eşim evi terk etti

kahve85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
1.654
799
63
kızlar yeni bir konu açtım tekrar yazıcak halim kalmadı ağlamaktan eşim bu gecede evde yok. arkadaşında bikaç eşyasını toplamış ve gitmiş

kızlar yeni bir konu açtım tekrar yazıcak halim kalmadı ağlamaktan eşim bu gecede evde yok. arkadaşında bikaç eşyasını toplamış ve gitmiş

Eşinizin küfür etme sorunu hakkında konu açmışsınız onu gördüm sanırım en son gene kavga ettiniz o şekilde evi terketti kısaca evi terketmesi nasıl oldu anlatırmısınız

Küfür olayıydı di mi sizin kavga sebebi?
Ne kadar uzatmış eşin, aramadın mı nereye gidiyormuş?

Küfür olayıydı di mi sizin kavga sebebi?
Ne kadar uzatmış eşin, aramadın mı nereye gidiyormuş?

düngece kaldığı arkadaşının nişanlısıyla konuştum onlardaymış çocuğun dükkanı var orda kalmış gece bugecede orda inan okadar ağladım ki işten eve bi geldim normalde spora gidicek bugün bi baktım bitek çantasını bikaç eşya almış çıkmış. aradım kızı bize geliyo dedi. aramadım aramak istemiyorum . konu eski mesalarımda var kusura bakmayın tekrar yazamadım inanın sinirden halim kalmadı ya ben ne yapayım şimdi aklı başına gelsin. değer mi çocukla kaldım evde. düne kadar arkadaşını kötüledi insanın ailesinden başka kimse önemli değil diye simdi beni onlar için yüz üstü bıraktı...

Son düzenleme:

Arkadaşına söylesene eve almasın.
Çocuk mu bu adam ya, kolay mı bu kadar çantanı alıp çıkmak evinden.
Sen hiç konuşmadın mı?

Son düzenleme:

Sizi çocuğunuzla baş başa bırakıyorsa dönmesin daha iyi.Nasıl bir baba çocuğunu bırakır

Sende de mi Kufurr olayi mi bu erkekler zaten zora gelince kufuru cok guzel bilirler...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu ne sorumsuzluk vurdumduymazlık

napmayı düşünüyorsunuz ?

Arkadaşına söylesene eve almasın.
Çocuk mu bu adam ya, kolay mı bu kadar çantanı alıp çıkmak evinden.
Sen hiç konuşmadın mı?

konuşmadım aramadım arkadaşının çok umrunda yuva bozulcakmış çocuk varmış. herkes kendi hayatını yaşıyo bizim salakta onların peşinden

Allah yardimcmz olsun ( insan napcagni sasiriyoo bole seylerde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu ne sorumsuzluk vurdumduymazlık

napmayı düşünüyorsunuz ?

bilmiyorum bide gittiği kişinin umrunda bile değil bizim evliliğimiz. ezan okunuyo bak valla içinm acıyo okadar üzüldüm ki yarın öbür gün derdi üzüntüyü gene ben paylaşıcam ,

Her neyden gittiyse geri gelecektir

a,ma evlilikte çekipte gidilmez oturup konuşulur sorun neyse çözülür,çocuk mu bu ?

ben hala tam olarak eve neden gelmediğini anlamadım. konu sahibi küfüre tepki gösterdi diye eşi evi terketti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…