir kadin siginma evine git diyecegim ama suan en guvenli yer evin bi hastaliktan dolayi.
2 3 ay disini sık gerekirse eve alma bi caresini bul.
ortalik temizlenince siginda evine git.
sana isde bulurlar buralardan gelenlerin cocuklarina bildigim kadariyla ucretsiz kres hakkida var.
2 3 ay sık disini bu aradada arastirmalarini yap.
hangi sehirdesin
Konu sahibinin 1 değil 2 çocuğu var yanlış hatırlamıyorsam.Ben seni anladım.
16 yaşında gençken daha doğrusu safken tanıyıp kapılmışsın. Farkettiğinde durum çok geç olmuş, ellerin kolların bağlı 1 çocukla kalakalmışsın. Anne baba da sen çek diyip aklınca seni cezalandırıyorlar. Sende gerek maddi, gerek manevi gerekse eğitim bakımından eksik (bunu kesinlikle kötü niyetle söylemedim, tahsilini bilmiyorum) olduğun için bu adama son 1 şans vermişsin. Ama boş be kuzum. Para bulamayınca eşini zorla dövüp para alan, hatta eşini satan insanları okuduk haberlerde. Kocanın bu tarafa evrilmeyeceğini bilemezsin. Ama bir yandan da boşanırken olacakları kestiremiyorsun. Anlıyorum ben seni. Çünkü adam madde bağımlısı bir psikopat. Keşke bir adım atabilsen. Ben senin diğer konularını bildiğim için net konuşabiliyorum, sende bu adamı sevmiyor hatta nefret ediyorsun. Ama çaresizlik elini kolunu bağlıyor.
Bakın arkadaşlar.
Hiçbirimiz madde bağımlısı değiliz, olmadık.. Yoksunluğu tatmadık, nasıl bir duygu olduğunu bilemeyiz. Ben konu sahibini anlıyorum. Neden boşanamadığını da. Normalde burada boşaaağğn diyen biri olarak bu kadına dilim lal oluyor. Çünkü bu kadının kocası madde bağımlısı. Ne yapacağını bilemeyiz. Geçimsiz koca olur, aldatan koca olur bas git neden boşanmıyorsun derim. Ama buna diyemem.. Çünkü bu adamın yoksunluk krizinde karısına kızına ne yapacağını bilemem, evinin kapısına baltayla silahla saldırıp saldıramayacağını bilemem. O yüzden bu konuya boşan da git yeaa tarzı yaklaşamıyorum. Hele şikayet edenleri hiç anlamıyorum. Ya adam gelip karısını çekip vursa? Hanginiz bu vebali almak istiyorsunuz? Bu vebali alırım, bir kadın cinayetine ön ayak olurum diyorsanız buyrun edin ne diyeyim.
Yok 1 çocuğu var diye biliyorum ben. Erkekti yanlış hatırlamıyorsam.Konu sahibinin 1 değil 2 çocuğu var yanlış hatırlamıyorsam.
Bu ihtimallerin hepsi boşanmazken de geçerli.
Daha önce çok konusu oldu kumar vs. Ama peşinden bir çocuğu daha oldu.
Sizin kadar hassas yaklaşıyor olsaydı konu sahibi o 2. çocuk olmazdı.
Kazaydı, korunuyorduk, zorla oldu denir genelde ama olur hep bir şekilde.
Boşan deniyor çünkü her şeye tekrar başlayabilir. Maddi birikimi yok, ailesi arkasında değil olabilir. Herkesin böyle şansı yok zaten. Ama çocukları için bir şey yapmış olur en azından.
O günahsız evlat da babasını değil aklı erince annesini suçlayacak. Çünkü bu toplumda her şeyi anne yapar anne çeker ya. Boşanacak bile olsa o çocukları anne alıp götürür.Yok 1 çocuğu var diye biliyorum ben. Erkekti yanlış hatırlamıyorsam.
Ben bu madde durumlarında biraz daha empati yaparak yazıyorum, çünkü çevremde şahit olduğum insan profillerini göz önünde bulunduruyorum. Dediğiniz gibi bu hassaslık,bu konuda hassasım. Hemen boşan diyemem ama boşanacka ortamı hazırlayana kadar bir meslek öğrenmesini, dilini geliştirmesine ya da eğitim kurslarına gitmesini tavsiye ederim. :/ bilemiyorum, umarım kendisi için iyi olan neyse o olur. Bir evlat, bir günahsız bu kadar kötü bir babası haketmiyor.
Konu sahibinin 1 değil 2 çocuğu var yanlış hatırlamıyorsam.
Bu ihtimallerin hepsi boşanmazken de geçerli.
Daha önce çok konusu oldu kumar vs. Ama peşinden bir çocuğu daha oldu.
Sizin kadar hassas yaklaşıyor olsaydı konu sahibi o 2. çocuk olmazdı.
Kazaydı, korunuyorduk, zorla oldu denir genelde ama olur hep bir şekilde.
Boşan deniyor çünkü her şeye tekrar başlayabilir. Maddi birikimi yok, ailesi arkasında değil olabilir. Herkesin böyle şansı yok zaten. Ama çocukları için bir şey yapmış olur en azından.
Karistiyorsunuz hanımefendi ben kumarla ilgili bişi yazmadım 2 çocuğum da yok bir çocuğum varO günahsız evlat da babasını değil aklı erince annesini suçlayacak. Çünkü bu toplumda her şeyi anne yapar anne çeker ya. Boşanacak bile olsa o çocukları anne alıp götürür.
Ben bu foruma girdiğimden beri konu sahibinin konularını biliyorum. En başından bir adım atmış olsa az çok bir düzeni olurdu.
Eşi çalışmıyor e para şu an nereden geliyor demek maddi olarak ona bağlı değil. Eşi çalışmıyor evde çocuklara bakıyor konu sahibi çalışıyor desem bu sefer gider ben şikayet ederim böyle bir adamla çocukları yalnız bırakıyor diye.
Gitsin ailesinin evine atsın kapağı. Sokağa mı koyacaklar bundan daha mı kötü olacak? Gitsin ailesinin evine yerleşsin, biraz kafa dinleyip işe girsin. Birikim yapınca da çocuklarıyla ayrı eve çıkabilir.
Ayriyetten eşim calisiyordu bu virüs nedeniyle işyeri kapandı .ben hiç çalışmadım evlendiğinde beriO günahsız evlat da babasını değil aklı erince annesini suçlayacak. Çünkü bu toplumda her şeyi anne yapar anne çeker ya. Boşanacak bile olsa o çocukları anne alıp götürür.
Ben bu foruma girdiğimden beri konu sahibinin konularını biliyorum. En başından bir adım atmış olsa az çok bir düzeni olurdu.
Eşi çalışmıyor e para şu an nereden geliyor demek maddi olarak ona bağlı değil. Eşi çalışmıyor evde çocuklara bakıyor konu sahibi çalışıyor desem bu sefer gider ben şikayet ederim böyle bir adamla çocukları yalnız bırakıyor diye.
Gitsin ailesinin evine atsın kapağı. Sokağa mı koyacaklar bundan daha mı kötü olacak? Gitsin ailesinin evine yerleşsin, biraz kafa dinleyip işe girsin. Birikim yapınca da çocuklarıyla ayrı eve çıkabilir.
Anne baba sen gittin sen çek kafasında olduğu için pek barınabileceğini sanmıyorum. O yüzden bunu da çok öneremedim.O günahsız evlat da babasını değil aklı erince annesini suçlayacak. Çünkü bu toplumda her şeyi anne yapar anne çeker ya. Boşanacak bile olsa o çocukları anne alıp götürür.
Ailem diyor evinde kal gelmezsede biz sana maddi olarak yardım edicegiz .gitti işte nalet pislik 5 gündür yok gidişi olsun dönüşü olmasın birdaha inşallah .Karpuz bu adamdan kurtulmanin yolu yok mu? Aileniz kabul etmiyor mu? Ne zamandır ayni dertlerle uğraşıyorsunuz vardir bir çıkış yolu insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?