konuşçak kimsem yok lütfen bişeyler söyleyin
konuşçak kimsem yok lütfen bişeyler söyleyin
kızlar yeni bir konu açtım tekrar yazıcak halim kalmadı ağlamaktan eşim bu gecede evde yok. arkadaşında bikaç eşyasını toplamış ve gitmiş
Küfür olayıydı di mi sizin kavga sebebi?
Ne kadar uzatmış eşin, aramadın mı nereye gidiyormuş?
düngece kaldığı arkadaşının nişanlısıyla konuştum onlardaymış çocuğun dükkanı var orda kalmış gece bugecede orda inan okadar ağladım ki işten eve bi geldim normalde spora gidicek bugün bi baktım bitek çantasını bikaç eşya almış çıkmış. aradım kızı bize geliyo dedi. aramadım aramak istemiyorum . konu eski mesalarımda var kusura bakmayın tekrar yazamadım inanın sinirden halim kalmadı ya ben ne yapayım şimdi aklı başına gelsin. değer mi çocukla kaldım evde. düne kadar arkadaşını kötüledi insanın ailesinden başka kimse önemli değil diye simdi beni onlar için yüz üstü bıraktı...
hem suclu hem güçlü vaybe olaya bak...gelırse geri alma sende
ev annemlerin öğle bişey yaparsan faklı bişey olur gururunu çok kırarımama bende çok kırıldım içim nasıl yanıyo inanın bunu haketmedim
düngece kaldığı arkadaşının nişanlısıyla konuştum onlardaymış çocuğun dükkanı var orda kalmış gece bugecede orda inan okadar ağladım ki işten eve bi geldim normalde spora gidicek bugün bi baktım bitek çantasını bikaç eşya almış çıkmış. aradım kızı bize geliyo dedi. aramadım aramak istemiyorum . konu eski mesalarımda var kusura bakmayın tekrar yazamadım inanın sinirden halim kalmadı ya ben ne yapayım şimdi aklı başına gelsin. değer mi çocukla kaldım evde. düne kadar arkadaşını kötüledi insanın ailesinden başka kimse önemli değil diye simdi beni onlar için yüz üstü bıraktı...
Arkadaşına söylesene eve almasın.
Çocuk mu bu adam ya, kolay mı bu kadar çantanı alıp çıkmak evinden.
Sen hiç konuşmadın mı?
bu ne sorumsuzluk vurdumduymazlık
napmayı düşünüyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?